Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (7 μέλη και 22 επισκέπτες)

ALEX5555

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2018
Like
1.474
Πόντοι
206
τοσο νεα δεν γινεται φιλος ετσι για την ιστορια ξεκινησε ως κελυ για ενα μικρο φεγγαρι στο βενους κι μετα μεταπηδησε στο αλλο ιδρυμα
Έλλη για την ακρίβεια.... Είχα κάνει μια φορά μαζί της στο βένους και ήταν όνειρο....!!

Humax

Μέγας
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
10.271
Πόντοι
3.556
Είχα την τύχη ατυχία να την πάρω τις πρώτες μέρες (την Έλλη νεφέλη) π είχε πάει στο Venus πήγαινές να απλώσεις χέρι κ στο κατέβαζε
Μετά άρχισε να μπαίνει στο νόημά του φραπε
Αλλά μασάζ φοβερό τότε

Papatzhs69

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Like
5.664
Πόντοι
1.056
Στο κρυσταλ εκανε τα παντα....Γιαυτο σας ελεγα κανουν εκει που θελουν...αμα ειστε τιποτα σαπιοκοιλιαδες και βρωμιαριδες μην περιμενετε εξτρα τετοιου τυπου....Αλλα Νεφελη αν μας διαβαζεις ....στο καλο δεν θα μας λειψεις....καριολα ησουν και θα παραμεινεις....

jovetic4

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2013
Like
26
Πόντοι
0
Χαιρετώ το forum. Έρχομαι Θεσσαλονίκη τις επόμενες μέρες κ είδα ότι έχει κλείσει το Massagio. Τι προτείνετε για ανατολικά; Η Αννυ εχει πάει σε κάποιο άλλο μαγαζί;

Βοηθήστε γιατί εδώ στην Γερμανία έχουμε πήξει στις Κινέζες με random υπηρεσίες και τιμές.

• Χαχα
Αντιδράσεις: kiri77

ARIS einai re

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
6.479
Πόντοι
1.056
Συνάδελφοι επειδή τυχαίνει να ψιλογνωρίζω όσο καλό μασάζ και να κάνουν αυτό που λέτε εσείς ουαου για έναν μασέρ είναι αστείο. Αν θέλετε μασάζ δώστε τα λεφτά σε επαγγελματία, τα ελαιοτριβεία είναι για την υπόλοιπη ανακούφιση. Εγώ όταν ακούω οτι ήταν απίθανη η περιποίηση βάζω άλλα με το μυαλό μου.

Humax

Μέγας
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
10.271
Πόντοι
3.556
Συνάδελφοι επειδή τυχαίνει να ψιλογνωρίζω όσο καλό μασάζ και να κάνουν αυτό που λέτε εσείς ουαου για έναν μασέρ είναι αστείο. Αν θέλετε μασάζ δώστε τα λεφτά σε επαγγελματία, τα ελαιοτριβεία είναι για την υπόλοιπη ανακούφιση. Εγώ όταν ακούω οτι ήταν απίθανη η περιποίηση βάζω άλλα με το μυαλό μου.
Στα φραπεδαδικα πας Για φραπέ αυτό εννοείται κ οταν σε κάνει μασάζ λες από μέσα σου άντε τέλειωνε να Πάμε στο παρασύνθημα
Αλλά αν το μασάζ είναι καλό το απολαμβάνεις οπότε 2 απολαύσεις είναι καλύτερα από μία οπότε λογικό να επιλεγείς τις 2 απολαύσεις από την μία

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom