Γκαβλιαρογατος
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2024
- Like
- 32
- Πόντοι
- 0
Άνοιξε ξανά το.luxury ?ξέρει κανείς είδα νέα.διαφήμιση με.ιδια διευθυνση
δεν ειναι ανοιχτο ?Άνοιξε ξανά το.luxury ?ξέρει κανείς είδα νέα.διαφήμιση με.ιδια διευθυνση
link?Άνοιξε ξανά το.luxury ?ξέρει κανείς είδα νέα.διαφήμιση με.ιδια διευθυνση
Μήπως είδες από το κατάστημα στην ΠάτραΆνοιξε ξανά το.luxury ?ξέρει κανείς είδα νέα.διαφήμιση με.ιδια διευθυνση
για μουφα πληροφορια το κοβωΆνοιξε ξανά το.luxury ?ξέρει κανείς είδα νέα.διαφήμιση με.ιδια διευθυνση
....αρχοντα αν δν βρηκες ακομη, ριξε μια ματια εδω!Καλησπέρα στην ομάδα!!!
Ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια καλή επιλογή, η οποία να έρχεται σε ξενοδοχείο ή γενικά στον χώρο σου. Αν υπάρχει κάτι αξιόλογο, όποιος έχει τη καλοσύνη ας μου στείλει ένα μηνυματακι. Επισης, αν θέλει και με παρέα, θέλω να το δοκιμάσω για πρώτη φορά με την κοπέλα που βγαίνω αυτό το διάστημα. Είναι θετική και θέλουμε να το πάμε λίγο πιο χαλαρά με μασάζ στην αρχή και όπου βγει μετά. Το κοστολόγιο ανεβαίνει γενικά σε κάτι τέτοιο; Δεν έχω καθόλου εικόνα γενικά από μασάζ. Ευχαριστώ!!
Η επιτομη της μετριοτητας...και μετα απορειτε γιατι στην πολη ολα ειναι τοσο σκατα και τοσο πισω σε σχεση με την Αθηνα........αρχοντα αν δν βρηκες ακομη, ριξε μια ματια εδω!
Εχει στο προγραμμα της ζευγαρια και πηγαινει σε ξενοδοχεια![]()
Irida_msg
www.bourdela.com
![]()
Σιγά εσύ γοργονοπνιχτηΗ επιτομη της μετριοτητας...και μετα απορειτε γιατι στην πολη ολα ειναι τοσο σκατα και τοσο πισω σε σχεση με την Αθηνα....
Για εξομολόγηση πήγες τύπε;Καλησπέρα στην παρέα σήμερα πέρασα με την Κασσανρα στο Κρίσταλ πάρα πολύ καλό μασάς και φοβερή Τύπισσα!!!!
Η συγκεκριμένη είναι εξαιρετικό τυπάκι,καλλιεργημένο και με χιούμορ.Και κάνει και καλό μασάζ με καυλωτικό τελείωμα.Πανύψηλο ωραίο κορμί με όμορφο πρόσωποΓια εξομολόγηση πήγες τύπε;
Iριδα κανει το καλυτερο μασαζ στο Κρυσταλ ........οσο για το δευτερο μεροs να εισαι κυριοs και χουβαρνταs και θα περασειs super .......oσο απο εμφανιση εχει γλυκο προσωπακι .......τωρα που εφτιαξε και τα χειλακια τηs ειναι σκετη γκαβλα ,η κορμαρα τηs ειναι και αυτη Super εχει και πολυ ωραιο κολαρακι και ωραιο φυσικο βυζακι ......αυτα τα ολιγαΠαιδιά ίριδα στο Κρίσταλ τι λέει;
Με 70 ευροπουλα κανει ΠΟΛΥ ωραιο προγραμμα με +10 Ακομα στα 80 κανει παπαδεs ακομα ποιο ωραιο χωριs μα και μουΣου έφτυσε το πούτσο η Άρτεμις; Εντύπωση μου κάνει εγώ που το ζητάω μου είπε ότι σιχαίνεται να το φτύνει και να φτύνει γενικά
Πες πες θα με κάνεις να πάω να τη δοκιμάσω. Αλλά δεν ήταν εκεί το θέμα, μπαίνεις στον κόπο να ενημερώσεις κάνε μια περιγραφή πως ξεδιπλώθηκε η κοπέλα. Κατέβασε στριγκάκι , ζήτησε εξτραδάκι, μπήκε δάχτυλο στο μουνάκι, της άρεσε , δεν της άρεσε. Έτσι θα την εκτιμούσα περισσότερο την ενημέρωση.Η συγκεκριμένη είναι εξαιρετικό τυπάκι,καλλιεργημένο και με χιούμορ.Και κάνει και καλό μασάζ με καυλωτικό τελείωμα.Πανύψηλο ωραίο κορμί με όμορφο πρόσωπο
70 ευρω να κατεβασει το σωβρακο...και 80 να την γλυψεις ;Με 70 ευροπουλα κανει ΠΟΛΥ ωραιο προγραμμα με +10 Ακομα στα 80 κανει παπαδεs ακομα ποιο ωραιο χωριs μα και μου