Αχ παιδιά, είμαι μέλος χρόνια. Πηγαίνω στα μασάζ χρόνια. Θεσσαλονίκη 15 συναπτά. Αθήνα βρέθηκα 2 χρόνια επίσης συνέχεια. Έχω κάνει μασάζ με πάρα πάρα πολλά κορίτσια. Ναι δεν θυμάμαι το όνομα της. Θα έπρεπε; Ούτε γκόμενα μου είναι ούτε και θα το επεδίωκα. Και θα μπορούσα. Απλά πληροφοριακά.
Επίσης ο γκόμενος χαζός γιατι καμαρωνε, και κατάλαβα ότι δεν είχε ιδέα. Η μικρή ακόμη και μπροστά του έπαιζε το μάτι της κανονικότατα.
Ναι εκατό ευρώ και πίπα του θανάτου. Να σου πω κάτι φίλε που ρώτησες. Είναι πολλά. Στην Αθήνα με 80 έκανα στο σπίτι και με φανταστικά μουνια. Τώρα ο καθένας ότι θέλει. Εγώ δεν έχω ανάγκη τα φράγκα, τα βγάζω άνετα, τα δίνω άνετα κοινώς στ αρχιδια μου. Και 200 να έλεγε θα τα έδινα γιατί έτσι ήθελα.
Μην είστε τσάμπα μάγκες, έγραψα σήμερα έτσι για πλάκα και αν γράψω πάλι πάλι για πλάκα θα είναι. Τα γαμησια και τα μασάζ είναι δικά μου όχι κάποιου άλλου, αν μπορείτε να πληρώνετε και να γαμάτε γιατί η ζωή είναι ελάχιστη. Κι αν μπορείτε να γαμάτε χωρίς φράγκα πάλι να πληρώνετε και να γαμάτε.
Αυτά είχα να πω και καλή χρονιά σε όλους όσοι ψάχνεται μουνι για διασκέδαση.