You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)
georgeleon
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Νοε 2016
- Like
- 72
- Πόντοι
- 0
Καλά δεν είναι και χαλιά,έχει χειρότερες στα αλλαΑν δούλευε σε μασατζιδικο και την έβλεπες δεν είναι α έμπαινες με την καμία
Διαγραμμένο μέλος 184909
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2018
- Like
- 176
- Πόντοι
- 1
μασαζ μονο αδερφε,χυπια η φαση δεν ειναι για τιποτα αλλο...μασαζ 7/10 και τιποτα αλλοαυριο εκλεισα με θεανω...πρωτη φορα...αλλοι λενε κανει αλλοι λενε δεν κανει,δωστε καμια γνωμη
Διαγραμμένο μέλος 184909
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2018
- Like
- 176
- Πόντοι
- 1
τσεκαρε στο φριλιατποια εινα η θεανω?εχει καπου αγγελια?
Χυσαμολοι
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2017
- Like
- 1.441
- Πόντοι
- 206
Πες μου μια χειρότερηΚαλά δεν είναι και χαλιά,έχει χειρότερες στα αλλα
georgeleon
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Νοε 2016
- Like
- 72
- Πόντοι
- 0
Οι περισσοτερες στο Βανα,ονοματα δε ξερω,αλλα περασα μια φορα τελευταια και δεν εκατσαΠες μου μια χειρότερη
level91
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 4
- Like
- 584
- Πόντοι
- 300
Εναλλακτικές θεραπείες στο χώρο σας - Car.gr
Ελληνίδα θεραπεύτρια ειδική στην Ρεφλεξολογία και σε άλλες εναλλακτικές θεραπείες προσφέρει συν...
www.car.gr
εχουμε καμια πληροφορια για εδω
Ότι υπάρχει άνθρωπος που πάει ακομα στις σαύρες της βρωμογεωργιανης με ξεπερνά. Ότι πιο πατσο σκατό εκεί είναι χοντρές άσχημες γριές μες στη βρωμιά έχουν και ύφος οι σαύρες.ΟυστΟι περισσοτερες στο Βανα,ονοματα δε ξερω,αλλα περασα μια φορα τελευταια και δεν εκατσα
Φριλιατ;τσεκαρε στο φριλιατ
ALEX5555
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2018
- Like
- 1.230
- Πόντοι
- 206
Βεβαίως... !!! Φριλιάτ κύριε... Τι δεν καταλαβαίνεις; Όπως λέμε μπαταρίες καρεφρέ... όπως λέμε μποθρδέλλα τελοία κωμ...Φριλιατ;
Διαγραμμένο μέλος 184909
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2018
- Like
- 176
- Πόντοι
- 1
Freelist ρε μεγάλε ,γράψε λαθοςΦριλιατ;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Φριμπλιετ??Βεβαίως... !!! Φριλιάτ κύριε... Τι δεν καταλαβαίνεις; Όπως λέμε μπαταρίες καρεφρέ... όπως λέμε μποθρδέλλα τελοία κωμ...
Χυσαμολοι
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2017
- Like
- 1.441
- Πόντοι
- 206
Αμέσως αμέσως, συγνώμη για την καθυστέρησηΑνεβάστε κάποια αγγελία που να αξίζει. Ή που εχετε παει εσεις ή αν εχετε ακουσει.
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.049
- Πόντοι
- 2.356
Μπες στο car έχει ένα σωρόΑνεβάστε κάποια αγγελία που να αξίζει. Ή που εχετε παει εσεις ή αν εχετε ακουσει.
Πως επικοινωνουμε με το συγκεκριμενο μαγαζι? Γιατι με μια αναζητηση δεν το βρηκα, αν μπορεις δωσε μου καποιο τηλεφωνο/διευθυνση. ΕυχαριστωΛοιπόν ηρθε η ωρα να γραψω και εγω για τις (λιγες προσωπικες εμπειρίες μου)
1 Περασμα από το nuru στην Αγιου Δημητρίου πριν λίγες μερες χωρος διακριτικο διαμερισμα χωρις πολλά πολλά, μια κοπέλα γυρω στα 35-37 οχι κατι το ιδιαιτερο από εμφάνηση αλλά πολύ ευγενική απο παροχες nuru body to body στα 100/ωρα ή μασαζ προστάτη στα 50/μισαωρο δεν παιζει μαλακία ή σεξ αλλά τελειώνεις με την τριβή του σωματος ή μόνος. Δεν είναι κακό για 1-2 φορές
2 crystal massage (πέρασα την προηγούμενη εβδομάδα) πολύ ωραίος χώρος αρκετες επιλογες από κοπέλες πέρασα με την Φαίδρα η οποία για τα γούστα μου είναι μυθικά όμορφη (αν την εβλεπα στον δρόμο σίγουρα θα την πρόσεχα) πόλυ ομορφη σε πρόσωπο και σωμα. Κόστος συναντησης 50ευρω/30 λεπτά για μασαζ και μαλακία είναι μια ιδιαίτερη φαση και κατα την γνώμη μου αξίζει ως εμπειρία, γενικά το κατάστημα έχει ωραίες κοπέλες.
Θα ήθελα πληροφορίες και για το body free massage από κάποιον που έχει πάει (επίσης καλό θα ήταν να γράφουμε τις εμπειρίες μας καθως θεωρώ οτι έτσι βοηθάμε ο ένας τον άλλο)
kalambekis
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 428
- Πόντοι
- 21
Πέρασα προχθές από το Zesi spa Και βρήκα παρούσες την Άννα (ελληνικο 33+ Με μπόλικα πιασίματα και αδιάφορο παρουσιαστικό) και την Νίνα (ουκρανικό ξανθό αδύνατο. Ηλικία δεν μπορώ να πω γιατί με μπερδεύουν αυτά τα ανατολικού μπλοκ. Γενικά ομορφούλα) διαθέσιμη ήταν μόνο η ΑΝΝΑ οπότε και αποχαιρέτησα και έφυγα. Το κοστος τους είναι στα 80€ Φουλ προγραμμα. Το Ουκρανικό το δοκίμασε κανείς;
georgeleon
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Νοε 2016
- Like
- 72
- Πόντοι
- 0
Καλα αγορι μου ,χαλαρωσε λιγο.Ειχα να παω απο τοτε που δουλευε η Μαγκυ.Τωρα τα υπολοιπα που γραφεις...Ότι υπάρχει άνθρωπος που πάει ακομα στις σαύρες της βρωμογεωργιανης με ξεπερνά. Ότι πιο πατσο σκατό εκεί είναι χοντρές άσχημες γριές μες στη βρωμιά έχουν και ύφος οι σαύρες.Ουστ
Τελευταία τροποποίηση: