Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

djgatos

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2008
Like
488
Πόντοι
21
Μπάρμπα γατουλη ξανά έλα τον Σεπτέμβριο μεταξεταστεος:2funny:
Πρώτον π είσαι χαμένος τόσο καιρό δεύτερον καλό το Κατερίνακι :wink:
Κ τρίτο έχει κ άλλες καλές Για σένα η Μαριάννα
Πω!!! Πωω!! Πόσο χαίρομαι .
Πάντως τι να πω, πού είμαι χαμένος;
" εκεί που κρεμούσαν οι καπεταναίοι τ΄ άρματα, κρεμούν οι γύφτοι τα νταούλια"
ή το πιο γνωστό : " περασμένα μεγαλεία και διηγωντας τα να κλαις".

Jubitana 39

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2023
Like
125
Πόντοι
0
είναι και το body to body. Ειναι κανένα σοβαρό ή;
Εγώ γ αυτό ρώτησα τι έχει το πρόγραμμα.
Αν θέλει ας πει ο φίλος.
@Jubitana 39
Φίλε μου με το body μαζί είναι....εγώ πάντως πέρασα πολύ ωραία με την Ντάρια γιατί σου την σηκώνει στο λεπτό και μου βγάζει πολύ καυλα...γούστα είναι αυτα

Papatzhs69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Like
4.065
Πόντοι
456
Parta Levendi mou dhikasou kortaseta tora tin ehis tin efkeria Alogo to Fruto !!!
IMG-20241007-WA0003.jpg
ειπαμε 5ρι αλλα οχι οver 100 κιλα...και αν κρινω απο την φωτογραφια...αν βγαλει τα χερια ισως φτανουν και πατωμα!

ARIS einai re

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
5.011
Πόντοι
456
Σκέφτομαι να επισκεφτώ πρώτη φορά μασατζιδικο.Δωστε καμμιά συμβουλή και πείτε πως γίνεται η όλη κατάσταση γιατί δεν έχω ιδέα
Αν και τα έχουμε πει θα δώσουμε μια στήριξη αλλά μετά κάνε και καμιά ενημέρωση. Λοιπόν, παίρνεται τηλέφωνο εκεί που θέλετε χωρίς να φοβάστε αλλά και χωρίς να είστε φλύαροι. Όταν πάτε εκεί διαλέγετεαυτό που θέλετε και μπαίνετε μετρημένοι για να κάνετε ντουζ. Ξαπλώνετε και αρχίζετε να αλληλεπιδράτε με την κορασίδα και αφού περάσει αυτή στο παρασύνθημα προσπαθείτε να ευχαριστηθείτε το χύσιμο ανάλογα με το πρόγραμμα που έχετε πάρει.

Την επόμενη φορά που θα ρωτήσει συνάδελφος ας βοηθήσει και κανένας νέος αφού έχει αποκτήσει εμπειρία.

Addict40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2022
Like
1.592
Πόντοι
201

bullet73

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
55
Πόντοι
1
Daria worths every penny
Οκ πολλά τα 90 αλλά προτιμώ να πάω μια φορά εκεί παρά 2 σε κάποιο που είναι μη και μη
Τώρα ερώτηση προς γνώστες
Κάποια άλλη κάνει body to body.
Επίσης φίλε μου vlc εγώ έβαλα το λιθαράκι μου και της έμαθα τη λέξη γκαβλα άντε βοηθήστε και οι υπόλοιποι να μάθει την ελληνική γλώσσα .

ARIS einai re

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
5.011
Πόντοι
456
Daria worths every penny
Οκ πολλά τα 90 αλλά προτιμώ να πάω μια φορά εκεί παρά 2 σε κάποιο που είναι μη και μη
Τώρα ερώτηση προς γνώστες
Κάποια άλλη κάνει body to body.
Επίσης φίλε μου vlc εγώ έβαλα το λιθαράκι μου και της έμαθα τη λέξη γκαβλα άντε βοηθήστε και οι υπόλοιποι να μάθει την ελληνική γλώσσα .
Πότε ρώτησες τι είναι; Πότε πήγες; Ε βάλε λίγο σάλτσα να μας περιγράψεις τα καθέκαστα.

bullet73

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
55
Πόντοι
1
Γκαβλωτικα
Συγκεκριμένα έλεγε
You gavla you gavla
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Πάντως παιδιά το μωρό είναι αστέρι σ αυτό που κανει

bullet73

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
55
Πόντοι
1
Δε ξέρω ρε ARIS έδειχνε σα να το γουστάρει και λέω έδειχνε έτσι ;
Μάλλον ότι καλύτερο για το 24
Βέβαια δεν υπάρχει και ανταγωνισμός έτσι ;

thesp1974

Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2022
Like
588
Πόντοι
81
Νταρια φοβερό μωρό 1.80 άλογο και κάνει τρελή πίπα είχα πάει το καλοκαίρι πριν φύγει για Ρωσία …αξίζει η επίσκεψη ξανά

thesp1974

Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2022
Like
588
Πόντοι
81
Απλά θυμάμαι ήταν 70€ τώρα δεν ξέρω πόσο πάει το μαλλί!!!!

pipa(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2020
Κριτικές
3
Like
1.296
Πόντοι
206
Μικρό το βυζάκι δεν το λες 3 προς 4 τούμπανο θα το χαρακτήριζα
Το βυζί δεν είναι μεγάλο. Ωραία, σχετικά ψηλή γυναίκα με ποδάρες. Ίσως πειραγμένα χείλη, λίγο όμως, δεν είναι αντιαισθητικά φουσκωμένα. Αγγλικά βασικά, συνεννοείσαι, το κυριότερο όμως είναι ότι σε ψυχολογεί και καταλαβαίνει τι γουστάρεις. Σου αρπάζει τον πούτσο και στον αρμέγει. Αυτά από μένα, προτείνεται το κορίτσι!

Μόλις διάβασα ότι έβαλε βυζιά.

Εγγρ.
15 Φεβ 2006
Like
608
Πόντοι
81
Συγνώμη κιόλας ...... πατε καλα!!!!!!!!!
100 ευρω για να πατε με την Εμμυ και δεν το λεω για την εμφάνιση της κοπελας αλλα για τις υπηρεσίες που γενικα προσφέρουν κάποιες κοπέλες , και σε εμενα μου ζήτησε εξτρα και την ειπα επανω στην γκαυλα για +20 και μου ειπε ειναι πολυ λιγα και πως αυτα τις τα δινουν για πουρμπουάρ και μονο και φυσικα την έριξα άκυρο και ο λογος ειναι πολυ απλός αν ηθελα να χαλασω 100 θα πήγαινα στην Alex στην Nicole στην Νεφελη που οι κοπελες ειναι και εξαιρετικές στις υπηρεσίες τους κρατανε μονες τους τα μαγαζια τους και θα έριχνα και 2 χερια και θα έγλειφα και θα με γλειφαν και ειναι και κουκλες και θα περνούσα και σιγουρα καλα ........ καταλαβαίνω πανω στην τρελα της στιγμής να δωσεις κατι παραπάνω για να γλείψεις η να σε γλείψουν αλλα οχι και ετσι ρε παιδια δεν τα εχω για πέταμα άσε που με αυτον το τρόπο κλέβουν και τον μαγαζάτορα που παίρνει ενα εικοσάρικο και οι αλλες κάνουν την προίκα τους στο μαγαζι του αλλου .

Αλλα δεν φταινε οι κοπελες αλλα κάποιοι χαζοί που του στα δίνουν απλόχερα και παίρνει ο κώλος τους αέρα.

Έλεος βαλτε κάποιοι μυαλό κανετε κακο στην πιατσα εξω το μουνί ειναι ποιο φτηνό και απο το γιαούρτι και σας βαζουν και το πληρώνεται πιπέρι ,μην το βλέπεται σαν τσιγκουνιά απλος σε ολα υπαρχή ενα όριο και με την προσφορά και την ζήτηση το ορίζουμε εμείς .........

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom