Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (5 μέλη και 27 επισκέπτες)

xistiss

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2024
Like
20
Πόντοι
0
Σωστός.
Είχε και μια ακόμα εκεί, ψηλή μαύρο μαλλι, ήταν κυρίως εκεί τα ΣΚ, μιλούσε αργά κτλ, δεν γέμιζε το μάτι, αλλά είχε απίστευτο μουνακι, έτρωγε τρελό γλυψιμο κ δάκτυλο. Δεν θυμάμαι όνομα, χάθηκε ξαφνικα
Δεν κατάλαβα ποια λες…Αλλά γενικά αυτή νοοτροπία που είχαν σε αυτό το μαγαζί δεν μαρεσε τόσο καθώς σχεδόν καμία εκτός από Λιδια και Δώρα δεν τα πετούσαν όλα και έβγαζαν μόνο μπλούζα στα πρώτα ραντεβού.

Papatzhs69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Like
4.063
Πόντοι
456
Στο λουξουρι σχεδον ολες με ενα πενηνταρικο εδιναν πιπες...Να μην αρχισω να λεω ονοματα ενα ενα...Αλλα ολες το επαιζαν μυξοπαρθενες...Και καποιες μπηκαν στον κοπο να γραψουν και εδω μεσα θιγμενες...

ARIS einai re

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
5.002
Πόντοι
456
Μια άλλη νομίζω με το ίδιο όνομα (Στεφανία) μελαχρινή με μοντελέ σώμα. Την είχα πετύχει στο παλιό Κρίσταλ και ίσως να δουλεψε για λίγο και στο καινούριο στην Μοναστηρίου. Ξέρει κανένας παλιός μύστης για ποια λέω και αν υπάρχουν ίχνη της;

xistiss

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2024
Like
20
Πόντοι
0
Στο λουξουρι σχεδον ολες με ενα πενηνταρικο εδιναν πιπες...Να μην αρχισω να λεω ονοματα ενα ενα...Αλλα ολες το επαιζαν μυξοπαρθενες...Και καποιες μπηκαν στον κοπο να γραψουν και εδω μεσα θιγμενες...
Ποια έγραψε εδώ μυστή;

xistiss

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2024
Like
20
Πόντοι
0
Σωστός.
Είχε και μια ακόμα εκεί, ψηλή μαύρο μαλλι, ήταν κυρίως εκεί τα ΣΚ, μιλούσε αργά κτλ, δεν γέμιζε το μάτι, αλλά είχε απίστευτο μουνακι, έτρωγε τρελό γλυψιμο κ δάκτυλο. Δεν θυμάμαι όνομα, χάθηκε ξαφνικα
Και η Λούνα τρομερό κλαρίνο αν και δεν της το είχα πάει χάθηκε και αυτή

xistiss

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2024
Like
20
Πόντοι
0
Και μόνο που έκοψε στα 2 την γλώσσα της,ήταν αρκετό για εμένα να σιχαθω
Από μοναστηριού που πέρασα καμία 5-6 φορές πριν κλείσει με την Δώρα πέρασα φοβερά δεν ξέρω αν την έχεις τιμήσει και εσυ

SOXEM

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2023
Κριτικές
2
Like
349
Πόντοι
300
Για πες για πες

Stainless84

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2024
Like
134
Πόντοι
0
Και η Λούνα τρομερό κλαρίνο αν και δεν της το είχα πάει χάθηκε και αυτή
Ναι ειναι αλληθεια ......για την γκαβλα- Λουνα με την απιστευτη κολαρα .......οποτε ερχομουν salonika στον λουξουρι πηγαινα αυτην επερνα την εχωνα δυο δαχτυλα μαζι στην κολαρα τηs οταν αυτη με ρουφουσε μεχρι να με αδειασει .Hταν αυτη μαζι με την Στεφανια στο κολπο εκαναν τιs ποιο καυτεs πιπεs στο λουξουρι ......με συνολικο αντιτιμο 100 ευρω το θεμα ειναι ομωs κανειs δεν εδεινε γνωση kαι οσοι ετρωγαν στα μουλοχτα ......οταν καποιοs ηθελε να λαλησει επευταν να τον φανε .......στο διαταυτα ομωs γνωριζει κανειs που βρισκονται αυτεs oι δυο ομορφεs kυριεs ???

Τελευταία τροποποίηση:
  • Like
Αντιδράσεις: Stef68

Stainless84

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2024
Like
134
Πόντοι
0
Μια άλλη νομίζω με το ίδιο όνομα (Στεφανία) μελαχρινή με μοντελέ σώμα. Την είχα πετύχει στο παλιό Κρίσταλ και ίσως να δουλεψε για λίγο και στο καινούριο στην Μοναστηρίου. Ξέρει κανένας παλιός μύστης για ποια λέω και αν υπάρχουν ίχνη της;
Mαλον ετσι οπωs την περιγραφειs ......λεs για την Αρτεμηs

Gangbanger96

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2024
Like
800
Πόντοι
86
Parta Levendi mou dhikasou kortaseta tora tin ehis tin efkeria Alogo to Fruto !!!
IMG-20241007-WA0003.jpg
Ποια είναι οι τορπίλες μάγκες? Θέλω να μου τα βάλει στην μούρη χωρίς να υπάρχει αύριο.

Gpapis

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2022
Like
178
Πόντοι
0
Το βυζί δεν είναι μεγάλο. Ωραία, σχετικά ψηλή γυναίκα με ποδάρες. Ίσως πειραγμένα χείλη, λίγο όμως, δεν είναι αντιαισθητικά φουσκωμένα. Αγγλικά βασικά, συνεννοείσαι, το κυριότερο όμως είναι ότι σε ψυχολογεί και καταλαβαίνει τι γουστάρεις. Σου αρπάζει τον πούτσο και στον αρμέγει. Αυτά από μένα, προτείνεται το κορίτσι!

Μόλις διάβασα ότι έβαλε βυζιά.
Το elegance είναι free ή τρώμε πετσετα.Σελίδα fb ή κάτι άλλο έχουνε?

Τελευταία τροποποίηση:

Sukatimukati

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2023
Like
381
Πόντοι
21
Πέρασμα από massagio με Έλινα και Ισμήνη και τα δύο κορίτσια ευγενεστατα καλά στο χρόνο στο σοσιαλ και στα 2 μέρη η Ισμήνη ότι πιο ωραίο σε νατουραλ φάση μικρόσωμη με ωραία τατου ελινα γεμάτη όχι χοντρή όμως με ωραίο φυσικό στήθος απ τις καλές επιλογές στη πόλη το μαγαζι

Sukatimukati

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2023
Like
381
Πόντοι
21
Θέλω να ρωτήσω για βάνα νινα νάνσυ Λυδία είναι καινούργιες μάλλον έχει κανείς ιδέα να περιγράψει μπας και παμε

Mythical Zoan

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2022
Κριτικές
21
Like
8.295
Πόντοι
2.046
Εδώ έχει πάει κανείς;

Sukatimukati