Δεν κατάλαβα ποια λες…Αλλά γενικά αυτή νοοτροπία που είχαν σε αυτό το μαγαζί δεν μαρεσε τόσο καθώς σχεδόν καμία εκτός από Λιδια και Δώρα δεν τα πετούσαν όλα και έβγαζαν μόνο μπλούζα στα πρώτα ραντεβού.Σωστός.
Είχε και μια ακόμα εκεί, ψηλή μαύρο μαλλι, ήταν κυρίως εκεί τα ΣΚ, μιλούσε αργά κτλ, δεν γέμιζε το μάτι, αλλά είχε απίστευτο μουνακι, έτρωγε τρελό γλυψιμο κ δάκτυλο. Δεν θυμάμαι όνομα, χάθηκε ξαφνικα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 67K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (5 μέλη και 27 επισκέπτες)
Papatzhs69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Like
- 4.063
- Πόντοι
- 456
τι ειναι αυτο;Οκ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
6949 631244
Papatzhs69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Like
- 4.063
- Πόντοι
- 456
Στο λουξουρι σχεδον ολες με ενα πενηνταρικο εδιναν πιπες...Να μην αρχισω να λεω ονοματα ενα ενα...Αλλα ολες το επαιζαν μυξοπαρθενες...Και καποιες μπηκαν στον κοπο να γραψουν και εδω μεσα θιγμενες...
ARIS einai re
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 5.002
- Πόντοι
- 456
Μια άλλη νομίζω με το ίδιο όνομα (Στεφανία) μελαχρινή με μοντελέ σώμα. Την είχα πετύχει στο παλιό Κρίσταλ και ίσως να δουλεψε για λίγο και στο καινούριο στην Μοναστηρίου. Ξέρει κανένας παλιός μύστης για ποια λέω και αν υπάρχουν ίχνη της;
Ποια έγραψε εδώ μυστή;Στο λουξουρι σχεδον ολες με ενα πενηνταρικο εδιναν πιπες...Να μην αρχισω να λεω ονοματα ενα ενα...Αλλα ολες το επαιζαν μυξοπαρθενες...Και καποιες μπηκαν στον κοπο να γραψουν και εδω μεσα θιγμενες...
Και η Λούνα τρομερό κλαρίνο αν και δεν της το είχα πάει χάθηκε και αυτήΣωστός.
Είχε και μια ακόμα εκεί, ψηλή μαύρο μαλλι, ήταν κυρίως εκεί τα ΣΚ, μιλούσε αργά κτλ, δεν γέμιζε το μάτι, αλλά είχε απίστευτο μουνακι, έτρωγε τρελό γλυψιμο κ δάκτυλο. Δεν θυμάμαι όνομα, χάθηκε ξαφνικα
Από μοναστηριού που πέρασα καμία 5-6 φορές πριν κλείσει με την Δώρα πέρασα φοβερά δεν ξέρω αν την έχεις τιμήσει και εσυΚαι μόνο που έκοψε στα 2 την γλώσσα της,ήταν αρκετό για εμένα να σιχαθω
SOXEM
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2023
- Κριτικές
- 2
- Like
- 349
- Πόντοι
- 300
Για πες για πεςΣτο λουξουρι σχεδον ολες με ενα πενηνταρικο εδιναν πιπες...Να μην αρχισω να λεω ονοματα ενα ενα...Αλλα ολες το επαιζαν μυξοπαρθενες...Και καποιες μπηκαν στον κοπο να γραψουν και εδω μεσα θιγμενες...
Stainless84
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιουλ 2024
- Like
- 134
- Πόντοι
- 0
Ναι ειναι αλληθεια ......για την γκαβλα- Λουνα με την απιστευτη κολαρα .......οποτε ερχομουν salonika στον λουξουρι πηγαινα αυτην επερνα την εχωνα δυο δαχτυλα μαζι στην κολαρα τηs οταν αυτη με ρουφουσε μεχρι να με αδειασει .Hταν αυτη μαζι με την Στεφανια στο κολπο εκαναν τιs ποιο καυτεs πιπεs στο λουξουρι ......με συνολικο αντιτιμο 100 ευρω το θεμα ειναι ομωs κανειs δεν εδεινε γνωση kαι οσοι ετρωγαν στα μουλοχτα ......οταν καποιοs ηθελε να λαλησει επευταν να τον φανε .......στο διαταυτα ομωs γνωριζει κανειs που βρισκονται αυτεs oι δυο ομορφεs kυριεs ???Και η Λούνα τρομερό κλαρίνο αν και δεν της το είχα πάει χάθηκε και αυτή
Τελευταία τροποποίηση:
Stainless84
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιουλ 2024
- Like
- 134
- Πόντοι
- 0
Για πες για πες
Nαι ρε χυστη πεs oνοματα τι ετσι και αλλιωs ......το ιδρυμα ειναι κλειστοΓια πες για πες
Stainless84
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιουλ 2024
- Like
- 134
- Πόντοι
- 0
Mαλον ετσι οπωs την περιγραφειs ......λεs για την ΑρτεμηsΜια άλλη νομίζω με το ίδιο όνομα (Στεφανία) μελαχρινή με μοντελέ σώμα. Την είχα πετύχει στο παλιό Κρίσταλ και ίσως να δουλεψε για λίγο και στο καινούριο στην Μοναστηρίου. Ξέρει κανένας παλιός μύστης για ποια λέω και αν υπάρχουν ίχνη της;
Stainless84
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιουλ 2024
- Like
- 134
- Πόντοι
- 0
η Ατζελινα .....νομιζωΠοια έγραψε εδώ μυστή;
Gangbanger96
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2024
- Like
- 800
- Πόντοι
- 86
Ποια είναι οι τορπίλες μάγκες? Θέλω να μου τα βάλει στην μούρη χωρίς να υπάρχει αύριο.Parta Levendi mou dhikasou kortaseta tora tin ehis tin efkeria Alogo to Fruto !!!
Αθήνα Diamond SpaΠοια είναι οι τορπίλες μάγκες? Θέλω να μου τα βάλει στην μούρη χωρίς να υπάρχει αύριο.
Το elegance είναι free ή τρώμε πετσετα.Σελίδα fb ή κάτι άλλο έχουνε?Το βυζί δεν είναι μεγάλο.Ωραία, σχετικά ψηλή γυναίκα με ποδάρες. Ίσως πειραγμένα χείλη, λίγο όμως, δεν είναι αντιαισθητικά φουσκωμένα. Αγγλικά βασικά, συνεννοείσαι, το κυριότερο όμως είναι ότι σε ψυχολογεί και καταλαβαίνει τι γουστάρεις. Σου αρπάζει τον πούτσο και στον αρμέγει. Αυτά από μένα, προτείνεται το κορίτσι!
Μόλις διάβασα ότι έβαλε βυζιά.
Τελευταία τροποποίηση:
Sukatimukati
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2023
- Like
- 381
- Πόντοι
- 21
Πέρασμα από massagio με Έλινα και Ισμήνη και τα δύο κορίτσια ευγενεστατα καλά στο χρόνο στο σοσιαλ και στα 2 μέρη η Ισμήνη ότι πιο ωραίο σε νατουραλ φάση μικρόσωμη με ωραία τατου ελινα γεμάτη όχι χοντρή όμως με ωραίο φυσικό στήθος απ τις καλές επιλογές στη πόλη το μαγαζι
Sukatimukati
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2023
- Like
- 381
- Πόντοι
- 21
Θέλω να ρωτήσω για βάνα νινα νάνσυ Λυδία είναι καινούργιες μάλλον έχει κανείς ιδέα να περιγράψει μπας και παμε
Mythical Zoan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 21
- Like
- 8.295
- Πόντοι
- 2.046
Εδώ έχει πάει κανείς;
ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ
Έμπειρη φυσικοθεραπεύτρια παρέχει στον δικό σου χωρο μυοχαλαρωτικό full body μασάζ.. Τηλέφωνο επικοινωνίας 6.9.9.6.4.4.6.3.1.4
kanesex.com
Christos_1984
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2022
- Like
- 404
- Πόντοι
- 21
άραγε αυτό υφίσταται ακόμη;επίσκεψη ελεγκανς με φενια και νταρια μαζί ανεπανάληπτος θηλασμός και από της δυο σαν να γύριζα πορνοταινία ήταν
Γνωρίζει κάποιος;
Sukatimukati
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2023
- Like
- 381
- Πόντοι
- 21
Μπορεί κάποιος να μας πει ποια να πάρουμε σήμερα βάνα σπα