Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 53 άτομα (8 μέλη και 45 επισκέπτες)

Χυσαμολοι

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2017
Like
1.441
Πόντοι
206
Πως επικοινωνουμε με το συγκεκριμενο μαγαζι? Γιατι με μια αναζητηση δεν το βρηκα, αν μπορεις δωσε μου καποιο τηλεφωνο/διευθυνση. Ευχαριστω
Ε τότε κάνε και δεύτερη αναζήτηση...

dbaba

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
52
Like
2.669
Πόντοι
2.720
Μετά από αρκετούς μήνες εμπάργκο θα βγω στις αγορές του μασάζ να διαπιστώσω αν άλλαξε κάτι. Οι συμβουλές σας για νέες αθλήτριες θα εκτιμηθούν. Ξεκινάω από το κοντούλι στρουμπουλουδικο την αδυναμία μου και βλέπουμε. Καλό φθινόπωρο σε όλους.

championagain79

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2018
Κριτικές
1
Like
973
Πόντοι
86
Ποιος καλός άνθρωπος θυμάται ή έχει το τηλέφωνο από την αγγελία της περίφημης "καυλιάρας", που είχε χώρο πάνω από την Παλιά Αγορά;

NIK A

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2017
Like
520
Πόντοι
81
Μετά από αρκετούς μήνες εμπάργκο θα βγω στις αγορές του μασάζ να διαπιστώσω αν άλλαξε κάτι. Οι συμβουλές σας για νέες αθλήτριες θα εκτιμηθούν. Ξεκινάω από το κοντούλι στρουμπουλουδικο την αδυναμία μου και βλέπουμε. Καλό φθινόπωρο σε όλους.
Δώσε τα φιλιά μου στις βυζάρες της λατρείας Αλεξίας και ένα έξτρα στο κωλαρακι... Στείλε μύνημα μετά αν έχεις τη καλοσύνη για μια καινούργια πιτσιρικά ονόματι Στέλλα εμφάνιση κλπ. Καλό βόλι φίλε

• Like
Αντιδράσεις: dbaba

championagain79

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2018
Κριτικές
1
Like
973
Πόντοι
86
Επίσης, έχουμε κάποια πληροφορία για εδώ;

championagain79

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2018
Κριτικές
1
Like
973
Πόντοι
86
Μάλλον τελείωσαν οι διακοπές και τα λεφτά και επέστρεψε στην πόλη...

sexaris66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Like
1.020
Πόντοι
206
Αυτό πρέπει να είναι το body free

NIK A

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2017
Like
520
Πόντοι
81
Σαν το body free μου φαίνεται αυτό

championagain79

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2018
Κριτικές
1
Like
973
Πόντοι
86
Και αυτή πρέπει να είναι η ψάλτη διάβασε στα call girls
Ναι, γι αυτό το έγραψα. Πολλοί την ψάχνουν
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αυτό πρέπει να είναι το body free
Ναι, τώρα πρόσεξα το τηλέφωνο και θυμίζει το εν λόγω μαγαζί

level91

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2021
Κριτικές
4
Like
584
Πόντοι
300
καμια καλη μιλφομασατζου?

Juju

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2018
Like
34
Πόντοι
0
Καλημερα φιλαρακια
Με πιασαν τα διαολια μου και θυμηθηκα μια κοπελα απο Αρμενια προς Δυτικη πλευρα που εκανε μασαζακι με διαφορους τροπους.. Ξερει κανεις αν κανει ακομα;

καρδιναλιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2013
Κριτικές
9
Like
4.097
Πόντοι
736
9 στις 10 των post είναι ερωτήσεις και απο την άλλη ,αν πάρεις τηλέφωνο στα μαγαζιά, που υποτίθεται οτι είναι κατακριτέα είτε απο θέμα χώρου, ειτε απο παροχή κακών υπηρεσιών, είναι κλεισμένα ένα δίωρο μπροστά!
Δεν το κλείνουμε το νήμα λεω εγω;

ALEX5555

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2018
Like
1.228
Πόντοι
206
9 στις 10 των post είναι ερωτήσεις και απο την άλλη ,αν πάρεις τηλέφωνο στα μαγαζιά, που υποτίθεται οτι είναι κατακριτέα είτε απο θέμα χώρου, ειτε απο παροχή κακών υπηρεσιών, είναι κλεισμένα ένα δίωρο μπροστά!
Δεν το κλείνουμε το νήμα λεω εγω;
Προφανώς από τη μια τα κατηγορούν και από την άλλη παίρνουν τηλέφωνα και κλείνουν ραντεβού......... Δεν εξηγείται αλλιώς...........

ALEX5555

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2018
Like
1.228
Πόντοι
206
Να κάνω μια ερώτηση και εγω πως γίνεται όλες οι γκόμενες που δουλεύουν στα μαγαζιά να έχουν συνέχεια περίοδο.....?????
Μας κοροϊδεύουν οι κυβερνώντες.... μας κοροϊδεύουν και οι μασατζούδες.......

pirosvestis43

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2021
Like
183
Πόντοι
1
Guys απο κρυσταλ καμια αλλη εκτος απο ναντια για βυζολαγνους ? (που να προσφερει και ισπανικο ισως , το εχω κανει με την προαναφερθεισα...)

MagMas

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2015
Like
154
Πόντοι
0
Guys απο κρυσταλ καμια αλλη εκτος απο ναντια για βυζολαγνους ? (που να προσφερει και ισπανικο ισως , το εχω κανει με την προαναφερθεισα...)
Αρτεμις! βυζαρες για top class ισπανικό!! Μασαζ μέτριο όμως συγκριτικά με Νάντια. Σώμα καλύτερο, το τελευταίο διάστημα που η Ναντια έβαλε εξτρα κιλάκια...

a.nesti

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2014
Like
134
Πόντοι
1
Αρτεμις! βυζαρες για top class ισπανικό!! Μασαζ μέτριο όμως συγκριτικά με Νάντια. Σώμα καλύτερο, το τελευταίο διάστημα που η Ναντια έβαλε εξτρα κιλάκια.

Συμφωνώ με τον φίλο αλλά μη ξεχάσουμε ότι τα κιλά τα παραπανισια όταν αρχίσουν οι επίσημες υποχρεώσεις θα χαθούν και θα επανέλθει πιστεύω στα παλιά στάνταρ...

• Like
Αντιδράσεις: P1

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom