Akarnan
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2012
- Like
- 827
- Πόντοι
- 96
Σορυ...κατάλαβα λάθος ότι ρωτουσες....Συνάδελφε δε σε καταλαβαίνω. I know. Και εγώ ανατολικά τη πέτυχα τη μελαχροινή. Στην Όλγας.….
Σορυ...κατάλαβα λάθος ότι ρωτουσες....Συνάδελφε δε σε καταλαβαίνω. I know. Και εγώ ανατολικά τη πέτυχα τη μελαχροινή. Στην Όλγας.….
Όλες οι φόλες και οι ξεπέτες που φέρνει, οι τιμές που χρεώνει, ο τρόπος που στις πασάρει και τα ιατρικά κρεβάτια εξέτασης ακυρώνουν την οποιαδήποτε ελπίδα να βρείς κάτι που δε θα κλαίς τα λεφτά σου κάποια στιγμή.Θα συμφωνήσω σε σχέση με άλλα γαμησαδικα ο Νικολας ψάχνετε και φέρνει και τίποτα καλό κατά καιρούς
Σε ποιο μαγαζί αναφέρεσαι όταν λες ζεστό;Πήγα από το crystal δεν είχα ξαναπάει...ωραίες κοπελιτσεςου λέγανε τα δικά τους
Τους το κόβω. Και λέω
Σεξ υπάρχει;
Όχι μου λέει μόνο μαλακια στο τέλος, γενικά δεν κάνουνε τέτοια στα μασάς...
Τους λέω στο ζεστό κάνουν τα πάντα οπότε αφού δεν κάνετε εσείς πάω εκεί.
80 ευρώ με την Άννα ένα κοντουλικο καυλιαρικη φάρσα...μασάζ καλό πίπα καλή...μόλις μου έγινε κάγκελο άρχισε να μου γλύφει τ αρχιδια, την άρπαξα, στα 4 και κάρφωμα...80 τα αξίζει και με το παραπανω
Κάνε και ένα γλείψιμο και για μας...Μάγκες η Νατάσα από το venus έσβησε τα social..και θέλω πολύ να της ξαναγλειψω τη ρωγιτσα....
Λειπουμαστε για την απώλεια....Συνάδελφοι η χοντρή που είναι στην Ξηροκρήνη άλλαξε τηλέφωνο χάθηκε και αυτή από το κουρμπετι
Ναι οντως χάσαμε πολλά από την εν λόγω........Λειπουμαστε για την απώλεια....
Μάλλον το ζεσι λέει φίλε μουΣε ποιο μαγαζί αναφέρεσαι όταν λες ζεστό;
Εσύ τι ξέρειςΞέρει κανείς κάτι για το angel spa στην Μαρίνου Αντύπα;
Εγώ δεν ξέρω φίλε μου γι'αυτό ρωτάω!Εσύ τι ξέρεις
ναιΞέρει κανείς κάτι για το angel spa στην Μαρίνου Αντύπα;
Για πες…….
Μήπως τότε να ξεκινούσες με ενημέρωση, όσων ξέρεις?Εγώ δεν ξέρω φίλε μου γι'αυτό ρωτάω!
Στο crystal έχει μασάζ και εκτόνωση, αξίζουν η Νεφέλη και η Φαίδρα για εμένα, στο body free είναι φουλ πρόγραμμα αλλά είναι πολύ πιθανό να μην έχει αξιόλογα κορίτσια.Παιδιά για εσας τους εμπειρους το μασαζ, crystal ή BODY FREE σε ποιο να πάω (δεν με νοιαζει πολύ το μασαζ θέλω μια εμφανισημη κοπελα με καλη συμετοχη)
Κανονικο μασαζ επαγγελματικο εξαιρετικο χωρις εκτονωση κτλανιμους μασαζ...γνωριζει κανεις αν παιζει εκτονωση η οχι ??? περασμα απο κρυσταλ με νεφελη εγγυημενα πραγματα ομως θελουμε την αλλαγη. μου καρφωθηκε το ανιμους δε θελω να την πατησω ομως