You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 47 άτομα (1 μέλη και 46 επισκέπτες)
Διαγραφεις απ το μενου τη συνδρομηΠοιο είναι το βυζαντιο;
Νομίζω ζητάει ξε το μήνα αλλά μετά πως σταματάει η χρέωση αν θέλεις να φύγεις;
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.055
- Πόντοι
- 2.356
Μπάρμπα γατουλη ξανά έλα τον Σεπτέμβριο μεταξεταστεοςΦίλε επειδή στη Μαριάννα-Παναγιώτης είμαι πιστοποιημένος, αλλά έχω καιρό να πάω, πες μου σε παρακαλώ τι εστί Κατερίνα; Τι άλλο έχει. Να είσαι καλά.
Πρώτον π είσαι χαμένος τόσο καιρό δεύτερον καλό το Κατερίνακι
Κ τρίτο έχει κ άλλες καλές Για σένα η Μαριάννα
Κάνει διαγραφή αλλά επιβεβαίωσε το γιατί όταν σταμάτησα την δίκη μου τον επόμενο μήνα χρεώθηκα κανονικά και έστειλα mail για να μου το κόψουν . Επίσης αν είσαι κάτοχος iPhone στο προφίλ σου στο πεδίο subscription να ξέρεις ότι η συνδρομή θα εμφανίζεται ως ανενεργή για ένα έτος από την ημερομηνία που θα το σταματήσεις και μετά θα εξαφανιστείΔιαγραφεις απ το μενου τη συνδρομη
Ολα αυτα τα δουλευω γενικα με pre paid..οχι πιστωτικη..πρεπει να βαλω ποσο για να βρουν να χρεωσουν.Κάνει διαγραφή αλλά επιβεβαίωσε το γιατί όταν σταμάτησα την δίκη μου τον επόμενο μήνα χρεώθηκα κανονικά και έστειλα mail για να μου το κόψουν . Επίσης αν είσαι κάτοχος iPhone στο προφίλ σου στο πεδίο subscription να ξέρεις ότι η συνδρομή θα εμφανίζεται ως ανενεργή για ένα έτος από την ημερομηνία που θα το σταματήσεις και μετά θα εξαφανιστεί
Papatzhs69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Like
- 2.106
- Πόντοι
- 446
μας εχετε σπασει τα αρχιδια με τις μλκιες σας εδω μεσα...γαματε το νημα για να λετε πιπες για τιντερ βυζαντια και ρωμαικη αυτοκρατορια...
niksalonica
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2015
- Like
- 186
- Πόντοι
- 1
Εδώ τι παίζει;;;
Harara Hammam Coffee, Drinks and more - Menu
Harara Hammam Coffee, Drinks and more
www.hararahammam.gr
SirLancelot
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2022
- Κριτικές
- 19
- Like
- 2.865
- Πόντοι
- 1.196
Κανονικό είναι, και πολύ καλό αν γουστάρεις αξίζει!Εδώ τι παίζει;;;
Harara Hammam Coffee, Drinks and more - Menu
Harara Hammam Coffee, Drinks and morewww.hararahammam.gr
greggreg24
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2017
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.099
- Πόντοι
- 361
Τέλικα δοκίμασε κανείς massage 4 you να μας πει αν παίζει τίποτα
Backpacker
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 18
- Like
- 3.692
- Πόντοι
- 5.595
Παιδια η Εύα το καυλοπούτανο που δούλευε στο Luxury ξέρουμε που δουλεύει τώρα και με τι όνομα?
ARIS einai re
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 2.677
- Πόντοι
- 456
Πολύ νέκρα στο νήμα. Κανένας δεν πάει στα ελαιοτριβεία; Κανονίστε μάγκες να κλείσουν τα μαγαζιά λόγω αναδουλειάς.
Sardelas4
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2022
- Like
- 1.700
- Πόντοι
- 201
Πήγα εγώ ρε οαρης. ΚρυσταλΠολύ νέκρα στο νήμα. Κανένας δεν πάει στα ελαιοτριβεία; Κανονίστε μάγκες να κλείσουν τα μαγαζιά λόγω αναδουλειάς.
Έλλειπε η νεφέλη και η ίριδα.
Είχε Ραφαέλα μια καινούργια μέτρια που την είδα στο σαλόνι όνομα δε θυμάμαι την Κασσανδρα και την μπελα.
Κράζω αλλά πήγα με σκοπό να κάνω ότι είναι λόγω πιεστικής εβδομάδας. Χάσαμε και με τα λήκια. Τέλος πάντων. Πέρασα με μπελα. Από τις αλλες καμία.
Ρε μπελονατασα πως σε λένε αν διαβάζεις ρε κορίτσι μου κόψε τις πλαστικές και τις μλκς γιατί έγινες σαν τον Σταλόνε. Τρόμαξα ρε μλκ. Οφείλω να πω ότι βελτιώθηκε μάγκες στις υπηρεσίες. Καμία σχέση με βενους η αρχές εδώ. Τσαλακώθηκε θα έλεγα. Μασαζάκι καλό αφού την είπα πως και βάζεις δύναμη εσυ πιο χαλαρά έκανες και γέλασε. Δεύτερο μέρος μένει με στριγκακι και αφήνει πιασίματα. Αρκετά αισθησιακή. Μου είπε για γλύψιμο όμως κ γέλασα. Κάποτε το παίζε σιχασιάρα και μικροβιοφοβικη τώρα βαράτε παλικάρια. Έτσι είναι ο ανταγωνισμός. Όταν ήταν μόνη στο βενους ήθελε έξτρα για να την πιάσεις τον κωλο
ARIS einai re
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 2.677
- Πόντοι
- 456
Ήταν δεκτική για κλαρίνο ή για να την γλείψεις εσύ γιατί το δεύτερο το έχω πάρει εδώ και χρόνια εκεί μέσα.Πήγα εγώ ρε οαρης. Κρυσταλ
Έλλειπε η νεφέλη και η ίριδα.
Είχε Ραφαέλα μια καινούργια μέτρια που την είδα στο σαλόνι όνομα δε θυμάμαι την Κασσανδρα και την μπελα.
Κράζω αλλά πήγα με σκοπό να κάνω ότι είναι λόγω πιεστικής εβδομάδας. Χάσαμε και με τα λήκια. Τέλος πάντων. Πέρασα με μπελα. Από τις αλλες καμία.
Ρε μπελονατασα πως σε λένε αν διαβάζεις ρε κορίτσι μου κόψε τις πλαστικές και τις μλκς γιατί έγινες σαν τον Σταλόνε. Τρόμαξα ρε μλκ. Οφείλω να πω ότι βελτιώθηκε μάγκες στις υπηρεσίες. Καμία σχέση με βενους η αρχές εδώ. Τσαλακώθηκε θα έλεγα. Μασαζάκι καλό αφού την είπα πως και βάζεις δύναμη εσυ πιο χαλαρά έκανες και γέλασε. Δεύτερο μέρος μένει με στριγκακι και αφήνει πιασίματα. Αρκετά αισθησιακή. Μου είπε για γλύψιμο όμως κ γέλασα. Κάποτε το παίζε σιχασιάρα και μικροβιοφοβικη τώρα βαράτε παλικάρια. Έτσι είναι ο ανταγωνισμός. Όταν ήταν μόνη στο βενους ήθελε έξτρα για να την πιάσεις τον κωλο
John_282
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 5
- Like
- 13.289
- Πόντοι
- 3.786
Αυτά ρε rival δεν τα ρωτάνε δημόσια για τα φραπεδάδικα,αλλά σε pm.Μη βάζετε αυτογκόλ.Ήταν δεκτική για κλαρίνο ή για να την γλείψεις εσύ γιατί το δεύτερο το έχω πάρει εδώ και χρόνια εκεί μέσα.
Οχι τιποτε αλλο,κινδυνευουν και με απολυση..Αυτά ρε rival δεν τα ρωτάνε δημόσια για τα φραπεδάδικα,αλλά σε pm.Μη βάζετε αυτογκόλ.
Papatzhs69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Like
- 2.106
- Πόντοι
- 446
Δεν εχει σημασια...καλυτερα οτι ειναι σε dm ...Οχι τιποτε αλλο,κινδυνευουν και με απολυση..
John_282
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 5
- Like
- 13.289
- Πόντοι
- 3.786
Με απόλυση κινδυνεύουν όσες τον τρώνε κανονικά,όπως το Βανεσσάκι καυλάκι που ήταν μετά βιζιτάκι για ένα μικρό διαστηματάκι.Παρόλα αυτά σε pm καλύτερα για όσες παίρνουν στο στόμα το "μικρόφωνο".Οχι τιποτε αλλο,κινδυνευουν και με απολυση..
ARIS einai re
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 2.677
- Πόντοι
- 456
Που χάθηκε και αυτό το κορίτσι;Με απόλυση κινδυνεύουν όσες τον τρώνε κανονικά,όπως το Βανεσσάκι καυλάκι που ήταν μετά βιζιτάκι για ένα μικρό διαστηματάκι.Παρόλα αυτά σε pm καλύτερα για όσες παίρνουν στο στόμα το "μικρόφωνο".