niksalonica
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2015
- Like
- 232
- Πόντοι
- 21
Και εγώ δεν έχω πάει εκεί στην Εύα τζάμπο και είμαι σε σκέψη για να πάω
Καμία γυμναστική κ διατροφή δεν κάνει ,μιλάμε για την απόλυτη κατάχρηση σε επίπεδο διατροφής,απλά την σώζουν τα ενέσιμα που βαράει το βούρλο σε όλο το κορμί,για την ηλικία τις μετράει πολύ αν σου αρέσει η πλατίνα πλαστικές βυζάρες κ τσιμπουκοχειλα,στο γαμησι δεν μασάει κάνει τα πάντα..... τελευταία φορά που έφαγα το μουνι έβγαζε αναθυμιάσειςGood to know.Εντάξει,δεν έχει προχωρήσει ακόμα τόσο η τεχνολογία για να μην καταλαβαίνουμε πότε έχει μια φωτό η βίντεο φίλτρα.Μιλάω για το Facebook page της Οπότε εκεί πας με δική σου ευθύνη.Βεβαια μιλάμε και για πενηντάρα πλέον,με ότι αυτό συνεπάγεται για πρόσωπο και σώμα που δεν είναι νεανικά,όσο γυμναστική και διατροφή αν κάνει.Για τη φάση ίσως αξίζει κανείς να πάει μια φορά με αυτή τη gilf σε τέτοιο χώρο.
Δεν είμαι φαν των πλαστικών,αλλά περί ορέξεως που λένε.Πάντως όλες αυτές οι καταχρήσεις και ενέσεις που κάνει θα έχουν επίπτωση στην υγεία της μελλοντικά.Καμία γυμναστική κ διατροφή δεν κάνει ,μιλάμε για την απόλυτη κατάχρηση σε επίπεδο διατροφής,απλά την σώζουν τα ενέσιμα που βαράει το βούρλο σε όλο το κορμί,για την ηλικία τις μετράει πολύ αν σου αρέσει η πλατίνα πλαστικές βυζάρες κ τσιμπουκοχειλα,στο γαμησι δεν μασάει κάνει τα πάντα..... τελευταία φορά που έφαγα το μουνι έβγαζε αναθυμιάσεις
Αυτά δεν πρέπει να τα λες...άσε να ονειρεύονται ότι με 50-70 θα γαμησουν μοντέλο κι όχι μια θεία βρωμομουναΝα ξέρει το παλικάρι όμως ότι δεν έχει καμία σχέση αυτό που βλέπεις σε φωτογραφίες που έχει η συγκεκριμένη σε social media με αυτό που θα δει στην πραγματικότητα
Πίστεψε με ποτέ στο παρελθόν δεν μου είχε δοθεί κάποιο στοιχείο επικοινωνία ή κάποια επαφή. Είχα ψαχτεί γιατί είχα διαβάσει ιστορίες και αστικούς μύθους. Τώρα που έχω κάτι αργά ή γρήγορα θα επικοινωνήσω και θα δω σίγουρα αντιδράσεις, ακόμα και είναι σαν κακιά μάγισσα πλέον, αν με δεχθεί θα της το δώσω έστω για την καύλα ή τη μαλακία της στιγμής.φιλε μου ζητησες ινφο και τηλ για την συγκεκριμενη,σου δινω λινκ με τηλεφωνο και συ,εσυ μπαινεις βλεπεις στο site οτι εχει αποτριχωσεις κτλ,δηλαδη ποσο ποιο ξεκαθαρα να σου δωσω να καταλαβεις οτι κανει μασαζ και οτι γαμιεται με παλιους,οταν μπεις στο κοπο εστω να παρεις τηλεφωνο και να ρωτησεις αν κανει μασαζ τοτε θα εχεις και κατι να μας πεις για την εμπειρια σου αλλα αφου δεν θες να κανεις καν κ αυτο,πατα τουχαλιστον επανω δεξια το search και δες τι εχουμε γραψει,αν δεν σου κανει κοπο κ αυτο.....καλη συνεχεια
Σταματήστε ρε τις μλκιες και τρομάζετε τον κόσμοΩχ..λες να είχε κάνα αφρόδισιο κάνα HIV ή τέτοιο? Βέβαια μια πίπα έιχα δώσει αλλα θα ήθελα να ξαναπάω
Ξέρεις τι ισχύει?Σταματήστε ρε τις μλκιες και τρομάζετε τον κόσμο
Θα πάρεις τηλέφωνο, θα ρωτήσεις αν μιλάς με την κ. Εύα, και θα ζητήσεις ένα ραντεβού για μασάζ.Είδες να έγραψα εγώ για μαλακία ή κάτι τέτοιο; Απλά πρέπει να μπείς με μια αφορμή. Θα ζητήσω αποτρίχωση στο μπικίνι. Τύπε από εξυπνάδες χορτάσαμε, ούτε την ξέρω από παλιά για να μπεί στο παρασύνθημα. Πίστεψε με , με τρώει ο κώλος μου ( μτφ ) παραπάνω από όσο νομίζεις.
άμα θέλουμε και μπικίνι και μασαζ τι λέμε σύνθημα λέμε ?Είδες να έγραψα εγώ για μαλακία ή κάτι τέτοιο; Απλά πρέπει να μπείς με μια αφορμή. Θα ζητήσω αποτρίχωση στο μπικίνι. Τύπε από εξυπνάδες χορτάσαμε, ούτε την ξέρω από παλιά για να μπεί στο παρασύνθημα. Πίστεψε με , με τρώει ο κώλος μου ( μτφ ) παραπάνω από όσο νομίζεις.
Πολύ φασαρία Για το τίποτε πλαστική κούκλα είναιΠίστεψε με ποτέ στο παρελθόν δεν μου είχε δοθεί κάποιο στοιχείο επικοινωνία ή κάποια επαφή. Είχα ψαχτεί γιατί είχα διαβάσει ιστορίες και αστικούς μύθους. Τώρα που έχω κάτι αργά ή γρήγορα θα επικοινωνήσω και θα δω σίγουρα αντιδράσεις, ακόμα και είναι σαν κακιά μάγισσα πλέον, αν με δεχθεί θα της το δώσω έστω για την καύλα ή τη μαλακία της στιγμής.
Βάνα αν μας βλέπεις βγάλτη στη σύνταξή κρίμα είναι εδώ δε βλεπόταν πριν 6/7 χρόνια τώρα θα βλέπεταιΘεωνη αν μας βλεπεις..."Leave it before it leaves you",ηθελα και τα επαθα...πολυ καλο μασαζ ...αλλα τα ωραια τελειωνουν εκει...Εχει παχυνει σε βαθμο αποκρουστικο...Βυζια πλεον που στηριζονται στην κοιλια λογω μεγεθους....και κοιλια σαν τον Γαμαθ... κωλος υπερτεραστιος ωραιος για σφαλιαρες...για εξτρα δεν επιχειρησα γιατι ηθελα να τελειωνω να φευγω!
Αν πας για μπικίνι και σου είναι τέντα θα πιάσει το νόημαάμα θέλουμε και μπικίνι και μασαζ τι λέμε σύνθημα λέμε ?
Κρίσταλ που είναι ?Πρόσφατη καταδρομή από **Κρίσταλ**
Πέρασμα με Ολίβια για δοκιμή ήθελα να δοκιμάσω κάτι διαφορετικό έτσι και την επέλεξα.
Αρχικά ωραία μουνι με όμορφο φυσικό πρόσωπο γοητευτική χωρίς περιττά χαζά νάζια και ζουζουνισματα χωρίς λόγο αυτό μου άρεσε αρκετά . Μεγάλες βυζάρες δεν χορταινεις να χουφτωνεις. Πέρασμα στο διαταυτα καλό χαλαρωτικό μασάζ και σοσιαλ ξέρει τι κάνει , δεύτερο μέρος αισθησιακό χωρίς προσποίηση και καθόλου κλέψιμο παίζει καλά το εργαλείο. Τίμια εμπειρία για εμένα μπράβο Ολίβια μπράβο Κρίσταλ.
**Καλές μαλακίες αδέρφια και καλές γκαυλες. **
Καλά δεν είναι κομοδίνο ... Κάθε άλλο μπορώ να πω.Πολύ φασαρία Για το τίποτε πλαστική κούκλα είναι
Εδώ δεν άξιζε στα 30 της χύσε να φεύγουμε έλεγε από μέσα της φαινόταν από το ύφος π είχε τώρα θα αξίζει γνώμη μου πήγαινέ παρακάτω
Τώρα θυμήθηκα κομοδίνο την λέγαμε τότε οι παλιοί γνωρίζουν
μια απο τα ιδια....ψαροσουπα....αλλα στα τσιμπουκια προσπαθουσε να βαλει και τα αρχιδια μεσα...Καλά δεν είναι κομοδίνο ... Κάθε άλλο μπορώ να πω.
Αλλά πλέον είναι μεγάλη και τελευταία φορά πριν 2-3 χρόνια που πήγα βρωμουσε ψαρίλα.
Ετσι ακριβωs επιβαιβεωνω και εγω με την Ραφαελα κρυσταλ περασμα προ ημερων ωs νεα κοπελα την εδωσα και δευτερη ευκαιρια .....αλλα οπωs ακριβωs την περιεγραψε ο συναθλητηs μαs παραπανω .....τιποτα το ιδιαιτερο .......απλη χειρομαλαξη στο πρωτο μεροs ...kαι δευτερο μεροs εντελοs ανουσιο χωριs καθ'ολου ερωτισμοΛοιπόν μάγκες, επίσκεψη Crystal.
Επέλεξα Ραφαέλα, μικρή, μελαχρινή, πετιτ με σωματότυπο ποντιακό που λέμε μεταξύ μας. Λίγο φαρδύ κωλαράκι και μικρό βυζί, αλλά όλα σφιχτά.
Μασάζ οκ, μέτριο αλλά αναμενόμενο. Στο μετά, όχι κάτι ιδιαίτερο, αν και είχε διάθεση.
Θεωρώ ότι υπάρχουν καλύτερες επιλογές στο μαγαζί. Από εμένα, δεν αξίζει σαν υπηρεσία/εμπειρία, δεν προσφέρει κάτι ιδιαίτερο, αλλά αυτό είναι πάντα η προσωπική μου άποψη.
Αυτή η εμπειρία μου...
That's all. Να είστε ευγενικοί με τα κορίτσια και να περνάμε όλοι καλά με υγεία.
Όποιος συνάδελφος πάει με Ολίβια θεωρώ είναι ήρωας!Πρόσφατη καταδρομή από **Κρίσταλ**
Πέρασμα με Ολίβια για δοκιμή ήθελα να δοκιμάσω κάτι διαφορετικό έτσι και την επέλεξα.
Αρχικά ωραία μουνι με όμορφο φυσικό πρόσωπο γοητευτική χωρίς περιττά χαζά νάζια και ζουζουνισματα χωρίς λόγο αυτό μου άρεσε αρκετά . Μεγάλες βυζάρες δεν χορταινεις να χουφτωνεις. Πέρασμα στο διαταυτα καλό χαλαρωτικό μασάζ και σοσιαλ ξέρει τι κάνει , δεύτερο μέρος αισθησιακό χωρίς προσποίηση και καθόλου κλέψιμο παίζει καλά το εργαλείο. Τίμια εμπειρία για εμένα μπράβο Ολίβια μπράβο Κρίσταλ.
**Καλές μαλακίες αδέρφια και καλές γκαυλες. **