Μαλλον δεν επιασες τι σου εγραψα.Ο καθένας λειτουργεί διαφορετικά. Και εκεί δεν είναι μπουρδέλο να πεις θα κάνω μια γύρα, τουλάχιστον εγώ δεν μπορώ.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 67K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 47 άτομα (4 μέλη και 43 επισκέπτες)
Elegance έχει κάποια σελίδα social ή έστω κάτι; Ψάχνω και δεν βρίσκω τίποτα.Elegance και crystal λόγω μουνιών. Το άλλο δεν έχει καλό feedback
ARIS einai re
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 4.575
- Πόντοι
- 456
Κάνε search πάνω δεξιά και θα σου βγάλει το νήμα τους. Στις 2-3 πρώτες σελίδες έχει τις πληροφορίεςElegance έχει κάποια σελίδα social ή έστω κάτι; Ψάχνω και δεν βρίσκω τίποτα.
ARIS einai re
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 4.575
- Πόντοι
- 456
Κατάλαβα ότι πήγες και έκρινες μόνος αν σου κάνει ή όχι. Το ίδιο έκανα και στο luxury γιατί είχε κάκιστη φήμη του Ευόσμου. Σίγουρα έχασα ευκαιρίες αλλά πάω εκεί που κόλλησα (αρέστηκα) περισσότερο. Αν τα χάσω αυτά θα ανοίξω τότε νέες πόρτες, αν υπάρχουν.Μαλλον δεν επιασες τι σου εγραψα.
Έγινε, ευχαριστώ.Κάνε search πάνω δεξιά και θα σου βγάλει το νήμα τους. Στις 2-3 πρώτες σελίδες έχει τις πληροφορίες
tefras
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2022
- Like
- 1.376
- Πόντοι
- 201
φιλε μου ζητησες ινφο και τηλ για την συγκεκριμενη,σου δινω λινκ με τηλεφωνο και συ,εσυ μπαινεις βλεπεις στο site οτι εχει αποτριχωσεις κτλ,δηλαδη ποσο ποιο ξεκαθαρα να σου δωσω να καταλαβεις οτι κανει μασαζ και οτι γαμιεται με παλιους,οταν μπεις στο κοπο εστω να παρεις τηλεφωνο και να ρωτησεις αν κανει μασαζ τοτε θα εχεις και κατι να μας πεις για την εμπειρια σου αλλα αφου δεν θες να κανεις καν κ αυτο,πατα τουχαλιστον επανω δεξια το search και δες τι εχουμε γραψει,αν δεν σου κανει κοπο κ αυτο.....καλη συνεχειαΕίδες να έγραψα εγώ για μαλακία ή κάτι τέτοιο; Απλά πρέπει να μπείς με μια αφορμή. Θα ζητήσω αποτρίχωση στο μπικίνι. Τύπε από εξυπνάδες χορτάσαμε, ούτε την ξέρω από παλιά για να μπεί στο παρασύνθημα. Πίστεψε με , με τρώει ο κώλος μου ( μτφ ) παραπάνω από όσο νομίζεις.
John_282
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 5
- Like
- 14.441
- Πόντοι
- 3.786
Ρε συ ΟΆρης έχει βουήξει ο τόπος για την Εύα-Τζάμπο.Δεν παρακολουθούσες το νήμα όταν πόσταραν το Facebook page της;Δεν έχω πάει,αλλά στο τηλέφωνο,όπως και στα μασατζίδικα άλλωστε,δεν θα ρωτήσεις κάτι πονηρό.Απλά θα κλείσεις ραντεβού για μασάζ και εκεί μπαίνεις στο παρασύνθημα.Είδες να έγραψα εγώ για μαλακία ή κάτι τέτοιο; Απλά πρέπει να μπείς με μια αφορμή. Θα ζητήσω αποτρίχωση στο μπικίνι. Τύπε από εξυπνάδες χορτάσαμε, ούτε την ξέρω από παλιά για να μπεί στο παρασύνθημα. Πίστεψε με , με τρώει ο κώλος μου ( μτφ ) παραπάνω από όσο νομίζεις.
Troublemaker_
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Νοε 2017
- Κριτικές
- 11
- Like
- 3.674
- Πόντοι
- 736
Να ξέρει το παλικάρι όμως ότι δεν έχει καμία σχέση αυτό που βλέπεις σε φωτογραφίες που έχει η συγκεκριμένη σε social media με αυτό που θα δει στην πραγματικότηταΡε συ ΟΆρης έχει βουήξει ο τόπος για την Εύα-Τζάμπο.Δεν παρακολουθούσες το νήμα όταν πόσταραν το Facebook page της;Δεν έχω πάει,αλλά στο τηλέφωνο,όπως και στα μασατζίδικα άλλωστε,δεν θα ρωτήσεις κάτι πονηρό.Απλά θα κλείσεις ραντεβού για μασάζ και εκεί μπαίνεις στο παρασύνθημα.
John_282
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 5
- Like
- 14.441
- Πόντοι
- 3.786
Good to know.Εντάξει,δεν έχει προχωρήσει ακόμα τόσο η τεχνολογία για να μην καταλαβαίνουμε πότε έχει μια φωτό η βίντεο φίλτρα.Μιλάω για το Facebook page της Οπότε εκεί πας με δική σου ευθύνη.Βεβαια μιλάμε και για πενηντάρα πλέον,με ότι αυτό συνεπάγεται για πρόσωπο και σώμα που δεν είναι νεανικά,όσο γυμναστική και διατροφή αν κάνει.Για τη φάση ίσως αξίζει κανείς να πάει μια φορά με αυτή τη gilf σε τέτοιο χώρο.Να ξέρει το παλικάρι όμως ότι δεν έχει καμία σχέση αυτό που βλέπεις σε φωτογραφίες που έχει η συγκεκριμένη σε social media με αυτό που θα δει στην πραγματικότητα
niksalonica
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2015
- Like
- 212
- Πόντοι
- 21
Και εγώ δεν έχω πάει εκεί στην Εύα τζάμπο και είμαι σε σκέψη για να πάω
tefras
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2022
- Like
- 1.376
- Πόντοι
- 201
Καμία γυμναστική κ διατροφή δεν κάνει ,μιλάμε για την απόλυτη κατάχρηση σε επίπεδο διατροφής,απλά την σώζουν τα ενέσιμα που βαράει το βούρλο σε όλο το κορμί,για την ηλικία τις μετράει πολύ αν σου αρέσει η πλατίνα πλαστικές βυζάρες κ τσιμπουκοχειλα,στο γαμησι δεν μασάει κάνει τα πάντα..... τελευταία φορά που έφαγα το μουνι έβγαζε αναθυμιάσειςGood to know.Εντάξει,δεν έχει προχωρήσει ακόμα τόσο η τεχνολογία για να μην καταλαβαίνουμε πότε έχει μια φωτό η βίντεο φίλτρα.Μιλάω για το Facebook page της Οπότε εκεί πας με δική σου ευθύνη.Βεβαια μιλάμε και για πενηντάρα πλέον,με ότι αυτό συνεπάγεται για πρόσωπο και σώμα που δεν είναι νεανικά,όσο γυμναστική και διατροφή αν κάνει.Για τη φάση ίσως αξίζει κανείς να πάει μια φορά με αυτή τη gilf σε τέτοιο χώρο.
John_282
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 5
- Like
- 14.441
- Πόντοι
- 3.786
Δεν είμαι φαν των πλαστικών,αλλά περί ορέξεως που λένε.Πάντως όλες αυτές οι καταχρήσεις και ενέσεις που κάνει θα έχουν επίπτωση στην υγεία της μελλοντικά.Καμία γυμναστική κ διατροφή δεν κάνει ,μιλάμε για την απόλυτη κατάχρηση σε επίπεδο διατροφής,απλά την σώζουν τα ενέσιμα που βαράει το βούρλο σε όλο το κορμί,για την ηλικία τις μετράει πολύ αν σου αρέσει η πλατίνα πλαστικές βυζάρες κ τσιμπουκοχειλα,στο γαμησι δεν μασάει κάνει τα πάντα..... τελευταία φορά που έφαγα το μουνι έβγαζε αναθυμιάσεις
Troublemaker_
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Νοε 2017
- Κριτικές
- 11
- Like
- 3.674
- Πόντοι
- 736
Λοιπόν θα γράψω κάτι το οποίο το έχω γράψει ξανά πριν λίγο καιρό. Την συγκεκριμένη την ξέρω 20 χρόνια. Τραγουδούσε κάποτε εδώ στη Θεσσαλονίκη.2007 άνοιξε το μαγαζί στην κρήνη δίπλα στο σπίτι μου. Τότε αξίζε
Δεν κάνει καμιά γυμναστική δεν κάνει καμιά διατροφή δεν περιποιείται τον εαυτό της και την τελευταία φορά που την είδα γιατί είχα να την δω πάρα πάρα πολύ καιρό περνώντας από το μαγαζί – σπίτι της Σταμάτησα να της πω ένα γεια αλλά σιχάθηκα τον εαυτό μου. Είδα τα χέρια της τα νύχια της σε μία αισχρή κατάσταση και πήγε να με φιλήσει από το παράθυρο του αυτοκινήτου και μου ήρθε μια αδυσώπητη τσιγαρίλα στα μούτρα. Επαναλαμβάνω κάποτε φυσούσε τώρα πρέπει να είσαι Ναυτικός που έπιασε λιμάνι για να ευχαριστηθείς
Επίσης από ότι ξέρω αυτή πηδιέται στο υπόγειο και μη φανταστείτε ότι έχει τίποτα κανένα κρεβάτι
Επίσης σε καινούργιο δεν υπάρχει ούτε μία στο εκατομμύριο να κάνει κάτι
Για μένα πολύ κακό για το τίποτα το να συζητάμε για την Εύα
Αλλά κι αυτό είναι ένα δείγμα της απόλυτης κατάντιας της πόλης μας
Δεν κάνει καμιά γυμναστική δεν κάνει καμιά διατροφή δεν περιποιείται τον εαυτό της και την τελευταία φορά που την είδα γιατί είχα να την δω πάρα πάρα πολύ καιρό περνώντας από το μαγαζί – σπίτι της Σταμάτησα να της πω ένα γεια αλλά σιχάθηκα τον εαυτό μου. Είδα τα χέρια της τα νύχια της σε μία αισχρή κατάσταση και πήγε να με φιλήσει από το παράθυρο του αυτοκινήτου και μου ήρθε μια αδυσώπητη τσιγαρίλα στα μούτρα. Επαναλαμβάνω κάποτε φυσούσε τώρα πρέπει να είσαι Ναυτικός που έπιασε λιμάνι για να ευχαριστηθείς
Επίσης από ότι ξέρω αυτή πηδιέται στο υπόγειο και μη φανταστείτε ότι έχει τίποτα κανένα κρεβάτι
Επίσης σε καινούργιο δεν υπάρχει ούτε μία στο εκατομμύριο να κάνει κάτι
Για μένα πολύ κακό για το τίποτα το να συζητάμε για την Εύα
Αλλά κι αυτό είναι ένα δείγμα της απόλυτης κατάντιας της πόλης μας
gagarin
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 7.306
- Πόντοι
- 7.095
Αυτά δεν πρέπει να τα λες...άσε να ονειρεύονται ότι με 50-70 θα γαμησουν μοντέλο κι όχι μια θεία βρωμομουναΝα ξέρει το παλικάρι όμως ότι δεν έχει καμία σχέση αυτό που βλέπεις σε φωτογραφίες που έχει η συγκεκριμένη σε social media με αυτό που θα δει στην πραγματικότητα
ARIS einai re
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 4.575
- Πόντοι
- 456
Πίστεψε με ποτέ στο παρελθόν δεν μου είχε δοθεί κάποιο στοιχείο επικοινωνία ή κάποια επαφή. Είχα ψαχτεί γιατί είχα διαβάσει ιστορίες και αστικούς μύθους. Τώρα που έχω κάτι αργά ή γρήγορα θα επικοινωνήσω και θα δω σίγουρα αντιδράσεις, ακόμα και είναι σαν κακιά μάγισσα πλέον, αν με δεχθεί θα της το δώσω έστω για την καύλα ή τη μαλακία της στιγμής.φιλε μου ζητησες ινφο και τηλ για την συγκεκριμενη,σου δινω λινκ με τηλεφωνο και συ,εσυ μπαινεις βλεπεις στο site οτι εχει αποτριχωσεις κτλ,δηλαδη ποσο ποιο ξεκαθαρα να σου δωσω να καταλαβεις οτι κανει μασαζ και οτι γαμιεται με παλιους,οταν μπεις στο κοπο εστω να παρεις τηλεφωνο και να ρωτησεις αν κανει μασαζ τοτε θα εχεις και κατι να μας πεις για την εμπειρια σου αλλα αφου δεν θες να κανεις καν κ αυτο,πατα τουχαλιστον επανω δεξια το search και δες τι εχουμε γραψει,αν δεν σου κανει κοπο κ αυτο.....καλη συνεχεια
Tsouvi
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2022
- Like
- 428
- Πόντοι
- 21
Σταματήστε ρε τις μλκιες και τρομάζετε τον κόσμοΩχ..λες να είχε κάνα αφρόδισιο κάνα HIV ή τέτοιο? Βέβαια μια πίπα έιχα δώσει αλλα θα ήθελα να ξαναπάω
SalonikiosMassage35
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2025
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
Ξέρεις τι ισχύει?Σταματήστε ρε τις μλκιες και τρομάζετε τον κόσμο
Papatzhs69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Like
- 3.787
- Πόντοι
- 456
Θεωνη αν μας βλεπεις..."Leave it before it leaves you",ηθελα και τα επαθα...πολυ καλο μασαζ ...αλλα τα ωραια τελειωνουν εκει...Εχει παχυνει σε βαθμο αποκρουστικο...Βυζια πλεον που στηριζονται στην κοιλια λογω μεγεθους....και κοιλια σαν τον Γαμαθ... κωλος υπερτεραστιος ωραιος για σφαλιαρες...για εξτρα δεν επιχειρησα γιατι ηθελα να τελειωνω να φευγω!