Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (7 μέλη και 25 επισκέπτες)

ALEX5555

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2018
Like
1.234
Πόντοι
206
Στην Αθηνα νομιζω...ειχε γραφτει σε κριτικη μελους.
Τον απαξιωσε η γκομενα τελειως.
Αααα καλάαααα..... Αν δε θέλουν να κάνουν αυτή τη δουλειά να μην την κάνουν.... Να πάνε σερβιτόρες για 25 ευρώ το 10ωρο.....

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.213
Πόντοι
34.538
Αααα καλάαααα..... Αν δε θέλουν να κάνουν αυτή τη δουλειά να μην την κάνουν.... Να πάνε σερβιτόρες για 25 ευρώ το 10ωρο.....
Παραπανω απο 25 ευρα...
Βαλε και κανενα τιπ.....

:*

Τελευταία τροποποίηση:

Hot Dick

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2024
Like
41
Πόντοι
0
Για πρώτη φορά σε ποια θα άξιζε να παω

Akis420

Νέο Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2024
Like
2
Πόντοι
0
ποιο θεωρείτε οτι εχεις τις μεγαλύτερες βυζαρουδες;; Βλεπω πολλα υποσχόμενη την λια απο ζεσι. Αν εχει παει κανείς ας ριξει ενα ινφο

tsarlatanos77

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
320
Πόντοι
21
επίσκεψη elegancs massaze με σοφία αρκετά καλό μασάζ δεύτερο μέρος φενια αριστουργηματική πίπα με πολλή γλώσσα και βογκητά που μου αρέσουν κόστος 70 . επίσκεψη ελίτ σπα μασάζ με ξένια από αφάνιση δεν λέει η κοπέλα αλλά από μασάζ το καλύτερο που μου έχουν κάνει σε μασατζιδηκο δεύτερο μέρος στελιτσα καταπληκτική πίπα με πολλά ρουφήγματα και τελείωμα πρόσωπο κόστος 60 .

tsarlatanos77

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
320
Πόντοι
21
ξέρει κανείς καμιά σοφία μιλφ στην ανάληψη που κάνει μασάζ παλιά δούλευε στο σπα πριβέ στην Κωλέττη

Vlc

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2024
Like
356
Πόντοι
21
Επίσκεψη στο παλαιά κραταιό πρώην aqua, τώρα golden.
Κρίμα το μαγαζί. Νικολάκη, αν διαβάζεις, αλλαγή όλες. Την Φανή ακόμα να είχες, καλυτερα θα πήγαινε το μαγαζί. Γιατί εκείνη δεν ήταν αδιάφορη, ούτε κορόιδευε. Άνοιξε η πόρτα και ήταν η μια πιο χάλια από την άλλη. Ονόματα δεν συγκράτησα, με μάγεψε η ασχήμια και η αδιαφορία. Είναι κρίμα για αυτό το μαγαζί να έχει καταντήσει έτσι. Φυσικά, γι αυτό και δεν έχει καθόλου πελατεία.

ALEX5555

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2018
Like
1.234
Πόντοι
206
Κρίμα το μαγαζί. Νικολάκη, αν διαβάζεις, αλλαγή όλες. Την Φανή ακόμα να είχες, καλυτερα θα πήγαινε το μαγαζί. Γιατί εκείνη δεν ήταν αδιάφορη, ούτε κορόιδευε. Άνοιξε η πόρτα και ήταν η μια πιο χάλια από την άλλη. Ονόματα δεν συγκράτησα, με μάγεψε η ασχήμια και η αδιαφορία. Είναι κρίμα για αυτό το μαγαζί να έχει καταντήσει έτσι. Φυσικά, γι αυτό και δεν έχει καθόλου πελατεία.
Πού τη θυμήθηκες τη Φανή ρε θηρίο.....??

• Like
Αντιδράσεις: Vlc

panic231

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Like
96
Πόντοι
0
Αδερφέ το ελίτ σπα εχει κάποιο σαητ;
Η Στελλιτσα από εμφάνιση τι λέει ;

• Χαχα
Αντιδράσεις: GRxx

tsarlatanos77

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
320
Πόντοι
21
Αδερφέ το ελίτ σπα εχει κάποιο σαητ;
Η Στελλιτσα από εμφάνιση τι λέει ;
ξανθιά είναι λεπτούλα στο σώμα όμορφο πρόσωπο πιτσιρίκα η καλύτερη εκεί μέσα αυτήν την στιγμή παλιότερα είχε αστέρια πολύ δυνατά

Sardelas4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2022
Like
1.700
Πόντοι
201
Υπάρχει κανένας που πάει ελίτ σπα και παιρνει ότι ο τσαρλατάνος;

ARIS einai re

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
2.677
Πόντοι
456
Δεν έχουμε πάει οπότε δεν ξέρουμε. Αν είναι συχνός θαμώνας θα μπορούσε. Η κοπέλα που λέει υπάρχει;

fokion12345

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2024
Like
129
Πόντοι
1
ποιο θεωρείτε οτι εχεις τις μεγαλύτερες βυζαρουδες;; Βλεπω πολλα υποσχόμενη την λια απο ζεσι. Αν εχει παει κανείς ας ριξει ενα ινφο
Έχω πάει φίλε..απ ότι φώτο όλες καλές είναι έτσι τη πάτησα κ γω και από κοντα μπυροκοιλιες όλες με τη διαφορά ότι η Λία έχει πιο μεγάλες βυζαρες αυτο

GRxx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2010
Κριτικές
4
Like
929
Πόντοι
361
Οπότε έχω πάει ήταν η μία χειρότερη από την άλλη και η Στελλιτσα που λέει αεροπιπα και σαν σουρομενη. Έχω να πάω καιρό κανα 6μηνο δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom