Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 52 άτομα (4 μέλη και 48 επισκέπτες)

Parlas225

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2024
Like
14
Πόντοι
0
επίσκεψη ελίτ σπα με σταλίτσα πολύ καλή σε όλα με πολύ καλό καλαμάκι . είδα και μια καινούργια με γυαλιά δεν ρώτησα όνομα αν ξέρει κάνεις ας μας πει
Αδερφέ έχεις κανένα profile από αυτό να δούμε τ παίζει γιατί δεν το βρίσκω.?

fokion12345

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2024
Like
181
Πόντοι
1
Massage ektonosi studio στο Κιλκίς κάποιος που να χει παει τελευταία;

Addict40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2022
Like
1.556
Πόντοι
201
Massage ektonosi studio στο Κιλκίς κάποιος που να χει παει τελευταία;
Μatch στο τιντερ..μπιρι μπιρι φτανουμε σε φαση ανταλλαγης τηλεφωνου...καλο καβλακι,νεο οπως εδειχνε και η φωτο..μεχρι που πατησα το τηλ google και βγηκε "ektonosi syudio"
Χωρις να θελω να αποτρεψω καποιον ετσι..μεχρι τις Σερρες σιγουρα δεν τρεχω.

ARIS einai re

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
3.932
Πόντοι
456
Φάσκεις και αντιφάσκεις φίλε. Πως γίνεται να λες οτι τιμάει τα 50 € και την ίδια ώρα να τα θεωρείς πολλά;

Επίσης θα το ξαναπούμε ότι το συγκεκριμένο μαγαζί είναι για τα ανάθεμα.

Φυσικά έχει 1 2 Που κάνουν το κάτι παραπάνω (εν γνώσει της πρώην κωλομπαρους) Αλλά και πάλι αυτά που θέλουν για μία πίπα σε ένα χώρο που το σαλόνι ακούγεται στο δωμάτιο και το δωμάτιο στο σαλόνι είναι πολλά.
Εμένα δεν θα με χαλούσε να με ακούνε. Αν θέλουν κάθομαι να μου τον παίξουν και ας πάρουν τα φλοκια όλες μαζί. Θέλω να νιώσω λίγο την παμπλικ φάση.

ALEX5555

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2018
Like
1.340
Πόντοι
206
Την Ιωάννα λες; Χαχαχαχα εκείνη το έλεγε και το πίστευε κι όλας
Τι μου θύμισες τώρα....!!! Ιωάννα...!! Μια φορά είχα πάρει Νατάσα (αυτή που τώρα λέγεται Μπέλλα) και ενώ κάναμε μασάζ ακούω την Ιωάννα να μπαίνει στο κουζινάκι δίπλα και να βρίζει.... Παρμένη τελείως.... Καλή ήταν στα του αγώνα....?

napolitanos

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2023
Like
260
Πόντοι
21
Καλησπέρα κύριοι ! Μασαζάκι στη βανα προ δυο ημερών με Νινα αν θυμάμαι καλά ! Δείχνει γκαυλα από το σαλόνι αλλά γενικά μετρια πράγματα ,χωρίς πολύ πολύ επικοινωνία ! Πολύ μέτρια συνέδρια ! Γενικά μέτρια όλη η φάση ! Αν δεν αλλάξει το ρόστερ αρδην ,δύσκολα θα ξανά επισκεφτώ !

Lexlex1616

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2020
Like
54
Πόντοι
0
Χαιρετω την ομαδα.
Η κατερινα η ξανθια που δουλευε πριν καποια χρονια στο Venus στην Καραμανλη με την προστυχοφατσα και τα τσιμποκοχειλα ξερει κανεις αν δουλευει ακομα?
Εντωμεταξυ ηταν εποχες που δουλευε η Νατασα εκει (τωρινη Μπελλα!).
Την ειχα παρει τη Νατασα και τραβιοταν οσο στον επαιζε και τη χουφτωνες και ηθελε και 20 ευρω να βγαλει μπλουζα!!χαχαχα
10 κιλα πιο λεπτη μινιμουμ τοτε βεβαια .
Τι μου θυμισατε

ALEX5555

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2018
Like
1.340
Πόντοι
206
Χαιρετω την ομαδα.
Η κατερινα η ξανθια που δουλευε πριν καποια χρονια στο Venus στην Καραμανλη με την προστυχοφατσα και τα τσιμποκοχειλα ξερει κανεις αν δουλευει ακομα?
Την ειχα παρει τη Νατασα και τραβιοταν οσο στον επαιζε και τη χουφτωνες και ηθελε και 20 ευρω να βγαλει μπλουζα!!χαχαχα
Τι μου θυμισατε
Φίλε η Νατάσα το καλύτερο κορμί της πόλης..... Για πολύ καιρό κρατούσε μαγαζί μόνη της...
Όσο για την Κατερίνα, είναι η Έμμυ της βάνας πλέον....

tsarlatanos77

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
328
Πόντοι
21
Χαιρετω την ομαδα.
Τι μου θυμισατε
είναι στην βάνα μεγάλη τσιμπουκοπνηχτρα

giwrgospap1996

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2022
Like
46
Πόντοι
0
Καλησπέρα μύστες , μετά από μεγάλη αποχή λέω να επιστρέψω στο άθλημα .
Τι προτείνετε; Οικονομικά ( στο 50αρι ) και κέντρο ανατολικά.
Διαβάζω για κρυσταλ και από ότι καταλαβαίνω οι καλύτερες είναι Νεφέλη, Άρτεμις , ίριδα. Ποια προτείνετε;
Ευχαριστώ!

ARIS einai re

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
3.932
Πόντοι
456
Από Νεφέλη και Άρτεμις έχω προσωπική εμπειρία. Και οι δύο είναι φοβερά μωρά αλλά η Νεφέλη θα σου τσιμπήσει άλλο ένα εικοσάρικο χωρίς να το καταλάβεις.

Random User 123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2023
Κριτικές
11
Like
1.317
Πόντοι
371
Όχι, δεν έχει ολοκληρωμένο πρόγραμμα. Μασάζ και εκτόνωση με το χέρι στα 50 γιούρος.
Ευχαριστώ για την πληροφορία, λίγο ακριβό για μαλακία αλλά είναι κ το μασάζ στη μέση οπότε υποθέτω τα άξιζει

Stainless84

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2024
Like
124
Πόντοι
0
είναι στην βάνα μεγάλη τσιμπουκοπνηχτρα
Η ΕΜΥ γεμικα εμενα δεν μου γεμισε στο ματι οταν την ειδα στην Βανα ......σαν να βαριοτανε και απο σοματοτυπο πωs ειναι ....σαν χοντρουλα μου φανηκε ισχυει .....αs βοηθησει .....καποιοs που την ξερει

Troublemaker_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
11
Like
3.602
Πόντοι
736
Εγώ καθυστερημένος; Φίλε, είσαι όντως μαλάκας

Από όλες τις μαλακίες που γράφουν εδώ μέσα, το σχόλιό μου είχες να ξεψυρισεις; Καλά είχα κάνει και είχα διαγράψει το προηγούμενο προφίλ, χωρίς λόγια
Αν έγραφες με τον ίδιο τρόπο καλά έκανες και τον διέγραψες. Εγώ απλά παρέθεσα τα όσα έγραψες και Ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματα του.
Καλη συνέχεια

Troublemaker_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
11
Like
3.602
Πόντοι
736
Σταματήστε να έρχεστε σε αντιπαράθεση με το παραμικρό μωρέ.. όποιος ενημερώνει πέφτετε να τον φάτε, μετά αναρωτιέστε γιατί δεν υπάρχει επαρκής ενημέρωση και γιατί κάνεις δεν γράφει τίποτα. Και εγώ πριν καιρό που έγραψα κάτι, πετάχτηκαν 2-3 έξυπνοι από κάτω και ειρωνεύτηκαν αλλά δεν έδωσα σημασία και το άφησα..
Φίλε ο συγκεκριμένος δεν ενημέρωσε. Παίνεψε την κοπέλα ότι αξίζει τα 50 € αλλά μετά είπε ότι τα 50 € είναι πολλά. Είσαι εγώ είμαι υπέρ της ενημέρωσης αλλα με κανόνες στοιχειώδους λογικής

Troublemaker_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
11
Like
3.602
Πόντοι
736
Παινεψα την κοπελα που λέω πως είναι μάπα από μέση και κάτω; Γιατί να την παινεψω, ξαδέρφη μου είναι;
Ρε φίλε, πραγματικά δεν απορώ για το μπουρδέλο που είμαστε ως χώρα, με μαλάκες σαν εσένα.
Προσωπικά, όταν δεν καταλαβαίνω κάτι, δεν μιλάω. Ούτε πουλαω πνεύμα. Οπότε σάλτα και μαμησου, και κάτσε και διάβαζε εσύ , ο άλλος ο Αρειανός και ο τύπος με τον Κούλη στο avatar που έχετε πήξει στην μαλακια το topic.
βρίσε! Νιώσε πιο αρσενικός…
Δήθεν παλιό μέλος
Καλη συνέχεια

• Like
Αντιδράσεις: Vlc

Mythical Zoan

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2022
Κριτικές
21
Like
7.341
Πόντοι
2.046
Φίλε ο συγκεκριμένος δεν ενημέρωσε. Παίνεψε την κοπέλα ότι αξίζει τα 50 € αλλά μετά είπε ότι τα 50 € είναι πολλά. Είσαι εγώ είμαι υπέρ της ενημέρωσης αλλα με κανόνες στοιχειώδους λογικής
Αγαπητέ ταραχοποιέ, ας αφήσουμε τους τσακωμούς και τις αντιπαραθέσεις με τα υπόλοιπα μέλη, παλαιά και μη. Έχουμε εικόνα από το ρόστερ της Βάνας; Αξίζει καμία; Θα μας το παίξουν καλά το λιλί μας αν πάμε εκεί;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom