ARIS einai re
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 4.221
- Πόντοι
- 456
Έχω απεριόριστο σεβασμό προς το πρόσωπο της κυρίας Ελένης.Υπαρχει καποιο bif με την κυρια Ελενη;
Έχω απεριόριστο σεβασμό προς το πρόσωπο της κυρίας Ελένης.Υπαρχει καποιο bif με την κυρια Ελενη;
Ποια εκμετάλλευση ρε bro? Με το ζόρι τους τα δίνουμε? Την καύλα μας κάνουμε. Αμα δεν γουστάρεις εσύ, μη τα δίνεις. Αλλά μη κριτικαρεις και αυτούς που το κανουνΟΣΟΙ ΔΙΝΕΤΕ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΑΡΕΣ...ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΜΑΥΛΙΣΜΟΥ!
Πατε δινετε λεφτα με τα τσουβαλια...για να πηγαινουν αυτες στα γουστα με δηθεν επιχειρηματιες και φουσκωτους της πολης....
Λοιμοκοντοροι ....με 50 ευρω θελουν να πιασουν και κολο και μουνι μαντυλι δεν εχουν να κλαψουν μασαζ θελουν ......Aκομα ψαχνετε γουστα με 50αρηκο? Ψαξτε ψαξτε..
Όχι θα δίνουμε 100 ευρώ για να γλύφουμε την νεφέλη και την μπελα. Ευνουχισμένοι σαλιαρηδες. Σας κάνουν τα αλβανογεωργιανακια ότι θέλουν.Λοιμοκοντοροι ....με 50 ευρω θελουν να πιασουν και κολο και μουνι μαντυλι δεν εχουν να κλαψουν μασαζ θελουν ......
Μπαίνεις μέσα και το προτείνεις.Η Μπέλλα δέχεται γλυψιματα; Είχα δει παλιότερα πως επέλεγε από ποιον και αν είναι με συγκεκριμενη εμφανιση κτλ.
Προτιμώ την Ραφαέλα. Μικρή και γλυκειά.
Ρε φίλε, ΕΓΏ γουστάρω να γλείφω και γουστάρω να τα σκάω. Πως βγάζεις το συμπέρασμα ότι μας κάνουν ότι θέλουν? Εσύ μην τα δίνεις. Δεν σε υποχρεώνει κανένας. Αντε ξεκολλάτε λίγο. Ο καθένας κάνει ότι θέλει και πληρώνει όσα θέλει για να κάνει την καύλα τουΌχι θα δίνουμε 100 ευρώ για να γλύφουμε την νεφέλη και την μπελα. Ευνουχισμένοι σαλιαρηδες. Σας κάνουν τα αλβανογεωργιανακια ότι θέλουν.
Αν δεν το πεις, δεν θα στο προτείνει από μόνη της. Μόλις μπείτε μέσα πες την να ξες θέλω να σε γλείψω, ώστε να κάνει το μπανάκι τηςΤι να της πω; Να σε γλύψω λιγάκι κοπελιά; Δεν είναι το στυλ μου. Προτιμώ να το φέρει η φάση.
Μπορεί και να είναι. Αλλά συνήθως ξανακανουνε.Νόμιζα πως όλες ήταν "ετοιμοπόλεμες". Τουλάχιστον όσες δοκίμασα, ήταν
Φιλε μου εδω στην σαλονικη αυτα τα ιδρυματα ειναι γνωστο οτι χρεωνουν οτι ζητησειs εξτρα......περαν του μασαζ και τηs χειρομαλαξηs .......+10 + 20euro αναλογα με την κοπελα....Tωρα αν εισαι ομορφουληs μπορει και να περναs καλα η καλυτερα απ'ολουs και να τρωs και μπριζολα χωριs αντιτιμο .....και σε αυτουs που το καταφερνουν μπραβο τουs ....Hμουνα χρονια ΑΘΗΝΑ εκει χαμω με 80-100 ευρο τρωγαμε σπαλομπριζολα !!!να ξεs kαι αυτοι που προλαβαν και προλαλησαν κατ'εμε παντα με την προφαση δεν πληρωνω παντα σαπιο σανιδι θα παταν...Κατσε λίγο ρε σειρά. Έδωσες 50+20. Το συν 20 γιατί το εδωσες;
Να σε χρέωνε κι άλλο για το τρίψιμο στο νιμου;
Ενταξυ φιλε μου απο κεκτημενη ταχυτητα στο εμπασυ .......περιπτωση .....διορθωνω ''εν παση περιπτωση'' δεν θα κολησουμε στα γραπτοs oρθογραφικα λαθη .....νομιζω οτι ακομη και με λαθη πρεπει να βγαζει καποιοs αναγνωστηs νοημαΚαλά κατάλαβες. Μασάζ, παίξιμο και φύσημα στα 50€
Φίλε, και πολλά respect για το "εμπασυ"
οχι με την καμια φιλε μου δεν θα εγλειφα κορασιδα .......εκει μεσα για λογουs προσωπικουs.... που πιστευω κατανοειsΑδερφέ, αν έδινες ακόμα 10€ θα την εγλειφες κιόλας, αν είσαι λάτρης του είδους. Και πίστεψε με, η κωλάρα της το αξίζει
Εν πάση περιπτώσει*Ενταξυ φιλε μου απο κεκτημενη ταχυτητα στο εμπασυ .......περιπτωση .....διορθωνω ''εν παση περιπτωση'' δεν θα κολησουμε στα γραπτοs oρθογραφικα λαθη .....νομιζω οτι ακομη και με λαθη πρεπει να βγαζει καποιοs αναγνωστηs νοημα
Εσυ κάνε ότι θες. Αρα είσαι από αυτούς που πας σε ψαροταβέρνα και λες θέλω ριμπαι και πληρώνω όσο όσο μάλλον. Για τον άλλον που είπε τους υπόλοιπους κακομοίρηδες το λέωΡε φίλε, ΕΓΏ γουστάρω να γλείφω και γουστάρω να τα σκάω. Πως βγάζεις το συμπέρασμα ότι μας κάνουν ότι θέλουν? Εσύ μην τα δίνεις. Δεν σε υποχρεώνει κανένας. Αντε ξεκολλάτε λίγο. Ο καθένας κάνει ότι θέλει και πληρώνει όσα θέλει για να κάνει την καύλα του
οτι και να ζητουσε για εξτρα +20 φραπεδακι +20 καλαμακι και +20 μπριζολακι θα τα εδινα επειδη δεν υπαρχει θεμα χρηματων αν ειναι να γουσταριζα ναι θα το εκανα ....Ενω στην αθηνα που ημουνα χρονια εκει χαμω ηταν στανταρ υπηρεσιεs με 80ευρω φουλ προγραμμαΤι δεν είχε έξτρα χρέωση ρε συνάδελφε. Αφού το γράφεις καθαρά 50+20 . Και το κιλοτακι πλήρωσες και το φιλάκι πλήρωσες και όλα τα πλήρωσες μετρητοίς.
Σωστοs μαζι σου εγωΡε φίλε, ΕΓΏ γουστάρω να γλείφω και γουστάρω να τα σκάω. Πως βγάζεις το συμπέρασμα ότι μας κάνουν ότι θέλουν? Εσύ μην τα δίνεις. Δεν σε υποχρεώνει κανένας. Αντε ξεκολλάτε λίγο. Ο καθένας κάνει ότι θέλει και πληρώνει όσα θέλει για να κάνει την καύλα του
Εσυ μην τα δινειs και μπορει να εχειs αποψη οποια θελειs η και να μην εχειs .......αλλωστε ποτε δεν θα εγλειφα κορασιδα στο λεω επειδη αναφερθηκεs σε μενα ....και δεν χρειαζεται να περιαυτολογουμεΌχι θα δίνουμε 100 ευρώ για να γλύφουμε την νεφέλη και την μπελα. Ευνουχισμένοι σαλιαρηδες. Σας κάνουν τα αλβανογεωργιανακια ότι θέλουν.
Ντέρτι τολκινγκ δεν ξέρεις να κάνεις; Από τα βουνά κατέβηκες; -Τι ωραία μουνάρα που έχεις θα την έγλειφα μέχρι να λιώσει.Τι να της πω; Να σε γλύψω λιγάκι κοπελιά; Δεν είναι το στυλ μου. Προτιμώ να το φέρει η φάση.
ΦέρταΝτέρτι τολκινγκ δεν ξέρεις να κάνεις; Από τα βουνά κατέβηκες; -Τι ωραία μουνάρα που έχει θα την έγλειψα μέχρι να λιώσει.
- 100€
- Πάρ' τα
Η χρέωση πάει ανάλογα πως θα το εκφράσεις;Ντέρτι τολκινγκ δεν ξέρεις να κάνεις; Από τα βουνά κατέβηκες; -Τι ωραία μουνάρα που έχει θα την έγλειψα μέχρι να λιώσει.
- 100€
- Πάρ' τα
Δεν πρόκειται να στο ζητήσουν οι ίδιες στα ίσια, αλλά με πλάγιο τρόπο. Κάποιες θα στο δείξουν πως θέλουν είτε φέρνοντας την μούνα τους μέσα στα μούτρα σου, είτε θα πάνε την συζήτηση στο ερωτικό κομμάτι και θα σε ρωτήσουν "αν σου αρέσει να γλείφεις".Τι να της πω; Να σε γλύψω λιγάκι κοπελιά; Δεν είναι το στυλ μου. Προτιμώ να το φέρει η φάση.