Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (4 μέλη και 27 επισκέπτες)

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.763
Πόντοι
10.326
Πέρασμα από Εβίτα...τι το θελα!:confused::confused:

Παρούσες Φωτεινή... είναι η μπαστυ που λένε κ οι μορφωμένοι!(:tooth:) Αυτή παίζει να έχει περάσει τα 50!
Σύνθια... Μιλφ με μαύρο καρέ μαλλί και αυτή με αρκετά χιλιόμετρα όπως την έκοψα! Αλλά ωραίο σώμα!:lheel:
Κάρμεν...2ετια κλείνει το μωρό από την Τσεχία, δεν έχω δοκιμάσει... αλλά άκουσα πως στο ξεκίνημα ήταν φωτιά!:cool2:
Λάουρα... Την είχα πάρει κ δεν ενθουσιάστηκα τόσο! Η πιο ωραία παρουσία για τα δικά μου γούστα εκεί!:boobies::boobies:

Αυτά... Έγινα μπουχος από το τσαρδι της χοντρής!:rockon::rockon::rockon:

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.325
Πόντοι
2.356

Παρούσες Φωτεινή... είναι η μπαστυ που λένε κ οι μορφωμένοι!(:tooth:) Αυτή παίζει να έχει περάσει τα 50!
Σύνθια... Μιλφ με μαύρο καρέ μαλλί και αυτή με αρκετά χιλιόμετρα όπως την έκοψα! Αλλά ωραίο σώμα!:lheel:
Κάρμεν...2ετια κλείνει το μωρό από την Τσεχία, δεν έχω δοκιμάσει... αλλά άκουσα πως στο ξεκίνημα ήταν φωτιά!:cool2:
Λάουρα... Την είχα πάρει κ δεν ενθουσιάστηκα τόσο! Η πιο ωραία παρουσία για τα δικά μου γούστα εκεί!:boobies::boobies:

Την Λάουρα δεν είπες ηλικία την πηδήξες κουφαλιτσα:boff:

premium1969

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2011
Κριτικές
1
Like
591
Πόντοι
86

Η Λάουρα είναι μήπως αυτή που ήταν στο Ζεσι και κάποια φεγγάρια στο Αντιστρες? Thanks.

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.325
Πόντοι
2.356
Η Λάουρα είναι μήπως αυτή που ήταν στο Ζεσι και κάποια φεγγάρια στο Αντιστρες? Thanks.
Εκεί πήγε κ μένα το μυαλό μου Αλλά αυτή ήταν έγκυος γέννησε κ βγήκε τόσο γρήγορα Για δουλειά
Θα μας διαφωτίσει ο μπου

Papatzhs69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Like
2.975
Πόντοι
446
Περασμα με Ναταλια Κρυσταλ, μασαζ παρα πολυ καλο...σχεδον αριστο! πολυ καλο σοσιαλ χωρις μλκιες και ασχετα ....2ο μερος εξαιρετικο ...φανηκε να της αρεσει γενικα η ολη φαση...προσωπικη αποψη μαζι με την μπελλα ειναι VFM εκει μεσα... Αν και η Μπελλα εχει ξεφυγει με τα υαλουρονικα τελευταια ....και κοντραρει την Λενκα....

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
873
Πόντοι
96

Κακώς δεν έχεις δοκιμάσει Κάρμεν. Το προσωπο δεν ελκύει αλλά έχει ωραίο σώμα και τα δίνει όλα. Γαμιεται καλά

Scaniolas

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2024
Like
204
Πόντοι
20
Περασμα με Ναταλια Κρυσταλ, μασαζ παρα πολυ καλο...σχεδον αριστο! πολυ καλο σοσιαλ χωρις μλκιες και ασχετα ....2ο μερος εξαιρετικο ...φανηκε να της αρεσει γενικα η ολη φαση...προσωπικη αποψη μαζι με την μπελλα ειναι VFM εκει μεσα... Αν και η Μπελλα εχει ξεφυγει με τα υαλουρονικα τελευταια ....και κοντραρει την Λενκα....
Πως είναι εμφανισιακά η Ναταλία πρόεδρε?

Sardelas4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2022
Like
1.724
Πόντοι
201
Έγινε και η μπελα vfm. Που για να την κοιτάξεις στο βενους ζητούσε δεκάρικο.

Papatzhs69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Like
2.975
Πόντοι
446
Έγινε και η μπελα vfm. Που για να την κοιτάξεις στο βενους ζητούσε δεκάρικο.
Σαρδελα μην αρχιζεις ρε φιλε...Για μενα ειναι απο τις καλυτερες...Και πιστευω και αλλοι πολλοι εχουν την ιδια αποψη....τελος παντων...

Papatzhs69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Like
2.975
Πόντοι
446
Πως είναι εμφανισιακά η Ναταλία πρόεδρε?
Γυρω στο 1.75 μελαχρινη με 2ρι βυζι...διαστημικη κωλαρα....Απο αυτες τις κωλαρες που εχουν οι βαλκανιες (βλ.ελληνιδες ,αλβανιδες) φατσα μετρια προς καλη...

Scaniolas

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2024
Like
204
Πόντοι
20
Γυρω στο 1.75 μελαχρινη με 2ρι βυζι...διαστημικη κωλαρα....Απο αυτες τις κωλαρες που εχουν οι βαλκανιες (βλ.ελληνιδες ,αλβανιδες) φατσα μετρια προς καλη...
Θα την τίμησω. Ευχαριστώ

Scaniolas

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2024
Like
204
Πόντοι
20
Σαρδελα μην αρχιζεις ρε φιλε...Για μενα ειναι απο τις καλυτερες...Και πιστευω και αλλοι πολλοι εχουν την ιδια αποψη....τελος παντων...
Συμφωνώ με papantzh. Λίγο το υπερβολικό νάζι με χαλάει

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.987
Πόντοι
3.796
Καλημερα!

Μου ηρθε ενα SMS που λεει οτι το CRYSTAL στην Αγ. Δημητριου 118 εχει νεα προγραμματα κ νεα διευθυνση κτλ κτλ ... Ειναι το CRYSTAL απο Μοναστηριου 93 αυτο? Δεν γραφει καποιο τηλεφωνο πανω! Υπαρχει καποιο αλλο CRYSTAL που βρισκεται Αγ. Δημητριου? Δεν εχω παει ποτε σε καποιο CRYSTAL Αγ. Δημητριου για να μου ερθει τετοιο SMS!
Μάγκα μου μόλις καρφώθηκες ότι είσαι τζογαδόρος.
Μάλλον άλλα προγράμματα εννοούσε στην Αγίου Δημητρίου,το πας καλά το φρούτο.

Papatzhs69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Like
2.975
Πόντοι
446

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.987
Πόντοι
3.796
Δεν φταίω εγώ ...μόνοι τους τα γράφουν .
Άκουσε νέα προγράμματα και νόμιζε τον βρήκε μασατζιδικο,που να ξέρει ότι τον ψάχνουν από εκεί που αφήνει την περιουσία του.

Troublemaker_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
11
Like
3.532
Πόντοι
736
Δεν φταίω εγώ ...μόνοι τους τα γράφουν .
Άκουσε νέα προγράμματα και νόμιζε τον βρήκε μασατζιδικο,που να ξέρει ότι τον ψάχνουν από εκεί που αφήνει την περιουσία του.
Το έγραψα και εγώ προχθές ότι είναι φρουτάκια και μου είπε το παλικάρι ότι δεν έχει αγγίξει ποτέ κάτι τέτοιο

booooobs

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2012
Κριτικές
1
Like
126
Πόντοι
0
Λετε να πηγαινα σε αυτο το φρουταδικο κ να μην ηξερα πως λεγεται κ να εστελνα εδω μηνυμα να ρωτησω? Εχετε χαζεψει μερικοι! Μιλαμε για περιοχη που δεν εχω παει ποτε σε κανενα μαγαζι, ουτε καν για καφε!

iosiff

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2023
Like
436
Πόντοι
21
Λετε να πηγαινα σε αυτο το φρουταδικο κ να μην ηξερα πως λεγεται κ να εστελνα εδω μηνυμα να ρωτησω? Εχετε χαζεψει μερικοι! Μιλαμε για περιοχη που δεν εχω παει ποτε σε κανενα μαγαζι, ουτε καν για καφε!
Ρε συ πλακα σου κανουν,δεν το εχεις καταλαβει τοση ωρα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom