ARIS einai re
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 4.600
- Πόντοι
- 456
Δεν κρατάω μυστικά μοιράζω την γνώση.Καλά που βρήκα εσένα να μου δώσεις τα φώτα σου.
Δεν κρατάω μυστικά μοιράζω την γνώση.Καλά που βρήκα εσένα να μου δώσεις τα φώτα σου.
Άμα σου τρέχουν τα σάλια σίγουρα θα κοιτάξει να σε δαγκώσει. Εγώ πάω με κόφτη στο μπάτζετ γιατί πάνω στην καύλα χάνω την μπάλα.Η χρέωση πάει ανάλογα πως θα το εκφράσεις;
Αυτο δεν εχει κλεισει?Παίδες καλησπέρα, ποιος μπορεί να με στείλει σε pm το τηλέφωνο της Φαίης που ήταν παλιότερα βασιλισσης ολγας 283? Έχω το παλιό το οποίο πλέον ακυρώθηκε
Και γιατι δεν το λες δημοσια?Οσοι πηγαν τον τελευταιο μηνα στο μασατζιο για καταδρομη ας μου στειλουν προσωπικο μηνυμα!
Τους εχω ευχαριστα και δυσαρεστα νεα!
γιατι πρεπει να εισαι τοσο μπουφος; υπαρχουν πραγματα που δε γραφονται δημοσια!:Και γιατι δεν το λες δημοσια?
Μιλα καλυτερα ρε μαλακα....σε ολους εχεις να πεις κατι βλακα...γιατι πρεπει να εισαι τοσο μπουφος; υπαρχουν πραγματα που δε γραφονται δημοσια!:
Δεν φταις εσυ... Τοσο μπορεις!Μιλα καλυτερα ρε μαλακα....σε ολους εχεις να πεις κατι βλακα...
Δεν εχω βρισει κανεναν εδω μεσα αλλα εσυ πρεπει να εισαι μεγαλο αρχιδη...Δεν φταις εσυ... Τοσο μπορεις!
Αρχιδι*****Δεν εχω βρισει κανεναν εδω μεσα αλλα εσυ πρεπει να εισαι μεγαλο αρχιδη...
Αυτό λέω αλλά το τηλέφωνο ακυρώθηκε, και χαζά τα ίχνη τηςΑυτο δεν εχει κλεισει?
Εχω κατι αιωνες να παω κατα κει
Αν λεμε για πανω απ την Πειραιως
Δεν ψάχνω κάτι ούτε μου λείπει κάτι.Οσοι πηγαν τον τελευταιο μηνα στο μασατζιο για καταδρομη ας μου στειλουν προσωπικο μηνυμα!
Τους εχω ευχαριστα και δυσαρεστα νεα!
ποια ηταν?Εθεάθη σε γνωστό καφέ παλιά λαδοκορη που δούλευε ελίτ σπα, μαγγυ και Μεταξά (όπως το λέγαμε τότε)
Γενικά το ελίτ ότι πιο άθλιο και από εγκαταστάσεις και από υπηρεσιεςεπίσκεψη ελίτ σπα με σταλίτσα πολύ καλή σε όλα με πολύ καλό καλαμάκι . είδα και μια καινούργια με γυαλιά δεν ρώτησα όνομα αν ξέρει κάνεις ας μας πει
εγώ έχω περάσει πάρα πολύ καλά εκεί με πολλές κοπέλες φοιτήτριεςΓενικά το ελίτ ότι πιο άθλιο και από εγκαταστάσεις και από υπηρεσιες
Δηλαδη η καρμεν σου πήρε 70?Πόση ώρα έκατσες? 1 ώρα 70€ με όλα μέσα?Συναγωνιστές έχω να σας αναφέρω οτι υπέπεσα στο λάθος να κάνω μια επίσκεψη πρόσφατα σε Golden Spa : Παρουσίες τρείς : 1. Ξένια , το γνωστό καστανόξανθο με τη γνωστή ξινίλα.2. Έλλη : μελαχροινή κοντή με κάμποσα κιλά και απεριποίητη. 3. Ναταλία, μελαχροινή με μικρό βυζί και καλά πιασίματα.
Ο νέος τιμοκατάλογος έχει εως εξης: Μασάζ (ας πουμε) και εκτόνωση : 50 ευρώ, +βγαλσιμο ρούχων: +10 ευρω, δαχτύλιασμα: + 10 ευρώ. Εν ολίγοις, μια συνεδρία που πριν κανα χρόνο είχε 50 ευρώ τωρα έχει 70. Πήρα Ναταλία με την ελπίδα οτι θα περάσω καλά αλλά τιποτα....τζάμπα το 70 άρι. Μονο θετικο η καθαριότητα και η άνεση του χώρου...κατα τα άλλα μακρια
Με τα ίδια λεφτά πήγα στην Εβίτα και πήρα την Κάρμεν η οποία τα κάνει όλα ( βαθεια πίπα και αντοχή στο σφυροκόπημα) χωρίς μα και μη και συμφέρει και επειδή την πέτυχα σε ώρα που δεν είχε πολύ δουλεια πέρασα τελεια.
- Φέρτα...Ντέρτι τολκινγκ δεν ξέρεις να κάνεις; Από τα βουνά κατέβηκες; -Τι ωραία μουνάρα που έχεις θα την έγλειφα μέχρι να λιώσει.
- 100€
- Πάρ' τα