ζεσι σπα δεν έχω πάει και στο crystal είναι σαν καινούργιο ακόμη το παίζουν καπωςaqua έχω πάει μακριά από Ξένια πολύ παρθένα το παίζει το θέμα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (2 μέλη και 24 επισκέπτες)
έχεις πμΚαλησπερα πριν λιγο επικοιωνωνια με την Εβιτα εχει ολοκαινουργιο ροστερ απο τι μου ειπε ειναι ολα πιπινια...
Αλλαγη πλευσης μαλλον...
GALLAS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 51
- Like
- 6.363
- Πόντοι
- 7.636
Αν εισαι παλιος οπως λες ξεκινα την ενημερωση σου απο τα φρη venus vana crystal zesi dames,προχωρα στα ημιπριβε εβιτα ευα και συνεχισε στα πριβε μαριαννα μακης.
[size=10pt][size=10pt]Για τα πολυ πριβε ας μην το συζηταμε...[/size][/size]
Περιμενουμε λοιπον τις ενημερωσεις σου και καλως ηρθες!
Ποια είναι τα πολύ πριβέ άρχοντα?
Διαγραμμένο μέλος 188692
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2019
- Like
- 16
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα επίσκεψη πριν καμία εβδομάδα στο crystal δυο κοπέλες παρούσες και ελεύθερες και μια απασχολημένη
Ελεύθερες η νεφέλη και η κατια
Από της δυο επιλογή νεφέλη
Στα του μασάζ
Χαλαρό πολύ χαλαρό μασάζ η κοπέλα πολύ συμπαθητική επικοινωνιακή θα έλεγα σχετικά ευχαριστημένος από την συνέδρια θα έλεγα δεν περίμενα κι κάτι παραπάνω
Στην έξοδο μου ήταν κι η νικολ επεισης εντυπωσιακή έως εμφάνιση θα έλεγα
Ο χώρος καθαρός προσεγμένος αλλά το μπάνιο αλλου για αλλου !!!!!
Στα του μασάζ
Χαλαρό πολύ χαλαρό μασάζ η κοπέλα πολύ συμπαθητική επικοινωνιακή θα έλεγα σχετικά ευχαριστημένος από την συνέδρια θα έλεγα δεν περίμενα κι κάτι παραπάνω
Διαγραμμένο μέλος 188692
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2019
- Like
- 16
- Πόντοι
- 0
Ερώτηση η ελισαβετ από Βάνα έχει αποχώρηση η βρίσκετε κάπου σε άλλον χώρο ;;;;
Χυσεας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.290
- Πόντοι
- 216
Εκτονωση ειχε γιατι δεν το ανεφερες;Καλησπέρα επίσκεψη πριν καμία εβδομάδα στο crystal δυο κοπέλες παρούσες και ελεύθερες και μια απασχολημένη
Στα του μασάζ
Επισκεψεις προηγουμενης εβδομαδας :
Dames
Παρουσες 2 κοπελες , Σιλβη πιθανον ρωσσιδα , μιλφ 40,μετριο σωμα, μετριες υπηρεσιες στο φουλ, δευτερη κοπελα δεν συγκρατησα ονομα , μια μικρουλα πολυ λεπτη , ξερακιανη θα ελεγα . Τα προγραμματα γνωστα 60-80-90-120
Chrystal
Αρετη : Αδιαφορη πιτσιρικα, ηλικιας 22-23 θα την εκανα
Ναντια : Ομορφη κοπελα ειναι στα προσεχως
Νεφελη : Ωραια παρουσια,προσπαθησε να με τσιμπησει για να περασω μαζι της, αλλα ειχα αλλες βλεψεις
?? : μια νταρντανουλα δεν θυμαμαι ονομα κλπ , επικοινωνιακη
Αλεξια : Γνωστη, plus size λιγο , σφιχτο σωμα , χαλαρωτικο μασαζ , επικοινωνιακη , μονη της προσεφερε εκτονωση, καλη εκτονωση, εκπληκτικο στηθος που δεν ελευθερωσε ωστοσο, αφησε χουφτωματα ανετα. 30+20 περιπου μια ωρα
ΥΓ : Αυτο με τη ντουζιερα μεσα στο μπανιο που χρειαζεσαι βαρκα θυμιζει παρανομα ενοικιαζομενα στη χαλκιδικη που μεσα σε ενα σπιτι εχουν βαλει 10 δωματια με το στανιο και τα μπανια ειναι ολα ετσι
Καλη κυριακη παιδες
Dames
Παρουσες 2 κοπελες , Σιλβη πιθανον ρωσσιδα , μιλφ 40,μετριο σωμα, μετριες υπηρεσιες στο φουλ, δευτερη κοπελα δεν συγκρατησα ονομα , μια μικρουλα πολυ λεπτη , ξερακιανη θα ελεγα . Τα προγραμματα γνωστα 60-80-90-120
Chrystal
Αρετη : Αδιαφορη πιτσιρικα, ηλικιας 22-23 θα την εκανα
Ναντια : Ομορφη κοπελα ειναι στα προσεχως
Νεφελη : Ωραια παρουσια,προσπαθησε να με τσιμπησει για να περασω μαζι της, αλλα ειχα αλλες βλεψεις
?? : μια νταρντανουλα δεν θυμαμαι ονομα κλπ , επικοινωνιακη
Αλεξια : Γνωστη, plus size λιγο , σφιχτο σωμα , χαλαρωτικο μασαζ , επικοινωνιακη , μονη της προσεφερε εκτονωση, καλη εκτονωση, εκπληκτικο στηθος που δεν ελευθερωσε ωστοσο, αφησε χουφτωματα ανετα. 30+20 περιπου μια ωρα
ΥΓ : Αυτο με τη ντουζιερα μεσα στο μπανιο που χρειαζεσαι βαρκα θυμιζει παρανομα ενοικιαζομενα στη χαλκιδικη που μεσα σε ενα σπιτι εχουν βαλει 10 δωματια με το στανιο και τα μπανια ειναι ολα ετσι
Καλη κυριακη παιδες
Διαγραμμένο μέλος 188692
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2019
- Like
- 16
- Πόντοι
- 0
Συγνώμη αλλά ναι είχαΕκτονωση ειχε γιατι δεν το ανεφερες;
Mulaomerovic
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 274
- Πόντοι
- 21
Η Κάτια τι έλεγε?
Professoras
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.034
- Πόντοι
- 1.011
Αρχικά, δεν θέλω να αναφερθώ σε κάποιον συγκεκριμένα, γι' αυτό και δεν κάνω παράθεση.
Διαβάζοντας τελευταία το φόρουμ, βλέπω κάποιες ενημερώσεις ή κριτικές που γίνονται μόνο και μόνο για να γίνουν. Ή ακόμα για να δείξουν ότι ενημερώνουν και μετά αρχίζουν τα πμ για τα πριβέ.
Όταν λοιπόν γράφετε μια κριτική, προσπαθείστε να αναφέρεστε σε κάποια βασικά στοιχεία της συνεδρίας και να μην τα παραλείπετε εντέχνως.
Και όταν κάνετε ενημέρωση για το ρόστερ μαγαζιών, προσπαθείστε να είστε όσο πιο αντικειμενικοί γίνεται για την εμφάνιση των κοριτσιών.
Ας μάθουμε επιτέλους τι ορίζεται πολύ αδύνατη, κανονική και τι υπέρβαρη.
Ευχαριστώ!
Διαβάζοντας τελευταία το φόρουμ, βλέπω κάποιες ενημερώσεις ή κριτικές που γίνονται μόνο και μόνο για να γίνουν. Ή ακόμα για να δείξουν ότι ενημερώνουν και μετά αρχίζουν τα πμ για τα πριβέ.
Όταν λοιπόν γράφετε μια κριτική, προσπαθείστε να αναφέρεστε σε κάποια βασικά στοιχεία της συνεδρίας και να μην τα παραλείπετε εντέχνως.
Και όταν κάνετε ενημέρωση για το ρόστερ μαγαζιών, προσπαθείστε να είστε όσο πιο αντικειμενικοί γίνεται για την εμφάνιση των κοριτσιών.
Ας μάθουμε επιτέλους τι ορίζεται πολύ αδύνατη, κανονική και τι υπέρβαρη.
Ευχαριστώ!
P1
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2008
- Like
- 419
- Πόντοι
- 26
H αγαπημενη μας Ελισαβετ αποχωρησε οριστικα και ασχολειτε με νυχια κλπΕρώτηση η ελισαβετ από Βάνα έχει αποχώρηση η βρίσκετε κάπου σε άλλον χώρο ;;;;
Πέρασμα τις προάλλες από Ροζίτα κλασικά μιας και στα όσα προσφέρει με καλύπτει.ευκολη συνεννόηση για το ραντεβού.στα τυπικά τώρα όπως πάντα πεντακάθαρο το σπίτι με μπάνιο πριν και μετά.στο πρόγραμμα φουλ body μασάζ η αλλιώς αισθησιακό όπως το λέει η κοπέλα με κάθε μέρος του σώματος να ακουμπά και λόγω προσόντων και με ισπανικό στα τελειώματα μιας και οι αντοχές ζοριζουν!απολαυστική εμπειρία άλλη μια φορά το ότι φεύγεις από εκεί ανανεωμένος και χαμογελαστός είναι αυτό που μένει.
DimitrisEyth
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2016
- Like
- 24
- Πόντοι
- 0
Γειά χαρά σε όλους. Πριν σχεδόν ένα χρόνο είχα επισκευτεί την Κατερίνα στην Καλαμαριά. Μασαζ μια ώρα 30 ευρώ + εκτόνωση 20 ευρω. Έχει έναν χρόνο που απέχω απο το αθλημα αλλά θέλω να την ξαναεπισκευτώ. Έχει κανεις καμια προσφατη εμπειρία εκει? Παραμένει το μενου υπηρεσιων το ιδιο?
Σόρρυ για το χρώμα. Έγινε απο λάθοςΚαλημέρα σε όλους. Σας διαβάζω καιρό και αποφάσισα να κάνω και εγώ λογαριασμό ώστε να μπορώ και εγώ να σας μεταφέρω τις εμπειρίες μου.Ετοιμάζω μια επισκεψη και έτσι θα τα πούμε σύντομα.
Καλησπέρα σε όλους..Πρόσφατη επίσκεψη σε Εβίτα.
4-5 παρουσίες συν της Σάντρας η οποία και επροτιμήθη! Γενικά πολύ ωραιότερος ο νέος χώρος πιο άνετος και πιο εύκολα προσβάσιμος από άποψη parking
Όσο για τα κορίτσια, μία ψηλή τράβηξε την προσοχή μου αλλά προτίμησα να πάω με μία που γνωρίζω..Οι υπόλοιπες δυστυχώς τίποτα το ιδιαίτερο.Αν δεν ήταν η Σάντρα μάλλον θα έφευγα..
4-5 παρουσίες συν της Σάντρας η οποία και επροτιμήθη! Γενικά πολύ ωραιότερος ο νέος χώρος πιο άνετος και πιο εύκολα προσβάσιμος από άποψη parking
Όσο για τα κορίτσια, μία ψηλή τράβηξε την προσοχή μου αλλά προτίμησα να πάω με μία που γνωρίζω..Οι υπόλοιπες δυστυχώς τίποτα το ιδιαίτερο.Αν δεν ήταν η Σάντρα μάλλον θα έφευγα..
gregory7769
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 60
- Πόντοι
- 0
Venus Spa, Καραμανλή 75...πέρασμα με Κλάρα, ξανθιά ομορφούλα αλλά άθλιο πρόγραμμα μόνο απαλά χάδια ούτε καν άγγιζε ευαίσθητη περιοχή...δεν θα ξαναπροτιμηθει.
Venus Spa, Καραμανλή 75...πέρασμα με Κλάρα, ξανθιά ομορφούλα αλλά άθλιο πρόγραμμα μόνο απαλά χάδια ούτε καν άγγιζε ευαίσθητη περιοχή...δεν θα ξαναπροτιμηθει.
Πραγματικά έλεος...που νομίζουν ότι βρίσκονται; Σε κάνα μεγάλο κέντρο σωματικής ευεξίας και αποκατάστασης;
GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 102
- Like
- 12.711
- Πόντοι
- 25.165
Καλησπέρα σε όλους..Πρόσφατη επίσκεψη σε Εβίτα.
Ο καινουριος χωρος της Εβιτας που ειναι?
Λίγο παρακάτω από εκεί που ήταν ο παλιός..Ο καινουριος χωρος της Εβιτας που ειναι?