Papatzhs69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Like
- 2.120
- Πόντοι
- 446
με καλαμακι 90;;;;;;;;; εγω 70 εδινα στην φενια!Με καλαμάκι 90
με καλαμακι 90;;;;;;;;; εγω 70 εδινα στην φενια!Με καλαμάκι 90
Parta Levendi mou dhikasou kortaseta tora tin ehis tin efkeria Alogo to Fruto !!!Με 5αρη σε τετοιο σωμα σαν κλοουν θα ειναι βρε..1 νουμερο ανεβαζεις κανονικα..κι αν ταχεις ηδη 3 ή 4 κρεμασμενα κανεις αναστηλωση..
είναι και το body to body. Ειναι κανένα σοβαρό ή;με καλαμακι 90;;;;;;;;; εγω 70 εδινα στην φενια!
Πω!!! Πωω!! Πόσο χαίρομαι .Μπάρμπα γατουλη ξανά έλα τον Σεπτέμβριο μεταξεταστεος
Πρώτον π είσαι χαμένος τόσο καιρό δεύτερον καλό το Κατερίνακι
Κ τρίτο έχει κ άλλες καλές Για σένα η Μαριάννα
Φίλε μου με το body μαζί είναι....εγώ πάντως πέρασα πολύ ωραία με την Ντάρια γιατί σου την σηκώνει στο λεπτό και μου βγάζει πολύ καυλα...γούστα είναι αυταείναι και το body to body. Ειναι κανένα σοβαρό ή;
Εγώ γ αυτό ρώτησα τι έχει το πρόγραμμα.
Αν θέλει ας πει ο φίλος.
@Jubitana 39
Αστειευομαι αδερφέ. Για όνομα... Όντως δεν μιλάει γρι αγγλικά, πόσο μάλλον ελληνικά.Τί της είπες? Μισό λεπτό να μετρήσω τις βυζάρες σου? Και σε ποια γλώσσα? Εκτός αν ξες ρώσικα
ειπαμε 5ρι αλλα οχι οver 100 κιλα...και αν κρινω απο την φωτογραφια...αν βγαλει τα χερια ισως φτανουν και πατωμα!Parta Levendi mou dhikasou kortaseta tora tin ehis tin efkeria Alogo to Fruto !!!
Αν και τα έχουμε πει θα δώσουμε μια στήριξη αλλά μετά κάνε και καμιά ενημέρωση. Λοιπόν, παίρνεται τηλέφωνο εκεί που θέλετε χωρίς να φοβάστε αλλά και χωρίς να είστε φλύαροι. Όταν πάτε εκεί διαλέγετεαυτό που θέλετε και μπαίνετε μετρημένοι για να κάνετε ντουζ. Ξαπλώνετε και αρχίζετε να αλληλεπιδράτε με την κορασίδα και αφού περάσει αυτή στο παρασύνθημα προσπαθείτε να ευχαριστηθείτε το χύσιμο ανάλογα με το πρόγραμμα που έχετε πάρει.Σκέφτομαι να επισκεφτώ πρώτη φορά μασατζιδικο.Δωστε καμμιά συμβουλή και πείτε πως γίνεται η όλη κατάσταση γιατί δεν έχω ιδέα
Εισαι ρε "πουστη" κι εσυ..σφαζεις στο γονατο !!!ειπαμε 5ρι αλλα οχι οver 100 κιλα...και αν κρινω απο την φωτογραφια...αν βγαλει τα χερια ισως φτανουν και πατωμα!
Πότε ρώτησες τι είναι; Πότε πήγες; Ε βάλε λίγο σάλτσα να μας περιγράψεις τα καθέκαστα.Daria worths every penny
Οκ πολλά τα 90 αλλά προτιμώ να πάω μια φορά εκεί παρά 2 σε κάποιο που είναι μη και μη
Τώρα ερώτηση προς γνώστες
Κάποια άλλη κάνει body to body.
Επίσης φίλε μου vlc εγώ έβαλα το λιθαράκι μου και της έμαθα τη λέξη γκαβλα άντε βοηθήστε και οι υπόλοιποι να μάθει την ελληνική γλώσσα .
Τι να μάθει.... Όλο ρωσικά μουρμουραει....Daria worths every penny
Οκ πολλά τα 90 αλλά προτιμώ να πάω μια φορά εκεί παρά 2 σε κάποιο που είναι μη και μη
Τώρα ερώτηση προς γνώστες
Κάποια άλλη κάνει body to body.
Επίσης φίλε μου vlc εγώ έβαλα το λιθαράκι μου και της έμαθα τη λέξη γκαβλα άντε βοηθήστε και οι υπόλοιποι να μάθει την ελληνική γλώσσα .
Γκαυλωτικά ή με νεύρο;Τι να μάθει.... Όλο ρωσικά μουρμουραει....
Δεν μου ακούγεται και πολύ καυλωτικό αλλά δεν μπορώ να το κάνω και εικόνα. Κάνε καμιά περιγραφή της συνεδρίαςΓκαβλωτικα
Συγκεκριμένα έλεγε
You gavla you gavla
Γλωσσόφιλα δίνει;Νταρια φοβερό μωρό 1.80 άλογο και κάνει τρελή πίπα είχα πάει το καλοκαίρι πριν φύγει για Ρωσία …αξίζει η επίσκεψη ξανά
Ναι τα πάντα όλα !!!Γλωσσόφιλα δίνει;