Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 42 άτομα (8 μέλη και 34 επισκέπτες)

monasanto

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2021
Like
46
Πόντοι
0
Το ανιμους είναι κανονικό μασαζάδικο , έχει πάει φιλικό ζευγάρι παλαιότερα και σκέψου πριν μπουν μέσα τους είχαν κεράσει τσάι κλπ

GRxx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2010
Κριτικές
4
Like
929
Πόντοι
361
Πριν αρκετό καιρό πήγα crystal πέρασμα με Τόκιο, καλό μασάζ και επαγγελματικό τελείωμα.

Επίσης να συμπληρώσω ότι πριν 3 μήνες περίπου επιχείρησα massagio όπου ήταν αγενείς και πολύ τροφσντες για τα γούστα μου
φυσικά έφυγα.

Επισης πρην 2 μήνες επίσκεψη σε dames πέρασμα με λιλά η οποία ήταν ορεξατη μεν αλλά ο χώρος δεν εμπνει και πολύ οπότε δεν το απόλαυσα όσο ήθελα.

Αυτά τα λίγα και από εμένα για την όλη φαση

Τελευταία τροποποίηση:

greggreg24

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2017
Κριτικές
7
Like
1.099
Πόντοι
361
Καλημέρα, γνωρίζει κάποιος ποια είναι η κοπέλα στην 2η φωτογραφία του site του body free massage (η κοπέλα με τα χέρια σηκωμένα που φοράει το ξεκουμποτο τζιν και τα κόκκινα παπούτσια)

Kounel@

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Οκτ 2016
Κριτικές
50
Like
3.111
Πόντοι
7.191
Μπορεί κάποιος να με ενημερώσει για Aqua spa ;;θέλω. Να το επισκεφτώ για πρώτη φορά όποτε μια βοήθεια θα ήταν χρήσιμη!!!ευχαριστω

greggreg24

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2017
Κριτικές
7
Like
1.099
Πόντοι
361
Λοιπόν ηρθε η ωρα να γραψω και εγω για τις (λιγες προσωπικες εμπειρίες μου)
1 Περασμα από το nuru στην Αγιου Δημητρίου πριν λίγες μερες χωρος διακριτικο διαμερισμα χωρις πολλά πολλά, μια κοπέλα γυρω στα 35-37 οχι κατι το ιδιαιτερο από εμφάνηση αλλά πολύ ευγενική απο παροχες nuru body to body στα 100/ωρα ή μασαζ προστάτη στα 50/μισαωρο δεν παιζει μαλακία ή σεξ αλλά τελειώνεις με την τριβή του σωματος ή μόνος. Δεν είναι κακό για 1-2 φορές
2 crystal massage (πέρασα την προηγούμενη εβδομάδα) πολύ ωραίος χώρος αρκετες επιλογες από κοπέλες πέρασα με την Φαίδρα η οποία για τα γούστα μου είναι μυθικά όμορφη (αν την εβλεπα στον δρόμο σίγουρα θα την πρόσεχα) πόλυ ομορφη σε πρόσωπο και σωμα. Κόστος συναντησης 50ευρω/30 λεπτά για μασαζ και μαλακία είναι μια ιδιαίτερη φαση και κατα την γνώμη μου αξίζει ως εμπειρία, γενικά το κατάστημα έχει ωραίες κοπέλες.
Θα ήθελα πληροφορίες και για το body free massage από κάποιον που έχει πάει (επίσης καλό θα ήταν να γράφουμε τις εμπειρίες μας καθως θεωρώ οτι έτσι βοηθάμε ο ένας τον άλλο)

Χυσαμολοι

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2017
Like
1.441
Πόντοι
206
Λοιπόν ηρθε η ωρα να γραψω και εγω για τις (λιγες προσωπικες εμπειρίες μου)
1 Περασμα από το nuru στην Αγιου Δημητρίου πριν λίγες μερες χωρος διακριτικο διαμερισμα χωρις πολλά πολλά, μια κοπέλα γυρω στα 35-37 οχι κατι το ιδιαιτερο από εμφάνηση αλλά πολύ ευγενική απο παροχες nuru body to body στα 100/ωρα ή μασαζ προστάτη στα 50/μισαωρο δεν παιζει μαλακία ή σεξ αλλά τελειώνεις με την τριβή του σωματος ή μόνος. Δεν είναι κακό για 1-2 φορές
2 crystal massage (πέρασα την προηγούμενη εβδομάδα) πολύ ωραίος χώρος αρκετες επιλογες από κοπέλες πέρασα με την Φαίδρα η οποία για τα γούστα μου είναι μυθικά όμορφη (αν την εβλεπα στον δρόμο σίγουρα θα την πρόσεχα) πόλυ ομορφη σε πρόσωπο και σωμα. Κόστος συναντησης 50ευρω/30 λεπτά για μασαζ και μαλακία είναι μια ιδιαίτερη φαση και κατα την γνώμη μου αξίζει ως εμπειρία, γενικά το κατάστημα έχει ωραίες κοπέλες.
Θα ήθελα πληροφορίες και για το body free massage από κάποιον που έχει πάει (επίσης καλό θα ήταν να γράφουμε τις εμπειρίες μας καθως θεωρώ οτι έτσι βοηθάμε ο ένας τον άλλο)
1. Δίνει κανείς 50 ευρώ για να του βάλουν δάχτυλα και μάλιστα χωρίς καν να του τον παίξουν;
2. Το 30+20 από ποτέ ισχύει για μισή ώρα;

TenderLove

Νέο Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2021
Like
4
Πόντοι
0
Για τον Kounel@ :
Aqua spa, συμπαθητικος χωρος, καθαρος, ντουζ μεσα στο δωματιο, οι κοπελες ομορφουλες, καθημερινες.
Εχει εκτονωση. Τιμες αν θυμαμαι, γυρω στα 50 €.
Δεν με απογοητευσε ποτε στο μασαζ με εκτονωση.
Εχω να παω πολυ καιρο οποτε οι κοπελες πρεπει να εχουν αλλαξει.

TenderLove

Νέο Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2021
Like
4
Πόντοι
0
στο massagio τωρα τελευταία κάνουν διαγωνισμό ποια θα φαει περισσότερο και μια που δεν της δίνουν καθόλου να φαει και είναι στο οριο της ασιτίας!
Χα χα χα, συμφωνώ. Δεν υπάρχει μέση κατάσταση.

Yotaro

Νέο Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2020
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα Μάγκες, ξέρουμε καμιά καλή ειτε πιτσιρικα ειτε μιλφ , καλο μασαζ με ολα τα συναφη σε δικο της χώρο στο κεντρο Θεσσαλονίκης?

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.518
Πόντοι
7.095
Μπορεί κάποιος να με ενημερώσει για Aqua spa ;;θέλω. Να το επισκεφτώ για πρώτη φορά όποτε μια βοήθεια θα ήταν χρήσιμη!!!ευχαριστω
Αν πας και η Ξένια σε πληρώσει λιγότερα από 100 Ευρώ μην μπεις.

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456
Αν πας και η Ξένια σε πληρώσει λιγότερα από 100 Ευρώ μην μπεις.
Όντως, φιλε. Παίζει να είναι και η χειρότερη συμπεριφορά γυναικας που έχω συναντήσει στην ζωή μου, ever. Εντός κ εκτός μαγαζιών μασάζ

Kounel@

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Οκτ 2016
Κριτικές
50
Like
3.111
Πόντοι
7.191
Για τον Kounel@ :
Aqua spa, συμπαθητικος χωρος, καθαρος, ντουζ μεσα στο δωματιο, οι κοπελες ομορφουλες, καθημερινες.
Εχει εκτονωση. Τιμες αν θυμαμαι, γυρω στα 50 €.
Δεν με απογοητευσε ποτε στο μασαζ με εκτονωση.
Εχω να παω πολυ καιρο οποτε οι κοπελες πρεπει να εχουν αλλαξει.
Σε ευχαριστώ φίλε μου
Επίσκεψη χθες crystal παρούσες Αντριάνα Φαιδρα και μια ακόμα μελαχρινή η οποία πέρασε bye επιλογή Φαιδρα.χλιαρο μασάζ χωρίς ενδιαφέρον και στην τελική ευθεία όχι πολλα!!ομορφη αλλά χωρίς πουτανια να με καυλωσει!!!σε άλλους μπορεί να τους ταίριαξε σε μένα όχι όμως

• Like
Αντιδράσεις: Stef68

TenderLove

Νέο Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2021
Like
4
Πόντοι
0
Venus SPA μαλλον πλεον εργαζονται μονο 2 κοπελες. Η μια, πιτσιρικα, ομορφη, οχι αδυνατη, με διαθεση να ευχαριστησει, οχι βαριεστημενα, πολυ καλο κοριτσι. 30+20+20 και εγω δινω και φιλοδωρημα. Να δινετε και εσεις.

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.518
Πόντοι
7.095
Venus SPA μαλλον πλεον εργαζονται μονο 2 κοπελες. Η μια, πιτσιρικα, ομορφη, οχι αδυνατη, με διαθεση να ευχαριστησει, οχι βαριεστημενα, πολυ καλο κοριτσι. 30+20+20 και εγω δινω και φιλοδωρημα. Να δινετε και εσεις.
Πες μας τι αλλο να κανουμε...ρε τι διαβαζουμε εδω μεσα

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.047
Πόντοι
2.356
70 ευρώ για να μας τον παίξουν:jerking:
Πολύ κουβαρντα σε βρίσκω :think:

Τελευταία τροποποίηση:

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
5.987
Πόντοι
1.056
Να δίνουμε σε όλες ή μόνο στο venus?

NIK A

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2017
Like
520
Πόντοι
81
Πες μας τι αλλο να κανουμε...ρε τι διαβαζουμε εδω μεσα
Αφού είναι πολύ καλό κορίτσι
Εσένα δε σου δίνουν 70€ επειδή είσαι καλό παληκάρι? Εμένα πάντως η γυναίκα μου κάθε πρωί επειδή είμαι πολύ καλός σύζυγος χαχα τι ακούμε

a.nesti

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2014
Like
134
Πόντοι
1
Να δίνουμε δεν διαφωνώ αλλά τι θα πάρουμε είναι το θέμα...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Να δίνουμε δεν διαφωνώ αλλά τι θα πάρουμε είναι το θέμα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom