Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (8 μέλη και 22 επισκέπτες)

Papatzhs69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Like
2.788
Πόντοι
446
Η Λένκα ακόμα υπάρχει; Αν ναι συνεχίζει να είναι παραφουσκωμένη;
αν εχεις να πας πανω απο χρονο...εχει 2 τεραστιες μπαλες για βυζια...επισης πλεον τα μουτρα της ειναι τοσο φουσκωμενα που ουτε τα ματια της ανοιγουν καλα ...ουτε το στομα της μπορει να μιλησει σωστα...αλλα παραμενει value for money....

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
6.101
Πόντοι
1.056
αν εχεις να πας πανω απο χρονο...εχει 2 τεραστιες μπαλες για βυζια...επισης πλεον τα μουτρα της ειναι τοσο φουσκωμενα που ουτε τα ματια της ανοιγουν καλα ...ουτε το στομα της μπορει να μιλησει σωστα...αλλα παραμενει value for money....

Να το ανοίξει για πίπα μπορεί;

Xan8oulis

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2024
Like
62
Πόντοι
0
Φιλε το θεμα με το νταβα που την αφηνει και τη φορτωνει κατω απ το χωρο το εθιξα εγω. Και προφανως οπως ειπα θα με πειραζε αν εκανα το ραντεβου στο διαμερισμα μου και οχι σε ξενοδοχειο. Το εγραψα για οσους ενδιαφερονται να τη κλεισουν στο σπιτι τους οτι το αλλο πρωι η κυρα Τουλα θα πει στη κυρα Τασια οτι ο ταδε του ταδε οροφου ειχε πουτανα στο σπιτι του. Προφανως και ειναι παρα πολυ κακο να παραβιαζεις τη προσωπικη ζωη καποιου επειδη βαριεσαι να περπατησεις 50 μετρα... Πουτανα παραγγειλαμε οχι πιτσες. Αντε να το πω πικαντικο μασαζ για να μη παρεξηθει και δε μπορω τα δραματα.
Επισης εγραψα οτι με ενοχλησε απιστευτα πολυ η ολη τσιγαριλα της πραγμα το οποιο απ οτι φαινεται δεν ενοχλει αλλους καθως κανενας δε το διεψευσε αλλα δε το σχολιασε και διαφορετικα. ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΤΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΣΙΧΑΜΕΡΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ!
Το νημα εδω ειναι ακριβως για να γραφουμε την αποψη μας για τη καθε κοπελα του χωρου και δε σημαινει απολυτα οτι μονο τα καλα θα αναφερουμε επειδη πληρωσαμε και οπως εγω προσωπικα θεωρω οτι πιαστηκα κοροιδο γι αυτα που πληρωσα και αυτα που ελαβα. Τι να πω ψεματα? Οπως και ο αλλος φιλος αναφερουμε τι ακριβως εγινε τι δεν εγινε κλπ για να ξερει και ο καθε ενδιαφερομενος τι θα συναντησει.
Εσυ δηλαδη τη συναντησες και δε βρωμουσε τσιγαριλα, η δεν προσεξες τη τρομακτικα δυσαναλογη με το σωμα κοιλια της?!?!?! Γιατι αν τη συναντησες και μου πεις οτι ολα καλα σε αυτα τα θεματα που αναφερω τοτε κατι δε παει καλα..
Μπορεις επισης να δεις και τη κριτικη μου για την αλλη κοπελα απ την Αθηνα τη Στεφανια που ειναι επισης υπεραναλυτικη και θα καταλαβεις οτι δεν υπαρχει τιποτα προσωπικο! Υπαρχει μονο θεμα οτι εδωσα 140 ευρω τα οποια ακομα κλαιω και οπως εχω ενημερωθει απο μελη εδω μεσα προσπαθω να ενημερωσω κι εγω
Σε όλα σωστός. Δεν είπε τίποτα το παράλογο. Είναι αλήθεια όσα είπε....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom