You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 42 άτομα (8 μέλη και 34 επισκέπτες)
GRxx
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 929
- Πόντοι
- 361
Πριν αρκετό καιρό πήγα crystal πέρασμα με Τόκιο, καλό μασάζ και επαγγελματικό τελείωμα.
Επίσης να συμπληρώσω ότι πριν 3 μήνες περίπου επιχείρησα massagio όπου ήταν αγενείς και πολύ τροφσντες για τα γούστα μου
φυσικά έφυγα.
Επισης πρην 2 μήνες επίσκεψη σε dames πέρασμα με λιλά η οποία ήταν ορεξατη μεν αλλά ο χώρος δεν εμπνει και πολύ οπότε δεν το απόλαυσα όσο ήθελα.
Αυτά τα λίγα και από εμένα για την όλη φαση
Επίσης να συμπληρώσω ότι πριν 3 μήνες περίπου επιχείρησα massagio όπου ήταν αγενείς και πολύ τροφσντες για τα γούστα μου
φυσικά έφυγα.
Επισης πρην 2 μήνες επίσκεψη σε dames πέρασμα με λιλά η οποία ήταν ορεξατη μεν αλλά ο χώρος δεν εμπνει και πολύ οπότε δεν το απόλαυσα όσο ήθελα.
Αυτά τα λίγα και από εμένα για την όλη φαση
Τελευταία τροποποίηση:
greggreg24
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2017
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.099
- Πόντοι
- 361
Καλημέρα, γνωρίζει κάποιος ποια είναι η κοπέλα στην 2η φωτογραφία του site του body free massage (η κοπέλα με τα χέρια σηκωμένα που φοράει το ξεκουμποτο τζιν και τα κόκκινα παπούτσια)
greggreg24
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2017
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.099
- Πόντοι
- 361
Λοιπόν ηρθε η ωρα να γραψω και εγω για τις (λιγες προσωπικες εμπειρίες μου)
1 Περασμα από το nuru στην Αγιου Δημητρίου πριν λίγες μερες χωρος διακριτικο διαμερισμα χωρις πολλά πολλά, μια κοπέλα γυρω στα 35-37 οχι κατι το ιδιαιτερο από εμφάνηση αλλά πολύ ευγενική απο παροχες nuru body to body στα 100/ωρα ή μασαζ προστάτη στα 50/μισαωρο δεν παιζει μαλακία ή σεξ αλλά τελειώνεις με την τριβή του σωματος ή μόνος. Δεν είναι κακό για 1-2 φορές
2 crystal massage (πέρασα την προηγούμενη εβδομάδα) πολύ ωραίος χώρος αρκετες επιλογες από κοπέλες πέρασα με την Φαίδρα η οποία για τα γούστα μου είναι μυθικά όμορφη (αν την εβλεπα στον δρόμο σίγουρα θα την πρόσεχα) πόλυ ομορφη σε πρόσωπο και σωμα. Κόστος συναντησης 50ευρω/30 λεπτά για μασαζ και μαλακία είναι μια ιδιαίτερη φαση και κατα την γνώμη μου αξίζει ως εμπειρία, γενικά το κατάστημα έχει ωραίες κοπέλες.
Θα ήθελα πληροφορίες και για το body free massage από κάποιον που έχει πάει (επίσης καλό θα ήταν να γράφουμε τις εμπειρίες μας καθως θεωρώ οτι έτσι βοηθάμε ο ένας τον άλλο)
1 Περασμα από το nuru στην Αγιου Δημητρίου πριν λίγες μερες χωρος διακριτικο διαμερισμα χωρις πολλά πολλά, μια κοπέλα γυρω στα 35-37 οχι κατι το ιδιαιτερο από εμφάνηση αλλά πολύ ευγενική απο παροχες nuru body to body στα 100/ωρα ή μασαζ προστάτη στα 50/μισαωρο δεν παιζει μαλακία ή σεξ αλλά τελειώνεις με την τριβή του σωματος ή μόνος. Δεν είναι κακό για 1-2 φορές
2 crystal massage (πέρασα την προηγούμενη εβδομάδα) πολύ ωραίος χώρος αρκετες επιλογες από κοπέλες πέρασα με την Φαίδρα η οποία για τα γούστα μου είναι μυθικά όμορφη (αν την εβλεπα στον δρόμο σίγουρα θα την πρόσεχα) πόλυ ομορφη σε πρόσωπο και σωμα. Κόστος συναντησης 50ευρω/30 λεπτά για μασαζ και μαλακία είναι μια ιδιαίτερη φαση και κατα την γνώμη μου αξίζει ως εμπειρία, γενικά το κατάστημα έχει ωραίες κοπέλες.
Θα ήθελα πληροφορίες και για το body free massage από κάποιον που έχει πάει (επίσης καλό θα ήταν να γράφουμε τις εμπειρίες μας καθως θεωρώ οτι έτσι βοηθάμε ο ένας τον άλλο)
Χυσαμολοι
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2017
- Like
- 1.441
- Πόντοι
- 206
1. Δίνει κανείς 50 ευρώ για να του βάλουν δάχτυλα και μάλιστα χωρίς καν να του τον παίξουν;Λοιπόν ηρθε η ωρα να γραψω και εγω για τις (λιγες προσωπικες εμπειρίες μου)
2. Το 30+20 από ποτέ ισχύει για μισή ώρα;
Akarnan
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2012
- Like
- 823
- Πόντοι
- 96
1. Ναι1. Δίνει κανείς 50 ευρώ για να του βάλουν δάχτυλα και μάλιστα χωρίς καν να του τον παίξουν;
2. Το 30+20 από ποτέ ισχύει για μισή ώρα;
2. Ανέκαθεν
Χυσαμολοι
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2017
- Like
- 1.441
- Πόντοι
- 206
Δεν λέω ότι είναι μια ώρα η διάρκεια, άσχετα που μου έχει τύχει πολλές φορές, αλλά θεωρώ πως ένα 40λεπτο το έχεις γενικά.1. Ναι
2. Ανέκαθεν
TenderLove
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2021
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
TenderLove
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2021
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Χα χα χα, συμφωνώ. Δεν υπάρχει μέση κατάσταση.στο massagio τωρα τελευταία κάνουν διαγωνισμό ποια θα φαει περισσότερο και μια που δεν της δίνουν καθόλου να φαει και είναι στο οριο της ασιτίας!
gagarin
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 6.518
- Πόντοι
- 7.095
Αν πας και η Ξένια σε πληρώσει λιγότερα από 100 Ευρώ μην μπεις.Μπορεί κάποιος να με ενημερώσει για Aqua spa ;;θέλω. Να το επισκεφτώ για πρώτη φορά όποτε μια βοήθεια θα ήταν χρήσιμη!!!ευχαριστω
Διαγραμμένο μέλος 56929
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2008
- Like
- 2.479
- Πόντοι
- 456
Όντως, φιλε. Παίζει να είναι και η χειρότερη συμπεριφορά γυναικας που έχω συναντήσει στην ζωή μου, ever. Εντός κ εκτός μαγαζιών μασάζΑν πας και η Ξένια σε πληρώσει λιγότερα από 100 Ευρώ μην μπεις.
Kounel@
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2016
- Κριτικές
- 50
- Like
- 3.111
- Πόντοι
- 7.191
Σε ευχαριστώ φίλε μουΓια τον Kounel@ :
Aqua spa, συμπαθητικος χωρος, καθαρος, ντουζ μεσα στο δωματιο, οι κοπελες ομορφουλες, καθημερινες.
Εχει εκτονωση. Τιμες αν θυμαμαι, γυρω στα 50 €.
Δεν με απογοητευσε ποτε στο μασαζ με εκτονωση.
Εχω να παω πολυ καιρο οποτε οι κοπελες πρεπει να εχουν αλλαξει.
Επίσκεψη χθες crystal παρούσες Αντριάνα Φαιδρα και μια ακόμα μελαχρινή η οποία πέρασε bye επιλογή Φαιδρα.χλιαρο μασάζ χωρίς ενδιαφέρον και στην τελική ευθεία όχι πολλα!!ομορφη αλλά χωρίς πουτανια να με καυλωσει!!!σε άλλους μπορεί να τους ταίριαξε σε μένα όχι όμως
TenderLove
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2021
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Venus SPA μαλλον πλεον εργαζονται μονο 2 κοπελες. Η μια, πιτσιρικα, ομορφη, οχι αδυνατη, με διαθεση να ευχαριστησει, οχι βαριεστημενα, πολυ καλο κοριτσι. 30+20+20 και εγω δινω και φιλοδωρημα. Να δινετε και εσεις.
gagarin
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 6.518
- Πόντοι
- 7.095
Πες μας τι αλλο να κανουμε...ρε τι διαβαζουμε εδω μεσαVenus SPA μαλλον πλεον εργαζονται μονο 2 κοπελες. Η μια, πιτσιρικα, ομορφη, οχι αδυνατη, με διαθεση να ευχαριστησει, οχι βαριεστημενα, πολυ καλο κοριτσι. 30+20+20 και εγω δινω και φιλοδωρημα. Να δινετε και εσεις.
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.047
- Πόντοι
- 2.356
70 ευρώ για να μας τον παίξουνVenus SPA μαλλον πλεον εργαζονται μονο 2 κοπελες. Η μια, πιτσιρικα, ομορφη, οχι αδυνατη, με διαθεση να ευχαριστησει, οχι βαριεστημενα, πολυ καλο κοριτσι. 30+20+20 και εγω δινω και φιλοδωρημα. Να δινετε και εσεις.
Πολύ κουβαρντα σε βρίσκω
Τελευταία τροποποίηση:
Να δίνουμε σε όλες ή μόνο στο venus?Venus SPA μαλλον πλεον εργαζονται μονο 2 κοπελες. Η μια, πιτσιρικα, ομορφη, οχι αδυνατη, με διαθεση να ευχαριστησει, οχι βαριεστημενα, πολυ καλο κοριτσι. 30+20+20 και εγω δινω και φιλοδωρημα. Να δινετε και εσεις.
Αφού είναι πολύ καλό κορίτσιΠες μας τι αλλο να κανουμε...ρε τι διαβαζουμε εδω μεσα
Εσένα δε σου δίνουν 70€ επειδή είσαι καλό παληκάρι? Εμένα πάντως η γυναίκα μου κάθε πρωί επειδή είμαι πολύ καλός σύζυγος χαχα τι ακούμε
a.nesti
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2014
- Like
- 134
- Πόντοι
- 1
Να δίνουμε δεν διαφωνώ αλλά τι θα πάρουμε είναι το θέμα...Venus SPA μαλλον πλεον εργαζονται μονο 2 κοπελες. Η μια, πιτσιρικα, ομορφη, οχι αδυνατη, με διαθεση να ευχαριστησει, οχι βαριεστημενα, πολυ καλο κοριτσι. 30+20+20 και εγω δινω και φιλοδωρημα. Να δινετε και εσεις.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Να δίνουμε δεν διαφωνώ αλλά τι θα πάρουμε είναι το θέμα...