Papatzhs69
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Like
- 5.672
- Πόντοι
- 1.056
ΝοτιοκορεατισσαΗ Τζούλια είναι αλβανιδα?
ΝοτιοκορεατισσαΗ Τζούλια είναι αλβανιδα?
Οχι ρε φίλε κανένα υπονοούμενο. Εχει ωραία μουνια αλλά που δεν έχουν ωραίο μουνι.Τώρα θα αρχίσουμε να αφήνουμε υπονοούμενα με το ποιος πήδηξε ποια; Οκ λοιπόν.
Για εμένα το καλύτερο μουνι το έχει κοπέλα που πέρασε από όλα τα μεγάλα μασάζ της πόλης.
Τωρα εξηγείται γιατί το Crystal είναι ο πιο βρώμικος χωρος (μετά το Ζεσι). Ουτε τις πετσέτες δεν πλένουν. Πιο βρωμιαρες από αυτές δεν υπάρχουν.Νοτιοκορεατισσα
Η Δωρα μου το έπαιζε φυσικοθεραπεύτρια!!!!Για την Δωρα που ειπες,50+70 δηλαδη ηθελε για πιπα?
EleganceΚαλά Χριστούγεννα με υγεία μάγκες μου αγάπη ευτυχία και όλα να πάνε όμορφα! Παίζει σήμερα κάνα σαζμανι ανοιχτο;;;
όχι Μεξικάνα.Η Τζούλια είναι αλβανιδα?
Νοτιοκορεατισα
Αποφασίστεόχι Μεξικάνα.
Ελβενιδα είναι προφανώς, σήμερα μύστες μου έχει κανένα ανοιχτό;;;;Αποφασίστε
Αν υπάρχει έστω μια μικρή πιθανότητα να είναι ανοιχτό κάποιο σήμερα, αυτό θα είναι η Βάνα. Θυμάμαι 28η Οκτωβρίου πήγε ένας φίλος μου εκείνη την ημέρα, ενώ όλα τα υπόλοιπα ήταν κλειστά.Ελβενιδα είναι προφανώς, σήμερα μύστες μου έχει κανένα ανοιχτό;;;;
Και zesi είναι ανοιχτό..Ελβενιδα είναι προφανώς, σήμερα μύστες μου έχει κανένα ανοιχτό;;;;
Ζεσι...σκετη τρελα το καταστημα....Και zesi είναι ανοιχτό..
Το βρίσκω απολύτως λογικό, αν δεν ήταν τα κορίτσια της Βανας ποιες θα κρατούσαν τα κοντάρια όρθια την ημέρα της εθνικής επετείου;Αν υπάρχει έστω μια μικρή πιθανότητα να είναι ανοιχτό κάποιο σήμερα, αυτό θα είναι η Βάνα. Θυμάμαι 28η Οκτωβρίου πήγε ένας φίλος μου εκείνη την ημέρα, ενώ όλα τα υπόλοιπα ήταν κλειστά.