You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)
Διαγραμμένο μέλος 196076
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2020
- Κριτικές
- 2
- Like
- 935
- Πόντοι
- 361
Πληρώθηκαν οι συντάξεις μάλλον!Πήρα χθες το μεσημέρι κατά τις 14.30-15.00 τηλ σε 4 μασατζίδικα, 2 με κανονικό μασάζ και 2 από τα δικά μας. Και στα 4 το επόμενο ελεύθερο ραντεβού ήταν 20.30-21.00.
Τι γίνεται σε αυτή την πόλη, όλοι για μασάζ πηγαίνουν;
Ευχαριστούμε που το μοιράστηκες μαζί μαςΜε πήγε σήμερα ένα γνωστός μου σε σπιτι στην Καλαμαρια για μασαζάκι άλλο πράγμα!Μια κοπέλα 28 χρόνων ψηλή μελαχροινή και με ωραίο κωλο ,στα 80 ε!
Διαγραμμένο μέλος 56929
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2008
- Like
- 2.479
- Πόντοι
- 456
…που περιλάμβανε τι; Αν θες, κάποια λεπτομέρειαΜε πήγε σήμερα ένα γνωστός μου σε σπιτι στην Καλαμαρια για μασαζάκι άλλο πράγμα!Μια κοπέλα 28 χρόνων ψηλή μελαχροινή και με ωραίο κωλο ,στα 80 ε!
popyouuuuuuuuuuup
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2015
- Like
- 38
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα. Είπα για αλλαγή, μετά από πολλές επισκέψεις στο crystal που αρχίζει να κουράζει, να δοκιμάσω το nuru στην Αγίου Δημητρίου.
"Τα υπόλοιπα ιδρύματα είναι πολύ πίσω σε σχέση με το crystal"
Εντάξει δεν έχω να προσθέσω κάτι από τις προηγούμενες αναφορές των συναγωνιστών όσον αφορά τις υπηρεσίες! Ενδιαφέρουσα εμπειρία, η κοπέλα τα δίνει όλα ίσως και με το παραπάνω! Όλα όμως έτρεχαν τόσο γρήγορα που η διαδικασία δεν σε άφηνε να το ευχαριστηθείς!
Τα 100 είναι πολλά θεωρώ! Για την εμπειρία της μιας φοράς είναι οκ!
Καλύτερα χτύπα καπάκι 2 μασαζάκια στο crystal να έρθεις στα ίσια σου!
Δεν θα ξαναπροτιμηθεί.
Υ.Γ. Αν έχουμε κάποια καλή πρόταση για aqua γιατί θεωρώ πως συνεχίζει με διαφορά να είναι ο καλύτερος χώρος, να ξεφύγουμε και λίγο από το crystal, ακούω προτάσεις!
Εντάξει δεν έχω να προσθέσω κάτι από τις προηγούμενες αναφορές των συναγωνιστών όσον αφορά τις υπηρεσίες! Ενδιαφέρουσα εμπειρία, η κοπέλα τα δίνει όλα ίσως και με το παραπάνω! Όλα όμως έτρεχαν τόσο γρήγορα που η διαδικασία δεν σε άφηνε να το ευχαριστηθείς!
Δεν θα ξαναπροτιμηθεί.
Υ.Γ. Αν έχουμε κάποια καλή πρόταση για aqua γιατί θεωρώ πως συνεχίζει με διαφορά να είναι ο καλύτερος χώρος, να ξεφύγουμε και λίγο από το crystal, ακούω προτάσεις!
Τελευταία τροποποίηση:
καρδιναλιος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.127
- Πόντοι
- 736
Αν εχει επιστρεψει η Λίζα πάρτηνΚαλησπέρα. Είπα για αλλαγή, μετά από πολλές επισκέψεις στο crystal που αρχίζει να κουράζει, να δοκιμάσω το nuru στην Αγίου Δημητρίου.
Δεν θα ξαναπροτιμηθεί.
greggreg24
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2017
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.099
- Πόντοι
- 361
Καλησπέρα εχει περασει κανείς με την Ρίτα στο dames να μας πει γνώμη (εμφανισιακά πως είναι π.χ)
Διαγραμμένο μέλος 33488
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Like
- 22
- Πόντοι
- 0
Μπορείς να δώσεις πιο πολλές πληροφορίες ή είναι prive?Με πήγε σήμερα ένα γνωστός μου σε σπιτι στην Καλαμαρια για μασαζάκι άλλο πράγμα!Μια κοπέλα 28 χρόνων ψηλή μελαχροινή και με ωραίο κωλο ,στα 80 ε!
Φίλε δώσε πληροφορίες αν μπορείς. Έστω σε pmΜε πήγε σήμερα ένα γνωστός μου σε σπιτι στην Καλαμαρια για μασαζάκι άλλο πράγμα!Μια κοπέλα 28 χρόνων ψηλή μελαχροινή και με ωραίο κωλο ,στα 80 ε!
Καλημέρα στην παρέα. Πριν καμιά 10ρια μέρες πέρασμα από κρυσταλ σε δύο μέρες συνεχόμενα.
Πρώτη φορά με Φαίδρα, λόγο του ότι με έκανε κλικ. Όμορφη Ελληνίδα. Το μασαζ όχι το καλύτερο, σχετικά καθόλου καλό. Και μιλάει πολύ, (πιστεύω θέλει να καθαρίσει το πεδίο πως δεν υπάρχει βγούμε γνωστοί) απόψη μου.
Στα του αγώνα.. άρχισε να με χαϊδεύει όταν ήμουν μπρούμυτα, τον κωλό..και τα αρ....ία, ήρθε από μπροστά μου στο κεφάλι και μ έκανε μασαζ στον αυχένα, την χαιδευα κ εγώ... απαλά παντού.. με γυρνάει... την είπα να τα βγάλει... σηκώθηκα την βοήθησα κ εγώ... όλα σούπερ.. έβγαλε κ το στρινγκ... ωραία μου...ρα έχει η οποία έσταζε από καυλα... τον π..τσο ξέρει να τον δουλεύει καλά... είχα πολύ δυνατό οργασμό κ εγώ... απλά πρέπει να ταιριάξει η χημεία..
Την επόμενη ξανά πήγα για την Φαίδρα μα δεν ήταν εκεί λόγο σκ μ ειπαν. Πέρασμα με την Άρτεμις. Καλό μασαζ έως πολύ καλό... ευχάριστη αλλά δεν μ έκατσε πολύ καλά ώστε να προσπαθήσω για πολλά... γδύθηκε μόνη της... τριβοταν πάνω μου... βυζαρες πρέπει να υπογραμμισω... τον πο..τσο θέλει να μάθει λίγο ακόμα πως να τον δουλεύει καλύτερα.
Ευχαριστημένος και από τις δύο όμως...
Αν υπάρχει κάτι καλό κάπου αλλού θα χαρώ να μάθω.
Καλά να περνάμε.
Πρώτη φορά με Φαίδρα, λόγο του ότι με έκανε κλικ. Όμορφη Ελληνίδα. Το μασαζ όχι το καλύτερο, σχετικά καθόλου καλό. Και μιλάει πολύ, (πιστεύω θέλει να καθαρίσει το πεδίο πως δεν υπάρχει βγούμε γνωστοί) απόψη μου.
Στα του αγώνα.. άρχισε να με χαϊδεύει όταν ήμουν μπρούμυτα, τον κωλό..και τα αρ....ία, ήρθε από μπροστά μου στο κεφάλι και μ έκανε μασαζ στον αυχένα, την χαιδευα κ εγώ... απαλά παντού.. με γυρνάει... την είπα να τα βγάλει... σηκώθηκα την βοήθησα κ εγώ... όλα σούπερ.. έβγαλε κ το στρινγκ... ωραία μου...ρα έχει η οποία έσταζε από καυλα... τον π..τσο ξέρει να τον δουλεύει καλά... είχα πολύ δυνατό οργασμό κ εγώ... απλά πρέπει να ταιριάξει η χημεία..
Την επόμενη ξανά πήγα για την Φαίδρα μα δεν ήταν εκεί λόγο σκ μ ειπαν. Πέρασμα με την Άρτεμις. Καλό μασαζ έως πολύ καλό... ευχάριστη αλλά δεν μ έκατσε πολύ καλά ώστε να προσπαθήσω για πολλά... γδύθηκε μόνη της... τριβοταν πάνω μου... βυζαρες πρέπει να υπογραμμισω... τον πο..τσο θέλει να μάθει λίγο ακόμα πως να τον δουλεύει καλύτερα.
Ευχαριστημένος και από τις δύο όμως...
Αν υπάρχει κάτι καλό κάπου αλλού θα χαρώ να μάθω.
Καλά να περνάμε.
Δηλαδή ο φίλος μπήκε έγραψε το κατόρθωμα του κ πρέπει όλοι μας να τον 'παρακαλάμε' να μας δώσει πληροφορίες? Δεν μπορώ να το καταλάβω. Γράφεις κάτι δώσε λεπτομέρειες εξ αρχής. Αν δεν σκοπεύεις να δώσεις τι σκατά ανεβάζεις το κατόρθωμα σου? να σου πούμε μπράβο?Φίλε δώσε πληροφορίες αν μπορείς. Έστω σε pm
giannis_alefragkis
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2015
- Like
- 311
- Πόντοι
- 21
Ρε Αλάνια να ρωτήσω η Τοκυο από το κρυσταλ έχει καμία σχέση με τη Τοκυο που ποζάρει με την Άννα Μαρία και ανεβάσει με τη SUGAR?
Ναι φιλε αυτη ειναιΡε Αλάνια να ρωτήσω η Τοκυο από το κρυσταλ έχει καμία σχέση με τη Τοκυο που ποζάρει με την Άννα Μαρία και ανεβάσει με τη SUGAR?
level91
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 4
- Like
- 584
- Πόντοι
- 300
Οποίος θέλει τέτοιες πληροφορίες να δίνει κι αυτός!Ο Τζαμπας πέθανε!Δηλαδή ο φίλος μπήκε έγραψε το κατόρθωμα του κ πρέπει όλοι μας να τον 'παρακαλάμε' να μας δώσει πληροφορίες? Δεν μπορώ να το καταλάβω. Γράφεις κάτι δώσε λεπτομέρειες εξ αρχής. Αν δεν σκοπεύεις να δώσεις τι σκατά ανεβάζεις το κατόρθωμα σου? να σου πούμε μπράβο?
Διαγραμμένο μέλος 184909
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2018
- Like
- 176
- Πόντοι
- 1
Οποίος θέλει τέτοιες πληροφορίες να δίνει κι αυτός!Ο Τζαμπας πέθανε!
Οποίος θέλει τέτοιες πληροφορίες να δίνει κι αυτός!Ο Τζαμπας πέθανε!
δεχεσαι και Paypal Bitcoin? ε ρε τι αλλη μαλακια θα διαβασουμε εδω μεσα......Οποίος θέλει τέτοιες πληροφορίες να δίνει κι αυτός!Ο Τζαμπας πέθανε!
level91
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 4
- Like
- 584
- Πόντοι
- 300
Είπα κάτι τέτοιο ρε ξύπνιε;Κάνε καμία πάσα να σου κάνουμε κι εμείς !Αλλιως ρουφα το μπιμπερό σου και μη μιλάς!δεχεσαι και Paypal Bitcoin? ε ρε τι αλλη μαλακια θα διαβασουμε εδω μεσα......
vasilik
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2021
- Like
- 67
- Πόντοι
- 0
Έχω κάνει παλιότερα φίλε για Λάουρα . Από αμου έσβησαν το προφίλ και έκανα νέο. Δε ξέρω τι παίζει εδώ με τα προφίλ. Πολύ αυταρχισμόςΤο ζεσι το ξέρεις την Λάουρα επίσης ακόμη κ το μπάνιο πού σημαίνει ότι πήγες αλλά μία ενημέρωσή δεν είδα να κάνεις
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.049
- Πόντοι
- 2.356
Κράτα την για την πάρτι σου τύπε αλλά την άλλη φορά πού θα ρωτήσεις την ίδια απάντηση θα πάρειςΟποίος θέλει τέτοιες πληροφορίες να δίνει κι αυτός!Ο Τζαμπας πέθανε!
vasilik
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2021
- Like
- 67
- Πόντοι
- 0
Τελευταία μου εμπειρία ήταν με Ουκρανό μωρό στο bodyfree. ,Χαλαρό μασαζακι για μισή ώρα α και μετά πίπα χοροπηδηχτο και στα 4 για άλλη μισή ώρα . Δυνατό σέντερ φορ....αλλά γρι ελληνικά και σχεδόν καθόλου κραυγουλεσ ....τελικά τα ηχητικά εφέ είναι το 50% όπως και στο σινεμά