Χυσεας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.290
- Πόντοι
- 216
Το Ζεσι σπα δουλεύει όλες της μερες της εβδομάδας και το φουλ πρόγραμμα εχει διάρκεια μια ωρα.Ξέχασα: Δουλεύεις και Σάββατα;
Το Ζεσι σπα δουλεύει όλες της μερες της εβδομάδας και το φουλ πρόγραμμα εχει διάρκεια μια ωρα.Ξέχασα: Δουλεύεις και Σάββατα;
Αν ειναι τοσο ακριβο το τζελ να βάζουν αντιψυκτικο.το ανακατεύουνε με χλιαρό νερό,πάει 3-4 συνεδρίες περίπου.
Γράσο, που γλιστράει κιόλας!Το Ζεσι σπα δουλεύει όλες της μερες της εβδομάδας και το φουλ πρόγραμμα εχει διάρκεια μια ωρα.Αν ειναι τοσο ακριβο το τζελ να βάζουν αντιψυκτικο.
Νομίζω παραπάνω... αλλά ακόμα και έτσι να είναι, δεν δικαιολογεί το 100στάρι και μάλιστα χωρίς σεξ!το ανακατεύουνε με χλιαρό νερό,πάει 3-4 συνεδρίες περίπου.
massage-thessaloniki.νετ
έχει δοκιμάσει κανείς;
γράφει οτι έχει nuru
ειναι ακριβως το ιδιο που βαλαμε και εμεις. αμα διαβασεις τα γραφομενα δηλαδη ειναι copy paste.
Εσυ έγραψες ότι 100 είναι ακριβό και δεν τα δίνεις.
Εγώ ρωτάω αν κάποιος τελικά τα έδωσε.
Αν εισαι παλιος οπως λες ξεκινα την ενημερωση σου απο τα φρη venus vana crystal zesi dames,προχωρα στα ημιπριβε εβιτα ευα και συνεχισε στα πριβε μαριαννα μακης.Καλησπέρα αγόρια μου . Είμαι παλιός στον χωρο και έφτιαξα πρόσφατα λογαριασμό για να μπορώ να πω τις εμπειρίες μου και εγώ ..
Μπορεί να ενημερώσει καποιος τι παίζει αυτον τον καιρό στη Μαριάννα (έχω να πάω από όταν ήταν η Στελιτσα κοκκινομαλλα κ αφρατουλα ) και αν παίζει τίποτα καλά στα φρι που να φορτώνονται και σε ξενοδοχεία;
Εχει πεση η ποιοτητα στην μαριαννα προς το παρον δεν εχει κατι αξιολογοΑν εισαι παλιος οπως λες ξεκινα την ενημερωση σου απο τα φρη venus vana crystal zesi dames,προχωρα στα ημιπριβε εβιτα ευα και συνεχισε στα πριβε μαριαννα μακης.
Για τα πολυ πριβε ας μην το συζηταμε...
Περιμενουμε λοιπον τις ενημερωσεις σου και καλως ηρθες!
Νομιζω οτι η Εβιτα είναι οτι πιο ''τίμιο'' υπαρχει αυτη την στιγμη στον χώρο.Καλησπερα πριν λιγο επικοιωνωνια με την Εβιτα εχει ολοκαινουργιο ροστερ απο τι μου ειπε ειναι ολα πιπινια...
Αλλαγη πλευσης μαλλον...
καλά μη βάζεις κ το χέρι σου στη φωτιάΝομιζω οτι η Εβιτα είναι οτι πιο ''τίμιο'' υπαρχει αυτη την στιγμη στον χώρο.
καρδινάλιος που θα βρω την Έλλη Gr milfΖωη GR όμορφη κοπελιά κοντα 30 διεκπεραιωτική
Ελλη GR MILF με πιασίματα καλο πρόγραμμα
Λυδια GR 22-25 χοντρουλα αρκετά καλο πρόγραμμα
Τα δυο τα ουκρανα λεπτουλες μικρες τπτ το ιδιαίτερο
Ολες οι περιγραφές βεβαίως είναι εντελώς υποκειμενικές χωρίς να προτρέπω η να αποτρέπω κανέναν.
Καλή διασκεδαση.
aqua έχω πάει μακριά από Ξένια πολύ παρθένα το παίζει το θέμαθα πας πρωτα στο ζεσι σπα, μετα στο aqua και μετα crystal και μολις κανεις 3 ενημερώσεις τοτε θα σου πω!