Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (4 μέλη και 27 επισκέπτες)

ARIS einai re

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
2.792
Πόντοι
456
Η χρέωση πάει ανάλογα πως θα το εκφράσεις;
Άμα σου τρέχουν τα σάλια σίγουρα θα κοιτάξει να σε δαγκώσει. Εγώ πάω με κόφτη στο μπάτζετ γιατί πάνω στην καύλα χάνω την μπάλα.

• Like
Αντιδράσεις: Tsouvi

Vlc

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2024
Like
458
Πόντοι
21
Άμα σου τρέχουν τα σάλια σίγουρα θα κοιτάξει να σε δαγκώσει. Εγώ πάω με κόφτη στο μπάτζετ γιατί πάνω στην καύλα χάνω την μπάλα.
χάνεις την μπάλα; Και δεν σου φαινόταν, φίλος. Σε είχα κόψει σοβαρό και εγκρατή

• Χαχα
Αντιδράσεις: GRxx

valkyrion

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
348
Πόντοι
36
Παίδες καλησπέρα, ποιος μπορεί να με στείλει σε pm το τηλέφωνο της Φαίης που ήταν παλιότερα βασιλισσης ολγας 283? Έχω το παλιό το οποίο πλέον ακυρώθηκε

Addict40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2022
Like
1.502
Πόντοι
201
Παίδες καλησπέρα, ποιος μπορεί να με στείλει σε pm το τηλέφωνο της Φαίης που ήταν παλιότερα βασιλισσης ολγας 283? Έχω το παλιό το οποίο πλέον ακυρώθηκε
Αυτο δεν εχει κλεισει?
Εχω κατι αιωνες να παω κατα κει
Αν λεμε για πανω απ την Πειραιως

Papatzhs69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Like
2.410
Πόντοι
446
Οσοι πηγαν τον τελευταιο μηνα στο μασατζιο για καταδρομη ας μου στειλουν προσωπικο μηνυμα!
Τους εχω ευχαριστα και δυσαρεστα νεα!

ARIS einai re

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
2.792
Πόντοι
456
Οσοι πηγαν τον τελευταιο μηνα στο μασατζιο για καταδρομη ας μου στειλουν προσωπικο μηνυμα!
Τους εχω ευχαριστα και δυσαρεστα νεα!
Δεν ψάχνω κάτι ούτε μου λείπει κάτι.
Δεν πήγα και δεν έχω πάει γενικότερα αλλά θα ήθελα να μάθω για να αποφεύγω τις κακοτοπιές.

tsarlatanos77

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
320
Πόντοι
21
επίσκεψη ελίτ σπα με σταλίτσα πολύ καλή σε όλα με πολύ καλό καλαμάκι . είδα και μια καινούργια με γυαλιά δεν ρώτησα όνομα αν ξέρει κάνεις ας μας πει

GRxx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2010
Κριτικές
4
Like
929
Πόντοι
361
επίσκεψη ελίτ σπα με σταλίτσα πολύ καλή σε όλα με πολύ καλό καλαμάκι . είδα και μια καινούργια με γυαλιά δεν ρώτησα όνομα αν ξέρει κάνεις ας μας πει
Γενικά το ελίτ ότι πιο άθλιο και από εγκαταστάσεις και από υπηρεσιες

greggreg24

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2017
Κριτικές
7
Like
1.098
Πόντοι
361
Καλημέρα μαγκες ψαχνω ψαχνω αλλά δεν βρίσκω. Θέλω μια κοπέλα που να κανει μασαζ στο σπιτι με φραπέ (ή και με καλαμακι) δεν μπορω να βρω τπτ καλό, εαν εχετε καμια πληρροφορία αφήστε ενα σχόλιο ή εν μήνυμα

Neapoliths

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2022
Like
207
Πόντοι
20
Συναγωνιστές έχω να σας αναφέρω οτι υπέπεσα στο λάθος να κάνω μια επίσκεψη πρόσφατα σε Golden Spa : Παρουσίες τρείς : 1. Ξένια , το γνωστό καστανόξανθο με τη γνωστή ξινίλα.2. Έλλη : μελαχροινή κοντή με κάμποσα κιλά και απεριποίητη. 3. Ναταλία, μελαχροινή με μικρό βυζί και καλά πιασίματα.
Ο νέος τιμοκατάλογος έχει εως εξης: Μασάζ (ας πουμε) και εκτόνωση : 50 ευρώ, +βγαλσιμο ρούχων: +10 ευρω, δαχτύλιασμα: + 10 ευρώ. Εν ολίγοις, μια συνεδρία που πριν κανα χρόνο είχε 50 ευρώ τωρα έχει 70. Πήρα Ναταλία με την ελπίδα οτι θα περάσω καλά αλλά τιποτα....τζάμπα το 70 άρι. Μονο θετικο η καθαριότητα και η άνεση του χώρου...κατα τα άλλα μακρια

Με τα ίδια λεφτά πήγα στην Εβίτα και πήρα την
Κάρμεν η οποία τα κάνει όλα ( βαθεια πίπα και αντοχή στο σφυροκόπημα) χωρίς μα και μη και συμφέρει και επειδή την πέτυχα σε ώρα που δεν είχε πολύ δουλεια πέρασα τελεια.
Δηλαδη η καρμεν σου πήρε 70?Πόση ώρα έκατσες? 1 ώρα 70€ με όλα μέσα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom