Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 46 άτομα (4 μέλη και 42 επισκέπτες)

Mythical Zoan

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2022
Κριτικές
22
Like
10.435
Πόντοι
2.046

Alexis58

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2023
Like
272
Πόντοι
21
Πλήρωνε.μαλακα να.σε.τραβανε τα τραβελια
Μαλακά εγώ έχω πάει σε όλα τα μασάζ και έχω γράψει κριτικές και έχω περιγράψει κοπέλες και υπηρεσίες με ανάλυση εσύ τι ρόλο βαράς εδώ μέσα δεν ξέρω άντε πες την μαλακια σου να μαζέψεις κανένα μήνυμα και μην μας πρηζεις τα αρχιδια μαλακισμένη

Alexis58

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2023
Like
272
Πόντοι
21
Έξαλλος...........τελικά μάθαμε ποια είναι η μασατζού;:think::coffee:
Έχει και άλλη μία εδώ μέσα πέρα από αυτήν την μαλακο , μου είχε στείλει μήνυμα προσωπικό όταν την έθαψα τι φάση και τα λοιπά τότε είχε το όνομα της όπως δούλευε τώρα το έχει κάνει αντρικό και γράφει δήθεν κριτικές. Είναι ανάμεσα μας ρε οι κρυφοπουτανες

Papatzhs69

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Like
5.139
Πόντοι
1.056
Έχει και άλλη μία εδώ μέσα πέρα από αυτήν την μαλακο , μου είχε στείλει μήνυμα προσωπικό όταν την έθαψα τι φάση και τα λοιπά τότε είχε το όνομα της όπως δούλευε τώρα το έχει κάνει αντρικό και γράφει δήθεν κριτικές. Είναι ανάμεσα μας ρε οι κρυφοπουτανες
ποιο ειναι το προφιλ; δωστο στην δημοσιοτητα

Alexis58

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2023
Like
272
Πόντοι
21
ποιο ειναι το προφιλ; δωστο στην δημοσιοτητα
Θα ξανά γράψει και τότε θα την χαιρετήσω με το ονόματακι της. Εντάξει καλο μου τζενακι ; Μας διαβάζεις σίγουρα έκλεισε το μαγαζακι που δούλευες και το έριξες στην συγγραφή.

Papatzhs69

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Like
5.139
Πόντοι
1.056
Θα ξανά γράψει και τότε θα την χαιρετήσω με το ονόματακι της. Εντάξει καλο μου τζενακι ; Μας διαβάζεις σίγουρα έκλεισε το μαγαζακι που δούλευες και το έριξες στην συγγραφή.
Η Τζενη απο λουξουρι; που το επαιζε φοιτητρια νομικης;

a.nesti

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2014
Like
282
Πόντοι
21
Ζουν ανάμεσα μας...τα ζόμπι με βυζιά!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom