Papatzhs69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Like
- 2.034
- Πόντοι
- 446
στο μασατζιο ειναι πλεον ,ξεπετα συνηθωςΣταμάτησε ή πήρε μεταγραφή; Γιατί αν σταμάτησε δώσε ένα παράδειγμα...
στο μασατζιο ειναι πλεον ,ξεπετα συνηθωςΣταμάτησε ή πήρε μεταγραφή; Γιατί αν σταμάτησε δώσε ένα παράδειγμα...
Εγώ ξέρω οτι όλοι την έβριζαν επειδή ήταν ξεπετα. Τώρα αν είχε κανένα μερακλή που ήθελε να δώσει μπόνους παρά την ξεπετα τι να πω;στο μασατζιο ειναι πλεον ,ξεπετα συνηθως
Πεινασμένη σίγουρα. Άσε ρε παπατζη που θα δώσουμε και δώρο στην Αντριάνα αντί να δώσει αυτή. Ανοιγουν τώρα τα μεροκάματα για τα βαμβάκια. Ας πάει εκεί και πολύ είναι.η αντριαννα ειναι πεινασμενη ...και με το καταλληλο δωρο κανεις πολυ δουλιτσα...
ποσο παει το μεροκαματο για μπαμπακι;Πεινασμένη σίγουρα. Άσε ρε παπατζη που θα δώσουμε και δώρο στην Αντριάνα αντί να δώσει αυτή. Ανοιγουν τώρα τα μεροκάματα για τα βαμβάκια. Ας πάει εκεί και πολύ είναι.
Για να το λες κάτι θα ξέρεις . Δεν θα ψηνόμουν να δοκιμάσω πάντως . Γνώμη μου πάνταη αντριαννα ειναι πεινασμενη ...και με το καταλληλο δωρο κανεις πολυ δουλιτσα...
σεβαστη καθε γνωμη χυστη μουΓια να το λες κάτι θα ξέρεις . Δεν θα ψηνόμουν να δοκιμάσω πάντως . Γνώμη μου πάντα
Άμα είσαι γληγορος δε θα τα χαλάσουμε στο μαρούλιποσο παει το μεροκαματο για μπαμπακι;
σαν τον φετινο ολυμπιακο ειμαιΆμα είσαι γληγορος δε θα τα χαλάσουμε στο μαρούλι
Φυσικά κάνεις. Αν δεν σε ενοχλούν οι μυρωδιές εκεί κάτω...η αντριαννα ειναι πεινασμενη ...και με το καταλληλο δωρο κανεις πολυ δουλιτσα...
βρες ας χωσω τον περικλη στα σκελια της και ας μυριζει , δεν θα βαλω το κεφαλι μουΦυσικά κάνεις. Αν δεν σε ενοχλούν οι μυρωδιές εκεί κάτω...
Whateverβρες ας χωσω τον περικλη στα σκελια της και ας μυριζει , δεν θα βαλω το κεφαλι μου
Φάσκεις και αντιφάσκεις φίλε. Πως γίνεται να λες οτι τιμάει τα 50 € και την ίδια ώρα να τα θεωρείς πολλά;Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους.
Πέρασμα με Λυδία από vana.
Όμορφη, ωραίο σώμα από την μέση και πάνω, κοιτάει να σε χαλαρώσει και τιμάει τα 50€ (τα οποία πενήντα είπαμε πως είναι πολλά για τέτοιου είδους υπηρεσίες)
Δεν φασκω καθολου. Τιμάει αυτο που πληρώνεις. Δεν κοροϊδεύει. Το ότι είναι πολλά, είναι άλλο θέμα.Φάσκεις και αντιφάσκεις φίλε. Πως γίνεται να λες οτι τιμάει τα 50 € και την ίδια ώρα να τα θεωρείς πολλά;
Επίσης θα το ξαναπούμε ότι το συγκεκριμένο μαγαζί είναι για τα ανάθεμα.
Φυσικά έχει 1 2 Που κάνουν το κάτι παραπάνω (εν γνώσει της πρώην κωλομπαρους) Αλλά και πάλι αυτά που θέλουν για μία πίπα σε ένα χώρο που το σαλόνι ακούγεται στο δωμάτιο και το δωμάτιο στο σαλόνι είναι πολλά.
Ρε φίλε σε στοιχειωδώς απλά ελληνικα αυτό που γράφεις είναι η επιτομή της αντίφασηςΔεν φασκω καθολου. Τιμάει αυτο που πληρώνεις. Δεν κοροϊδεύει. Το ότι είναι πολλά, είναι άλλο θέμα.
Δηλαδή τι να έλεγα. Πως θα τιμούσε τα 30 αν δίναμε 30, αλλά δεν τα τιμάει επειδή δίνουμε 50;
Ρε συ φίλε ο συναγωνιστής μάλλον εννοεί ότι 50 ευρώ για μια μαλακιά γενικά είναι πολλά αλλά αφού αυτές οι τιμές παίζουν τι να κάνεις τουλάχιστον αυτή το κάνει καλάΡε φίλε σε στοιχειωδώς απλά ελληνικα αυτό που γράφεις είναι η επιτομή της αντίφασης
λες ότι τιμαει αυτά που πληρώνεις δηλαδή τα 50 ευρώ Αλλά και πάλι λες ότι αυτά τα 50 ευρώ είναι πολλά
πληρώνεις παραπάνω από αυτό που θα έπρεπε. Πληρώνεις παραπάνω από τις υπηρεσίες που σου πσρεχει. Άρα δεν αξίζει τα 50 ευρώ
για καθυστερημενο τον κοβω...δεν ξερω αν αξιζει να ασχολουμαστεΡε φίλε σε στοιχειωδώς απλά ελληνικα αυτό που γράφεις είναι η επιτομή της αντίφασης
λες ότι τιμαει αυτά που πληρώνεις δηλαδή τα 50 ευρώ Αλλά και πάλι λες ότι αυτά τα 50 ευρώ είναι πολλά
πληρώνεις παραπάνω από αυτό που θα έπρεπε. Πληρώνεις παραπάνω από τις υπηρεσίες που σου πσρεχει. Άρα δεν αξίζει τα 50 ευρώ
Εγώ καθυστερημένος; Φίλε, είσαι όντως μαλάκαςγια καθυστερημενο τον κοβω...δεν ξερω αν αξιζει να ασχολουμαστε
Από όλες τις μαλακίες που γράφουν εδώ μέσα, το σχόλιό μου είχες να ξεψυρισεις; Καλά είχα κάνει και είχα διαγράψει το προηγούμενο προφίλ, χωρίς λόγιαΡε φίλε σε στοιχειωδώς απλά ελληνικα αυτό που γράφεις είναι η επιτομή της αντίφασης