Ενημέρωση "επί του πιεστηρίου" από χθεσινή επίσκεψη στο Dames στο Κέντρο (Εγνατία). Μιλάω με τηλεφωνήτρια να μάθω πληροφορίες, ποιες βρίσκονται στο χώρο, μου απαντά δύο κοπέλες. Πρώτο "λάθος" ασυνεννοησίας καθότι στο χώρο βρίσκονταν μόνο μία κοπέλα, όπως διαπίστωσα εκ των υστέρων. Αφού πήγα στο διαμέρισμα, άνοιξε η πόρτα και αντίκρυσα μία κοπέλα, κοντούλα, μελαχροινή με μακρύ ίσιο μαλλί, εμφανίσιμη (όχι ιδιαίτερα του γούστου μου), 24 ετών, όπως μου είπε. Πρώτο "φάουλ" λοιπόν ,αφού δεν γνω΄ριζε η τηλεφωνήτρια πόσες κοπέλες ήταν στο μαγαζί.
Η Ρίτα (το όνομά της) με υποδέχτηκε ξυπόλητη, χωρίς εσώρουχο και μ' ένα κόκκινο σουτιέν (δεύτερο "φάουλ"). Δεν υποδέχεσαι πελάτη για σεξ χωρίς τακούνια, εσώρουχα και σέξι ντύσιμο! Αυτό πρέπει να γίνει συνείδηση και κανόνας απ' όλες τις κοπέλες που κάνουν αυτό το επάγγελμα. Όταν τη ρώτησα μου ανέφεραν δύο κοπέλες, ενώ ήταν μόνο ή ίδια, μου απάντησε ότι είχε "μπλέξει" σε κίνηση και είχε αργήσει να έρθει. Όταν τη ρώτησα αν είχε ενημέρωση πότε θα έρθει στο μαγαζί, δεν μου έδωσε σαφή απάντηση και το άφησα εκεί. Επειδή όμως όταν σκέφτεσαι με το "κάτω κεφάλι" και όχι το πάνω, τις περισσότερες αν όχι όλες τις φορές γίνονται τραγικά λάθη στις επιλογές, τη "πάτησα" σαν νέος, λέγοντας ότι ήταν μία ευκαιρία να τη γνωρίσω, επειδή δεν τη γνώριζα.
Βγάζω τα ρούχα μου, ένα μικρό φρεσκάρισμα (ήμουν ήδη μπανιαρισμένος), της δίνω το πορνοπαράβολο των 60 Ευρώ και αναμένω να μπει στο δωμάτιο. Λίγα λεπτά αναμονή και έρχεται η κορασίδα. Ξάπλωσα και αφού μου λέει πίπα με σκούφο ή άνευ, της είπα χωρίς και με "πλακώνει" στη πίπα. Η πίπα ήταν με πολύ γρήγορο tempo, με πολύ "χέρι" από πλευράς της, οπότε το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν ότι, μόλις "πέταξα" στα σκουπίδια 60 Ευρώ. Ο ορισμός της "ξεπέτας"! Μόλις που πρόλαβα μία στάση (69), όπου ανέβηκε από πάνω μου και μου έφερε τη μούνα της να γλύψω. Τρίτο "φάουλ" στο ραντεβού μας, ΄το μουνί της δεν ήταν καθαρό. Ναι μεν ξυρισμένο, αλλά όχι καθαρό. Αναδύονταν δυσάρεστες οσμές που, δεν ήθελα να συνεχίσω παραπάνω. Το μόνο θετικό στην όλη συνάντηση ήταν ότι δίνει φιλιά και δεν βάζει "κόφτη"!
Όταν της είπα αν έκανε μπάνιο, ήταν καταφατική η απάντηση. Κάτι τέτοιο, πάντως, δεν φάνηκε να ισχύει. Ευτυχώς που τέλειωσα (με τέλειωσε, καλύτερα) γρήγορα προκειμένου να ντυθώ και να σηκωθώ, να φύγω. Δεν έμεινα ευχαριστημένος και πιθανόν, να μην τη ξαναπροτιμήσω, εκτός και εάν, αλλάξει τακτική και να εμφανιστεί μπροστά σε πελάτη, όπως πρέπει να εμφανίζεται...