You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 67K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 56 άτομα (7 μέλη και 49 επισκέπτες)
Papatzhs69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Like
- 4.059
- Πόντοι
- 456
Εθεαθη γνωστη Ινφλουνσερ σε λαδομαγαζο της πολης! τρεξτε να προλαβετε!
Sardelas4
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2022
- Like
- 1.797
- Πόντοι
- 201
Τι άλλο θα γράψεις για να σε στέλνουν μνματα οι μύστες ρε παπατζηΕθεαθη γνωστη Ινφλουνσερ σε λαδομαγαζο της πολης! τρεξτε να προλαβετε!
Papatzhs69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Like
- 4.059
- Πόντοι
- 456
νομιζω ημουν κατατοπιστικος γενικα στις συζητησεις μαςΤι άλλο θα γράψεις για να σε στέλνουν μνματα οι μύστες ρε παπατζη
Sardelas4
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2022
- Like
- 1.797
- Πόντοι
- 201
Πάντα παπατζοφιλενομιζω ημουν κατατοπιστικος γενικα στις συζητησεις μας
Διαγραμμένο μέλος 250895
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2024
- Like
- 20
- Πόντοι
- 0
Το κρυσταλ έχει γίνει πλέον από τα χειρότερα δεν αξίζει να δίνετε λεφτά εκεί πέραΧθεσινη καταδρομη στο Κρυσταλ με Ιριδα...Απο θεμα μασαζ και υπηρεσιων παιρνει 8/10 η κοπελα ,ειναι καλη στο μασαζ...και πολυ καυλα στην εκτωνωση!
ΜΕΓΑΛΟ ΑΡΝΗΤΙΚΟ η υγειηνη της κοπελας...καποια στιμγη ετσι πως γυρισε στο 2ο μερος , μου ηρθε μια ΑΠΟΛΥΤΗ κωλιλα και μουνιλα ...Τοσο εντονη παιδες που μου ηρθε αναγουλα και σταματησα την συνεδρια!
Πρωτη φορα εφυγα απο μαγαζι χωρις εκτωνωση! Λιγο προσοχη ρε κοριτσια...Να πλενεστε!
Η Ίριδα από όσο θυμάμαι ανέκαθεν ήταν έτσι οπότε έχει θέμα λογικά
Sardelas4
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2022
- Like
- 1.797
- Πόντοι
- 201
Δε πειράζει ρε φίλε. 50 ευρώ μασάζ και μλκια και με συν 30 έχεις και παράσημο. Τι άλλο θες;Το κρυσταλ έχει γίνει πλέον από τα χειρότερα δεν αξίζει να δίνετε λεφτά εκεί πέρα
Η Ίριδα από όσο θυμάμαι ανέκαθεν ήταν έτσι οπότε έχει θέμα λογικά
Mythical Zoan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 21
- Like
- 8.266
- Πόντοι
- 2.046
Μπαίνεις στρατιώτης και φεύγεις στρατηγός ένα πράμα;Δε πειράζει ρε φίλε. 50 ευρώ μασάζ και μλκια και με συν 30 έχεις και παράσημο. Τι άλλο θες;
Sardelas4
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2022
- Like
- 1.797
- Πόντοι
- 201
Απολύεσαι από τη ζωή κατευθείανΜπαίνεις στρατιώτης και φεύγεις στρατηγός ένα πράμα;
John_282
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 5
- Like
- 14.468
- Πόντοι
- 3.786
Μπαίνεις στρατιώτης και φεύγεις στρατηγός ένα πράμα;
Και εγώ που νόμιζα ότι παίρνεις πρώτα τις "σαρδέλες" του λοχία...Απολύεσαι από τη ζωή κατευθείαν
Χαλαρωσε..με αερογαμησι δεν κολλησε ποτε κανεις τιποτα..Οπότε είτε ΣΜΝ είτε είτε οργανικό πρόβλημα που δεν ευθύνεται η ίδια;
Αυτες που αφηνουν δαχτυλωματα ταχουν αυτα..ολες δηλαδη..απαξ κι αρπαξεις μικροβιο απο δαχτυλο δε σε σωζουν ουτε τα αντιβιωτικα..οταν μιλαμε για πολλα και διαφορετικα σε καθημερινη βαση καταλαβαινεις..απλα.. δεν τις νοιαζει
Απο περσι...μεταξεταστεος παλι..Εθεαθη γνωστη Ινφλουνσερ σε λαδομαγαζο της πολης! τρεξτε να προλαβετε!
Τελευταία τροποποίηση:
John_282
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 5
- Like
- 14.468
- Πόντοι
- 3.786
Μπρος τα κάλλη.....έεεε....μπρος τα μπικικίνια τι είναι ο πόνος!Χαλαρωσε..με αερογαμησι δεν κολλησε ποτε κανεις τιποτα..
Αυτες που αφηνουν δαχτυλωματα ταχουν αυτα..ολες δηλαδη..απαξ κι αρπαξεις μικροβιο απο δαχτυλο δε σε σωζουν ουτε τα αντιβιωτικα..οταν μιλαμε για πολλα και διαφορετικα σε καθημερινη βαση καταλαβαινεις..απλα.. δεν τις νοιαζει
ARIS einai re
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 4.966
- Πόντοι
- 456
Αρχίζεις και γίνεσαι σαν τον yakuza στον σχολιασμό , αν δεν είσαι ο ίδιος...Εθεαθη γνωστη Ινφλουνσερ σε λαδομαγαζο της πολης! τρεξτε να προλαβετε!
ARIS einai re
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 4.966
- Πόντοι
- 456
Αυτό είναι γαύρος παστός όχι σαρδέλαΚαι εγώ που νόμιζα ότι παίρνεις πρώτα τις "σαρδέλες" του λοχία...
John_282
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 5
- Like
- 14.468
- Πόντοι
- 3.786
Αυτό είναι γαύρος παστός όχι σαρδέλα
Papatzhs69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Like
- 4.059
- Πόντοι
- 456
δεν νομιζω να λεμε την ιδια,αλλα αν θες στειλε μου dm να σου πω για ποια λεωΑπο περσι...μεταξεταστεος παλι..
Δεν ειμαι κουτσομπολης βρε..ανατολικα!δεν νομιζω να λεμε την ιδια,αλλα αν θες στειλε μου dm να σου πω για ποια λεω
Papatzhs69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Like
- 4.059
- Πόντοι
- 456
Αλλη λεμε τοτε !Δεν ειμαι κουτσομπολης βρε..ανατολικα!
MakeMyDay86
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 515
- Πόντοι
- 301
Που είναι το elegance?δεν θα γράψω πολλά μιας και είναι γνωστές σε όλους.
επίσκεψη Κρυσταλ με Κλειώ.... μασάζ για κλάματα, 2ο μέρος για περισσότερα κλάματα... όταν ανοίξει κι εκείνο το στόμα....
επίσκεψη σε elegance, Νταρια, απίστευτο μασάζ, φοβερή πίπα δεν θα τα κλάψεις ποτέ τα λεφτά σου
το πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχουν ούτε πολλές ούτε νέες επιλογές στο χωριό μας.
έτσι ή βαριέσαι να περνάς με τις ίδιες (για εμένα δλδ αξίζει μόνο Νεφέλη - Ντάρια) ή κάνεις καταδρομική με καμία που δεν έχεις περάσει (Κλειώ) και κλαις