a.nesti
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2014
- Like
- 148
- Πόντοι
- 1
όχι Μεξικάνα.Η Τζούλια είναι αλβανιδα?
όχι Μεξικάνα.Η Τζούλια είναι αλβανιδα?
Νοτιοκορεατισα
Αποφασίστεόχι Μεξικάνα.
Ελβενιδα είναι προφανώς, σήμερα μύστες μου έχει κανένα ανοιχτό;;;;Αποφασίστε
Αν υπάρχει έστω μια μικρή πιθανότητα να είναι ανοιχτό κάποιο σήμερα, αυτό θα είναι η Βάνα. Θυμάμαι 28η Οκτωβρίου πήγε ένας φίλος μου εκείνη την ημέρα, ενώ όλα τα υπόλοιπα ήταν κλειστά.Ελβενιδα είναι προφανώς, σήμερα μύστες μου έχει κανένα ανοιχτό;;;;
Και zesi είναι ανοιχτό..Ελβενιδα είναι προφανώς, σήμερα μύστες μου έχει κανένα ανοιχτό;;;;
Ζεσι...σκετη τρελα το καταστημα....Και zesi είναι ανοιχτό..
Το βρίσκω απολύτως λογικό, αν δεν ήταν τα κορίτσια της Βανας ποιες θα κρατούσαν τα κοντάρια όρθια την ημέρα της εθνικής επετείου;Αν υπάρχει έστω μια μικρή πιθανότητα να είναι ανοιχτό κάποιο σήμερα, αυτό θα είναι η Βάνα. Θυμάμαι 28η Οκτωβρίου πήγε ένας φίλος μου εκείνη την ημέρα, ενώ όλα τα υπόλοιπα ήταν κλειστά.
πηγες η απλα το λες ; αν πηγες πες μας την εμπειρια σουΠολύ γεμάτη
απο ποια αποψη;Ζεσι...σκετη τρελα το καταστημα....
ειρωνικο ηταναπο ποια αποψη;
Εννοείς σε γεύση η σε εμφάνιση;Ένα έχω να πω.
Υποκειμενικά πάντα. Το καλύτερο μουνι είναι η νεφέλη.
Αλλά το καλύτερο μουνι το έχει η μπελα.
Μάλλον σε εμφάνιση εννοεί ο συνάδελφος.... Από γεύση όλα καλά είναι αν είναι η κοπέλα καθαρή και δεν έχει κολπίτιδες κλπ.....Εννοείς σε γεύση η σε εμφάνιση;
Η Βανα που ειναι; πως επικοινωνουμε;Αν υπάρχει έστω μια μικρή πιθανότητα να είναι ανοιχτό κάποιο σήμερα, αυτό θα είναι η Βάνα. Θυμάμαι 28η Οκτωβρίου πήγε ένας φίλος μου εκείνη την ημέρα, ενώ όλα τα υπόλοιπα ήταν κλειστά.
Η Βανα που ειναι; πως επικοινωνουμε;