Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 52 άτομα (3 μέλη και 49 επισκέπτες)

Neosgipas22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2023
Κριτικές
3
Like
261
Πόντοι
280
Παίδες καλησπέρα. Να κάνω κάποιες αρχαριες ερωτήσεις καθώς αν και συχνός πελάτης του γνωστού εσκορτ γραφείου της πόλης δεν έχω ποτέ σε μασατζιδικα.

1)η φάση ποια είναι ξαπλώνεις και σου κάνει λίγο μασάζ και μετά στον παίζει η κάνει πιπα? Ανάλογα και τι πακέτο διαλέγεις εννοώ? Για σεξ δεν?
2)οι τιμές είναι ανάλογες εσκορτ? Δηλ 150 η ώρα κατά μέσο όρο
3)τα κορίτσια που τα βλέπουμε? Έχουν σαιτ όπως τα εσκορτ άδικα? Η είναι φάση πάω εκεί και οποία επιλέξω. Θέλω να πω μην πάω και συναντήσω βάρδια κάποια χοντρή
4)έχει και έξτρα? Δηλ ελεύθερα φιλιά κτλ που κάνουν οι εσκορτ (η τεσπα που λένε ότι κάνουν στον τιμοκατάλογο).

5)το επίπεδο είναι καλό ή μιλάμε για πιο καλτ μιλφ φάσεις με πολλά χιλιόμετρα
6)μπορείτε να μου προτείνεται και δύο τρία πιο πριμιουμ πως να τα πω λίγο πιο καθαρά με πιο καλά κορίτσια πιο καλή φήμη ξέρετε τι εννοώ
7)και τέλος πρέπει να κλείσω ραντεβού ή πάω έτσι

Papatzhs69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Like
3.778
Πόντοι
456
Παίδες καλησπέρα. Να κάνω κάποιες αρχαριες ερωτήσεις καθώς αν και συχνός πελάτης του γνωστού εσκορτ γραφείου της πόλης δεν έχω ποτέ σε μασατζιδικα.

1)η φάση ποια είναι ξαπλώνεις και σου κάνει λίγο μασάζ και μετά στον παίζει η κάνει πιπα? Ανάλογα και τι πακέτο διαλέγεις εννοώ? Για σεξ δεν?
3)τα κορίτσια που τα βλέπουμε? Έχουν σαιτ όπως τα εσκορτ άδικα? Η είναι φάση πάω εκεί και οποία επιλέξω. Θέλω να πω μην πάω και συναντήσω βάρδια κάποια χοντρή
4)έχει και έξτρα? Δηλ ελεύθερα φιλιά κτλ που κάνουν οι εσκορτ (η τεσπα που λένε ότι κάνουν στον τιμοκατάλογο).

6)μπορείτε να μου προτείνεται και δύο τρία πιο πριμιουμ πως να τα πω λίγο πιο καθαρά με πιο καλά κορίτσια πιο καλή φήμη ξέρετε τι εννοώ
Λαθος νημα αδερφε

thesp1974

Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2022
Like
584
Πόντοι
81
Golden Spa (παλιό aqua) πριν μερες Δοκίμασα την Εβελίνα ηλικία γύρω στα 24 με 25 στο πρώτο μέρος πολύ καλό και χαλαρό μασάζ στο δεύτερο μέρος τιμήθηκε με φραπέ 50 € πολύ καλή και χαλαρή στα social τίποτα δε μιλάει δε λαλάει …. Είχε και πρόγραμμα + 50 με γλείψιμο στο μουν@κι τις!!!! Και +30 βαθύ λαρύγγι… βιζακι 2αρι στητό και πολύ γκαυλοτικο… την επόμενη φορά θα την πάω για τζακούζι μαζι τις!!! Ιδανική για τα δικά μου γουστα
Πώς κλείνουμε ραντεβού ;

niksalonica

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2015
Like
210
Πόντοι
21

Συνημμένα

• IMG_1143.jpeg
    IMG_1143.jpeg
    393,8 KB · Εμφανίσεις: 2

ALEX5555

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2018
Like
1.364
Πόντοι
206

1) Και δεν και μη δεν.....
2) Ε άμα είναι έτσι συμφέρει..... να γίνω μασατζού εννοώ.......
3) Δεν έχουν άδικα σάιτ, με την αξία τους τα κερδίζουν......
4) Βέεεεβαια!!! Τεσπα όμως δεν κάνουν, αυτό το ξέρω σίγουρα.....

5) Καλό είναι.....
6) Βεβαίως! Πρίμιουμ και ξερό ψωμί!
7) Και έτσι και αλλιώς.....
:respect:

• Χαχα
Αντιδράσεις: tefras

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom