Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 47 άτομα (5 μέλη και 42 επισκέπτες)

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.641
Πόντοι
2.356
Πίστεψε με ποτέ στο παρελθόν δεν μου είχε δοθεί κάποιο στοιχείο επικοινωνία ή κάποια επαφή. Είχα ψαχτεί γιατί είχα διαβάσει ιστορίες και αστικούς μύθους. Τώρα που έχω κάτι αργά ή γρήγορα θα επικοινωνήσω και θα δω σίγουρα αντιδράσεις, ακόμα και είναι σαν κακιά μάγισσα πλέον, αν με δεχθεί θα της το δώσω έστω για την καύλα ή τη μαλακία της στιγμής.
Πολύ φασαρία Για το τίποτε πλαστική κούκλα είναι
Εδώ δεν άξιζε στα 30 της χύσε να φεύγουμε έλεγε από μέσα της φαινόταν από το ύφος π είχε τώρα θα αξίζει γνώμη μου πήγαινέ παρακάτω
Τώρα θυμήθηκα κομοδίνο την λέγαμε τότε οι παλιοί γνωρίζουν

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.641
Πόντοι
2.356
Θεωνη αν μας βλεπεις..."Leave it before it leaves you",ηθελα και τα επαθα...πολυ καλο μασαζ ...αλλα τα ωραια τελειωνουν εκει...Εχει παχυνει σε βαθμο αποκρουστικο...Βυζια πλεον που στηριζονται στην κοιλια λογω μεγεθους....και κοιλια σαν τον Γαμαθ... κωλος υπερτεραστιος ωραιος για σφαλιαρες...για εξτρα δεν επιχειρησα γιατι ηθελα να τελειωνω να φευγω!
Βάνα αν μας βλέπεις βγάλτη στη σύνταξή κρίμα είναι εδώ δε βλεπόταν πριν 6/7 χρόνια τώρα θα βλέπεται
Πολύ κακός είμαι πρωί πρωί όλο αρνητικά σχόλια

Alexis58

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2023
Like
164
Πόντοι
0
Πρόσφατη καταδρομή από **Κρίσταλ**
Πέρασμα με Ολίβια για δοκιμή ήθελα να δοκιμάσω κάτι διαφορετικό έτσι και την επέλεξα.
Αρχικά ωραία μουνι με όμορφο φυσικό πρόσωπο γοητευτική χωρίς περιττά χαζά νάζια και ζουζουνισματα χωρίς λόγο αυτό μου άρεσε αρκετά . Μεγάλες βυζάρες δεν χορταινεις να χουφτωνεις. Πέρασμα στο διαταυτα καλό χαλαρωτικό μασάζ και σοσιαλ ξέρει τι κάνει , δεύτερο μέρος αισθησιακό χωρίς προσποίηση και καθόλου κλέψιμο παίζει καλά το εργαλείο. Τίμια εμπειρία για εμένα μπράβο Ολίβια μπράβο Κρίσταλ.
**Καλές μαλακίες αδέρφια και καλές γκαυλες. **

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
7.312
Πόντοι
7.095
Πολύ φασαρία Για το τίποτε πλαστική κούκλα είναι
Εδώ δεν άξιζε στα 30 της χύσε να φεύγουμε έλεγε από μέσα της φαινόταν από το ύφος π είχε τώρα θα αξίζει γνώμη μου πήγαινέ παρακάτω
Τώρα θυμήθηκα κομοδίνο την λέγαμε τότε οι παλιοί γνωρίζουν
Καλά δεν είναι κομοδίνο ... Κάθε άλλο μπορώ να πω.

Αλλά πλέον είναι μεγάλη και τελευταία φορά πριν 2-3 χρόνια που πήγα βρωμουσε ψαρίλα.

• Like
Αντιδράσεις: tefras

tefras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2022
Like
1.382
Πόντοι
201
Καλά δεν είναι κομοδίνο ... Κάθε άλλο μπορώ να πω.

Αλλά πλέον είναι μεγάλη και τελευταία φορά πριν 2-3 χρόνια που πήγα βρωμουσε ψαρίλα.
μια απο τα ιδια....ψαροσουπα....αλλα στα τσιμπουκια προσπαθουσε να βαλει και τα αρχιδια μεσα...

Stainless84

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2024
Like
126
Πόντοι
0
Λοιπόν μάγκες, επίσκεψη Crystal.

Επέλεξα Ραφαέλα, μικρή, μελαχρινή, πετιτ με σωματότυπο ποντιακό που λέμε μεταξύ μας. Λίγο φαρδύ κωλαράκι και μικρό βυζί, αλλά όλα σφιχτά.

Μασάζ οκ, μέτριο αλλά αναμενόμενο. Στο μετά, όχι κάτι ιδιαίτερο, αν και είχε διάθεση.

Θεωρώ ότι υπάρχουν καλύτερες επιλογές στο μαγαζί. Από εμένα, δεν αξίζει σαν υπηρεσία/εμπειρία, δεν προσφέρει κάτι ιδιαίτερο, αλλά αυτό είναι πάντα η προσωπική μου άποψη.

Αυτή η εμπειρία μου...

That's all. Να είστε ευγενικοί με τα κορίτσια και να περνάμε όλοι καλά με υγεία.
Ετσι ακριβωs επιβαιβεωνω και εγω με την Ραφαελα κρυσταλ περασμα προ ημερων ωs νεα κοπελα την εδωσα και δευτερη ευκαιρια .....αλλα οπωs ακριβωs την περιεγραψε ο συναθλητηs μαs παραπανω .....τιποτα το ιδιαιτερο .......απλη χειρομαλαξη στο πρωτο μεροs ...kαι δευτερο μεροs εντελοs ανουσιο χωριs καθ'ολου ερωτισμο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom