Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 38 άτομα (7 μέλη και 31 επισκέπτες)

Mythical Zoan

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2022
Κριτικές
21
Like
3.967
Πόντοι
1.436
Μάλλον τη Νεφέλη περιγράφεις,αν έχει ξανθό μαλλί.Προσωπικά αλλά και οι περισσότεροι τη θεωρούμε την καλύτερη εκεί μέσα σε υπηρεσίες.Έχει την καλύτερη κλιμάκωση από κανονικό μασάζ σε καυλωτικό και μετά φραπέ.
Η Νεφέλη είναι πλέον μελαχρινή

Sardelas4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2022
Like
1.664
Πόντοι
201
Καλημερα στο νημα περασμα απο Κρυσταλ .......Αυτη η Νεφελη στο Κρυσταλ ειναι μια ψιλη αδυνατη με ωραιο σωμα??? .....Ξοφαλτσα την πετυχα προχθεs οταν περασα με Μπελα ομωs η μουρη τηs εβγαζε μια ξινιλα .....και δεν μου αρεσε γενικα το στυλακι τηs....εμιαζε σαν να ειχε ''καβαλικεμενο το καλαμι'' εκει μεσα και απο ενστικτο και μονο μου βγαζει μικρο VIP .Τωρα για την μπελα δευτερο ραντεβου καλυτερο απο το πρωτο προφανωs και ηταν πολυ ευδιαθετη και δοτικη μου εκανε πολυ ωραιο πρωτο μεροs masaze χαλαρο με σωστη πιεση xωριs να βiαζεται . Ασχολειθηκε σε επι μερουs σημεια με πρσοχη oπωs αυχεναs και μεση την βαζω 8 στα 10 μπραβο τηs .....Οσο για το δευτερο μεροs πανω στα χαμουρεματα πεσανε κατι φυλακια πολυ γκαβλοτικα εφαγα το απιστευτο στηθοs τηs στην κυριολεξια και εβγαλα το κιλοτακι τηs ....kαι την αγγιξα παντου χωριs kαμια αντιριση δεν μου αναφερε επι τηs παρουσαs ιδιετερηs στιγμηs τιποτα για εξτρα χρεωση με απαλεs κινησειs με απογειωσε και με μια υποτιθεμενη ''Αεορο....πιπα" εξ παρα τριχα επαφηs με τιs χιλαρεs τηs τελειωσα στην περιοχη του υπεροχου στηθουs τηs......συνολικα χρονοs 50 λεπτα κοστοs στα $ 50+20 $ Αμεσωs μετα εκανε μπανακι επιβαιβεωνονταs για εμενα βαση αρχηs kαθαριοτηταs kαι αφαλειαs .Tην πρωτεινω Ανεπιφυλακτα
Κατσε λίγο ρε σειρά. Έδωσες 50+20. Το συν 20 γιατί το εδωσες;
Να σε χρέωνε κι άλλο για το τρίψιμο στο νιμου;

Mythical Zoan

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2022
Κριτικές
21
Like
3.967
Πόντοι
1.436
Καλημερα στο νημα περασμα απο Κρυσταλ .......Αυτη η Νεφελη στο Κρυσταλ ειναι μια ψιλη αδυνατη με ωραιο σωμα??? .....Ξοφαλτσα την πετυχα προχθεs οταν περασα με Μπελα ομωs η μουρη τηs εβγαζε μια ξινιλα .....και δεν μου αρεσε γενικα το στυλακι τηs....εμιαζε σαν να ειχε ''καβαλικεμενο το καλαμι'' εκει μεσα και απο ενστικτο και μονο μου βγαζει μικρο VIP .Τωρα για την μπελα δευτερο ραντεβου καλυτερο απο το πρωτο προφανωs και ηταν πολυ ευδιαθετη και δοτικη μου εκανε πολυ ωραιο πρωτο μεροs masaze χαλαρο με σωστη πιεση xωριs να βiαζεται . Ασχολειθηκε σε επι μερουs σημεια με πρσοχη oπωs αυχεναs και μεση την βαζω 8 στα 10 μπραβο τηs .....Οσο για το δευτερο μεροs πανω στα χαμουρεματα πεσανε κατι φυλακια πολυ γκαβλοτικα εφαγα το απιστευτο στηθοs τηs στην κυριολεξια και εβγαλα το κιλοτακι τηs ....kαι την αγγιξα παντου χωριs kαμια αντιριση δεν μου αναφερε επι τηs παρουσαs ιδιετερηs στιγμηs τιποτα για εξτρα χρεωση με απαλεs κινησειs με απογειωσε και με μια υποτιθεμενη ''Αεορο....πιπα" εξ παρα τριχα επαφηs με τιs χιλαρεs τηs τελειωσα στην περιοχη του υπεροχου στηθουs τηs......συνολικα χρονοs 50 λεπτα κοστοs στα $ 50+20 $ Αμεσωs μετα εκανε μπανακι επιβαιβεωνονταs για εμενα βαση αρχηs kαθαριοτηταs kαι αφαλειαs .Tην πρωτεινω Ανεπιφυλακτα
70€; Μια χαρά στο χρέωσε που έβγαλε το στρινγκάκι της, κανονικά η συνέδρια είναι στα 50€

Vlc

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2024
Like
322
Πόντοι
21
Αν υπήρχε ένας στάνταρ τιμοκατάλογος, δεν θα είχαμε αυτήν την κουβέντα. Τώρα κάθε κοπέλα κάνει κατά το δοκούν. Και χρεώνει ανάλογα. Προσωπικά, ποτέ δεν έτυχε να μου πει κοπέλα για έξτρα, ανάλογα με το τι κάνω, αφήνω κιόλας. Και πηγαίνω σε τέτοια μαγαζιά και σε φουλ από το 2005

Scaniolas

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2024
Like
146
Πόντοι
0
Αδερφέ, αν έδινες ακόμα 10€ θα την εγλειφες κιόλας, αν είσαι λάτρης του είδους. Και πίστεψε με, η κωλάρα της το αξίζει

ARIS einai re

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
2.543
Πόντοι
456

Stainless84

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2024
Like
96
Πόντοι
0
Τι δεν είχε έξτρα χρέωση ρε συνάδελφε. Αφού το γράφεις καθαρά 50+20 . Και το κιλοτακι πλήρωσες και το φιλάκι πλήρωσες και όλα τα πλήρωσες μετρητοίς.
Eμπασυ περιπτωση απο οτι καταλαβα ......με 50 ευρω δεν κανειs kαι πολλα πραγματα ειναι η ελαχιστη καταβολη των ελαχιστων

Vlc

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2024
Like
322
Πόντοι
21
Eμπασυ περιπτωση απο οτι καταλαβα ......με 50 ευρω δεν κανειs kαι πολλα πραγματα ειναι η ελαχιστη καταβολη των ελαχιστων
Καλά κατάλαβες. Μασάζ, παίξιμο και φύσημα στα 50€
Φίλε, και πολλά respect για το "εμπασυ"

Τελευταία τροποποίηση:

Scaniolas

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2024
Like
146
Πόντοι
0
Στο Krystal η ταρίφα είναι 30 μασάζ + 20 η χειρομαλλαξη. Αν θες γλύψιμο αιδοίου, +30. Νεφέλη, Μπελλα το αξίζουν με κλειστά μάτια

djgatos

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2008
Like
488
Πόντοι
21
ΟΧΙ. ΟΧΙ. ΟΧΙ. ΟΧΙ. ΟΧΙ. ΦΙΛΕ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ. ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟ. ΒΑΛΕ ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ Η Ο ΘΕΙΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ. ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΓΑΛΤΟ.
Downs-syndrome-thumbs-up-meme-10.jpg
ΟΧΙ. ΟΧΙ. ΟΧΙ. ΟΧΙ. ΟΧΙ. ΦΙΛΕ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ. ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟ. ΒΑΛΕ ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ Η Ο ΘΕΙΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ. ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΓΑΛΤΟ.

kiri77

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
8
Πόντοι
6
Φίλε, η Κασσάνδρα είναι μια Τεράστια γκόμενα. Όχι χοντρή, να μην παρεξηγηθω. Αλλά τεράστια, οπότε όχι στα γούστα μου. Δεν ξέρω αν κάνει και τι αφήνει.
Tin teleytaia fora pou imoun edo, piga mazi tis. Veveia Mono frape eixe, alla eixe kati prostixo to vlema tis. Leo na tin ksana episkefto☺️alitheia, ellinida einai?

Vlc

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2024
Like
322
Πόντοι
21
Tin teleytaia fora pou imoun edo, piga mazi tis. Veveia Mono frape eixe, alla eixe kati prostixo to vlema tis. Leo na tin ksana episkefto☺️alitheia, ellinida einai?
Δεν είδα διαβατήριο, αλλά νομίζω ναι. Και πλιζ γράφε ελληνικά στο τοπικ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom