You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 35 άτομα (7 μέλη και 28 επισκέπτες)
ΔώραΠαλικάρια σκέφτομαι για vana σήμερα
Υπάρχει καμία καλή πρόταση ?
dokimazo
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 31
- Like
- 755
- Πόντοι
- 4.535
Τους την έπεσε η αστυνομία...Ξέρει κανείς γιατί έκλεισα τα luxury στον Εύοσμο και στην Μοναστηριού;
ARIS einai re
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 2.677
- Πόντοι
- 456
Το έκλεισε η αστυνομία για ηχορύπανσηΞέρει κανείς γιατί έκλεισα τα luxury στον Εύοσμο και στην Μοναστηριού;
John_282
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 5
- Like
- 13.291
- Πόντοι
- 3.786
Εδώ λειτουργούν μπριζολάδικα απρόσκοπτα,και έκλεισαν το φραπεδάδικο.Αυτά θέλουν λάδωμα,δυστυχώς.Ελαιοτριβείο ήταν,ας έδινε λιγάκι.Τους την έπεσε η αστυνομία...
John_282
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 5
- Like
- 13.291
- Πόντοι
- 3.786
Παλιότερα εκεί η Λάουρα ήταν πολύ όμορφο μωρό με κορμάρα.Αληθεύει ότι ανέλαβε τηλεφωνήτρια με την κοιλιά τούμπανο;Ρε μάγκες αυτό το zesi spa τις πατσαβουρες που έχει αίσχος..Να πληρώσεις 60 ευρώ που ούτε 1000 να σου έδιναν δεν τις πηδουσες.. Χοντρές που βρωμάνε..μακριά απ αυτό το μαγαζί
fokion12345
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2024
- Like
- 127
- Πόντοι
- 1
Ναι ισχύει εγώ όταν μιλήσαμε στο τηλέφωνο και μετά που πήγα από εκεί δούλευε ως τσατσά πλέον με τη κοιλιά τούρλα.. Τον Ιούνιο την είχα πάρει Εγνατιας στο dames και από εκεί την είχα ψιλιαστει ότι είναι έγκυος.. Παρ όλα ταύτα όλες οι υπόλοιπες είναι αίσχος κ ψιλοβρωμανε μερικές.. αυτά για zesi spaΠαλιότερα εκεί η Λάουρα ήταν πολύ όμορφο μωρό με κορμάρα.Αληθεύει ότι ανέλαβε τηλεφωνήτρια με την κοιλιά τούμπανο;
Πέρασμα χθες από vana πέρασα με την Λύδια πρώτο μέρος καλό,δεύτερο μια από τα ίδια όχι τίποτα το ιδιαίτερο,φραπές και τίποτα άλλο ξέρει κάποιος μύστης αν παίζει τίποτα άλλο εκτός από φραπέ αν την πεις ; Δεύτερη φόρο που επισκέπτομαι το εν λόγω ελαιοτριβείο.
Όντως έχει χαλάσει αρκετά μυστη μου.Ρε μάγκες αυτό το zesi spa τις πατσαβουρες που έχει αίσχος..Να πληρώσεις 60 ευρώ που ούτε 1000 να σου έδιναν δεν τις πηδουσες.. Χοντρές που βρωμάνε..μακριά απ αυτό το μαγαζί
Papatzhs69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Like
- 2.118
- Πόντοι
- 446
Πηγα Ζεσι σπα προηγουμενη εβδομαδα ...Με λιγο παρακαλητο ...πηρα λαουρα ...αλλα ο χωρος και η ολη φαση για τον πεο! Και πριν ρωτησει κανεις...ΝΑΙ την πηρα με την κοιλια τουρλα!Ναι ισχύει εγώ όταν μιλήσαμε στο τηλέφωνο και μετά που πήγα από εκεί δούλευε ως τσατσά πλέον με τη κοιλιά τούρλα.. Τον Ιούνιο την είχα πάρει Εγνατιας στο dames και από εκεί την είχα ψιλιαστει ότι είναι έγκυος.. Παρ όλα ταύτα όλες οι υπόλοιπες είναι αίσχος κ ψιλοβρωμανε μερικές.. αυτά για zesi spa
ΝΑΙ το γουσταρα!
sinistergr
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2008
- Like
- 54
- Πόντοι
- 0
Πέρασμα από Ανίτα/Βάνα με Έμμυ.Κάποιοι ίσως πουν ότι έχει παραπάνω κιλά, εγώ τη βρήκα πολύ όμορφη κορασίδα. Δεύτερο μέρος από τα καλύτερα που μου έχουν κάνει. Έχω δει να λένε και κακά λόγια για την εν λόγω. Πρωτού ανοίξει κουβέντα θα πω ότι σημασία έχει και με ποια κάνεις το κλικ. Και από την πλευρά σου και από την πλευράς της. Για αυτό και αν ποτέ μου λένε να προτείνω δε λέω η τάδε είναι καλή/κακή αλλά με την τάδε ΠΕΡΑΣΑ ΕΓΩ καλά/κακά.
Γλειφομουνακιας
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2006
- Like
- 608
- Πόντοι
- 81
50 με φραπέ αλλά παίζει πολύ πετσέτα αν δεν τους γεμίσεις το μάτιΠόσο σου βγήκε η συνεδρία και τι σου δώσανε; Σου ζητήθηκε εξτραδάκι για κάτι;
όχι τίποτα μόνο το φραπε αλλά με πολύ αφρό ...
tsarlatanos77
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2023
- Like
- 320
- Πόντοι
- 21
με +50 εχει γουσταΠέρασμα από Ανίτα/Βάνα με Έμμυ.Κάποιοι ίσως πουν ότι έχει παραπάνω κιλά, εγώ τη βρήκα πολύ όμορφη κορασίδα. Δεύτερο μέρος από τα καλύτερα που μου έχουν κάνει. Έχω δει να λένε και κακά λόγια για την εν λόγω. Πρωτού ανοίξει κουβέντα θα πω ότι σημασία έχει και με ποια κάνεις το κλικ. Και από την πλευρά σου και από την πλευράς της. Για αυτό και αν ποτέ μου λένε να προτείνω δε λέω η τάδε είναι καλή/κακή αλλά με την τάδε ΠΕΡΑΣΑ ΕΓΩ καλά/κακά.
Akarnan
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2012
- Like
- 827
- Πόντοι
- 96
1. Σβετλάνα , 55 ετών ξανθιά μπαμπατσικη 77 Κg, Ρωσίδα, ευγενικήΑπό Εβίτα πέρασε κανένας πρόσφατα στη βουλγαρη; Τι παίζει από ρόστερ;
2. Nάντια , petite milf, 49 ετών καστανή γυμνασμένη 53 Κg
3. Λάουρα, Ολλάνδοτουρκάλα, ψηλή ξανθιά με πιασίματα
για ποια λες 50+ φιλε ;με +50 εχει γουστα
tsarlatanos77
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2023
- Like
- 320
- Πόντοι
- 21
για την εμμυγια ποια λες 50+ φιλε ;
fokion12345
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2024
- Like
- 127
- Πόντοι
- 1
Καλά ξηγηθηκες αφού γούσταρες...το θέμα είναι ότι ήταν και θα είναι η μοναδική που είναι παιχνιδιάρα και πιο top με διαφορά απ όλες εκεί μέσα..Πηγα Ζεσι σπα προηγουμενη εβδομαδα ...Με λιγο παρακαλητο ...πηρα λαουρα ...αλλα ο χωρος και η ολη φαση για τον πεο! Και πριν ρωτησει κανεις...ΝΑΙ την πηρα με την κοιλια τουρλα!
ΝΑΙ το γουσταρα!