Kounel@
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2016
- Κριτικές
- 51
- Like
- 3.141
- Πόντοι
- 7.191
Εσυ είσαι Δωδεκανήσου avenueΠόσοι ειμαστε Δωδεκανήσου τελικά!
Ο δρόμος του καφέ χαχαχα
Εσυ είσαι Δωδεκανήσου avenueΠόσοι ειμαστε Δωδεκανήσου τελικά!
Αν εννοείς για κέντρο Θεσσαλονίκη count me inΠόσοι ειμαστε Δωδεκανήσου τελικά!
καλως την να την περδικαΚαλησπέρα συναδελφοι συναγωνιστες το luxury spa στην μοναστηρίου έκλεισε;
Θέλεις κάτι;καλως την να την περδικα
ΝαιΚαλησπέρα συναδελφοι συναγωνιστες το luxury spa στην μοναστηρίου έκλεισε;
Άλλαξε και το το vans spa είδα;
ποια ειναι αυτη που δουλεευει ?τι παιζει με θεανω.. ? εκανα μια αναζητηση αλλα δεν εβγαλα ακρη.. 35 με ειπε στο τηλ αλλα απεφυγε για λεπτομεριες..
Απορώ με τη στρεβλή άποψη τους για τα πρότυπα ομορφιάς.Η Λένκα ήταν μουνάρα πριν τις πλαστικές και πιστεύω και η Μπέλλα.Καταδρομη στο κρυσταλ την προγουμενη εβδομαδα με Μπελλα... Ρε Μπελλα κοριτσι μου... τι στον πουτσο κανεις με τα μουτρα σου; Την λενκα εχεις για ειδωλο;
Πραγματικα απορησα ....και τρομαξα!
Ραντεβου σε 10 χρονια οταν τα βυζια της λενκας θα εχουν φτασει στον αφαλο και η μπελλα δεν θα μπορει να μιλησει απο το υαλουρονικο στα μουτραΑπορώ με τη στρεβλή άποψη τους για τα πρότυπα ομορφιάς.Η Λένκα ήταν μουνάρα πριν τις πλαστικές και πιστεύω και η Μπέλλα.
Αγαπητέ ταραχοποιέ, ας αφήσουμε τους τσακωμούς και τις αντιπαραθέσεις με τα υπόλοιπα μέλη, παλαιά και μη. Έχουμε εικόνα από το ρόστερ της Βάνας; Αξίζει καμία; Θα μας το παίξουν καλά το λιλί μας αν πάμε εκεί;
Επίσκεψη στη Βάνα μετά από κανα 6μηνο.
Πέρασμα με Νίνα , μελαχρινο με 3αρι βυζι ,σωματάκι κανονικό, 30 + ετών, δεν έβγαλε μιλιά(εγώ την ρώτησα δυο ερωτήσεις και εισέπραξα μονολεκτικές απαντήσεις), τίμια συνατνηση θα έλεγα. Πρωτο μέρος ανυπαρκτο(αλλά δεν πηγαίνω γαι το πρώτο μέρος), δευτερο μέρος αρκετά καλό. Δεν εκλαψα το πενηντάρικο.
Γράψε πιο αναλυτικά. Τι σημαίνει δεύτερο μέρος "αρκετά καλό"; Τι περιελάμβανε; Ήταν full πρόγραμμα η μόνο εκτόνωση;Επίσκεψη στη Βάνα μετά από κανα 6μηνο.
Πέρασμα με Νίνα , μελαχρινο με 3αρι βυζι ,σωματάκι κανονικό, 30 + ετών, δεν έβγαλε μιλιά(εγώ την ρώτησα δυο ερωτήσεις και εισέπραξα μονολεκτικές απαντήσεις), τίμια συνατνηση θα έλεγα. Πρωτο μέρος ανυπαρκτο(αλλά δεν πηγαίνω γαι το πρώτο μέρος), δευτερο μέρος αρκετά καλό. Δεν εκλαψα το πενηντάρικο.
Τι δουλειά έχεις στο Crystal εσύ; Δεν έχει χοντρές εκεί.Καταδρομη στο κρυσταλ την προγουμενη εβδομαδα με Μπελλα... Ρε Μπελλα κοριτσι μου... τι στον πουτσο κανεις με τα μουτρα σου; Την λενκα εχεις για ειδωλο;
Πραγματικα απορησα ....και τρομαξα!
ΕΣΕΝΑ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖ;;;;Τι δουλειά έχεις στο Crystal εσύ; Δεν έχει χοντρές εκεί.
Φιλε πατα το 0 δεν ακουγεσαιΛοιπόν κάποιος από εδώ μέσα έχει κάνει ΧΟΝΤΡΗ μαμακια και ακυρώθηκε το ραντεβού… ευτυχώς που δεν ξεκίνησα για την Θεσσαλονίκη…
Aν εννοείς Θεανώ από Β.Γεωργιου μακριά,χοντρή ,βρωμιάρα και ούτε λόγος για φραπετι παιζει με θεανω.. ? εκανα μια αναζητηση αλλα δεν εβγαλα ακρη.. 35 με ειπε στο τηλ αλλα απεφυγε για λεπτομεριες..