Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

Tasos

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2019
Like
390
Πόντοι
21
Πέρασμα μέσα στην εβδομάδα από Βάνα με Έμμυ το μωρό φοβερό τα έδωσε όλα εντάξει παίζει και εξτραδακι στην φάση πολύ καλό βέβαια η καλύτερη για μασάζ εκεί είναι η Δώρα αλλά για δεύτερο μέρος όχι και τόσο καλή όσο η Έμμυ

Tsouvi

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2022
Like
386
Πόντοι
21
1. Σβετλάνα , 55 ετών ξανθιά μπαμπατσικη 77 Κg, Ρωσίδα, ευγενική
2. Nάντια , petite milf, 49 ετών καστανή γυμνασμένη 53 Κg
3. Λάουρα, Ολλάνδοτουρκάλα, ψηλή ξανθιά με πιασίματα
Ζυγαριά το μάτι σου αδερφέ

ARIS einai re

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
2.677
Πόντοι
456
Πηγα Ζεσι σπα προηγουμενη εβδομαδα ...Με λιγο παρακαλητο ...πηρα λαουρα ...αλλα ο χωρος και η ολη φαση για τον πεο! Και πριν ρωτησει κανεις...ΝΑΙ την πηρα με την κοιλια τουρλα!
ΝΑΙ το γουσταρα!
Είσαι σκληρός καριόλης τελικά. Πώς την έψησες και πόσα έδωσες;

Vlc

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2024
Like
356
Πόντοι
21
Πέρασμα μέσα στην εβδομάδα από Βάνα με Έμμυ το μωρό φοβερό τα έδωσε όλα εντάξει παίζει και εξτραδακι στην φάση πολύ καλό βέβαια η καλύτερη για μασάζ εκεί είναι η Δώρα αλλά για δεύτερο μέρος όχι και τόσο καλή όσο η Έμμυ
Εμμυ είναι αυτή που φούσκωσε χείλια και παραμορφώθηκε; Με μικρό στήθος και ωραίο κωλαρακι;

Papatzhs69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Like
2.118
Πόντοι
446
Μεγαλο Red Flag , χοντρη και αβυζη

Sardelas4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2022
Like
1.700
Πόντοι
201
Τι μουνια γαματε και λέτε την εμμυ φοβερό μωρό ρε αλάνια ήθελα να ξερα

sinistergr

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Like
54
Πόντοι
0
Τι μουνια γαματε και λέτε την εμμυ φοβερό μωρό ρε αλάνια ήθελα να ξερα
Το ειπα οτι θα ανοιξει κουβεντα δεν το ειπα...το ιδιο θα ελεγα για αλλες που εδω μεσα πλασαρονται σαν γκομεναρες και εχουν περισσοτερο πλαστικο και απο καδο ανακυκλωσης... ειπαμε περι ορεξεως...

• Χαχα
Αντιδράσεις: cheef4

Sardelas4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2022
Like
1.700
Πόντοι
201
Το ειπα οτι θα ανοιξει κουβεντα δεν το ειπα...το ιδιο θα ελεγα για αλλες που εδω μεσα πλασαρονται σαν γκομεναρες και εχουν περισσοτερο πλαστικο και απο καδο ανακυκλωσης... ειπαμε περι ορεξεως...
Αλλο κομμάτι η κριτική στην εμφάνιση και άλλο στις υπηρεσίες. Και μην μυγιαζεσαι κατευθείαν

sinistergr

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Like
54
Πόντοι
0
Αλλο κομμάτι η κριτική στην εμφάνιση και άλλο στις υπηρεσίες. Και μην μυγιαζεσαι κατευθείαν
Δε μυγιαζομαι αλλα ολα ειναι υποκειμενικα. και σιγουρα η εμφανιση (που εμενα μου φανηκε πολυ γλυκια κοπελα-ναι με καποια παραπανω κιλα και μικρο στηθος αλλα προσωπικα αδιαφορο). οσο για τις υπηρεσιες σε εμενα ηταν αψογη. αυτο δεν θα πει οτι θα ειναι σε ολους.

Sardelas4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2022
Like
1.700
Πόντοι
201
Δε μυγιαζομαι αλλα ολα ειναι υποκειμενικα. και σιγουρα η εμφανιση (που εμενα μου φανηκε πολυ γλυκια κοπελα-ναι με καποια παραπανω κιλα και μικρο στηθος αλλα προσωπικα αδιαφορο). οσο για τις υπηρεσιες σε εμενα ηταν αψογη. αυτο δεν θα πει οτι θα ειναι σε ολους.
Δηλαδή θες να πεις ρε φίλε ότι σε έκανε μασάζ πρώτο μέρος καλό η εμμυ;

sinistergr

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Like
54
Πόντοι
0
Δηλαδή θες να πεις ρε φίλε ότι σε έκανε μασάζ πρώτο μέρος καλό η εμμυ;
οκ πασο αναφερομουν στο δευτερο μερος. χαδι απλο το πρωτο (αλλα μου εχουν τυχει και χειροτερα). παντως εγω στο σχολιο για το "τι μουνια γαμαμε" τσινησα...

xistiss

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2024
Like
20
Πόντοι
0
οκ πασο αναφερομουν στο δευτερο μερος. χαδι απλο το πρωτο (αλλα μου εχουν τυχει και χειροτερα). παντως εγω στο σχολιο για το "τι μουνια γαμαμε" τσινησα...
Ξέρεις καμία που παίζει έξτραδακι στο vana εκτός από Εμμυ;

Jubitana 39

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2023
Like
125
Πόντοι
0
Επίσκεψη στο ανανεωμένο έλεγκανς. Επιστροφή της Ντάρια. Καινουργια υπηρεσία body to body μασάζ σε ενα εντυπωσιακό δωμάτιο. Καυτή όπως παντα και ο χώρος πεντακαθαρος. Μπράβο στα κοριτσια

ARIS einai re

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
2.677
Πόντοι
456
Επίσκεψη στο ανανεωμένο έλεγκανς. Επιστροφή της Ντάρια. Καινουργια υπηρεσία body to body μασάζ σε ενα εντυπωσιακό δωμάτιο. Καυτή όπως παντα και ο χώρος πεντακαθαρος. Μπράβο στα κοριτσια
Τρέχει από τώρα το πρόγραμμα γιατί εμένα προχθές μου είπαν την επόμενη βδομάδα. Αν το επέλεξες πες την εμπειρία σου.

Christos_1984

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2022
Like
404
Πόντοι
21
Πολύ ενδιαφέρον, περίμενα την Ντάρια να επιστρέψει για να την επισκεφθώ.
Τιμή προγράμματος;
Μπορείς να πεις λεπτομέρειες;

Papatzhs69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Like
2.118
Πόντοι
446

bullet73

Μέλος