Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (8 μέλη και 22 επισκέπτες)

Papatzhs69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Like
2.128
Πόντοι
446
Μαγκες θελω τα φωτα σας για Τατανια απο Βανα σπα....Εχει κανεις καμια προσφατη εμπειρια;

Troublemaker_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
11
Like
3.368
Πόντοι
736
Λοιπόν αν δεν κάνω λάθος είναι μία κυρία γύρω στα 60 χοντρή, δεν την λες ομορφούλα, και δέχεται σε ένα διαμέρισμα σε μία παράλληλη της Κλεάνθους ακριβώς κάτω από την Παπάφη.

Μακριά
Αυτη είναι σίγουρα

Το επιβεβαίωσα

Ούτε να τηλεφωνήσετε

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Τι έγινε ήρθαν τα άρματα μάχης!!!!!
Οι γνωστές παπατζες του κωλομαγαζου του βρωμιάρη! Είναι τόσο παπατζες που κ την οδό την λένε λάθος επιτηδες για γνωστούς λόγους!:cool2:

pipa(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2020
Κριτικές
3
Like
1.111
Πόντοι
206
Το elegance είναι free ή τρώμε πετσετα.Σελίδα fb ή κάτι άλλο έχουνε?
Στέλνεις viber και σου λένε τα πακέτα τιμών. Πας εκεί, κάνεις το μπανάκι, ξεντύνεσαι, η πούτσα χύμα και ξεκινάει μασάζ η Σοφία αν θυμάμαι καλά το όνομα, πλάτη, πόδια και μετά μπαίνει η άλλη για να σε στρώσει και από μπρος. Αν δε φερθείς παράξενα δε νομίζω να έχεις πρόβλημα πετσέτας. Όλα θα κυλήσουν απλά και όμορφα.

Εγγρ.
15 Φεβ 2006
Like
608
Πόντοι
81
Μαγκες θελω τα φωτα σας για Τατανια απο Βανα σπα....Εχει κανεις καμια προσφατη εμπειρια;
εσύ πριν λίγες μέρες φώναζες και διατυμπανουσες μόνο κρυσταλ ρε μουνιά τώρα τι έπαθες άλλαξες γνώμη
και να σου το πω με τον δικό σου τρόπο ...... πάνε και πες μας και εμάς

Papatzhs69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Like
2.128
Πόντοι
446
εσύ πριν λίγες μέρες φώναζες και διατυμπανουσες μόνο κρυσταλ ρε μουνιά τώρα τι έπαθες άλλαξες γνώμη
και να σου το πω με τον δικό σου τρόπο ...... πάνε και πες μας και εμάς
οταν το iq σου φτασει το 30 ελα να μας πεις τις εξυπναδες σου...αν δεν καταλαβαινεις την διαφορα μεταξυ αστειου και σοβαρου...εχεις σοβαρο προβλημα... και εισαι 18 χρονια εδω μεσα με μηδαμινη συνισφορα!

Εγγρ.
15 Φεβ 2006
Like
608
Πόντοι
81
οταν το iq σου φτασει το 30 ελα να μας πεις τις εξυπναδες σου...αν δεν καταλαβαινεις την διαφορα μεταξυ αστειου και σοβαρου...εχεις σοβαρο προβλημα... και εισαι 18 χρονια εδω μεσα με μηδαμινη συνισφορα!
για σένα θα μιλάς μάλλον

sinistergr

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Like
54
Πόντοι
0
Ναι. Λιγο παραπανω ναζι ισως απο οτι πρεπει αλλα ωραια μικροκαμωμενη κοπελιτσα και πολυ προθυμη να σε ικανοποιησει.

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
13.305
Πόντοι
3.786
Ναι. Λιγο παραπανω ναζι ισως απο οτι πρεπει αλλα ωραια μικροκαμωμενη κοπελιτσα και πολυ προθυμη να σε ικανοποιησει.
Υποτιμούν κάποιες τη νοημοσύνη μας με το υπερβολικό νάζι.Πλανάται πλάνην οικτρά το κάθε κοριτσάκι που νομίζει ότι είμαστε χτεσινοί.

Xan8oulis

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2024
Like
58
Πόντοι
0
Υποτιμούν κάποιες τη νοημοσύνη μας με το υπερβολικό νάζι.Πλανάται πλάνην οικτρά το κάθε κοριτσάκι που νομίζει ότι είμαστε χτεσινοί.
Εγώ πάντως γελάω από μέσα μου όταν ακούω εκεί τα νάζια που κάνουν ( αχ ναι ναι και άλλες τέτοιες παπαριές που νομίζουν ότι τα πιστεύουμε και όλας)

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.213
Πόντοι
34.538
Διαλεξτε τι θελετε τελικα.
Ναζι με λογια...ναι,ναι...ααχχ καβλα....
η σαν την αλλη που τον ειπε εναν.. ...σιγα μην καβλωνω με τον καθενα εδω μεσα,

kalambekis

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
428
Πόντοι
21
Στέλνεις viber και σου λένε τα πακέτα τιμών. Πας εκεί, κάνεις το μπανάκι, ξεντύνεσαι, η πούτσα χύμα και ξεκινάει μασάζ η Σοφία αν θυμάμαι καλά το όνομα, πλάτη, πόδια και μετά μπαίνει η άλλη για να σε στρώσει και από μπρος. Αν δε φερθείς παράξενα δε νομίζω να έχεις πρόβλημα πετσέτας. Όλα θα κυλήσουν απλά και όμορφα.
στο elegance η Ντάρια όντως έχει μεγαλώσει τα βυζγιά τις τα οποία δεν έγιναν υπερβολικά αλλά θεωρώ ότι ήταν αχρείαστη η επέμβαση. περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.

ALEX5555

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2018
Like
1.234
Πόντοι
206

Vlc

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2024
Like
356
Πόντοι
21
Εγώ πάντως γελάω από μέσα μου όταν ακούω εκεί τα νάζια που κάνουν ( αχ ναι ναι και άλλες τέτοιες παπαριές που νομίζουν ότι τα πιστεύουμε και όλας)
Άλλες τα λένε και στα αγγλικά
Fuck κτλ. Πολύ γέλιο

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
13.305
Πόντοι
3.786
Διαλεξτε τι θελετε τελικα.
Ναζι με λογια...ναι,ναι...ααχχ καβλα....
η σαν την αλλη που τον ειπε εναν.. ...σιγα μην καβλωνω με τον καθενα εδω μεσα,
Παν μέτρον άριστον.Υπάρχει και η μέση οδός με αισθησιασμό και λίγο νάζι.Και η υπερβολική πάρλα χαλάει το ερωτικό κλίμα.
Άλλες τα λένε και στα αγγλικά
Fuck κτλ. Πολύ γέλιο
Μίμηση αμερικάνικης τσόντας,λολ
Η καλύτερη αντιμετώπιση.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom