Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
36
Like
33.628
Πόντοι
11.146
Καλησπέρα στην ομάδα!!!
Ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια καλή επιλογή, η οποία να έρχεται σε ξενοδοχείο ή γενικά στον χώρο σου. Αν υπάρχει κάτι αξιόλογο, όποιος έχει τη καλοσύνη ας μου στείλει ένα μηνυματακι. Επισης, αν θέλει και με παρέα, θέλω να το δοκιμάσω για πρώτη φορά με την κοπέλα που βγαίνω αυτό το διάστημα. Είναι θετική και θέλουμε να το πάμε λίγο πιο χαλαρά με μασάζ στην αρχή και όπου βγει μετά. Το κοστολόγιο ανεβαίνει γενικά σε κάτι τέτοιο; Δεν έχω καθόλου εικόνα γενικά από μασάζ. Ευχαριστώ!!
....αρχοντα αν δν βρηκες ακομη, ριξε μια ματια εδω!
Εχει στο προγραμμα της ζευγαρια και πηγαινει σε ξενοδοχεια :hi:

Papatzhs69

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Like
5.271
Πόντοι
1.056
....αρχοντα αν δν βρηκες ακομη, ριξε μια ματια εδω!
Εχει στο προγραμμα της ζευγαρια και πηγαινει σε ξενοδοχεια :hi:
Η επιτομη της μετριοτητας...και μετα απορειτε γιατι στην πολη ολα ειναι τοσο σκατα και τοσο πισω σε σχεση με την Αθηνα....

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
7.785
Πόντοι
7.095

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
14.784
Πόντοι
3.786
Για εξομολόγηση πήγες τύπε;
Η συγκεκριμένη είναι εξαιρετικό τυπάκι,καλλιεργημένο και με χιούμορ.Και κάνει και καλό μασάζ με καυλωτικό τελείωμα.Πανύψηλο ωραίο κορμί με όμορφο πρόσωπο

Stainless84

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2024
Like
178
Πόντοι
0
Παιδιά ίριδα στο Κρίσταλ τι λέει;
Iριδα κανει το καλυτερο μασαζ στο Κρυσταλ ........οσο για το δευτερο μεροs να εισαι κυριοs και χουβαρνταs και θα περασειs super .......oσο απο εμφανιση εχει γλυκο προσωπακι .......τωρα που εφτιαξε και τα χειλακια τηs ειναι σκετη γκαβλα ,η κορμαρα τηs ειναι και αυτη Super εχει και πολυ ωραιο κολαρακι και ωραιο φυσικο βυζακι ......αυτα τα ολιγα

Stainless84

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2024
Like
178
Πόντοι
0
Σου έφτυσε το πούτσο η Άρτεμις; Εντύπωση μου κάνει εγώ που το ζητάω μου είπε ότι σιχαίνεται να το φτύνει και να φτύνει γενικά
Με 70 ευροπουλα κανει ΠΟΛΥ ωραιο προγραμμα με +10 Ακομα στα 80 κανει παπαδεs ακομα ποιο ωραιο χωριs μα και μου

ARIS einai re

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
6.151
Πόντοι
1.056
Η συγκεκριμένη είναι εξαιρετικό τυπάκι,καλλιεργημένο και με χιούμορ.Και κάνει και καλό μασάζ με καυλωτικό τελείωμα.Πανύψηλο ωραίο κορμί με όμορφο πρόσωπο
Πες πες θα με κάνεις να πάω να τη δοκιμάσω. Αλλά δεν ήταν εκεί το θέμα, μπαίνεις στον κόπο να ενημερώσεις κάνε μια περιγραφή πως ξεδιπλώθηκε η κοπέλα. Κατέβασε στριγκάκι , ζήτησε εξτραδάκι, μπήκε δάχτυλο στο μουνάκι, της άρεσε , δεν της άρεσε. Έτσι θα την εκτιμούσα περισσότερο την ενημέρωση.

Papatzhs69

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Like
5.271
Πόντοι
1.056

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom