Επισκεψη στο Elegance.Παρουσες Σοφια και Φενια.Περασμα στο δωματιο με Σοφια οπου εξηγει τα διαδικαστικα και τα προγραμματα.Τιμες 30,50,70.Αφου κανω το απαραιτητο ντουζακι ξαπλωνω στο μασαζοκρεββατο και ερχεται η Σοφια οπου εξηγει οτι θα κανει αυτη το μασαζ και μετα θα ερθει η Φενια για τα υπολοιπα.Το μασαζ μπορω να πω οτι ηταν αρκετα καλο και χαλαρωτικο.Μετα ερχεται η αλλη κοπελα(πολυ ωραια για τα δικα μου γουστα.Ξανθια με στητο στηθος και λεια επιδερμιδα)Τα βγαζει ολα και εξαιρετικη σ αυτο που κανει.Θα ξανατιμηθει το μαγαζι για την αποκτηση μια πιο σφαιρικης εμπειριας
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (2 μέλη και 24 επισκέπτες)
Ναι η Φένια είναι δυνατήΕπισκεψη στο Elegance.Παρουσες Σοφια και Φενια.Περασμα στο δωματιο με Σοφια οπου εξηγει τα διαδικαστικα και τα προγραμματα.Τιμες 30,50,70.Αφου κανω το απαραιτητο ντουζακι ξαπλωνω στο μασαζοκρεββατο και ερχεται η Σοφια οπου εξηγει οτι θα κανει αυτη το μασαζ και μετα θα ερθει η Φενια για τα υπολοιπα.Το μασαζ μπορω να πω οτι ηταν αρκετα καλο και χαλαρωτικο.Μετα ερχεται η αλλη κοπελα(πολυ ωραια για τα δικα μου γουστα.Ξανθια με στητο στηθος και λεια επιδερμιδα)Τα βγαζει ολα και εξαιρετικη σ αυτο που κανει.Θα ξανατιμηθει το μαγαζι για την αποκτηση μια πιο σφαιρικης εμπειριας
Πού να δεις την Ντάρια. Δεν μου έχουν κάνει ποτέ καλύτερο στοματικό
Τελευταία τροποποίηση:
Γαμαικανος.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2010
- Like
- 1.379
- Πόντοι
- 266
Τσιμπουκι ή και γαμήσι?Επισκεψη στο Elegance.Παρουσες Σοφια και Φενια.Περασμα στο δωματιο με Σοφια οπου εξηγει τα διαδικαστικα και τα προγραμματα.Τιμες 30,50,70.Αφου κανω το απαραιτητο ντουζακι ξαπλωνω στο μασαζοκρεββατο και ερχεται η Σοφια οπου εξηγει οτι θα κανει αυτη το μασαζ και μετα θα ερθει η Φενια για τα υπολοιπα.Το μασαζ μπορω να πω οτι ηταν αρκετα καλο και χαλαρωτικο.Μετα ερχεται η αλλη κοπελα(πολυ ωραια για τα δικα μου γουστα.Ξανθια με στητο στηθος και λεια επιδερμιδα)Τα βγαζει ολα και εξαιρετικη σ αυτο που κανει.Θα ξανατιμηθει το μαγαζι για την αποκτηση μια πιο σφαιρικης εμπειριας
Γαμαικανος.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2010
- Like
- 1.379
- Πόντοι
- 266
Δηλαδή ρε αδελφέ δέχονται γλειφομουνι αλλά δεν κάνουν πιπες?????Στο Krystal η ταρίφα είναι 30 μασάζ + 20 η χειρομαλλαξη. Αν θες γλύψιμο αιδοίου, +30. Νεφέλη, Μπελλα το αξίζουν με κλειστά μάτια
ExactlyΔηλαδή ρε αδελφέ δέχονται γλειφομουνι αλλά δεν κάνουν πιπες?????
Γαμαικανος.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2010
- Like
- 1.379
- Πόντοι
- 266
ΠεριεργοοοExactly
Παραλογοοο εντελως
Και εμένα έτσι μου φαίνεται.Περιεργοοο
Παραλογοοο εντελως
Κάνε μια βόλτα και συζήτησέ το με τα κορίτσια. Και δεν το λέω ειρωνικα
Xan8oulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2024
- Like
- 56
- Πόντοι
- 0
Εγώ το περσινό καλοκαίρι την Ναταλία με 70 την έδωσα κανονικά πίπα... Τώρα αν άλλαξαν τα πράγματα δεν ξέρω.Συναγωνιστές έχω να σας αναφέρω οτι υπέπεσα στο λάθος να κάνω μια επίσκεψη πρόσφατα σε Golden Spa : Παρουσίες τρείς : 1. Ξένια , το γνωστό καστανόξανθο με τη γνωστή ξινίλα.2. Έλλη : μελαχροινή κοντή με κάμποσα κιλά και απεριποίητη. 3. Ναταλία, μελαχροινή με μικρό βυζί και καλά πιασίματα.
Ο νέος τιμοκατάλογος έχει εως εξης: Μασάζ (ας πουμε) και εκτόνωση : 50 ευρώ, +βγαλσιμο ρούχων: +10 ευρω, δαχτύλιασμα: + 10 ευρώ. Εν ολίγοις, μια συνεδρία που πριν κανα χρόνο είχε 50 ευρώ τωρα έχει 70. Πήρα Ναταλία με την ελπίδα οτι θα περάσω καλά αλλά τιποτα....τζάμπα το 70 άρι. Μονο θετικο η καθαριότητα και η άνεση του χώρου...κατα τα άλλα μακρια
Με τα ίδια λεφτά πήγα στην Εβίτα και πήρα την Κάρμεν η οποία τα κάνει όλα ( βαθεια πίπα και αντοχή στο σφυροκόπημα) χωρίς μα και μη και συμφέρει και επειδή την πέτυχα σε ώρα που δεν είχε πολύ δουλεια πέρασα τελεια.
Papatzhs69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Like
- 2.030
- Πόντοι
- 446
ΟΣΟΙ ΔΙΝΕΤΕ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΑΡΕΣ...ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΜΑΥΛΙΣΜΟΥ!
Πατε δινετε λεφτα με τα τσουβαλια...για να πηγαινουν αυτες στα γουστα με δηθεν επιχειρηματιες και φουσκωτους της πολης....
Πατε δινετε λεφτα με τα τσουβαλια...για να πηγαινουν αυτες στα γουστα με δηθεν επιχειρηματιες και φουσκωτους της πολης....
Πεολειχια και ουχι συνουσιαΤσιμπουκι ή και γαμήσι?
ARIS einai re
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 2.543
- Πόντοι
- 456
Σου χακαρε η Λουκά τον λογαριασμό;ΟΣΟΙ ΔΙΝΕΤΕ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΑΡΕΣ...ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΜΑΥΛΙΣΜΟΥ!
Papatzhs69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Like
- 2.030
- Πόντοι
- 446
Υπαρχει καποιο bif με την κυρια Ελενη;Σου χακαρε η Λουκά τον λογαριασμό;
ARIS einai re
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 2.543
- Πόντοι
- 456
Έχω απεριόριστο σεβασμό προς το πρόσωπο της κυρίας Ελένης.Υπαρχει καποιο bif με την κυρια Ελενη;
Scaniolas
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2024
- Like
- 146
- Πόντοι
- 0
Ποια εκμετάλλευση ρε bro? Με το ζόρι τους τα δίνουμε? Την καύλα μας κάνουμε. Αμα δεν γουστάρεις εσύ, μη τα δίνεις. Αλλά μη κριτικαρεις και αυτούς που το κανουνΟΣΟΙ ΔΙΝΕΤΕ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΑΡΕΣ...ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΜΑΥΛΙΣΜΟΥ!
Stainless84
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιουλ 2024
- Like
- 96
- Πόντοι
- 0
Λοιμοκοντοροι ....με 50 ευρω θελουν να πιασουν και κολο και μουνι μαντυλι δεν εχουν να κλαψουν μασαζ θελουν ......Aκομα ψαχνετε γουστα με 50αρηκο? Ψαξτε ψαξτε..
Και έλεγα, δεν θα βγει κανείς από τα μαγαζιά να σχολιάσει; Καλώς τηνΛοιμοκοντοροι ....με 50 ευρω θελουν να πιασουν και κολο και μουνι μαντυλι δεν εχουν να κλαψουν μασαζ θελουν ......
Sardelas4
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2022
- Like
- 1.664
- Πόντοι
- 201
Όχι θα δίνουμε 100 ευρώ για να γλύφουμε την νεφέλη και την μπελα. Ευνουχισμένοι σαλιαρηδες. Σας κάνουν τα αλβανογεωργιανακια ότι θέλουν.Λοιμοκοντοροι ....με 50 ευρω θελουν να πιασουν και κολο και μουνι μαντυλι δεν εχουν να κλαψουν μασαζ θελουν ......
Δεν το σώζειςΌχι θα δίνουμε 100 ευρώ για να γλύφουμε την νεφέλη και την μπελα. Ευνουχισμένοι σαλιαρηδες. Σας κάνουν τα αλβανογεωργιανακια ότι θέλουν.
Scaniolas
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2024
- Like
- 146
- Πόντοι
- 0
Μπαίνεις μέσα και το προτείνεις.Η Μπέλλα δέχεται γλυψιματα; Είχα δει παλιότερα πως επέλεγε από ποιον και αν είναι με συγκεκριμενη εμφανιση κτλ.
Προτιμώ την Ραφαέλα. Μικρή και γλυκειά.