a.nesti
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2014
- Like
- 148
- Πόντοι
- 1
όχι Μεξικάνα.Η Τζούλια είναι αλβανιδα?
όχι Μεξικάνα.Η Τζούλια είναι αλβανιδα?
Νοτιοκορεατισα
Αποφασίστεόχι Μεξικάνα.
Ελβενιδα είναι προφανώς, σήμερα μύστες μου έχει κανένα ανοιχτό;;;;Αποφασίστε
Αν υπάρχει έστω μια μικρή πιθανότητα να είναι ανοιχτό κάποιο σήμερα, αυτό θα είναι η Βάνα. Θυμάμαι 28η Οκτωβρίου πήγε ένας φίλος μου εκείνη την ημέρα, ενώ όλα τα υπόλοιπα ήταν κλειστά.Ελβενιδα είναι προφανώς, σήμερα μύστες μου έχει κανένα ανοιχτό;;;;
Και zesi είναι ανοιχτό..Ελβενιδα είναι προφανώς, σήμερα μύστες μου έχει κανένα ανοιχτό;;;;
Ζεσι...σκετη τρελα το καταστημα....Και zesi είναι ανοιχτό..
Το βρίσκω απολύτως λογικό, αν δεν ήταν τα κορίτσια της Βανας ποιες θα κρατούσαν τα κοντάρια όρθια την ημέρα της εθνικής επετείου;Αν υπάρχει έστω μια μικρή πιθανότητα να είναι ανοιχτό κάποιο σήμερα, αυτό θα είναι η Βάνα. Θυμάμαι 28η Οκτωβρίου πήγε ένας φίλος μου εκείνη την ημέρα, ενώ όλα τα υπόλοιπα ήταν κλειστά.
πηγες η απλα το λες ; αν πηγες πες μας την εμπειρια σουΠολύ γεμάτη
απο ποια αποψη;Ζεσι...σκετη τρελα το καταστημα....
ειρωνικο ηταναπο ποια αποψη;
Εννοείς σε γεύση η σε εμφάνιση;Ένα έχω να πω.
Υποκειμενικά πάντα. Το καλύτερο μουνι είναι η νεφέλη.
Αλλά το καλύτερο μουνι το έχει η μπελα.
Μάλλον σε εμφάνιση εννοεί ο συνάδελφος.... Από γεύση όλα καλά είναι αν είναι η κοπέλα καθαρή και δεν έχει κολπίτιδες κλπ.....Εννοείς σε γεύση η σε εμφάνιση;
Η Βανα που ειναι; πως επικοινωνουμε;Αν υπάρχει έστω μια μικρή πιθανότητα να είναι ανοιχτό κάποιο σήμερα, αυτό θα είναι η Βάνα. Θυμάμαι 28η Οκτωβρίου πήγε ένας φίλος μου εκείνη την ημέρα, ενώ όλα τα υπόλοιπα ήταν κλειστά.
Η Βανα που ειναι; πως επικοινωνουμε;
Η αληθεια ειναι οτι δεν ηξερα οτι Θεωνη ξανα γυρισε στην δουλεια...και δεν ειχα την πεποιθηση οτι θα το εκανε...την πετυχα προ 2μηνου περιπου σε μαγαζι στα δυτικα μαλλον με την οικογενεια της...Και αυτο που αντικρισα ειναι μια κοπελιτσα στο 1.60 σχεδον 100 κιλα με εναν κωλο τεραστιο και κοιλιες να κρεμονται...καμια σχεση με την Θεωνη που ειχα γνωρισει προ ετων....Αν τωρα ξανα γυρισε σε αυτη την κατασταση....Κριμα...γιατι ηταν Vfm και τα εξτραδακια της τα εκανε...και καλη ηταν μεσα στο δωματιο...Χρόνια πολλά με υγεία εύχομαι σε όλους τους συναθλητές! Μετά από αρκετό καιρό είχα όρεξη για μασάζ και είπα να επισκεφτώ το αγαπημένο μού Κρισταλ. Παίρνω τηλέφωνο να κλείσω ραντεβού αλλά δεν βρίσκω κενό πριν τις 4. Εμένα με βολεύει 12με 2 οπότε αποτυχία. Επειδή ήθελα να χυσω οποσδηποτε είπα να δοκιμάσω στην Βάνα στην οποία είχα καιρό να πάω. Παίρνω τηλέφωνο και κλείνω για τις 12 και τέταρτο. Φτάνω στο μαγαζί και είναι παρούσες 4 κοπέλες. Εμφανισιακά δεν με ενθουσίασε καμία. Πέρασα με ένα μελαχρινό μιλφ ονόματι Μαρίνα ρωσικής καταγωγής που μου είπε ότι έχει 3 εβδομάδες στο μαγαζί. Οι υπόλοιπες κοπέλες ήταν η Θεώνη που παχυνε πολύ σε σημείο να μην την αναγνωρίσω. Μια μικρή σε ηλικία Εμμυ καλό πρόσωπο αλλά αρκετά γεμάτη και μια τελευταία όνομα Ειρήνη αν δεν κάνω λάθος γύρω στα 30 μέτρια εμφανισιακά. Στα του αγώνα μασάζ μέτριο πιο πολύ χαιδεμα. Όταν ήρθε η ώρα για εκτόνωση με ρώτησε τι πρόγραμμα θέλω. Μου είπε ότι προσφέρει το κλασικό φραπέ άνευ καλαμάκι στα 50 ευρώ και body too body στα 80 ευρώ. Εγώ ο τρόμπας επειδή δεν είχα ξανακάνει το body too body Και επειδή είχα 80 ευρώ για πέταμα διάλεξα το δεύτερο. Εν κατακλείδι λίγο τρίψιμο με το σώμα της φοροντας μόνο το κιλοτάκι με εμένα μπρούμυτα μετά γύρισμα και παίξιμο με το χέρι και χαιδεμα στα αρχιδια μέχρι που τελείωσα. Συνολικός χρόνος συνεύρεσης 40 λεπτά. Φυσικά πεταμένα λεφτά όπως το περίμενα αλλά το κάτω κεφάλι έφαγε το πάνω κεφάλι. Δεν πειράζει όμως υγεία να έχουμε και να μαθαίνουμε από τα λάθη μας. Σας εύχομαι μια καινούρια χρονιά γεμάτη υγεία και ευτυχία!