ARIS einai re
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 2.772
- Πόντοι
- 456
Λες να εμφανίστηκε πάλι η πορνοστάρ;Η περιγραφή σε μια ταιριάζει... ΤΟΚΙΟ...
Λες να εμφανίστηκε πάλι η πορνοστάρ;Η περιγραφή σε μια ταιριάζει... ΤΟΚΙΟ...
Πορνοστάρ από τα LidlΛες να εμφανίστηκε πάλι η πορνοστάρ;
Με τις υγείες σου που έλεγαν παλιά και οι μπαρμπέρηδες.Και επειδή από τους εγωιστές επισκέπτες δεν είδε ποτέ κανείς χαΐρι,ας βάλω εγώ ένα λιθαράκι.
Συνάντηση με την Ίριδα πρώην του team Τέας που ήρθε από την Αθήνα και έχει δικό της νήμα (όχι του Crystal).Σε γνωστό ξενοδοχείο ημιδιαμονής της πόλης,αφού δεν έχει χώρο.Εμφάνιση όπως φαίνεται στις φωτό που βάζει.Για 42 ετών που λέει ότι είναι (φαίνεται μικρότερη),έχει πολύ καλό σώμα.
Δεν κάνει απλά body to body.Όλο το πρόγραμμα της είναι μια μυσταγωγία.Από την αρχή που σε γδύνει και γδύνεται με ερωτικό τρόπο,σε κάνει μασάζ στα μαλλιά,σε κάνει μπάνιο και μετά στο κρεβάτι για μασάζ.Κάνει αρκετά δυνατό έως πολύ,οπότε την καθοδηγείς στην ένταση που προτιμάς.Καλό μασάζ και αρκετά καλό και με τα πόδια που κάνει.
Όλα τα λεφτά το body to body που κάνει,με αισθησιακό τρόπο και χωρίς να χρειαστεί να τρίβει το μουνάκι της με τα επακόλουθα υγρά,ακάποτα.Δεν θα γράψω εδώ τα extra που πήρα,αλλά μόνο σε pm,για να μην αποκαλυφθώ.Έντονο χύσιμο υπήρξε πάντως.Επικοινωνία μέσω Viber στο 6943865816.Το πρόγραμμα με τις τιμές θα τα βρείτε στην παρακάτω σελίδα του νήματός της:
Irida - Page 14 - bourdela.com forum
Αν έχει κάποιος τηλ για ίριδα η Κίρα αν μπορεί να μου το στείλει Ευχαριστώ Καλησπέρα Για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα σταμάτησα, όμως επέστρεψα. Όποιος το επιθυμεί μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου. Ευχαριστώ πολύwww.bourdela.com
Έχω μία απορία. Πως γίνεται να θεωρείς ότι ήταν καύλα στην εκτόνωση τη στιγμή που εμείς διαβάζοντας το μήνυμα σου αηδίασα με πόσο μάλλον εσύ που μύριζες τη βρωμιά της εκεί;Χθεσινη καταδρομη στο Κρυσταλ με Ιριδα...Απο θεμα μασαζ και υπηρεσιων παιρνει 8/10 η κοπελα ,ειναι καλη στο μασαζ...και πολυ καυλα στην εκτωνωση!
ΜΕΓΑΛΟ ΑΡΝΗΤΙΚΟ η υγειηνη της κοπελας...καποια στιμγη ετσι πως γυρισε στο 2ο μερος , μου ηρθε μια ΑΠΟΛΥΤΗ κωλιλα και μουνιλα ...Τοσο εντονη παιδες που μου ηρθε αναγουλα και σταματησα την συνεδρια!
Πρωτη φορα εφυγα απο μαγαζι χωρις εκτωνωση! Λιγο προσοχη ρε κοριτσια...Να πλενεστε!
Πιθανόν να εννοεί πως περνούσε καλά και γούσταρε όσο του τον έπαιζε (πριν τις μυρωδιές). Λογικά η τύπισσα κάποια στιγμή θα ανέβηκε πάνω στο κρεβάτι να του τον παίξει με τον κώλο της στραμμένο στα μούτρα του, και τότε να του ήρθαν οι μυρωδιές. Αυτό κατάλαβα εγώ.Έχω μία απορία. Πως γίνεται να θεωρείς ότι ήταν καύλα στην εκτόνωση τη στιγμή που εμείς διαβάζοντας το μήνυμα σου αηδίασα με πόσο μάλλον εσύ που μύριζες τη βρωμιά της εκεί;
Προσωπικά μόλις θα καταλάβαινα ότι υπάρχει τέτοιο θέμα υγιεινής – υγείας θα διέκοπτα την συνεδρία και θα έφευγα. Γιατί προφανώς αυτή η αηδιαστική οσμή ήταν από την αρχή όχι όταν σου τον έπαιζε. Όσο πληρώνουμε τέτοιες άθλιες υπηρεσίες είμαστε άξιοι της μοίρας μας που μας κοροϊδεύουν. Δίνουμε άλλοθι στον κάθε τυχοδιώκτη και κάθε τυχοδιώκτισσα
Αηδιασα μονο που το διαβασα..Πιθανόν να εννοεί πως περνούσε καλά και γούσταρε όσο του τον έπαιζε (πριν τις μυρωδιές). Λογικά η τύπισσα κάποια στιγμή θα ανέβηκε πάνω στο κρεβάτι να του τον παίξει με τον κώλο της στραμμένο στα μούτρα του, και τότε να του ήρθαν οι μυρωδιές. Αυτό κατάλαβα εγώ.
Ακριβως οπως το εγραψες! , λαθος που δεν διευκρινησα!Πιθανόν να εννοεί πως περνούσε καλά και γούσταρε όσο του τον έπαιζε (πριν τις μυρωδιές). Λογικά η τύπισσα κάποια στιγμή θα ανέβηκε πάνω στο κρεβάτι να του τον παίξει με τον κώλο της στραμμένο στα μούτρα του, και τότε να του ήρθαν οι μυρωδιές. Αυτό κατάλαβα εγώ.
Tzimi γράψε elegance πάνω στον μεγενθυντικό φακό και θα βρεις το νήμα του συγκεκριμένου ιδρύματος. Στις πρώτες σελίδες θα σου λυθούν όλες οι απορίες γιατί έχει τηλέφωνα επικοινωνίας με τα κορίτσια.Καλησπέρα!νέος εδώ μέσα και στο άθλημα!το ελεγκανς που βρίσκεται;
Ευχαριστώ!!Tzimi γράψε elegance πάνω στον μεγενθυντικό φακό και θα βρεις το νήμα του συγκεκριμένου ιδρύματος. Στις πρώτες σελίδες θα σου λυθούν όλες οι απορίες γιατί έχει τηλέφωνα επικοινωνίας με τα κορίτσια.
Εκεί έχω πάρει 4-5 φορές κ διαφορετικές μέρες για να κλείσω κ δεν απαντάΕπίσκεψη χθες στην Χριστιάνα Αγίου Δημητρίου για nuru Massage. Για μένα ήταν μοναδική εμπειρία. Το προτείνω με κλειστά μάτια. Μπαίνεις και σου λέει να κάνεις ντουζ αν θες. Μετά μπαίνω στο δωμάτιο με το φουσκωτό στρώμα. Μου λέει ξάπλωσε μπρούμυτα, μένει και αυτή ολόγυμνη και με πασαλειφει με λάδι ζεστό. Και ξεκινάει η μάχη. Απίστευτες κινήσεις, τέρμα ερωτικές, φοβερό ταυτόχρονο μασάζ. 2 φορές μπρούμυτα και 2 ανάσκελα. Η τύπισσα κατάφερε να με τελειώσει,χωρίς καν να μου τον παίξει. Και όχι μία. Ούτε 2!!!στο τέλος μαζί στο ντουζ για να βοηθήσει να βγει το κολλώδες λάδι. Όλη η φάση 1 ωρα και 100€
Στείλε στο Βαιμπερ. Πάντα έτσι κλείνωΕκεί έχω πάρει 4-5 φορές κ διαφορετικές μέρες για να κλείσω κ δεν απαντά
Eίναι ρωσικο άλογο ενισχυμένο πλέον με πυρίτιο στα χείλη και το στήθος. Εχει αντυπωσιακή εμφάνιση αλλά τα 70 ευρώ για μια πίπα σαν αυτή που κάνει τα θεωρώ πολλά. Επίσης θέλει να είναι η κυρίαρχη του παιχνιδιού και αυτό δεν είναι παντα καλό. Για μια φορά καλή είναι. Επίσης η δυνατότητα συννενόησης μαζί της είναι για το πούτσο.;;; θα ήθελα να κάνω με νταρια που ακούω πολύ καλά λόγια.