Ξέρει πολλά........ο παπατζης!για εκει δε ξερω...ξερω οτι η Ατζελινα που το επαιζε ιστορια μαζι με τις υπολοιπες στο λουξουρι ...δεν αφηναν ουτε σταγονα να πεσει....
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 68K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 45 άτομα (9 μέλη και 36 επισκέπτες)
ARIS einai re
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 6.497
- Πόντοι
- 1.056
Αυτή την Αντζελίνα αν μιλάμε για την ίδια την πέτυχα δυο φορές την περίοδο της μετάβασης από το παλιό Κρίσταλ στο νέο μαγαζί αλλά ήταν πάντα πιασμένη. Μάλλον ήταν επιλεκτική εκεί που το έδινε.για εκει δε ξερω...ξερω οτι η Ατζελινα που το επαιζε ιστορια μαζι με τις υπολοιπες στο λουξουρι ...δεν αφηναν ουτε σταγονα να πεσει....
Για την Δωρα που ειπες,50+70 δηλαδη ηθελε για πιπα?Πέρασμα από:
Elegance: Φένια. Οκ αλλά στάσιμη. Καλή η πίπα αλλά τα ίδια και τα ίδια. Κόστος 70€
Vana: Δώρα. Από την μέση κ πάνω καλή, από την μέση κ κάτω μέτρια. Μασάζ κάνει, δεν βαριέται. Άφησε υπονοούμενα για έξτρα, ρώτησα πόσο, ζήτησε 70 για πίπα. Δεν τρελάθηκα ακομα
Massagio: Μυρτώ. Μικρή, άπειρη, καλό σώμα, ως εκεί
Απαράδεκτα σχεδόν όλα τα μαγαζιά. Απορώ γιατί ασχολούμαι
Καλες γιορτές σε όλους
Τι να αλλαξε,αντε το εκανε50+50,παλι πολλα ειναι...Ναι. Αυτό την προηγούμενη εβδομάδα. Δεν ξέρω αν το άλλαξε τώρα
ARIS einai re
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 6.497
- Πόντοι
- 1.056
ReserveΉταν πιασμένη; Μήπως ήθελε τρίψιμο;
Masazofilos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2022
- Κριτικές
- 2
- Like
- 364
- Πόντοι
- 21
Αντζελίνα ήταν ένα αδύνατο μελαχροινακι με περίσσιο τουπέ και μαγκιά; Καλά θυμάμαι ή Άρια λεγόταν εκείνη;για εκει δε ξερω...ξερω οτι η Ατζελινα που το επαιζε ιστορια μαζι με τις υπολοιπες στο λουξουρι ...δεν αφηναν ουτε σταγονα να πεσει....
Μέγας Παπατζής
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Like
- 5.676
- Πόντοι
- 1.056
Τα ιδια και η Εμμυ ...βεβαια εψαχνε κοροιδο και μου ειπε 150 για πιπα...οποτε ακυρο στις βλαμμενες....Πέρασμα από:
Elegance: Φένια. Οκ αλλά στάσιμη. Καλή η πίπα αλλά τα ίδια και τα ίδια. Κόστος 70€
Vana: Δώρα. Από την μέση κ πάνω καλή, από την μέση κ κάτω μέτρια. Μασάζ κάνει, δεν βαριέται. Άφησε υπονοούμενα για έξτρα, ρώτησα πόσο, ζήτησε 70 για πίπα. Δεν τρελάθηκα ακομα
Massagio: Μυρτώ. Μικρή, άπειρη, καλό σώμα, ως εκεί
Απαράδεκτα σχεδόν όλα τα μαγαζιά. Απορώ γιατί ασχολούμαι
Καλες γιορτές σε όλους
PipaKwloEmploki
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2023
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
Πλάκα κάνεις !Εχω την εντυπωση οτι κανουν πιπες στα μασατζιδικα
ALEX5555
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2018
- Like
- 1.482
- Πόντοι
- 206
Έπρεπε να πεις, θα σου δώσω 300 για να μου την κάνεις πιο γρήγορα......Τα ιδια και η Εμμυ ...βεβαια εψαχνε κοροιδο και μου ειπε 150 για πιπα...οποτε ακυρο στις βλαμμενες....
Άκου 150...........!!!
Sardelas4
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2022
- Like
- 1.885
- Πόντοι
- 201
Ένα έχω να πω.Ωραια τα λετε μαγκες ....Καλο να λετε και για περασμενες εποχες...κτλπ κτλπ...μηπως να ριξει κανεις καμια ενημερωση για τα μαγαζια ;![]()
Υποκειμενικά πάντα. Το καλύτερο μουνι είναι η νεφέλη.
Αλλά το καλύτερο μουνι το έχει η μπελα.
Μέγας Παπατζής
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Like
- 5.676
- Πόντοι
- 1.056
Για μενα το καλυτερο μουνι το ειχε η Αντριαννα του Κρυσταλ....Αλλα εγινε σαν τον Σρεκ πλεον....
ALEX5555
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2018
- Like
- 1.482
- Πόντοι
- 206
Μπέλα ναιιιι, μουνάρα..........!!!Ένα έχω να πω.
a.nesti
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2014
- Like
- 296
- Πόντοι
- 21
Εννοείς πιο σέρνει μεγαλύτερο καράβι;;;Ένα έχω να πω.
Stainless84
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιουλ 2024
- Like
- 214
- Πόντοι
- 20
Η Αντζελινα ηταν στο ζενιθ ....απο το CRYSTAL ξεκινησε στο παλιο στην δωδεκανησου και εκει εκανε παπαδεs απο την αρχη ...εκει πηγαινα οποτε ερχομουν salonika ειχε αρκετο πελατολογιο και ειχε παντα κλεισμενα ραντεβου ....Ηταν πιτσιρικα και εβγαζε προστιχο στιλακι και μεσα και εξω Μετα στο καινουριο κρυσταλ στη Μοναστηριου ξεκινησε τιs μαλακιεs τα ''μα και μου'' ειχε πιασει γκομενο και το γυρισε το εργο.... και επειδη δεν ηθελε να δουλευει τα Σ-Κ τα ειχε τσουγκρισει με ολεs τιs yπολοιπεs kαι την κανανε πολεμο και η τζουλια την εστειλε.....Μετα προσπαθουσε να κλεψει το πελατολογιο τηs οταν επιασε δουλεια στο λουξουρι στον Ευοσμο και σε αυτoys που ειχε εμπιστοσυνη και τουs γνωριζε εστελνε και καποια μνμ στα σοσιαλ για την αφιξη τηs στην αντιπαλη οχθη στο ελαιοτριβιο του Ευοσμου .Ηταν γκαβλακι και υποσχομενη οτι θα περασω καλα με εκανε πασα και στην Λουνα με τον απιστευτο κωλο εκανε φοβερη πιπα αυτη με 80 " ομωs και δεχοταν στην κολαρα τηs την "Aρτα και τα Γιαννενα ". Επισηs ειχαμε καλο Social με την Αντζελινα εμενα προσωπικα μου ειχε φερθει τζημανικα οταν ηταν στο CRYSTAL αυτη με ειχε κανει πασα και στην Αξεχαστη Κριστυ! Mετα το κλεισιμο του λουξουρι αν δεν κανω λαθοs ειχε παει Λαρισα .Ακριβώς. Η Αντζελίνα δεχόταν δάκτυλα, έκανε πίπες, και κατά την γνώμη μου, ήταν κ όμορφη. Έχυνε άβερτα με δάκτυλο, στον έπαιζε ωραία. Αρκεί να σε γουσταρε κ να τάιζες. Και πολλές από το παλιό luxury στον Εύοσμο, μια χαρά κάνανε τα εξτραδακια τους
Τελευταία τροποποίηση:
Akarnan
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2012
- Like
- 1.004
- Πόντοι
- 216
Η Τζούλια είναι αλβανιδα?Η Αντζελινα ηταν στο ζενιθ ....απο το CRYSTAL ξεκινησε στο παλιο στην δωδεκανησου και εκει εκανε παπαδεs απο την αρχη ...εκει πηγαινα οποτε ερχομουν salonika ειχε αρκετο πελατολογιο και ειχε παντα κλεισμενα ραντεβου ....Ηταν πιτσιρικα και εβγαζε προστιχο στιλακι και μεσα και εξω Μετα στο καινουριο κρυσταλ στη Μοναστηριου ξεκινησε τιs μαλακιεs τα ''μα και μου'' ειχε πιασει γκομενο και το γυρισε το εργο.... και επειδη δεν ηθελε να δουλευει τα Σ-Κ τα ειχε τσουγκρισει με ολεs τιs yπολοιπεs kαι την κανανε πολεμο και η τζουλια την εστειλε.....Μετα προσπαθουσε να κλεψει το πελατολογιο τηs οταν επιασε δουλεια στο λουξουρι στον Ευοσμο και σε αυτoys που ειχε εμπιστοσυνη και τουs γνωριζε εστελνε και καποια μνμ στα σοσιαλ για την αφιξη τηs στην αντιπαλη οχθη στο ελαιοτριβιο του Ευοσμου .Ηταν γκαβλακι και υποσχομενη οτι θα περασω καλα με εκανε πασα και στην Λουνα με τον απιστευτο κωλο εκανε φοβερη πιπα αυτη με 80 " ομωs και δεχοταν στην κολαρα τηs την "Aρτα και τα Γιαννενα ". Επισηs ειχαμε καλο Social με την Αντζελινα εμενα προσωπικα μου ειχε φερθει τζημανικα οταν ηταν στο CRYSTAL αυτη με ειχε κανει πασα και στην Αξεχαστη Κριστυ! Mετα το κλεισιμο του λουξουρι αν δεν κανω λαθοs ειχε παει Λαρισα .
Μέγας Παπατζής
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Like
- 5.676
- Πόντοι
- 1.056
ΝοτιοκορεατισσαΗ Τζούλια είναι αλβανιδα?
Sardelas4
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2022
- Like
- 1.885
- Πόντοι
- 201
Οχι ρε φίλε κανένα υπονοούμενο. Εχει ωραία μουνια αλλά που δεν έχουν ωραίο μουνι.Τώρα θα αρχίσουμε να αφήνουμε υπονοούμενα με το ποιος πήδηξε ποια; Οκ λοιπόν.
Για εμένα το καλύτερο μουνι το έχει κοπέλα που πέρασε από όλα τα μεγάλα μασάζ της πόλης.
Tsouvi
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 559
- Πόντοι
- 81
Αγαπητοί συνάδελφοι μέρες που είναι λέω να ευχηθούμε ο ένας στον άλλον υγεία πάνω από όλα , να είμαστε καλά εμείς και όσοι αγαπάμε και να αφήσουμε τις έριδες για τα κορασια κατά μέρος. Καλά Χριστούγεννα σε όλους αγαπητοί με υγεία . Να περάσουμε καλά αυτές τις μέρες και με το νέο έτος αρχίζουμε το ξεκατίνιασμα για τα ελαιοτριβεία