Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (2 μέλη και 24 επισκέπτες)

Scaniolas

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2024
Like
146
Πόντοι
0
Όχι θα δίνουμε 100 ευρώ για να γλύφουμε την νεφέλη και την μπελα. Ευνουχισμένοι σαλιαρηδες. Σας κάνουν τα αλβανογεωργιανακια ότι θέλουν.
Ρε φίλε, ΕΓΏ γουστάρω να γλείφω και γουστάρω να τα σκάω. Πως βγάζεις το συμπέρασμα ότι μας κάνουν ότι θέλουν? Εσύ μην τα δίνεις. Δεν σε υποχρεώνει κανένας. Αντε ξεκολλάτε λίγο. Ο καθένας κάνει ότι θέλει και πληρώνει όσα θέλει για να κάνει την καύλα του

Scaniolas

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2024
Like
146
Πόντοι
0
Τι να της πω; Να σε γλύψω λιγάκι κοπελιά; Δεν είναι το στυλ μου. Προτιμώ να το φέρει η φάση.
Αν δεν το πεις, δεν θα στο προτείνει από μόνη της. Μόλις μπείτε μέσα πες την να ξες θέλω να σε γλείψω, ώστε να κάνει το μπανάκι της

Vlc

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2024
Like
324
Πόντοι
21
Αν δεν το πεις, δεν θα στο προτείνει από μόνη της. Μόλις μπείτε μέσα πες την να ξες θέλω να σε γλείψω, ώστε να κάνει το μπανάκι της
Νόμιζα πως όλες ήταν "ετοιμοπόλεμες". Τουλάχιστον όσες δοκίμασα, ήταν

Stainless84

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2024
Like
96
Πόντοι
0
Κατσε λίγο ρε σειρά. Έδωσες 50+20. Το συν 20 γιατί το εδωσες;
Να σε χρέωνε κι άλλο για το τρίψιμο στο νιμου;
Φιλε μου εδω στην σαλονικη αυτα τα ιδρυματα ειναι γνωστο οτι χρεωνουν οτι ζητησειs εξτρα......περαν του μασαζ και τηs χειρομαλαξηs .......+10 + 20euro αναλογα με την κοπελα....Tωρα αν εισαι ομορφουληs μπορει και να περναs καλα η καλυτερα απ'ολουs και να τρωs και μπριζολα χωριs αντιτιμο .....και σε αυτουs που το καταφερνουν μπραβο τουs ....Hμουνα χρονια ΑΘΗΝΑ εκει χαμω με 80-100 ευρο τρωγαμε σπαλομπριζολα !!!να ξεs kαι αυτοι που προλαβαν και προλαλησαν κατ'εμε παντα με την προφαση δεν πληρωνω παντα σαπιο σανιδι θα παταν...

Stainless84

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2024
Like
96
Πόντοι
0
Καλά κατάλαβες. Μασάζ, παίξιμο και φύσημα στα 50€
Φίλε, και πολλά respect για το "εμπασυ"
Ενταξυ φιλε μου απο κεκτημενη ταχυτητα στο εμπασυ .......περιπτωση .....διορθωνω ''εν παση περιπτωση'' δεν θα κολησουμε στα γραπτοs oρθογραφικα λαθη .....νομιζω οτι ακομη και με λαθη πρεπει να βγαζει καποιοs αναγνωστηs νοημα

Stainless84

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2024
Like
96
Πόντοι
0
Αδερφέ, αν έδινες ακόμα 10€ θα την εγλειφες κιόλας, αν είσαι λάτρης του είδους. Και πίστεψε με, η κωλάρα της το αξίζει
οχι με την καμια φιλε μου δεν θα εγλειφα κορασιδα .......εκει μεσα για λογουs προσωπικουs.... που πιστευω κατανοειs

• Like
Αντιδράσεις: Tsouvi

Sardelas4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2022
Like
1.664
Πόντοι
201
Ενταξυ φιλε μου απο κεκτημενη ταχυτητα στο εμπασυ .......περιπτωση .....διορθωνω ''εν παση περιπτωση'' δεν θα κολησουμε στα γραπτοs oρθογραφικα λαθη .....νομιζω οτι ακομη και με λαθη πρεπει να βγαζει καποιοs αναγνωστηs νοημα
Εν πάση περιπτώσει*

Sardelas4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2022
Like
1.664
Πόντοι
201
Ρε φίλε, ΕΓΏ γουστάρω να γλείφω και γουστάρω να τα σκάω. Πως βγάζεις το συμπέρασμα ότι μας κάνουν ότι θέλουν? Εσύ μην τα δίνεις. Δεν σε υποχρεώνει κανένας. Αντε ξεκολλάτε λίγο. Ο καθένας κάνει ότι θέλει και πληρώνει όσα θέλει για να κάνει την καύλα του
Εσυ κάνε ότι θες. Αρα είσαι από αυτούς που πας σε ψαροταβέρνα και λες θέλω ριμπαι και πληρώνω όσο όσο μάλλον. Για τον άλλον που είπε τους υπόλοιπους κακομοίρηδες το λέω

Stainless84

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2024
Like
96
Πόντοι
0
Τι δεν είχε έξτρα χρέωση ρε συνάδελφε. Αφού το γράφεις καθαρά 50+20 . Και το κιλοτακι πλήρωσες και το φιλάκι πλήρωσες και όλα τα πλήρωσες μετρητοίς.
οτι και να ζητουσε για εξτρα +20 φραπεδακι +20 καλαμακι και +20 μπριζολακι θα τα εδινα επειδη δεν υπαρχει θεμα χρηματων αν ειναι να γουσταριζα ναι θα το εκανα ....Ενω στην αθηνα που ημουνα χρονια εκει χαμω ηταν στανταρ υπηρεσιεs με 80ευρω φουλ προγραμμα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Σωστοs μαζι σου εγω

gnnakos

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2019
Κριτικές
101
Like
14.838
Πόντοι
25.186
Μην τσιμπάτε απο τους προμοτορες του Κρυσταλ.ολοι γραμμενοι το 2024 και μπαινουν εναν ενας σε καθε σελιδα και αναφερουν επισκεψη στο εν λογω απατεωνιστικο μαγαζι.
Ουσιαστικά κανουν τζαμπα διαφημιση καθημερινα.
Με το που αναφερεται καποιο αλλο μαγαζι μπαινει ενας προμοτορας και γραφει "Επισκεφτηκα χθες το Κρυσταλ.....κλπ" για να διατηρειται μονιμως στην επικαιροτητα.

Υπάρχει ρητη εντολη εκει
-Οποια κανει κατι παραπάνω,απολυεται
-ΝΑ ΛΕΤΕ επιτηδες στους πελάτες οτι την επομενη φορα ισως γινει κατι,για να ξαναερχονται

Απο τα "αφεντικα" αυτες οι εντολές.

Τιμηστε τα μαγαζια που προσφερουν φουλ και οχι τους απατεωνες!

Stainless84

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2024
Like
96
Πόντοι
0
Όχι θα δίνουμε 100 ευρώ για να γλύφουμε την νεφέλη και την μπελα. Ευνουχισμένοι σαλιαρηδες. Σας κάνουν τα αλβανογεωργιανακια ότι θέλουν.
Εσυ μην τα δινειs και μπορει να εχειs αποψη οποια θελειs η και να μην εχειs .......αλλωστε ποτε δεν θα εγλειφα κορασιδα στο λεω επειδη αναφερθηκεs σε μενα ....και δεν χρειαζεται να περιαυτολογουμε

ARIS einai re

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
2.565
Πόντοι
456
Τι να της πω; Να σε γλύψω λιγάκι κοπελιά; Δεν είναι το στυλ μου. Προτιμώ να το φέρει η φάση.
Ντέρτι τολκινγκ δεν ξέρεις να κάνεις; Από τα βουνά κατέβηκες; -Τι ωραία μουνάρα που έχεις θα την έγλειφα μέχρι να λιώσει.
- 100€
- Πάρ' τα

Τελευταία τροποποίηση:

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
5.987
Πόντοι
1.056
Ντέρτι τολκινγκ δεν ξέρεις να κάνεις; Από τα βουνά κατέβηκες; -Τι ωραία μουνάρα που έχει θα την έγλειψα μέχρι να λιώσει.
- 100€
- Πάρ' τα
Η χρέωση πάει ανάλογα πως θα το εκφράσεις;

Vlc

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2024
Like
324
Πόντοι
21
Ντέρτι τολκινγκ δεν ξέρεις να κάνεις; Από τα βουνά κατέβηκες; -Τι ωραία μουνάρα που έχει θα την έγλειψα μέχρι να λιώσει.
- 100€
- Πάρ' τα
Καλά που βρήκα εσένα να μου δώσεις τα φώτα σου.

Mythical Zoan

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2022
Κριτικές
21
Like
3.981
Πόντοι
1.436
Δεν πρόκειται να στο ζητήσουν οι ίδιες στα ίσια, αλλά με πλάγιο τρόπο. Κάποιες θα στο δείξουν πως θέλουν είτε φέρνοντας την μούνα τους μέσα στα μούτρα σου, είτε θα πάνε την συζήτηση στο ερωτικό κομμάτι και θα σε ρωτήσουν "αν σου αρέσει να γλείφεις".

Vlc

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2024
Like
324
Πόντοι
21
Δεν πρόκειται να στο ζητήσουν οι ίδιες στα ίσια, αλλά με πλάγιο τρόπο. Κάποιες θα στο δείξουν πως θέλουν είτε φέρνοντας την μούνα τους μέσα στα μούτρα σου, είτε θα πάνε την συζήτηση στο ερωτικό κομμάτι και θα σε ρωτήσουν "αν σου αρέσει να γλείφεις".
Να ξαναπώ πως δεν είναι το θέμα πως δεν ξέρω τι να πω. Το θέμα είναι πως δεν γουστάρω να πω αλλά να το φέρει η φαση. Αλλά ξέχασα, από βουνό κατέβηκα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom