Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (5 μέλη και 31 επισκέπτες)

Vlc

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2024
Like
642
Πόντοι
81
Ένα έχω να πω.
Υποκειμενικά πάντα. Το καλύτερο μουνι είναι η νεφέλη.
Αλλά το καλύτερο μουνι το έχει η μπελα.
Τώρα θα αρχίσουμε να αφήνουμε υπονοούμενα με το ποιος πήδηξε ποια; Οκ λοιπόν.
Για εμένα το καλύτερο μουνι το έχει κοπέλα που πέρασε από όλα τα μεγάλα μασάζ της πόλης.

Papatzhs69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Like
3.132
Πόντοι
446
Για μενα το καλυτερο μουνι το ειχε η Αντριαννα του Κρυσταλ....Αλλα εγινε σαν τον Σρεκ πλεον....

Vlc

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2024
Like
642
Πόντοι
81

ALEX5555

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2018
Like
1.313
Πόντοι
206

a.nesti

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2014
Like
146
Πόντοι
1

Stainless84

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2024
Like
122
Πόντοι
0
Ακριβώς. Η Αντζελίνα δεχόταν δάκτυλα, έκανε πίπες, και κατά την γνώμη μου, ήταν κ όμορφη. Έχυνε άβερτα με δάκτυλο, στον έπαιζε ωραία. Αρκεί να σε γουσταρε κ να τάιζες. Και πολλές από το παλιό luxury στον Εύοσμο, μια χαρά κάνανε τα εξτραδακια τους
Η Αντζελινα ηταν στο ζενιθ ....απο το CRYSTAL ξεκινησε στο παλιο στην δωδεκανησου και εκει εκανε παπαδεs απο την αρχη ...εκει πηγαινα οποτε ερχομουν salonika ειχε αρκετο πελατολογιο και ειχε παντα κλεισμενα ραντεβου ....Ηταν πιτσιρικα και εβγαζε προστιχο στιλακι και μεσα και εξω Μετα στο καινουριο κρυσταλ στη Μοναστηριου ξεκινησε τιs μαλακιεs τα ''μα και μου'' ειχε πιασει γκομενο και το γυρισε το εργο.... και επειδη δεν ηθελε να δουλευει τα Σ-Κ τα ειχε τσουγκρισει με ολεs τιs yπολοιπεs kαι την κανανε πολεμο και η τζουλια την εστειλε.....Μετα προσπαθουσε να κλεψει το πελατολογιο τηs οταν επιασε δουλεια στο λουξουρι στον Ευοσμο και σε αυτoys που ειχε εμπιστοσυνη και τουs γνωριζε εστελνε και καποια μνμ στα σοσιαλ για την αφιξη τηs στην αντιπαλη οχθη στο ελαιοτριβιο του Ευοσμου .Ηταν γκαβλακι και υποσχομενη οτι θα περασω καλα με εκανε πασα και στην Λουνα με τον απιστευτο κωλο εκανε φοβερη πιπα αυτη με 80 " ομωs και δεχοταν στην κολαρα τηs την "Aρτα και τα Γιαννενα ". Επισηs ειχαμε καλο Social με την Αντζελινα εμενα προσωπικα μου ειχε φερθει τζημανικα οταν ηταν στο CRYSTAL αυτη με ειχε κανει πασα και στην Αξεχαστη Κριστυ! Mετα το κλεισιμο του λουξουρι αν δεν κανω λαθοs ειχε παει Λαρισα .

Τελευταία τροποποίηση:

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
881
Πόντοι
96
Η Αντζελινα ηταν στο ζενιθ ....απο το CRYSTAL ξεκινησε στο παλιο στην δωδεκανησου και εκει εκανε παπαδεs απο την αρχη ...εκει πηγαινα οποτε ερχομουν salonika ειχε αρκετο πελατολογιο και ειχε παντα κλεισμενα ραντεβου ....Ηταν πιτσιρικα και εβγαζε προστιχο στιλακι και μεσα και εξω Μετα στο καινουριο κρυσταλ στη Μοναστηριου ξεκινησε τιs μαλακιεs τα ''μα και μου'' ειχε πιασει γκομενο και το γυρισε το εργο.... και επειδη δεν ηθελε να δουλευει τα Σ-Κ τα ειχε τσουγκρισει με ολεs τιs yπολοιπεs kαι την κανανε πολεμο και η τζουλια την εστειλε.....Μετα προσπαθουσε να κλεψει το πελατολογιο τηs οταν επιασε δουλεια στο λουξουρι στον Ευοσμο και σε αυτoys που ειχε εμπιστοσυνη και τουs γνωριζε εστελνε και καποια μνμ στα σοσιαλ για την αφιξη τηs στην αντιπαλη οχθη στο ελαιοτριβιο του Ευοσμου .Ηταν γκαβλακι και υποσχομενη οτι θα περασω καλα με εκανε πασα και στην Λουνα με τον απιστευτο κωλο εκανε φοβερη πιπα αυτη με 80 " ομωs και δεχοταν στην κολαρα τηs την "Aρτα και τα Γιαννενα ". Επισηs ειχαμε καλο Social με την Αντζελινα εμενα προσωπικα μου ειχε φερθει τζημανικα οταν ηταν στο CRYSTAL αυτη με ειχε κανει πασα και στην Αξεχαστη Κριστυ! Mετα το κλεισιμο του λουξουρι αν δεν κανω λαθοs ειχε παει Λαρισα .
Η Τζούλια είναι αλβανιδα?

Sardelas4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2022
Like
1.736
Πόντοι
201
Τώρα θα αρχίσουμε να αφήνουμε υπονοούμενα με το ποιος πήδηξε ποια; Οκ λοιπόν.
Για εμένα το καλύτερο μουνι το έχει κοπέλα που πέρασε από όλα τα μεγάλα μασάζ της πόλης.
Οχι ρε φίλε κανένα υπονοούμενο. Εχει ωραία μουνια αλλά που δεν έχουν ωραίο μουνι.

Vlc

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2024
Like
642
Πόντοι
81
Όλα σωστά, και ναι πήγε Λάρισα αφού έκανε ένα μικρό πέρασμα στο εδώ Vana

Tsouvi

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2022
Like
406
Πόντοι
21
Αγαπητοί συνάδελφοι μέρες που είναι λέω να ευχηθούμε ο ένας στον άλλον υγεία πάνω από όλα , να είμαστε καλά εμείς και όσοι αγαπάμε και να αφήσουμε τις έριδες για τα κορασια κατά μέρος. Καλά Χριστούγεννα σε όλους αγαπητοί με υγεία . Να περάσουμε καλά αυτές τις μέρες και με το νέο έτος αρχίζουμε το ξεκατίνιασμα για τα ελαιοτριβεία :grin::grin::grin:

Troublemaker_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
11
Like
3.564
Πόντοι
736
Για την Δωρα που ειπες,50+70 δηλαδη ηθελε για πιπα?
Η Δωρα μου το έπαιζε φυσικοθεραπεύτρια!!!!

Και τώρα ευθέως μιλάει για πίπα και προφανώς off the record κάνει κι άλλα!!!

Επειδή μας διαβάζει, ΑΞΙΑ!!!!

ALEX5555

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2018
Like
1.313
Πόντοι
206
Αν σας πούνε 50+70 για πίπα ή όπως η άλλη 50+150 και τέτοιες μπούρδες, πείτε της ότι κι εσείς προσφέρετε γλυφομούνι μόνο με 100 ευρουλάκια..... Όχι να δώσετε, να σας δώσουν..... Βρε πού τα βρήκαμε αυτά τα φυντάνια...???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom