Προιστορικα χρονια..venusΑδυνατη μοντελο; στο κρυσταλ η στο βενους;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 67K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 52 άτομα (4 μέλη και 48 επισκέπτες)
Αδερφέ έχεις κανένα profile από αυτό να δούμε τ παίζει γιατί δεν το βρίσκω.?επίσκεψη ελίτ σπα με σταλίτσα πολύ καλή σε όλα με πολύ καλό καλαμάκι . είδα και μια καινούργια με γυαλιά δεν ρώτησα όνομα αν ξέρει κάνεις ας μας πει
fokion12345
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2024
- Like
- 181
- Πόντοι
- 1
Massage ektonosi studio στο Κιλκίς κάποιος που να χει παει τελευταία;
Μatch στο τιντερ..μπιρι μπιρι φτανουμε σε φαση ανταλλαγης τηλεφωνου...καλο καβλακι,νεο οπως εδειχνε και η φωτο..μεχρι που πατησα το τηλ google και βγηκε "ektonosi syudio"Massage ektonosi studio στο Κιλκίς κάποιος που να χει παει τελευταία;
Χωρις να θελω να αποτρεψω καποιον ετσι..μεχρι τις Σερρες σιγουρα δεν τρεχω.
ARIS einai re
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 3.932
- Πόντοι
- 456
Εμένα δεν θα με χαλούσε να με ακούνε. Αν θέλουν κάθομαι να μου τον παίξουν και ας πάρουν τα φλοκια όλες μαζί. Θέλω να νιώσω λίγο την παμπλικ φάση.Φάσκεις και αντιφάσκεις φίλε. Πως γίνεται να λες οτι τιμάει τα 50 € και την ίδια ώρα να τα θεωρείς πολλά;
Επίσης θα το ξαναπούμε ότι το συγκεκριμένο μαγαζί είναι για τα ανάθεμα.
Φυσικά έχει 1 2 Που κάνουν το κάτι παραπάνω (εν γνώσει της πρώην κωλομπαρους) Αλλά και πάλι αυτά που θέλουν για μία πίπα σε ένα χώρο που το σαλόνι ακούγεται στο δωμάτιο και το δωμάτιο στο σαλόνι είναι πολλά.
Sardelas4
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2022
- Like
- 1.745
- Πόντοι
- 201
Την Ιωάννα λες; Χαχαχαχα εκείνη το έλεγε και το πίστευε κι όλαςΠροιστορικα χρονια..venus
ALEX5555
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2018
- Like
- 1.340
- Πόντοι
- 206
Τι μου θύμισες τώρα....!!! Ιωάννα...!! Μια φορά είχα πάρει Νατάσα (αυτή που τώρα λέγεται Μπέλλα) και ενώ κάναμε μασάζ ακούω την Ιωάννα να μπαίνει στο κουζινάκι δίπλα και να βρίζει.... Παρμένη τελείως.... Καλή ήταν στα του αγώνα....?Την Ιωάννα λες; Χαχαχαχα εκείνη το έλεγε και το πίστευε κι όλας
napolitanos
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2023
- Like
- 260
- Πόντοι
- 21
Καλησπέρα κύριοι ! Μασαζάκι στη βανα προ δυο ημερών με Νινα αν θυμάμαι καλά ! Δείχνει γκαυλα από το σαλόνι αλλά γενικά μετρια πράγματα ,χωρίς πολύ πολύ επικοινωνία ! Πολύ μέτρια συνέδρια ! Γενικά μέτρια όλη η φάση ! Αν δεν αλλάξει το ρόστερ αρδην ,δύσκολα θα ξανά επισκεφτώ !
Lexlex1616
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2020
- Like
- 54
- Πόντοι
- 0
Χαιρετω την ομαδα.
Η κατερινα η ξανθια που δουλευε πριν καποια χρονια στο Venus στην Καραμανλη με την προστυχοφατσα και τα τσιμποκοχειλα ξερει κανεις αν δουλευει ακομα?
Εντωμεταξυ ηταν εποχες που δουλευε η Νατασα εκει (τωρινη Μπελλα!).
Την ειχα παρει τη Νατασα και τραβιοταν οσο στον επαιζε και τη χουφτωνες και ηθελε και 20 ευρω να βγαλει μπλουζα!!χαχαχα
10 κιλα πιο λεπτη μινιμουμ τοτε βεβαια .
Τι μου θυμισατε
Η κατερινα η ξανθια που δουλευε πριν καποια χρονια στο Venus στην Καραμανλη με την προστυχοφατσα και τα τσιμποκοχειλα ξερει κανεις αν δουλευει ακομα?
Την ειχα παρει τη Νατασα και τραβιοταν οσο στον επαιζε και τη χουφτωνες και ηθελε και 20 ευρω να βγαλει μπλουζα!!χαχαχα
Τι μου θυμισατε
ALEX5555
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2018
- Like
- 1.340
- Πόντοι
- 206
Φίλε η Νατάσα το καλύτερο κορμί της πόλης..... Για πολύ καιρό κρατούσε μαγαζί μόνη της...Χαιρετω την ομαδα.
Τι μου θυμισατε
Όσο για την Κατερίνα, είναι η Έμμυ της βάνας πλέον....
tsarlatanos77
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2023
- Like
- 328
- Πόντοι
- 21
καραμανλη 60 ειναι ιπποκρατειοΑδερφέ έχεις κανένα profile από αυτό να δούμε τ παίζει γιατί δεν το βρίσκω.?
tsarlatanos77
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2023
- Like
- 328
- Πόντοι
- 21
είναι στην βάνα μεγάλη τσιμπουκοπνηχτραΧαιρετω την ομαδα.
Τι μου θυμισατε
giwrgospap1996
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2022
- Like
- 46
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα μύστες , μετά από μεγάλη αποχή λέω να επιστρέψω στο άθλημα .
Τι προτείνετε; Οικονομικά ( στο 50αρι ) και κέντρο ανατολικά.
Διαβάζω για κρυσταλ και από ότι καταλαβαίνω οι καλύτερες είναι Νεφέλη, Άρτεμις , ίριδα. Ποια προτείνετε;
Ευχαριστώ!
Τι προτείνετε; Οικονομικά ( στο 50αρι ) και κέντρο ανατολικά.
Διαβάζω για κρυσταλ και από ότι καταλαβαίνω οι καλύτερες είναι Νεφέλη, Άρτεμις , ίριδα. Ποια προτείνετε;
Ευχαριστώ!
ARIS einai re
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 3.932
- Πόντοι
- 456
Από Νεφέλη και Άρτεμις έχω προσωπική εμπειρία. Και οι δύο είναι φοβερά μωρά αλλά η Νεφέλη θα σου τσιμπήσει άλλο ένα εικοσάρικο χωρίς να το καταλάβεις.
Random User 123
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2023
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.317
- Πόντοι
- 371
Ευχαριστώ για την πληροφορία, λίγο ακριβό για μαλακία αλλά είναι κ το μασάζ στη μέση οπότε υποθέτω τα άξιζειΌχι, δεν έχει ολοκληρωμένο πρόγραμμα. Μασάζ και εκτόνωση με το χέρι στα 50 γιούρος.
Stainless84
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιουλ 2024
- Like
- 124
- Πόντοι
- 0
Η ΕΜΥ γεμικα εμενα δεν μου γεμισε στο ματι οταν την ειδα στην Βανα ......σαν να βαριοτανε και απο σοματοτυπο πωs ειναι ....σαν χοντρουλα μου φανηκε ισχυει .....αs βοηθησει .....καποιοs που την ξερειείναι στην βάνα μεγάλη τσιμπουκοπνηχτρα
Troublemaker_
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Νοε 2017
- Κριτικές
- 11
- Like
- 3.602
- Πόντοι
- 736
Αν έγραφες με τον ίδιο τρόπο καλά έκανες και τον διέγραψες. Εγώ απλά παρέθεσα τα όσα έγραψες και Ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματα του.Εγώ καθυστερημένος; Φίλε, είσαι όντως μαλάκας
Από όλες τις μαλακίες που γράφουν εδώ μέσα, το σχόλιό μου είχες να ξεψυρισεις; Καλά είχα κάνει και είχα διαγράψει το προηγούμενο προφίλ, χωρίς λόγια
Καλη συνέχεια
Troublemaker_
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Νοε 2017
- Κριτικές
- 11
- Like
- 3.602
- Πόντοι
- 736
Φίλε ο συγκεκριμένος δεν ενημέρωσε. Παίνεψε την κοπέλα ότι αξίζει τα 50 € αλλά μετά είπε ότι τα 50 € είναι πολλά. Είσαι εγώ είμαι υπέρ της ενημέρωσης αλλα με κανόνες στοιχειώδους λογικήςΣταματήστε να έρχεστε σε αντιπαράθεση με το παραμικρό μωρέ.. όποιος ενημερώνει πέφτετε να τον φάτε, μετά αναρωτιέστε γιατί δεν υπάρχει επαρκής ενημέρωση και γιατί κάνεις δεν γράφει τίποτα. Και εγώ πριν καιρό που έγραψα κάτι, πετάχτηκαν 2-3 έξυπνοι από κάτω και ειρωνεύτηκαν αλλά δεν έδωσα σημασία και το άφησα..
Troublemaker_
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Νοε 2017
- Κριτικές
- 11
- Like
- 3.602
- Πόντοι
- 736
βρίσε! Νιώσε πιο αρσενικός…Παινεψα την κοπελα που λέω πως είναι μάπα από μέση και κάτω; Γιατί να την παινεψω, ξαδέρφη μου είναι;
Ρε φίλε, πραγματικά δεν απορώ για το μπουρδέλο που είμαστε ως χώρα, με μαλάκες σαν εσένα.
Προσωπικά, όταν δεν καταλαβαίνω κάτι, δεν μιλάω. Ούτε πουλαω πνεύμα. Οπότε σάλτα και μαμησου, και κάτσε και διάβαζε εσύ , ο άλλος ο Αρειανός και ο τύπος με τον Κούλη στο avatar που έχετε πήξει στην μαλακια το topic.
Δήθεν παλιό μέλος
Καλη συνέχεια
Mythical Zoan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 21
- Like
- 7.341
- Πόντοι
- 2.046
Αγαπητέ ταραχοποιέ, ας αφήσουμε τους τσακωμούς και τις αντιπαραθέσεις με τα υπόλοιπα μέλη, παλαιά και μη. Έχουμε εικόνα από το ρόστερ της Βάνας; Αξίζει καμία; Θα μας το παίξουν καλά το λιλί μας αν πάμε εκεί;Φίλε ο συγκεκριμένος δεν ενημέρωσε. Παίνεψε την κοπέλα ότι αξίζει τα 50 € αλλά μετά είπε ότι τα 50 € είναι πολλά. Είσαι εγώ είμαι υπέρ της ενημέρωσης αλλα με κανόνες στοιχειώδους λογικής