Akoma den katalava, an einai stin kato toumpa I stis olgasΜάγκες πείτε λίγο γρήγορα για να κλείσω για σήμερα , massagio ποια είναι η καλύτερη; Θέλω τα μεγαλύτερα βυζιά (όχι χοντρή)
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 47 άτομα (8 μέλη και 39 επισκέπτες)
Παλια ηταν κατω τουμπα..Akoma den katalava, an einai stin kato toumpa I stis olgas
Mythical Zoan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 21
- Like
- 3.967
- Πόντοι
- 1.436
Βασιλίσσης Όλγας 159, 1ος όροφος....Akoma den katalava, an einai stin kato toumpa I stis olgas
Mythical Zoan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 21
- Like
- 3.967
- Πόντοι
- 1.436
Εσένα δεν θα σου πούμε γιατί κάνεις συνέχεια ερωτήσεις και δεν ενημερώνεις ποτέ.. ξεκίνα να βοηθάς στην ενημέρωση και θα σου δίνονται και οι κατάλληλες απαντήσεις όποτε το ζητήσεις...Μάγκες πείτε λίγο γρήγορα για να κλείσω για σήμερα , massagio ποια είναι η καλύτερη; Θέλω τα μεγαλύτερα βυζιά (όχι χοντρή)
malaka na se pei i mana souκ
καλως τον μαλακα της υποθεσης!
Σημερινη βολτα στο κρισταλ, περασα με Νεφελη, κοινωνικη, χαμογελαστη γενικα ωραια στην συζητηση, στο μασαζ αρκετα καλη ξερει να τριβει και φαινεται, και στο αλλο μερος πολυ καλη και ζεστη. Γενικα σε κανει να φευγεις ικανοποιημενος.
Papatzhs69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Like
- 2.030
- Πόντοι
- 446
πρεπει να εισαι σοβαρο αμεα εσυmalaka na se pei i mana sou
εσυ εχεις εγκεφαλικη βλαβη απο γεννησημιού σου , ρωτα τον μπαμπακα και την μανουλα σουπρεπει να εισαι σοβαρο αμεα εσυ
Papatzhs69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Like
- 2.030
- Πόντοι
- 446
εισαι αμεας με πατεντα τελικα!εσυ εχεις εγκεφαλικη βλαβη απο γεννησημιού σου , ρωτα τον μπαμπακα και την μανουλα σου
εισαι καθυστερημενος μογγολος με ψυχολογικα , γιατι εχεις γινει παρασιτο απο την βλακεια σουεισαι αμεας με πατεντα τελικα!
fokion12345
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2024
- Like
- 123
- Πόντοι
- 1
Krystal και zesi spa είναι το ιδιο; θέλω ν πάω σήμερα κ είδα έχουν την ίδια διεύθυνση..Σημερινη βολτα στο κρισταλ, περασα με Νεφελη, κοινωνικη, χαμογελαστη γενικα ωραια στην συζητηση, στο μασαζ αρκετα καλη ξερει να τριβει και φαινεται, και στο αλλο μερος πολυ καλη και ζεστη. Γενικα σε κανει να φευγεις ικανοποιημενος.
Papatzhs69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Like
- 2.030
- Πόντοι
- 446
εισαι καθυστερημενος μογγολος με ψυχολογικα , γιατι εχεις γινει παρασιτο απο την βλακεια σου
ARIS einai re
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 2.534
- Πόντοι
- 456
ΌχιKrystal και zesi spa είναι το ιδιο; θέλω ν πάω σήμερα κ είδα έχουν την ίδια διεύθυνση..
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.045
- Πόντοι
- 2.356
Απλά το ζεσι ήταν εκεί πριν πολύ καιρό γιαυτόKrystal και zesi spa είναι το ιδιο; θέλω ν πάω σήμερα κ είδα έχουν την ίδια διεύθυνση..
Όλα 12 και μεταΞέρετε κάποιο μασατζιδικο που να ανοίγει κατά τις 10.00;;
Μη βαρατε, μόνο πρωινιατικα βολεύει!
Kai simera kyriaki Ola Kleista?Όλα 12 και μετα
Mythical Zoan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 21
- Like
- 3.967
- Πόντοι
- 1.436
Crystal ανοιχτόKai simera kyriaki Ola Kleista?
Vana, crystal ανοικτά.Kai simera kyriaki Ola Kleista?