Γκαβλιαρογατος
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2024
- Like
- 28
- Πόντοι
- 0
Πλήρωνε.μαλακα να.σε.τραβανε τα τραβελιαΑαα εσύ είσαι εγώ ; Τι μαλακια τραβάει ο κοσμος
Πλήρωνε.μαλακα να.σε.τραβανε τα τραβελιαΑαα εσύ είσαι εγώ ; Τι μαλακια τραβάει ο κοσμος
Κούρασες μεγάλε, τσίμπα την αναφορά σου και άδειασε μας την γωνιά.Αντε.γαμησου αδερφαρα,μαλακας.εισαι και φαίνεσαι αλεξοθλα.κρυφομασατζου
Εσύ πρώτα εβρησες και να με. βγάλουν στα.αρχιδια μου παλιοβλακαΚούρασες μεγάλε, τσίμπα την αναφορά σου και άδειασε μας την γωνιά.
Μαλακά εγώ έχω πάει σε όλα τα μασάζ και έχω γράψει κριτικές και έχω περιγράψει κοπέλες και υπηρεσίες με ανάλυση εσύ τι ρόλο βαράς εδώ μέσα δεν ξέρω άντε πες την μαλακια σου να μαζέψεις κανένα μήνυμα και μην μας πρηζεις τα αρχιδια μαλακισμένηΠλήρωνε.μαλακα να.σε.τραβανε τα τραβελια
ρε φυγε απο εδω...αμεα...Εσύ πρώτα εβρησες και να με. βγάλουν στα.αρχιδια μου παλιοβλακα
Έξαλλος...........τελικά μάθαμε ποια είναι η μασατζού;Κούρασες μεγάλε, τσίμπα την αναφορά σου και άδειασε μας την γωνιά.
Έχει και άλλη μία εδώ μέσα πέρα από αυτήν την μαλακο , μου είχε στείλει μήνυμα προσωπικό όταν την έθαψα τι φάση και τα λοιπά τότε είχε το όνομα της όπως δούλευε τώρα το έχει κάνει αντρικό και γράφει δήθεν κριτικές. Είναι ανάμεσα μας ρε οι κρυφοπουτανεςΈξαλλος...........τελικά μάθαμε ποια είναι η μασατζού;![]()
ποιο ειναι το προφιλ; δωστο στην δημοσιοτηταΈχει και άλλη μία εδώ μέσα πέρα από αυτήν την μαλακο , μου είχε στείλει μήνυμα προσωπικό όταν την έθαψα τι φάση και τα λοιπά τότε είχε το όνομα της όπως δούλευε τώρα το έχει κάνει αντρικό και γράφει δήθεν κριτικές. Είναι ανάμεσα μας ρε οι κρυφοπουτανες
Βρε ουστ από εδώ καθηστερημενερε φυγε απο εδω...αμεα...
Θα ξανά γράψει και τότε θα την χαιρετήσω με το ονόματακι της. Εντάξει καλο μου τζενακι ; Μας διαβάζεις σίγουρα έκλεισε το μαγαζακι που δούλευες και το έριξες στην συγγραφή.ποιο ειναι το προφιλ; δωστο στην δημοσιοτητα
Μνπνο δεν μπορώ να γελάσω.............Ρώτα τον ειδικό στα λάδια @italaki![]()
Η Τζενη απο λουξουρι; που το επαιζε φοιτητρια νομικης;Θα ξανά γράψει και τότε θα την χαιρετήσω με το ονόματακι της. Εντάξει καλο μου τζενακι ; Μας διαβάζεις σίγουρα έκλεισε το μαγαζακι που δούλευες και το έριξες στην συγγραφή.
ΚΑΙ αυτήν την έχεις πάρει; Τι πράγμα είσαι συ..Η Τζενη απο λουξουρι; που το επαιζε φοιτητρια νομικης;
Ο ναιΗ Τζενη απο λουξουρι; που το επαιζε φοιτητρια νομικης;
Ζουν ανάμεσα μας...τα ζόμπι με βυζιά!!Έχει και άλλη μία εδώ μέσα πέρα από αυτήν την μαλακο , μου είχε στείλει μήνυμα προσωπικό όταν την έθαψα τι φάση και τα λοιπά τότε είχε το όνομα της όπως δούλευε τώρα το έχει κάνει αντρικό και γράφει δήθεν κριτικές. Είναι ανάμεσα μας ρε οι κρυφοπουτανες