Τι να της πω; Να σε γλύψω λιγάκι κοπελιά; Δεν είναι το στυλ μου. Προτιμώ να το φέρει η φάση.Μπαίνεις μέσα και το προτείνεις.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (2 μέλη και 24 επισκέπτες)
Scaniolas
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2024
- Like
- 146
- Πόντοι
- 0
Ρε φίλε, ΕΓΏ γουστάρω να γλείφω και γουστάρω να τα σκάω. Πως βγάζεις το συμπέρασμα ότι μας κάνουν ότι θέλουν? Εσύ μην τα δίνεις. Δεν σε υποχρεώνει κανένας. Αντε ξεκολλάτε λίγο. Ο καθένας κάνει ότι θέλει και πληρώνει όσα θέλει για να κάνει την καύλα τουΌχι θα δίνουμε 100 ευρώ για να γλύφουμε την νεφέλη και την μπελα. Ευνουχισμένοι σαλιαρηδες. Σας κάνουν τα αλβανογεωργιανακια ότι θέλουν.
Scaniolas
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2024
- Like
- 146
- Πόντοι
- 0
Αν δεν το πεις, δεν θα στο προτείνει από μόνη της. Μόλις μπείτε μέσα πες την να ξες θέλω να σε γλείψω, ώστε να κάνει το μπανάκι τηςΤι να της πω; Να σε γλύψω λιγάκι κοπελιά; Δεν είναι το στυλ μου. Προτιμώ να το φέρει η φάση.
Νόμιζα πως όλες ήταν "ετοιμοπόλεμες". Τουλάχιστον όσες δοκίμασα, ήτανΑν δεν το πεις, δεν θα στο προτείνει από μόνη της. Μόλις μπείτε μέσα πες την να ξες θέλω να σε γλείψω, ώστε να κάνει το μπανάκι της
Scaniolas
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2024
- Like
- 146
- Πόντοι
- 0
Μπορεί και να είναι. Αλλά συνήθως ξανακανουνε.Νόμιζα πως όλες ήταν "ετοιμοπόλεμες". Τουλάχιστον όσες δοκίμασα, ήταν
Stainless84
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιουλ 2024
- Like
- 96
- Πόντοι
- 0
Φιλε μου εδω στην σαλονικη αυτα τα ιδρυματα ειναι γνωστο οτι χρεωνουν οτι ζητησειs εξτρα......περαν του μασαζ και τηs χειρομαλαξηs .......+10 + 20euro αναλογα με την κοπελα....Tωρα αν εισαι ομορφουληs μπορει και να περναs καλα η καλυτερα απ'ολουs και να τρωs και μπριζολα χωριs αντιτιμο .....και σε αυτουs που το καταφερνουν μπραβο τουs ....Hμουνα χρονια ΑΘΗΝΑ εκει χαμω με 80-100 ευρο τρωγαμε σπαλομπριζολα !!!να ξεs kαι αυτοι που προλαβαν και προλαλησαν κατ'εμε παντα με την προφαση δεν πληρωνω παντα σαπιο σανιδι θα παταν...Κατσε λίγο ρε σειρά. Έδωσες 50+20. Το συν 20 γιατί το εδωσες;
Να σε χρέωνε κι άλλο για το τρίψιμο στο νιμου;
Stainless84
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιουλ 2024
- Like
- 96
- Πόντοι
- 0
Ενταξυ φιλε μου απο κεκτημενη ταχυτητα στο εμπασυ .......περιπτωση .....διορθωνω ''εν παση περιπτωση'' δεν θα κολησουμε στα γραπτοs oρθογραφικα λαθη .....νομιζω οτι ακομη και με λαθη πρεπει να βγαζει καποιοs αναγνωστηs νοημαΚαλά κατάλαβες. Μασάζ, παίξιμο και φύσημα στα 50€
Φίλε, και πολλά respect για το "εμπασυ"
Stainless84
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιουλ 2024
- Like
- 96
- Πόντοι
- 0
οχι με την καμια φιλε μου δεν θα εγλειφα κορασιδα .......εκει μεσα για λογουs προσωπικουs.... που πιστευω κατανοειsΑδερφέ, αν έδινες ακόμα 10€ θα την εγλειφες κιόλας, αν είσαι λάτρης του είδους. Και πίστεψε με, η κωλάρα της το αξίζει
Sardelas4
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2022
- Like
- 1.664
- Πόντοι
- 201
Εν πάση περιπτώσει*Ενταξυ φιλε μου απο κεκτημενη ταχυτητα στο εμπασυ .......περιπτωση .....διορθωνω ''εν παση περιπτωση'' δεν θα κολησουμε στα γραπτοs oρθογραφικα λαθη .....νομιζω οτι ακομη και με λαθη πρεπει να βγαζει καποιοs αναγνωστηs νοημα
Sardelas4
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2022
- Like
- 1.664
- Πόντοι
- 201
Εσυ κάνε ότι θες. Αρα είσαι από αυτούς που πας σε ψαροταβέρνα και λες θέλω ριμπαι και πληρώνω όσο όσο μάλλον. Για τον άλλον που είπε τους υπόλοιπους κακομοίρηδες το λέωΡε φίλε, ΕΓΏ γουστάρω να γλείφω και γουστάρω να τα σκάω. Πως βγάζεις το συμπέρασμα ότι μας κάνουν ότι θέλουν? Εσύ μην τα δίνεις. Δεν σε υποχρεώνει κανένας. Αντε ξεκολλάτε λίγο. Ο καθένας κάνει ότι θέλει και πληρώνει όσα θέλει για να κάνει την καύλα του
Stainless84
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιουλ 2024
- Like
- 96
- Πόντοι
- 0
οτι και να ζητουσε για εξτρα +20 φραπεδακι +20 καλαμακι και +20 μπριζολακι θα τα εδινα επειδη δεν υπαρχει θεμα χρηματων αν ειναι να γουσταριζα ναι θα το εκανα ....Ενω στην αθηνα που ημουνα χρονια εκει χαμω ηταν στανταρ υπηρεσιεs με 80ευρω φουλ προγραμμαΤι δεν είχε έξτρα χρέωση ρε συνάδελφε. Αφού το γράφεις καθαρά 50+20 . Και το κιλοτακι πλήρωσες και το φιλάκι πλήρωσες και όλα τα πλήρωσες μετρητοίς.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σωστοs μαζι σου εγωΡε φίλε, ΕΓΏ γουστάρω να γλείφω και γουστάρω να τα σκάω. Πως βγάζεις το συμπέρασμα ότι μας κάνουν ότι θέλουν? Εσύ μην τα δίνεις. Δεν σε υποχρεώνει κανένας. Αντε ξεκολλάτε λίγο. Ο καθένας κάνει ότι θέλει και πληρώνει όσα θέλει για να κάνει την καύλα του
gnnakos
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2019
- Κριτικές
- 101
- Like
- 14.838
- Πόντοι
- 25.186
Μην τσιμπάτε απο τους προμοτορες του Κρυσταλ.ολοι γραμμενοι το 2024 και μπαινουν εναν ενας σε καθε σελιδα και αναφερουν επισκεψη στο εν λογω απατεωνιστικο μαγαζι.
Ουσιαστικά κανουν τζαμπα διαφημιση καθημερινα.
Με το που αναφερεται καποιο αλλο μαγαζι μπαινει ενας προμοτορας και γραφει "Επισκεφτηκα χθες το Κρυσταλ.....κλπ" για να διατηρειται μονιμως στην επικαιροτητα.
Υπάρχει ρητη εντολη εκει
-Οποια κανει κατι παραπάνω,απολυεται
-ΝΑ ΛΕΤΕ επιτηδες στους πελάτες οτι την επομενη φορα ισως γινει κατι,για να ξαναερχονται
Απο τα "αφεντικα" αυτες οι εντολές.
Τιμηστε τα μαγαζια που προσφερουν φουλ και οχι τους απατεωνες!
Ουσιαστικά κανουν τζαμπα διαφημιση καθημερινα.
Με το που αναφερεται καποιο αλλο μαγαζι μπαινει ενας προμοτορας και γραφει "Επισκεφτηκα χθες το Κρυσταλ.....κλπ" για να διατηρειται μονιμως στην επικαιροτητα.
Υπάρχει ρητη εντολη εκει
-Οποια κανει κατι παραπάνω,απολυεται
-ΝΑ ΛΕΤΕ επιτηδες στους πελάτες οτι την επομενη φορα ισως γινει κατι,για να ξαναερχονται
Απο τα "αφεντικα" αυτες οι εντολές.
Τιμηστε τα μαγαζια που προσφερουν φουλ και οχι τους απατεωνες!
Stainless84
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιουλ 2024
- Like
- 96
- Πόντοι
- 0
Εσυ μην τα δινειs και μπορει να εχειs αποψη οποια θελειs η και να μην εχειs .......αλλωστε ποτε δεν θα εγλειφα κορασιδα στο λεω επειδη αναφερθηκεs σε μενα ....και δεν χρειαζεται να περιαυτολογουμεΌχι θα δίνουμε 100 ευρώ για να γλύφουμε την νεφέλη και την μπελα. Ευνουχισμένοι σαλιαρηδες. Σας κάνουν τα αλβανογεωργιανακια ότι θέλουν.
ARIS einai re
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 2.565
- Πόντοι
- 456
Ντέρτι τολκινγκ δεν ξέρεις να κάνεις; Από τα βουνά κατέβηκες; -Τι ωραία μουνάρα που έχεις θα την έγλειφα μέχρι να λιώσει.Τι να της πω; Να σε γλύψω λιγάκι κοπελιά; Δεν είναι το στυλ μου. Προτιμώ να το φέρει η φάση.
- 100€
- Πάρ' τα
Τελευταία τροποποίηση:
Scaniolas
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2024
- Like
- 146
- Πόντοι
- 0
ΦέρταΝτέρτι τολκινγκ δεν ξέρεις να κάνεις; Από τα βουνά κατέβηκες; -Τι ωραία μουνάρα που έχει θα την έγλειψα μέχρι να λιώσει.
- 100€
- Πάρ' τα
Η χρέωση πάει ανάλογα πως θα το εκφράσεις;Ντέρτι τολκινγκ δεν ξέρεις να κάνεις; Από τα βουνά κατέβηκες; -Τι ωραία μουνάρα που έχει θα την έγλειψα μέχρι να λιώσει.
- 100€
- Πάρ' τα
Καλά που βρήκα εσένα να μου δώσεις τα φώτα σου.Ντέρτι τολκινγκ δεν ξέρεις να κάνεις; Από τα βουνά κατέβηκες; -Τι ωραία μουνάρα που έχει θα την έγλειψα μέχρι να λιώσει.
- 100€
- Πάρ' τα
Mythical Zoan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 21
- Like
- 3.981
- Πόντοι
- 1.436
Δεν πρόκειται να στο ζητήσουν οι ίδιες στα ίσια, αλλά με πλάγιο τρόπο. Κάποιες θα στο δείξουν πως θέλουν είτε φέρνοντας την μούνα τους μέσα στα μούτρα σου, είτε θα πάνε την συζήτηση στο ερωτικό κομμάτι και θα σε ρωτήσουν "αν σου αρέσει να γλείφεις".Τι να της πω; Να σε γλύψω λιγάκι κοπελιά; Δεν είναι το στυλ μου. Προτιμώ να το φέρει η φάση.
Να ξαναπώ πως δεν είναι το θέμα πως δεν ξέρω τι να πω. Το θέμα είναι πως δεν γουστάρω να πω αλλά να το φέρει η φαση. Αλλά ξέχασα, από βουνό κατέβηκα.Δεν πρόκειται να στο ζητήσουν οι ίδιες στα ίσια, αλλά με πλάγιο τρόπο. Κάποιες θα στο δείξουν πως θέλουν είτε φέρνοντας την μούνα τους μέσα στα μούτρα σου, είτε θα πάνε την συζήτηση στο ερωτικό κομμάτι και θα σε ρωτήσουν "αν σου αρέσει να γλείφεις".
ARIS einai re
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 2.565
- Πόντοι
- 456
Δεν κρατάω μυστικά μοιράζω την γνώση.Καλά που βρήκα εσένα να μου δώσεις τα φώτα σου.