Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 58 άτομα (9 μέλη και 49 επισκέπτες)

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
13.184
Πόντοι
3.786
Ξαπλωνεις ξεβρακωτος με την μία ή μετά το βγάζεις?
Την πρώτη φορά ξεβράκωτος με την πετσέτα από πάνω.Από τη δεύτερη φορά η πετσέτα είναι περιττή,γιατί σε έχουν μάθει και εμπιστεύονται.

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.379
Πόντοι
266
Την πρώτη φορά ξεβράκωτος με την πετσέτα από πάνω.Από τη δεύτερη φορά η πετσέτα είναι περιττή,γιατί σε έχουν μάθει και εμπιστεύονται.
Οκ αλλά αυτή πως θα το πάρει πρέφα ότι ήρθα για χειρογλυκανο ?

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
13.184
Πόντοι
3.786

Mythical Zoan

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2022
Κριτικές
21
Like
3.964
Πόντοι
1.436
Εγώ σε όσα ελαιοτριβεία πήγα ακόμη και την πρώτη φορά ξάπλωσα ολόγυμνος και δεν έφαγα πετσέτα πουθενά. Βέβαια στο τηλέφωνο είπα ψέμματα πως έχω ξαναπάει και γενικά ήμουν άνετος.

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
13.184
Πόντοι
3.786
Εγώ σε όσα ελαιοτριβεία πήγα ακόμη και την πρώτη φορά ξάπλωσα ολόγυμνος και δεν έφαγα πετσέτα πουθενά. Βέβαια στο τηλέφωνο είπα ψέμματα πως έχω ξαναπάει και γενικά ήμουν άνετος.
Τολμηρός και ρισκαδόρος.Σου βγήκε

kiri77

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
8
Πόντοι
6
Επίσκεψη σε crystal:
Ραφαέλα: μικρή σε ηλικια, γλυκούλα, έχει μάθει την δουλεια,ωραίο σώμα, ίσως έβαλε μερικά κιλακια τελευταία, βγάζει μια καύλα και ξέρει να ικανοποιήσει τον πελάτη, για εκτόνωση οκ.
Επίσκεψη σε vana:
Λυδία: όμορφη με όμορφο σώμα από την μέση και πάνω και μέτριο από την μέση και κάτω. Προσπαθεί να ικανοποιήσει τον πελάτη και ξέρει την δουλειά της. Μιλάμε για εκτόνωση στα 50€.
Επισκεψη σε massagio:
Ισμήνη: όμορφη, σωματαρα, ως εκεί. Μέτριο α μέρος, μέτριο β. Η εμφάνιση που έχει δημιουργεί προσδοκίες αλλά ως εκεί
To massagio telika pou vriskete? Maybe to tilefono? Eyxaristo

ARIS einai re

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
2.532
Πόντοι
456
Τι πετσέτα λέτε ωρέ; Εδώ αυτές βγάζουν τα ρούχα πριν αρχίσουν το μασαζ,εσείς με πετσέτες ασχολείστε;
Ξέρεις τι δεν μπορώ να καταλάβω; Όχι οτι φημίζονται για το μυαλό τους γενικότερα, αλλά μου έχει πει κοπέλα: Δεν είναι χαζός ο άλλος όταν μας βλέπει έτσι ντυμένες. Όταν όμως πας εκεί το παίζουν βαριά πεπόνια. Βγάζουν μια ψευτομαγκιά και προσπαθούν να σε ψαρώσουν που φέρνει τελείως αντίθετη ψυχολογία στον πελάτη. Και πολλές φορές δεν είναι μόνο στο πρώτο ραντεβού έτσι. Για να είμαι όμως και αντικειμενικός αυτό το ένιωθα μόνο στο Κρίσταλ ίσως να ισχύει και για άλλα φραπεδάδικα που όμως δεν είχα ιδία άποψη.

Vlc

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2024
Like
320
Πόντοι
21
To massagio telika pou vriskete? Maybe to tilefono? Eyxaristo
Κάνε αναζήτηση massagio spa σε insta και fb, θα βρεις αυτό που ψάχνεις
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ξέρεις τι δεν μπορώ να καταλάβω; Όχι οτι φημίζονται για το μυαλό τους γενικότερα, αλλά μου έχει πει κοπέλα: Δεν είναι χαζός ο άλλος όταν μας βλέπει έτσι ντυμένες. Όταν όμως πας εκεί το παίζουν βαριά πεπόνια. Βγάζουν μια ψευτομαγκιά και προσπαθούν να σε ψαρώσουν που φέρνει τελείως αντίθετη ψυχολογία στον πελάτη. Και πολλές φορές δεν είναι μόνο στο πρώτο ραντεβού έτσι. Για να είμαι όμως και αντικειμενικός αυτό το ένιωθα μόνο στο Κρίσταλ ίσως να ισχύει και για άλλα φραπεδάδικα που όμως δεν είχα ιδία άποψη.
Δεν έχεις άδικο σε όσα γράφεις

ARIS einai re

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
2.532
Πόντοι
456
Αν δεν αντέχεις μέχρι τότε,πάνε στο Crystal.Στο σαλόνι θα σου συστηθούν. Για πρωτάρη πιστεύω η ιδανική είναι η Κασσάνδρα,που είναι η καλύτερη στο σόσιαλ και θα σε κάνει να νιώσεις άνετα.Αν είναι κλεισμένες,διαλέγεις μια εκ των Νεφέλη,Άρτεμις,Ραφαέλα,Μπέλλα,Ίριδα,με αυτήν τη σειρά προτεραιότητας.

Θα ξαπλώσεις,θα σε κάνουν μασάζ και κάποια στιγμή θα σε ρωτήσουν αν θες μασάζ σε όλο το σώμα,κάπως έτσι.Εσύ φυσικά θα το δεχτείς και μετά θα ξεκινήσει η χειρωνακτική εργασία.
Η Ολίβια κρέμασε το σουτιέν ή έγινε και επίσημα τηλεφωνήτρια;

Εγγρ.
26 Φεβ 2023
Like
205
Πόντοι
20
Ερώτηση: Όταν η τσατσά δεν σε ενημερώνει από πριν, ότι στο μασατζίδικο έχει μόνο δύο γριές γύρω στα 50 , τι κάνεις; Για όσους δεν κατάλαβαν, μιλάω για ένα μέρος στην Β. Όλγας 38.
Ντάμες...δεν με ενοχλεί που έχει γριές, με ενοχλεί που λένε ότι έχει διαθέσιμες τάδε γυναίκες και δεν είναι καν εκεί. Λες θέλω την τάδε και σου σκάει άλλη. Δεν πάει έτσι.

ARIS einai re

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
2.532
Πόντοι
456
Είναι θολό το τοπίο με την Ολίβια.Δεν έχω καταλάβει ακόμα.
Δεν με πειράζει αν είναι θολό το τοπίο όπως το μυαλό της απλά ήθελα να μάθω αν περιφέρεται εκεί μέσα. Έχει γίνει σαν την Αντριάνα που την είχαν για τα ψώνια, το νερό και για να ανοίγει την πόρτα.

Stainless84

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2024
Like
96
Πόντοι
0
Είναι θολό το τοπίο με την Ολίβια.Δεν έχω καταλάβει ακόμα.
Στο Κρυσταλ απο οτι καταλαβα η Ολιβια απο πολυ νοριs ειναι αυτη που σηκωνει τα τηλεφωνα .....μεχρι να αναλαβει η Ναντια που ερχεται αργοτερα ....και μου εχει δωσει την εντυπωση οτι βαργεται που ζει .....δεν εχω περασει μαζι τηs αλλα μου βγαζει πολυ κλαμενο πενινταρικο

ARIS einai re

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
2.532
Πόντοι
456
Στο Κρυσταλ απο οτι καταλαβα η Ολιβια απο πολυ νοριs ειναι αυτη που σηκωνει τα τηλεφωνα .....μεχρι να αναλαβει η Ναντια που ερχεται αργοτερα ....και μου εχει δωσει την εντυπωση οτι βαργεται που ζει .....δεν εχω περασει μαζι τηs αλλα μου βγαζει πολυ κλαμενο πενινταρικο
Καλά σου βγάζει γιατί την είχα πάρει διπλό με την Μπέλλα ελλείψει άλλης και έκλαψα το πενηντάρικο γιατί ήταν ξινή, αδιάφορη και αμέτοχη. Ίσα που έγλειψα λίγο τα βυζιά της (δε με συγκινούν αυτού του τύπου τα βυζιά) όσο η Μπέλλα ασχολούνταν με την πούτσα μου. Στο τέλος της γύρισα την πλάτη για να ασχοληθώ μόνο με την Μπέλλα που ναι μεν έχει στόμα παραμορφωμένο αλλά βγάζει καύλα σε αυτό που κάνει έστω και αν το υποδύεται.

iosiff

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2023
Like
371
Πόντοι
21
Και ομως οταν ξεκινησε η Ολιβια ηταν πολυ καλη.την ειχα παρει 2 φορες οταν ξεκινησε αλλα στην συνεχεια οταν την ξαναπηρα κοιτουσε πως θα σε ξεπεταξει...

Dgcontroller

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2024
Like
74
Πόντοι
0
Πρέπει να φάει μαύρο η Ολίβια μπας και στρώσει.

fokion12345

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2024
Like
123
Πόντοι
1
Ντάμες...δεν με ενοχλεί που έχει γριές, με ενοχλεί που λένε ότι έχει διαθέσιμες τάδε γυναίκες και δεν είναι καν εκεί. Λες θέλω την τάδε και σου σκάει άλλη. Δεν πάει έτσι.
Ισχύει τη πάτησα πολλές φορες έτσι..

pirosvestis43

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2021
Like
183
Πόντοι
1
Μάγκες πείτε λίγο γρήγορα για να κλείσω για σήμερα , massagio ποια είναι η καλύτερη; Θέλω τα μεγαλύτερα βυζιά (όχι χοντρή)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom