Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 35 άτομα (4 μέλη και 31 επισκέπτες)

ALEX5555

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2018
Like
1.385
Πόντοι
206
Επίσκεψη στο παλαιά κραταιό πρώην aqua, τώρα golden.
Κρίμα το μαγαζί. Νικολάκη, αν διαβάζεις, αλλαγή όλες. Την Φανή ακόμα να είχες, καλυτερα θα πήγαινε το μαγαζί. Γιατί εκείνη δεν ήταν αδιάφορη, ούτε κορόιδευε. Άνοιξε η πόρτα και ήταν η μια πιο χάλια από την άλλη. Ονόματα δεν συγκράτησα, με μάγεψε η ασχήμια και η αδιαφορία. Είναι κρίμα για αυτό το μαγαζί να έχει καταντήσει έτσι. Φυσικά, γι αυτό και δεν έχει καθόλου πελατεία.
Πού τη θυμήθηκες τη Φανή ρε θηρίο.....??

• Like
Αντιδράσεις: Vlc

panic231

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Like
100
Πόντοι
0
Επίσκεψη στο παλαιά κραταιό πρώην aqua, τώρα golden.
Κρίμα το μαγαζί. Νικολάκη, αν διαβάζεις, αλλαγή όλες. Την Φανή ακόμα να είχες, καλυτερα θα πήγαινε το μαγαζί. Γιατί εκείνη δεν ήταν αδιάφορη, ούτε κορόιδευε. Άνοιξε η πόρτα και ήταν η μια πιο χάλια από την άλλη. Ονόματα δεν συγκράτησα, με μάγεψε η ασχήμια και η αδιαφορία. Είναι κρίμα για αυτό το μαγαζί να έχει καταντήσει έτσι. Φυσικά, γι αυτό και δεν έχει καθόλου πελατεία.
Αδερφέ το ελίτ σπα εχει κάποιο σαητ;
Η Στελλιτσα από εμφάνιση τι λέει ;

• Χαχα
Αντιδράσεις: GRxx

tsarlatanos77

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
332
Πόντοι
21
Αδερφέ το ελίτ σπα εχει κάποιο σαητ;
Η Στελλιτσα από εμφάνιση τι λέει ;
ξανθιά είναι λεπτούλα στο σώμα όμορφο πρόσωπο πιτσιρίκα η καλύτερη εκεί μέσα αυτήν την στιγμή παλιότερα είχε αστέρια πολύ δυνατά

Sardelas4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2022
Like
1.797
Πόντοι
201
Υπάρχει κανένας που πάει ελίτ σπα και παιρνει ότι ο τσαρλατάνος;

ARIS einai re

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
4.977
Πόντοι
456
Δεν έχουμε πάει οπότε δεν ξέρουμε. Αν είναι συχνός θαμώνας θα μπορούσε. Η κοπέλα που λέει υπάρχει;

fokion12345

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2024
Like
221
Πόντοι
21
ποιο θεωρείτε οτι εχεις τις μεγαλύτερες βυζαρουδες;; Βλεπω πολλα υποσχόμενη την λια απο ζεσι. Αν εχει παει κανείς ας ριξει ενα ινφο
Έχω πάει φίλε..απ ότι φώτο όλες καλές είναι έτσι τη πάτησα κ γω και από κοντα μπυροκοιλιες όλες με τη διαφορά ότι η Λία έχει πιο μεγάλες βυζαρες αυτο

GRxx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2010
Κριτικές
4
Like
1.011
Πόντοι
361
Οπότε έχω πάει ήταν η μία χειρότερη από την άλλη και η Στελλιτσα που λέει αεροπιπα και σαν σουρομενη. Έχω να πάω καιρό κανα 6μηνο δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι.

tsarlatanos77

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
332
Πόντοι
21
Οπότε έχω πάει ήταν η μία χειρότερη από την άλλη και η Στελλιτσα που λέει αεροπιπα και σαν σουρομενη. Έχω να πάω καιρό κανα 6μηνο δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι.
ξέρεις κανένα μασατζιδικο με 60 ευρώ να σε κάνει πίπα αν ναι πες μου ποιο να πάω . η στελλιτσα είναι και γαμώ τα άτομα πολύ χαβαλέ και περνάς όμορφα

aloha239

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2023
Like
112
Πόντοι
0
ξέρεις κανένα μασατζιδικο με 60 ευρώ να σε κάνει πίπα αν ναι πες μου ποιο να πάω . η στελλιτσα είναι και γαμώ τα άτομα πολύ χαβαλέ και περνάς όμορφα
Studio Body free , μασαζ και πίπα νομίζω ειναι 60

• Like
Αντιδράσεις: GRxx

sexaris66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Like
1.066
Πόντοι
206
Έχει πάρει κάποιος κάτι παραπάνω από εκτόνωση από Φαίη στο βανα...σε πμ

GRxx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2010
Κριτικές
4
Like
1.011
Πόντοι
361
Τύπε επειδή είσαι αγαπούλης δεν σε παρεξηγώ, η εμπειρία μου ήταν η παραπάνω over and out...

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Τύπε επειδή είσαι αγαπούλης δεν σε παρεξηγώ, η εμπειρία μου ήταν η παραπάνω over and out...
Ναι, η Στελλίτσα είναι λίγο κάπως, γενικά δεν κολλάει εκεί μέσα if you ask me. Κατά τα άλλα το μαγαζί είναι τοπ για αυτό που προσφέρει, με μόνο αρνητικό το +20 για πάνω και το +20 για κάτω.

Sardelas4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2022
Like
1.797
Πόντοι
201
Εγώ που πήγα πάντως έτσι να δω τι φάση ενώ κάνει μπαμ ότι είναι λαδομαγαζο μου το έπαιξαν τρέλα. Και εννοείται φάγαμε πετσέτα. Ενώ ήμουν χαλαρός. Πέρασμα με μια μελαχρινή ψηλουλα καλο σώμα μέτρια φάτσα. Όνομα δε συγκράτησα. Μασάζ χάδι μισή ώρα και μπουλο. Ενώ ρώτησα τι άλλη υπηρεσία υπάρχει μου γέλασε και μου είπε μόνο χαλαρωτικό μασάζ.
Όξω ρε

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
14.468
Πόντοι
3.786
Εγώ που πήγα πάντως έτσι να δω τι φάση ενώ κάνει μπαμ ότι είναι λαδομαγαζο μου το έπαιξαν τρέλα. Και εννοείται φάγαμε πετσέτα. Ενώ ήμουν χαλαρός. Πέρασμα με μια μελαχρινή ψηλουλα καλο σώμα μέτρια φάτσα. Όνομα δε συγκράτησα. Μασάζ χάδι μισή ώρα και μπουλο. Ενώ ρώτησα τι άλλη υπηρεσία υπάρχει μου γέλασε και μου είπε μόνο χαλαρωτικό μασάζ.
Όξω ρε
Δεν έχω πάει,αλλά έχω διαβάσει παλαιότερα ότι την πρώτη φορά εκεί τρως πετσέτα και από τη δεύτερη σε εμπιστεύονται.Λίγο μαλακία αυτό βέβαια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom