Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (2 μέλη και 24 επισκέπτες)

GALLAS

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2017
Κριτικές
51
Like
6.363
Πόντοι
7.636
Αν εισαι παλιος οπως λες ξεκινα την ενημερωση σου απο τα φρη venus vana crystal zesi dames,προχωρα στα ημιπριβε εβιτα ευα και συνεχισε στα πριβε μαριαννα μακης.
[size=10pt][size=10pt]Για τα πολυ πριβε ας μην το συζηταμε...[/size][/size]
Περιμενουμε λοιπον τις ενημερωσεις σου και καλως ηρθες!

Ποια είναι τα πολύ πριβέ άρχοντα?

Εγγρ.
14 Μαρ 2019
Like
16
Πόντοι
0
Καλησπέρα επίσκεψη πριν καμία εβδομάδα στο crystal δυο κοπέλες παρούσες και ελεύθερες και μια απασχολημένη
Ελεύθερες η νεφέλη και η κατια
Από της δυο επιλογή νεφέλη
Στα του μασάζ
Χαλαρό πολύ χαλαρό μασάζ η κοπέλα πολύ συμπαθητική επικοινωνιακή θα έλεγα σχετικά ευχαριστημένος από την συνέδρια θα έλεγα δεν περίμενα κι κάτι παραπάνω
Στην έξοδο μου ήταν κι η νικολ επεισης εντυπωσιακή έως εμφάνιση θα έλεγα
Ο χώρος καθαρός προσεγμένος αλλά το μπάνιο αλλου για αλλου !!!!!

Χυσεας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2016
Κριτικές
3
Like
1.290
Πόντοι
216
Καλησπέρα επίσκεψη πριν καμία εβδομάδα στο crystal δυο κοπέλες παρούσες και ελεύθερες και μια απασχολημένη
Ελεύθερες η νεφέλη και η κατια
Από της δυο επιλογή νεφέλη
Στα του μασάζ
Χαλαρό πολύ χαλαρό μασάζ η κοπέλα πολύ συμπαθητική επικοινωνιακή θα έλεγα σχετικά ευχαριστημένος από την συνέδρια θα έλεγα δεν περίμενα κι κάτι παραπάνω
Στην έξοδο μου ήταν κι η νικολ επεισης εντυπωσιακή έως εμφάνιση θα έλεγα
Ο χώρος καθαρός προσεγμένος αλλά το μπάνιο αλλου για αλλου !!!!!
Εκτονωση ειχε γιατι δεν το ανεφερες;

qwerty84

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2005
Like
22
Πόντοι
0
Επισκεψεις προηγουμενης εβδομαδας :

Dames
Παρουσες 2 κοπελες , Σιλβη πιθανον ρωσσιδα , μιλφ 40,μετριο σωμα, μετριες υπηρεσιες στο φουλ, δευτερη κοπελα δεν συγκρατησα ονομα , μια μικρουλα πολυ λεπτη , ξερακιανη θα ελεγα . Τα προγραμματα γνωστα 60-80-90-120

Chrystal
Αρετη : Αδιαφορη πιτσιρικα, ηλικιας 22-23 θα την εκανα
Ναντια : Ομορφη κοπελα ειναι στα προσεχως
Νεφελη : Ωραια παρουσια,προσπαθησε να με τσιμπησει για να περασω μαζι της, αλλα ειχα αλλες βλεψεις
??     : μια νταρντανουλα δεν θυμαμαι ονομα κλπ , επικοινωνιακη
Αλεξια : Γνωστη, plus size λιγο , σφιχτο σωμα , χαλαρωτικο μασαζ , επικοινωνιακη , μονη της προσεφερε εκτονωση, καλη εκτονωση, εκπληκτικο στηθος που δεν ελευθερωσε ωστοσο, αφησε χουφτωματα ανετα. 30+20 περιπου μια ωρα
ΥΓ : Αυτο με τη ντουζιερα μεσα στο μπανιο που χρειαζεσαι βαρκα θυμιζει παρανομα ενοικιαζομενα στη χαλκιδικη που μεσα σε ενα σπιτι εχουν βαλει 10 δωματια με το στανιο και τα μπανια ειναι ολα ετσι :)

Καλη κυριακη παιδες :)

Professoras

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2018
Κριτικές
11
Like
1.034
Πόντοι
1.011
Αρχικά, δεν θέλω να αναφερθώ σε κάποιον συγκεκριμένα, γι' αυτό και δεν κάνω παράθεση.

Διαβάζοντας τελευταία το φόρουμ, βλέπω κάποιες ενημερώσεις ή κριτικές που γίνονται μόνο και μόνο για να γίνουν. Ή ακόμα για να δείξουν ότι ενημερώνουν και μετά αρχίζουν τα πμ για τα πριβέ.

Όταν λοιπόν γράφετε μια κριτική, προσπαθείστε να αναφέρεστε σε κάποια βασικά στοιχεία της συνεδρίας και να μην τα παραλείπετε εντέχνως.
Και όταν κάνετε ενημέρωση για το ρόστερ μαγαζιών, προσπαθείστε να είστε όσο πιο αντικειμενικοί γίνεται για την εμφάνιση των κοριτσιών.

Ας μάθουμε επιτέλους τι ορίζεται πολύ αδύνατη, κανονική και τι υπέρβαρη.

Ευχαριστώ!

wolfgar

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Like
260
Πόντοι
21
Πέρασμα τις προάλλες από Ροζίτα κλασικά μιας και στα όσα προσφέρει με καλύπτει.ευκολη συνεννόηση για το ραντεβού.στα τυπικά τώρα όπως πάντα πεντακάθαρο το σπίτι με μπάνιο πριν και μετά.στο πρόγραμμα φουλ body μασάζ η αλλιώς αισθησιακό όπως το λέει η κοπέλα με κάθε μέρος του σώματος να ακουμπά και λόγω προσόντων και με ισπανικό στα τελειώματα μιας και οι αντοχές ζοριζουν!απολαυστική εμπειρία άλλη μια φορά το ότι φεύγεις από εκεί ανανεωμένος και χαμογελαστός είναι αυτό που μένει.

DimitrisEyth

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2016
Like
24
Πόντοι
0
Γειά χαρά σε όλους. Πριν σχεδόν ένα χρόνο είχα επισκευτεί την Κατερίνα στην Καλαμαριά. Μασαζ μια ώρα 30 ευρώ + εκτόνωση 20 ευρω. Έχει έναν χρόνο που απέχω απο το αθλημα αλλά θέλω να την ξαναεπισκευτώ. Έχει κανεις καμια προσφατη εμπειρία εκει? Παραμένει το μενου υπηρεσιων το ιδιο?

MrJohn70

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2019
Like
6
Πόντοι
0
Καλημέρα σε όλους. Σας διαβάζω καιρό και αποφάσισα να κάνω και εγώ λογαριασμό ώστε να μπορώ και εγώ να σας μεταφέρω τις εμπειρίες μου.Ετοιμάζω μια επισκεψη και έτσι θα τα πούμε σύντομα. :fuck2:

MrJohn70

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2019
Like
6
Πόντοι
0
Καλημέρα σε όλους. Σας διαβάζω καιρό και αποφάσισα να κάνω και εγώ λογαριασμό ώστε να μπορώ και εγώ να σας μεταφέρω τις εμπειρίες μου.Ετοιμάζω μια επισκεψη και έτσι θα τα πούμε σύντομα. :fuck2:
Σόρρυ για το χρώμα. Έγινε απο λάθος

vonot-44-

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Κριτικές
2
Like
198
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους..Πρόσφατη επίσκεψη σε Εβίτα.
4-5 παρουσίες συν της Σάντρας η οποία και επροτιμήθη! Γενικά πολύ ωραιότερος ο νέος χώρος πιο άνετος και πιο εύκολα προσβάσιμος από άποψη parking
Όσο για τα κορίτσια, μία ψηλή τράβηξε την προσοχή μου αλλά προτίμησα να πάω με μία που γνωρίζω..Οι υπόλοιπες δυστυχώς τίποτα το ιδιαίτερο.Αν δεν ήταν η Σάντρα μάλλον θα έφευγα..

gregory7769

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
60
Πόντοι
0
Venus Spa, Καραμανλή 75...πέρασμα με Κλάρα, ξανθιά ομορφούλα αλλά άθλιο πρόγραμμα μόνο απαλά χάδια ούτε καν άγγιζε ευαίσθητη περιοχή...δεν θα ξαναπροτιμηθει.

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
6.007
Πόντοι
1.056
Venus Spa, Καραμανλή 75...πέρασμα με Κλάρα, ξανθιά ομορφούλα αλλά άθλιο πρόγραμμα μόνο απαλά χάδια ούτε καν άγγιζε ευαίσθητη περιοχή...δεν θα ξαναπροτιμηθει.

Πραγματικά έλεος...που νομίζουν ότι βρίσκονται; Σε κάνα μεγάλο κέντρο σωματικής ευεξίας και αποκατάστασης;

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.711
Πόντοι
25.165
Καλησπέρα σε όλους..Πρόσφατη επίσκεψη σε Εβίτα.
4-5 παρουσίες συν της Σάντρας η οποία και επροτιμήθη! Γενικά πολύ ωραιότερος ο νέος χώρος πιο άνετος και πιο εύκολα προσβάσιμος από άποψη parking
Όσο για τα κορίτσια, μία ψηλή τράβηξε την προσοχή μου αλλά προτίμησα να πάω με μία που γνωρίζω..Οι υπόλοιπες δυστυχώς τίποτα το ιδιαίτερο.Αν δεν ήταν η Σάντρα μάλλον θα έφευγα..

Ο καινουριος χωρος της Εβιτας που ειναι?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom