You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)
Stainless84
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιουλ 2024
- Like
- 108
- Πόντοι
- 0
Ναι εχω και εγω απορια ηθελα να παω κρυσταλ την εβδομαδα που περασε αλλα μου ειπαν οτι εχει ρεπο .....Η ίριδα που εξαφανίστηκε;
Ζυγαριά το μάτι σου αδερφέ1. Σβετλάνα , 55 ετών ξανθιά μπαμπατσικη 77 Κg, Ρωσίδα, ευγενική
2. Nάντια , petite milf, 49 ετών καστανή γυμνασμένη 53 Κg
3. Λάουρα, Ολλάνδοτουρκάλα, ψηλή ξανθιά με πιασίματα
ARIS einai re
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 2.677
- Πόντοι
- 456
Είσαι σκληρός καριόλης τελικά. Πώς την έψησες και πόσα έδωσες;Πηγα Ζεσι σπα προηγουμενη εβδομαδα ...Με λιγο παρακαλητο ...πηρα λαουρα ...αλλα ο χωρος και η ολη φαση για τον πεο! Και πριν ρωτησει κανεις...ΝΑΙ την πηρα με την κοιλια τουρλα!
ΝΑΙ το γουσταρα!
Εμμυ είναι αυτή που φούσκωσε χείλια και παραμορφώθηκε; Με μικρό στήθος και ωραίο κωλαρακι;Πέρασμα μέσα στην εβδομάδα από Βάνα με Έμμυ το μωρό φοβερό τα έδωσε όλα εντάξει παίζει και εξτραδακι στην φάση πολύ καλό βέβαια η καλύτερη για μασάζ εκεί είναι η Δώρα αλλά για δεύτερο μέρος όχι και τόσο καλή όσο η Έμμυ
Papatzhs69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Like
- 2.118
- Πόντοι
- 446
Μεγαλο Red Flag , χοντρη και αβυζηΠέρασμα μέσα στην εβδομάδα από Βάνα με Έμμυ το μωρό φοβερό τα έδωσε όλα εντάξει παίζει και εξτραδακι στην φάση πολύ καλό βέβαια η καλύτερη για μασάζ εκεί είναι η Δώρα αλλά για δεύτερο μέρος όχι και τόσο καλή όσο η Έμμυ
Sardelas4
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2022
- Like
- 1.700
- Πόντοι
- 201
Τι μουνια γαματε και λέτε την εμμυ φοβερό μωρό ρε αλάνια ήθελα να ξεραΠέρασμα μέσα στην εβδομάδα από Βάνα με Έμμυ το μωρό φοβερό τα έδωσε όλα εντάξει παίζει και εξτραδακι στην φάση πολύ καλό βέβαια η καλύτερη για μασάζ εκεί είναι η Δώρα αλλά για δεύτερο μέρος όχι και τόσο καλή όσο η Έμμυ
sinistergr
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2008
- Like
- 54
- Πόντοι
- 0
Το ειπα οτι θα ανοιξει κουβεντα δεν το ειπα...το ιδιο θα ελεγα για αλλες που εδω μεσα πλασαρονται σαν γκομεναρες και εχουν περισσοτερο πλαστικο και απο καδο ανακυκλωσης... ειπαμε περι ορεξεως...Τι μουνια γαματε και λέτε την εμμυ φοβερό μωρό ρε αλάνια ήθελα να ξερα
Sardelas4
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2022
- Like
- 1.700
- Πόντοι
- 201
Αλλο κομμάτι η κριτική στην εμφάνιση και άλλο στις υπηρεσίες. Και μην μυγιαζεσαι κατευθείανΤο ειπα οτι θα ανοιξει κουβεντα δεν το ειπα...το ιδιο θα ελεγα για αλλες που εδω μεσα πλασαρονται σαν γκομεναρες και εχουν περισσοτερο πλαστικο και απο καδο ανακυκλωσης... ειπαμε περι ορεξεως...
sinistergr
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2008
- Like
- 54
- Πόντοι
- 0
Δε μυγιαζομαι αλλα ολα ειναι υποκειμενικα. και σιγουρα η εμφανιση (που εμενα μου φανηκε πολυ γλυκια κοπελα-ναι με καποια παραπανω κιλα και μικρο στηθος αλλα προσωπικα αδιαφορο). οσο για τις υπηρεσιες σε εμενα ηταν αψογη. αυτο δεν θα πει οτι θα ειναι σε ολους.Αλλο κομμάτι η κριτική στην εμφάνιση και άλλο στις υπηρεσίες. Και μην μυγιαζεσαι κατευθείαν
Sardelas4
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2022
- Like
- 1.700
- Πόντοι
- 201
Δηλαδή θες να πεις ρε φίλε ότι σε έκανε μασάζ πρώτο μέρος καλό η εμμυ;Δε μυγιαζομαι αλλα ολα ειναι υποκειμενικα. και σιγουρα η εμφανιση (που εμενα μου φανηκε πολυ γλυκια κοπελα-ναι με καποια παραπανω κιλα και μικρο στηθος αλλα προσωπικα αδιαφορο). οσο για τις υπηρεσιες σε εμενα ηταν αψογη. αυτο δεν θα πει οτι θα ειναι σε ολους.
sinistergr
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2008
- Like
- 54
- Πόντοι
- 0
οκ πασο αναφερομουν στο δευτερο μερος. χαδι απλο το πρωτο (αλλα μου εχουν τυχει και χειροτερα). παντως εγω στο σχολιο για το "τι μουνια γαμαμε" τσινησα...Δηλαδή θες να πεις ρε φίλε ότι σε έκανε μασάζ πρώτο μέρος καλό η εμμυ;
Ξέρεις καμία που παίζει έξτραδακι στο vana εκτός από Εμμυ;οκ πασο αναφερομουν στο δευτερο μερος. χαδι απλο το πρωτο (αλλα μου εχουν τυχει και χειροτερα). παντως εγω στο σχολιο για το "τι μουνια γαμαμε" τσινησα...
niksalonica
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2015
- Like
- 186
- Πόντοι
- 1
Angels Spa Solution | Thessaloníki
Angels Spa Solution, Θεσσαλονίκη. 54 likes. Massage products / Human care
www.facebook.com
Εδώ τι παίζει θες βγήκε στο fb
Jubitana 39
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2023
- Like
- 125
- Πόντοι
- 0
Επίσκεψη στο ανανεωμένο έλεγκανς. Επιστροφή της Ντάρια. Καινουργια υπηρεσία body to body μασάζ σε ενα εντυπωσιακό δωμάτιο. Καυτή όπως παντα και ο χώρος πεντακαθαρος. Μπράβο στα κοριτσια
ARIS einai re
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 2.677
- Πόντοι
- 456
Τρέχει από τώρα το πρόγραμμα γιατί εμένα προχθές μου είπαν την επόμενη βδομάδα. Αν το επέλεξες πες την εμπειρία σου.Επίσκεψη στο ανανεωμένο έλεγκανς. Επιστροφή της Ντάρια. Καινουργια υπηρεσία body to body μασάζ σε ενα εντυπωσιακό δωμάτιο. Καυτή όπως παντα και ο χώρος πεντακαθαρος. Μπράβο στα κοριτσια
Christos_1984
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2022
- Like
- 404
- Πόντοι
- 21
Πολύ ενδιαφέρον, περίμενα την Ντάρια να επιστρέψει για να την επισκεφθώ.Επίσκεψη στο ανανεωμένο έλεγκανς. Επιστροφή της Ντάρια. Καινουργια υπηρεσία body to body μασάζ σε ενα εντυπωσιακό δωμάτιο. Καυτή όπως παντα και ο χώρος πεντακαθαρος. Μπράβο στα κοριτσια
Τιμή προγράμματος;
Μπορείς να πεις λεπτομέρειες;
Papatzhs69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Like
- 2.118
- Πόντοι
- 446
Νταρια απο εμφανιση; πως ειναι;Πολύ ενδιαφέρον, περίμενα την Ντάρια να επιστρέψει για να την επισκεφθώ.
Τιμή προγράμματος;
Μπορείς να πεις λεπτομέρειες;
Φίλε είναι μουναρα. Μην την ψάχνεις. Απλά δεν μιλάει αγγλικά, μόνο κάτι λίγα. Αλλά θα συνεννοηθείς, μην ανησυχείς.Νταρια απο εμφανιση; πως ειναι;
ΚαλησπέραΦίλε είναι μουναρα. Μην την ψάχνεις. Απλά δεν μιλάει αγγλικά, μόνο κάτι λίγα. Αλλά θα συνεννοηθείς, μην ανησυχείς
το εν λόγο κατάστημα είναι prive ;
επίσης πιο το κόστος το body to body ?