GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 102
- Like
- 12.705
- Πόντοι
- 25.165
Λίγο παρακάτω από εκεί που ήταν ο παλιός..
και λιγο παρακατω δηλαδη που ειναι κανει τοση διαφορα στο παρκινγκ? τεσπα.
Λίγο παρακάτω από εκεί που ήταν ο παλιός..
Γειά χαρά σε όλους. Πριν σχεδόν ένα χρόνο είχα επισκευτεί την Κατερίνα στην Καλαμαριά. Μασαζ μια ώρα 30 ευρώ + εκτόνωση 20 ευρω. Έχει έναν χρόνο που απέχω απο το αθλημα αλλά θέλω να την ξαναεπισκευτώ. Έχει κανεις καμια προσφατη εμπειρία εκει? Παραμένει το μενου υπηρεσιων το ιδιο?
Ερώτηση προς όλους τους φίλους σε ποιο μασατζιδικο θα βρω καμία πιτσιρίκα ελληνιδα που να κάνει φουλ
Φίλε τιμή για το φουλ πρόγραμμα?Επίσκεψη χθες το μεσημέρι γύρω στις 1 η ωρα απο το Ζεσι σπα.Παρουσες δυο κοπελες η γνωστη σε ολους Λινα απο το περασμα της απο την Μαγκυ Μαριανα και Νταμες οπου δουλεψε με το ονομα Ευα.Η άλλη κοπελα ηγαν η Στελλα καινούργια στο χώρο αποφοιτη σχολής μασαζ.Επειδή ειχα αναγκη για για ενα καλο μασαζ πρωτίστως επελεξα την Στελλα.Η Στελλα την προηγούμενη εβδομάδα δεν εκανε φουλ αλλα τωρα κανει.Η Στελλα ειναι Ελληνιδα 25 ετών ψιλή πληθορικη γυναίκα με πιασιματα και μεγαλο στήθος.Στα του αγωνα πολυ καλο μασαζ που το ευχαριστηθηκα.Πολυ καλο στοματικο και καλη συμμετοχή στο σεξ.Πετυχημενη συνευρεση.
Ναί, ναι έχει διαφορά και στο parking!! Επίσης ο χωρος είναι πιο άνετος με ντουσιέρα στο δωμάτιο και διατηρείται καθαρός με τη συμβολή και της Sandra η οποία σε πρωινή επίσκεψη με περιποιήθηκε δεόντως με μασαζάκι βαθύτατη πεοληχία μέχρι δακρύων και γλυφοκώλι και μάλιστα στην τιμή που κάποιες άλλες σε μαγαζιά δεν βγάζουν ούτε ρούχο. Από τότε που κατάφερε να κατέβει 5 ορόφους από το φωταγωγό δεν τη σταματάει τίποτα!!!και λιγο παρακατω δηλαδη που ειναι κανει τοση διαφορα στο παρκινγκ? τεσπα.
Η Λινα πως είναι? Milf? Βυζαρου?Επίσκεψη χθες το μεσημέρι γύρω στις 1 η ωρα απο το Ζεσι σπα.Παρουσες δυο κοπελες η γνωστη σε ολους Λινα απο το περασμα της απο την Μαγκυ Μαριανα και Νταμες οπου δουλεψε με το ονομα Ευα.Η άλλη κοπελα ηγαν η Στελλα καινούργια στο χώρο αποφοιτη σχολής μασαζ.Επειδή ειχα αναγκη για για ενα καλο μασαζ πρωτίστως επελεξα την Στελλα.Η Στελλα την προηγούμενη εβδομάδα δεν εκανε φουλ αλλα τωρα κανει.Η Στελλα ειναι Ελληνιδα 25 ετών ψιλή πληθορικη γυναίκα με πιασιματα και μεγαλο στήθος.Στα του αγωνα πολυ καλο μασαζ που το ευχαριστηθηκα.Πολυ καλο στοματικο και καλη συμμετοχή στο σεξ.Πετυχημενη συνευρεση.
Κάποιος σε p.m το τηλέφωνο της Εβίτας παρακαλώ πολύ; Δυστυχώς δεν έχω καμία πρόσβαση σε αυτό το ίδρυμα αν και το θέλω πολύ να το επισκεφτώ....
Η Λινα ειναι γύρω στα 35 ψηλή βυζαρες όμορφο πρόσωπο ξανθα μαλλιά η πιο εμφανισημη κατα την γνώμη μου του Ζεσι.Η Λινα πως είναι? Milf? Βυζαρου?
Η Λίνα φίλε μου είναι γύρω στα 40- 45 . Ψιλή γεμάτη πολύ νταρντανα έχει μεγάλα πεσμένα σε λογικά πλαίσια για την ηλικία βυζιά. Πρόσωπο αδιάφορη γενικά με τις μιλφ πας γιαυτο που προσφέρουν η γριά κότα έχει το ζουμί που λένε το πρόγραμμα της είναι πολύ καλό σπέσιαλ. Αλλά δε θα βγάλουμε και γκόμενα τη Πασχαλινα θα ξεχάσουμε αυτά που ξέρουμε.Η Λινα πως είναι? Milf? Βυζαρου?
Η Λινα ειναι γύρω στα 35 ψηλή βυζαρες όμορφο πρόσωπο ξανθα μαλλιά η πιο εμφανισημη κατα την γνώμη μου του Ζεσι.
πες μου λιγο τι οδηγας να δω αν καταλαβα ποιος εισαι και ισως σου κανω κονεΚάποιος σε p.m το τηλέφωνο της Εβίτας παρακαλώ πολύ; Δυστυχώς δεν έχω καμία πρόσβαση σε αυτό το ίδρυμα αν και το θέλω πολύ να το επισκεφτώ....
Συμφωνω μαζι σου φιλε μου τα έχει τα κιλα της αλλα σε σχέση με τις αλλες κοπελες που δουλεύουν εκει ειναι η Γκομενα.Στην Μαγκυ οταν δουλευε ηταν η τελευταία μου επιλογη αλλα εκει δουλευαν η Νικολετα η Κατια η Συλβι και η Αθηνα.H πιο εμφανίσιμη ναι, από υπηρεσίες νομίζω η καλύτερη εκεί μέσα από αυτά που έχω ακούσει και δει, αλλά από σώμα όποιος θέλει μοντελοκατάσταση ή κανονική, ας κοιτάξει αλλού, τα έχει τα κιλά της το μωρό!!!