Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (5 μέλη και 4 επισκέπτες)

Χυσεας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2016
Κριτικές
3
Like
1.332
Πόντοι
216
Η αληθεια ειναι οτι δεν ηξερα οτι Θεωνη ξανα γυρισε στην δουλεια...και δεν ειχα την πεποιθηση οτι θα το εκανε...την πετυχα προ 2μηνου περιπου σε μαγαζι στα δυτικα μαλλον με την οικογενεια της...Και αυτο που αντικρισα ειναι μια κοπελιτσα στο 1.60 σχεδον 100 κιλα με εναν κωλο τεραστιο και κοιλιες να κρεμονται...καμια σχεση με την Θεωνη που ειχα γνωρισει προ ετων....Αν τωρα ξανα γυρισε σε αυτη την κατασταση....Κριμα...γιατι ηταν Vfm και τα εξτραδακια της τα εκανε...και καλη ηταν μεσα στο δωματιο...
Να φανταστείς ότι δεν την αναγνώρισα και ρώτησα την Μαρίνα μέσα στο δωμάτιο αν είναι όντως η παλιά Θεώνη. Κρίμα πάντως πιο πολύ για την ίδια.

nikos.thessaloniki

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2009
Like
205
Πόντοι
21
Γεια σας παίδες. Πριν καιρό πήγα Βάνα, μεσημέρι. Πήρα μια κοντή, μικρούλα, δεν θυμαμαι όνομα. Καβλακι, μασαζακι της πλάκας. Γύρισμα, με ένα 50αρικο ακόμα, τρελό τσιμπούκι, ήπιε κάθε σταγόνα, ωραία φάση από ένα σχεδόν εικοσάχρονο. Μετά μπανάκι μαζί και πίπα στα όρθια. Την είδα πάλι μετά από ένα μήνα με τον γκόμενο... Χαχαχαχα τον μπουφο... Κρίμα... Αν και από όσα είδα είναι κι αυτός τούρμπο βλάκας... Οι λεπτομέρειες παραλείπονται. Μικρη, κοντή έτοιμη για σούβλισμα... Δεν ξέρω αν κόμη είναι εκεί. Αλλά άξιζε. Μιλάμε deepthoat του θανάτου.

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
29.120
Πόντοι
34.538
Γεια σας παίδες. Πριν καιρό πήγα Βάνα, μεσημέρι. Πήρα μια κοντή, μικρούλα, δεν θυμαμαι όνομα. Καβλακι, μασαζακι της πλάκας. Γύρισμα, με ένα 50αρικο ακόμα, τρελό τσιμπούκι, ήπιε κάθε σταγόνα, ωραία φάση από ένα σχεδόν εικοσάχρονο. Μετά μπανάκι μαζί και πίπα στα όρθια. Την είδα πάλι μετά από ένα μήνα με τον γκόμενο... Χαχαχαχα τον μπουφο... Κρίμα... Αν και από όσα είδα είναι κι αυτός τούρμπο βλάκας... Οι λεπτομέρειες παραλείπονται. Μικρη, κοντή έτοιμη για σούβλισμα... Δεν ξέρω αν κόμη είναι εκεί. Αλλά άξιζε. Μιλάμε deepthoat του θανάτου.
Γιατι ειναι μπουφος και βλακας ρε φιλε?
Αυτος τη χυνει δωρεαν,ενω εμεις που πληρωνουμε ειμαστε οι εξυπνοι?

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
891
Πόντοι
96
Δηλαδή σου βγηκε ένα κατοστάρικο το deepthroat του θανάτου?

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
7.002
Πόντοι
7.095
Χρόνια πολλά Αίσωπε

iosiff

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2023
Like
445
Πόντοι
21
Θυμηθηκες μετα απο καιρο συμφωνα με τα λεγομενα σου να κανεις αναρτηση και δεν θυμασαι το ονομα?Τι να πω ρε φιλε....μετα απο τετοιο τσιμπουκι που λες οτι σε εκανε και δεν θυμασαι το ονομα?

nikos.thessaloniki

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2009
Like
205
Πόντοι
21
Αχ παιδιά, είμαι μέλος χρόνια. Πηγαίνω στα μασάζ χρόνια. Θεσσαλονίκη 15 συναπτά. Αθήνα βρέθηκα 2 χρόνια επίσης συνέχεια. Έχω κάνει μασάζ με πάρα πάρα πολλά κορίτσια. Ναι δεν θυμάμαι το όνομα της. Θα έπρεπε; Ούτε γκόμενα μου είναι ούτε και θα το επεδίωκα. Και θα μπορούσα. Απλά πληροφοριακά.
Επίσης ο γκόμενος χαζός γιατι καμαρωνε, και κατάλαβα ότι δεν είχε ιδέα. Η μικρή ακόμη και μπροστά του έπαιζε το μάτι της κανονικότατα.
Ναι εκατό ευρώ και πίπα του θανάτου. Να σου πω κάτι φίλε που ρώτησες. Είναι πολλά. Στην Αθήνα με 80 έκανα στο σπίτι και με φανταστικά μουνια. Τώρα ο καθένας ότι θέλει. Εγώ δεν έχω ανάγκη τα φράγκα, τα βγάζω άνετα, τα δίνω άνετα κοινώς στ αρχιδια μου. Και 200 να έλεγε θα τα έδινα γιατί έτσι ήθελα.
Μην είστε τσάμπα μάγκες, έγραψα σήμερα έτσι για πλάκα και αν γράψω πάλι πάλι για πλάκα θα είναι. Τα γαμησια και τα μασάζ είναι δικά μου όχι κάποιου άλλου, αν μπορείτε να πληρώνετε και να γαμάτε γιατί η ζωή είναι ελάχιστη. Κι αν μπορείτε να γαμάτε χωρίς φράγκα πάλι να πληρώνετε και να γαμάτε.
Αυτά είχα να πω και καλή χρονιά σε όλους όσοι ψάχνεται μουνι για διασκέδαση.

ALEX5555

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2018
Like
1.331
Πόντοι
206
Αχ παιδιά, είμαι μέλος χρόνια. Πηγαίνω στα μασάζ χρόνια. Θεσσαλονίκη 15 συναπτά. Αθήνα βρέθηκα 2 χρόνια επίσης συνέχεια. Έχω κάνει μασάζ με πάρα πάρα πολλά κορίτσια. Ναι δεν θυμάμαι το όνομα της. Θα έπρεπε; Ούτε γκόμενα μου είναι ούτε και θα το επεδίωκα. Και θα μπορούσα. Απλά πληροφοριακά.
Επίσης ο γκόμενος χαζός γιατι καμαρωνε, και κατάλαβα ότι δεν είχε ιδέα. Η μικρή ακόμη και μπροστά του έπαιζε το μάτι της κανονικότατα.
Ναι εκατό ευρώ και πίπα του θανάτου. Να σου πω κάτι φίλε που ρώτησες. Είναι πολλά. Στην Αθήνα με 80 έκανα στο σπίτι και με φανταστικά μουνια. Τώρα ο καθένας ότι θέλει. Εγώ δεν έχω ανάγκη τα φράγκα, τα βγάζω άνετα, τα δίνω άνετα κοινώς στ αρχιδια μου. Και 200 να έλεγε θα τα έδινα γιατί έτσι ήθελα.
Μην είστε τσάμπα μάγκες, έγραψα σήμερα έτσι για πλάκα και αν γράψω πάλι πάλι για πλάκα θα είναι. Τα γαμησια και τα μασάζ είναι δικά μου όχι κάποιου άλλου, αν μπορείτε να πληρώνετε και να γαμάτε γιατί η ζωή είναι ελάχιστη. Κι αν μπορείτε να γαμάτε χωρίς φράγκα πάλι να πληρώνετε και να γαμάτε.
Σ'ωραίος και μάγκας...!

dorcel

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Κριτικές
38
Like
6.442
Πόντοι
7.195
Ενημέρωση "επί του πιεστηρίου" από χθεσινή επίσκεψη στο Dames στο Κέντρο (Εγνατία). Μιλάω με τηλεφωνήτρια να μάθω πληροφορίες, ποιες βρίσκονται στο χώρο, μου απαντά δύο κοπέλες. Πρώτο "λάθος" ασυνεννοησίας καθότι στο χώρο βρίσκονταν μόνο μία κοπέλα, όπως διαπίστωσα εκ των υστέρων. Αφού πήγα στο διαμέρισμα, άνοιξε η πόρτα και αντίκρυσα μία κοπέλα, κοντούλα, μελαχροινή με μακρύ ίσιο μαλλί, εμφανίσιμη (όχι ιδιαίτερα του γούστου μου), 24 ετών, όπως μου είπε. Πρώτο "φάουλ" λοιπόν ,αφού δεν γνω΄ριζε η τηλεφωνήτρια πόσες κοπέλες ήταν στο μαγαζί.

Η Ρίτα (το όνομά της) με υποδέχτηκε ξυπόλητη, χωρίς εσώρουχο και μ' ένα κόκκινο σουτιέν (δεύτερο "φάουλ"). Δεν υποδέχεσαι πελάτη για σεξ χωρίς τακούνια, εσώρουχα και σέξι ντύσιμο! Αυτό πρέπει να γίνει συνείδηση και κανόνας απ' όλες τις κοπέλες που κάνουν αυτό το επάγγελμα. Όταν τη ρώτησα μου ανέφεραν δύο κοπέλες, ενώ ήταν μόνο ή ίδια, μου απάντησε ότι είχε "μπλέξει" σε κίνηση και είχε αργήσει να έρθει. Όταν τη ρώτησα αν είχε ενημέρωση πότε θα έρθει στο μαγαζί, δεν μου έδωσε σαφή απάντηση και το άφησα εκεί. Επειδή όμως όταν σκέφτεσαι με το "κάτω κεφάλι" και όχι το πάνω, τις περισσότερες αν όχι όλες τις φορές γίνονται τραγικά λάθη στις επιλογές, τη "πάτησα" σαν νέος, λέγοντας ότι ήταν μία ευκαιρία να τη γνωρίσω, επειδή δεν τη γνώριζα.

Βγάζω τα ρούχα μου, ένα μικρό φρεσκάρισμα (ήμουν ήδη μπανιαρισμένος), της δίνω το πορνοπαράβολο των 60 Ευρώ και αναμένω να μπει στο δωμάτιο. Λίγα λεπτά αναμονή και έρχεται η κορασίδα. Ξάπλωσα και αφού μου λέει πίπα με σκούφο ή άνευ, της είπα χωρίς και με "πλακώνει" στη πίπα. Η πίπα ήταν με πολύ γρήγορο tempo, με πολύ "χέρι" από πλευράς της, οπότε το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν ότι, μόλις "πέταξα" στα σκουπίδια 60 Ευρώ. Ο ορισμός της "ξεπέτας"! Μόλις που πρόλαβα μία στάση (69), όπου ανέβηκε από πάνω μου και μου έφερε τη μούνα της να γλύψω. Τρίτο "φάουλ" στο ραντεβού μας, ΄το μουνί της δεν ήταν καθαρό. Ναι μεν ξυρισμένο, αλλά όχι καθαρό. Αναδύονταν δυσάρεστες οσμές που, δεν ήθελα να συνεχίσω παραπάνω. Το μόνο θετικό στην όλη συνάντηση ήταν ότι δίνει φιλιά και δεν βάζει "κόφτη"!

Όταν της είπα αν έκανε μπάνιο, ήταν καταφατική η απάντηση. Κάτι τέτοιο, πάντως, δεν φάνηκε να ισχύει. Ευτυχώς που τέλειωσα (με τέλειωσε, καλύτερα) γρήγορα προκειμένου να ντυθώ και να σηκωθώ, να φύγω. Δεν έμεινα ευχαριστημένος και πιθανόν, να μην τη ξαναπροτιμήσω, εκτός και εάν, αλλάξει τακτική και να εμφανιστεί μπροστά σε πελάτη, όπως πρέπει να εμφανίζεται...

Vlc

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2024
Like
670
Πόντοι
81
Προσπαθώ να καταλάβω τελικά ποιος ακριβώς είναι ο τούρμπο βλάκας.

nikos.thessaloniki

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2009
Like
205
Πόντοι
21

fokion12345

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2024
Like
175
Πόντοι
1
Ο μύστης δίκασε σήμερα νομίζω..Συμφωνώ σ όλα,καλή χρονιά και από μένα!

Vlc

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2024
Like
670
Πόντοι
81
Το πρόβλημα είναι η ειρωνεία, θες απο ζήλεια ή απο φθόνο, είτε από αδυναμία ή ανικανότητα.
Μην ψάχνεις τον βλάκα, καθρέφτη ζήτα.
Δεν χρειάζεται καθρέπτης για να διαβάσω όσα γράφεις.
Και καμία ειρωνεία. Τι να ζηλέψω; Τις λέξεις; Ή την βλακεία; i 'll pass. Καλή χρονιά αδερφέ.

iosiff

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2023
Like
445
Πόντοι
21
Όχι κ να πληρώνουμε 100 ευρώ συνολο για μια πίπα κ να βγαίνουμε κ μάγκες. Μην τρελαθουμε κιόλας.
Ετσι....και βγαινει και απο πανω και λεει τα εχω και τα δινω,χωρις να σκεφτεται οτι ολοι δεν εχουν να τα δωσουν......και ετσι η τιμες τραβανε την ανηφορα στην φτωχομανα Θεσσαλονικη....

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.269
Πόντοι
2.966
  • Χαχα
Αντιδράσεις: Humax