P1
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2008
- Like
- 419
- Πόντοι
- 26
στο Chrystal ναιΗ αλεξία στο aqua είναι μια γεματούλα?
προς τους διαχειριστείς..
εγραψα το 3οοο στο μηνημα..τι κερδιζω??
στο Chrystal ναιΗ αλεξία στο aqua είναι μια γεματούλα?
Ναι οκ Crystal. Ευχαριστώ.στο Chrystal ναι
στο Chrystal ναι
την Έλλη που θα την βρω καμία πληροφορίαΖωή πολύ καλό κατ'εμέ!Μέσα η μπάλα!!!
Μάρτα ή Μάρθα δε θυμάμαι ακριβώς(Ukraine), μικρό στεγνό σφιχτό, πεντακάθαρο, μακρυά μαλλούρα, πέρασα πολύ ωραία, το σφυροκόπησα αρκετά, έδινε και αυτή τα ρέστα της, μπράβο της!!
Αν έχει κάποιος καμιά άκρη να με σπρώξει νέα, για ολονύκτιο ραντεβού με κορασίδα καλή, είμαι σε αναμονή!PM
Καλά βόλια σε όλους!
αδερφέ το body free Στην Καραμανλή είχεΚαλησπερα παιδες . Ηθελα να κανω μια ερωτηση. Nuru massage με happy ending στην Θεσσαλονικη υπαρχει??
Εξ' όσων γνωρίζω δεν είχε ποτέ αυθεντικό nuru. Μόνο body to body. Σαν να λέμε nuru από τη γνωστή γερμανική αλυσίδα market...αδερφέ το body free Στην Καραμανλή είχε
Το θέμα nuru στην πόλη μας το έχω ψάξει αρκετά κατά καιρούς, δίχως κάποιο αποτέλεσμα. Και μιλάω για αυθεντικό nuru με λάδια, κλπ...Το διάβασα ξανά πριν λίγο φίλε μου. Έτσι κι αλλιώς το σχόλιο μου ήταν χιουμοριστικό. Θα δοκιμαστεί εντός της εβδομάδας και θα ακολουθήσει κριτική. Ελπίζω ν μη με αφήσουν με την όρεξη και ν έχει happy end.
Θεωρίες συνωμοσίας ή κατάντια της λεγόμενης εξ' Αθηνών περιφέρειας;;;
Μα πόσο δύσκολο να 'ναι να βρει το λάδι και το σεντονόπανο ή το στρώμα κάποιο μαγαζί και να το προσθέσει στα προγράμματα που έχει;!Κατάντια, όπως και στα περισσότερα ζητήματα ερωτικού και μη περιεχομένου.
Σκοπευα ν πάω φίλε μου αλλά 100€ είναι πάρα πολλά και μου έκαναν με απόλυτο τρόπο σαφες ότι κάτι άλλο δεν έχει. Αλλά και να είχε πάλι είναι πάρα πολλά τα λεφτά Αθήνα έχει από 30 και 40 αναλόγως τη διάρκεια και τις έξτρα υπηρεσίες. Τι γίνεται σε αυτή τη πόλη δε ξέρω και έχουν την εντύπωση ότι έχουμε λεφτά για πέταμα.Το θέμα nuru στην πόλη μας το έχω ψάξει αρκετά κατά καιρούς, δίχως κάποιο αποτέλεσμα. Και μιλάω για αυθεντικό nuru με λάδια, κλπ...
Το site αυτό αναφέρει σε αρκετά σημεία ότι δεν παρέχονται περαιτέρω ερωτικές υπηρεσίες και θα ήταν απογοητευτικό να κοστίζει 100€ χωρίς κάποιου είδους εκτόνωση!
Απορίας άξιο είναι το γεγονός ότι κανένα μαγαζί ως τώρα δεν έχει βάλει nuru στα προγράμματά του, ενώ στην Αθήνα υπάρχει σε κάποια. Και σαν να μην έφτανε αυτό, κάποια cg προσφέρουν nuru στο προγραμμά τους, ωστόσο δεν μας έχουν επισκεφθεί ποτέ ως τώρα!
Εκμεταλλεύονται την έλλειψη του είδους. Νόμοι της αγοράς... προσφορά, ζήτηση, κλπ κλπ...Σκοπευα ν πάω φίλε μου αλλά 100€ είναι πάρα πολλά και μου έκαναν με απόλυτο τρόπο σαφες ότι κάτι άλλο δεν έχει. Αλλά και να είχε πάλι είναι πάρα πολλά τα λεφτά Αθήνα έχει από 30 και 40 αναλόγως τη διάρκεια και τις έξτρα υπηρεσίες. Τι γίνεται σε αυτή τη πόλη δε ξέρω και έχουν την εντύπωση ότι έχουμε λεφτά για πέταμα.
Το θέμα nuru στην πόλη μας το έχω ψάξει αρκετά κατά καιρούς, δίχως κάποιο αποτέλεσμα. Και μιλάω για αυθεντικό nuru με λάδια, κλπ...
Το site αυτό αναφέρει σε αρκετά σημεία ότι δεν παρέχονται περαιτέρω ερωτικές υπηρεσίες και θα ήταν απογοητευτικό να κοστίζει 100€ χωρίς κάποιου είδους εκτόνωση!
Απορίας άξιο είναι το γεγονός ότι κανένα μαγαζί ως τώρα δεν έχει βάλει nuru στα προγράμματά του, ενώ στην Αθήνα υπάρχει σε κάποια. Και σαν να μην έφτανε αυτό, κάποια cg προσφέρουν nuru στο προγραμμά τους, ωστόσο δεν μας έχουν επισκεφθεί ποτέ ως τώρα!
Καλησπέρα τα φώτα σας ως προς το crystal
‘Χω σκοπό να πάω σήμερα εάν κάποιος έχει κάποια εμπειρία ας μου δώσει κάποια πληροφορία
σε ευχαριστώ θα την έχετε με την πρώτη ευκαιρίαΑλεξία, Νάντια, Νεφέλη και Όλγα κάνουν εκτόνωση από την πρώτη φορά.
Από αυτές θεωρώ σαν εμφάνιση υπερέχει η Νάντια.
Μακριά από Αρετή (εκτός και αν έχει αλλάξει κάτι θεαματικά)
Περιμένουμε εντυπώσεις από την επίσκεψη
Καλησπέρα σας.Υπάρχει λόγος που είναι τόσο ακριβό.Μόνο το ένα λίτρο τζελ-nuru ειναι 70€.Και έχει βάση το νερό.Τα μαγαζιά στην Αθήνα τα προμηθεύεται από το εξωτερικό.
Να υποθέσω το 70 είναι φουλ πρόγραμμα; Το φουλ είναι 1 ώρα ή 45 λεπτά;Καλησπερα απο Ζεσι. Για την καλυτερη εξυπηρετηση των πελατων μας, οι τιμες θα παραμεινουν ιδιες 40/50/70 Σας περιμενουμε!!
Ξέχασα: Δουλεύεις και Σάββατα;Να υποθέσω το 70 είναι φουλ πρόγραμμα; Το φουλ είναι 1 ώρα ή 45 λεπτά;
αποτι φαίνεται αν σου έρθει να τελειώσεις, απλά τελειώνεις. Αν η κοπέλα είναι όμορφη και τρίβεται μια ώρα γυμνή πάνω σου, ποιος μπορεί να μην τελειώσει? Αλλά πολλά λεφτά..Εκμεταλλεύονται την έλλειψη του είδους. Νόμοι της αγοράς... προσφορά, ζήτηση, κλπ κλπ...
Μ' αρέσει όμως που γράφει οτι κάνουν και μασάζ προστάτη! Και αν σου έρθει να τελειώσεις;;; Τι στο καλό; Τάπα σου βάζουν;
Καλα ποσο τζελ βαζουν σε μια συνεδρια? Ολο το λιτρο?