Αισθανομαι οτι γραφουμε ολο τα ιδια..δυστυχως..
αλλα τι να κανουμε;;
και στην Αθηνα που πηγα προσφατα και πριν παρω κατ οικον το ιδιο ζουν κι εκει απλα με λιγο περισσοτερες επιλογες..
στα δικα μας τωρα..
τελευταιου μηνα περασματα..
Κρυσταλ νομιζω μονοπωλει το ενδιαφερον στην πολη..
εχει το καλυτερο ροστερ..
μια τετραδα φωτια (Νεφελη-Τοκυο-Ναντια-Φαιδρα)
λιγο πολυ γνωστα το τι παρεχεται με εξτρα κτλ..συν 1-2 επιλογες αρκετα τιμιες(Λινα-Αρτεμις) οι οποιες ομως υστερουν σε σχεση με το παραπανω καρε..
εχω να πω οτι η Φαιδρα εχει αυτην την γλυκια ομορφια που σου κανει σαν την ευγενικη κορη του γειτονα..κατι που την ανεβαζει επιπεδο και στο σαλοναρισμα και στο πρωτο μερος..γιατι στο δευτερο..μεταμορφωνεται σε αυτο που θα ηθελες να μεταμορφωθει και η κορη του γειτονα??..
Συνεχιζω να πιστευω οτι υπαρχει κατι στον οριζοντα του βενους που μου μυριζει κλεισιμο του ιδρυματος..κι αυτο γιατι οχι μονο δεν ανανεωνει το ροστερ του..αλλα κλεινει και μια ωρα νωριτερα..
μακαρι να μην συμβει και να γυρισει σε παλαιοτερες εποχες που υπηρχαν επιλογες..
τωρα και μονο που βλεπω να υπαρχουν τα τρια ιδια ονοματα (Κατερινα-Μπετυ-Νατασα) δεν το τολμαω..αν και η Νατασα ειναι πουλεν..
Στη βανα δυστυχως εχω να παω καιρο..και πως να πας..ενω απ´οσο λενε σε ρολο υπευθυνου ειναι η Ελισαβετ και να μην μπορεις να επιλεξεις να πας μαζι της στο δωματιο;;
Ας μας κανουν καποια ενημερωση οι θαμωνες για τα χαρακτηριστικα των κορασιδων εκει μπας και αλλαξουμε γνωμη.
επισης καιρο εχω να διαβασω ενημερωση για Λουξουρι Ακουα και Μασατζιο..ουτε τα ροστερ δεν ξερουμε πια..μαλλον οι περισσοτεροι οπως κι εγω αλλωστε απο το να φαμε φολα..ειτε απο την βαρεμαρα(που πλεον εχει η Ριτα..παλια πρωταθλητρια..)ειτε απο το ροστερ..
πηγαινουμε στο σιγουρακι της Μοναστηριου..
τι να πω;;
προ καραντινας εκανα καταδρομικες παντου και αλλαζα τις επιλογες μου στις κοπελες..τωρα δυστυχως δεν το κανω..μαλλον περιμενω καποια παροτρυνση απο καποιον συναγωνιστη για το πως περασε με καποια κορασιδα σε καποιο ιδρυμα πλην Κρυσταλ για να τολμησω..αλλα η σκεψη να αρχισουν οι καταδρομικες ειναι κοντα..
Να ειστε καλα συναδελφοι..συγνωμη αν κουρασα..