Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.717
Πόντοι
2.356

tefras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2022
Like
1.404
Πόντοι
201

level1991

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2021
Κριτικές
7
Like
1.791
Πόντοι
481

Sardelas4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2022
Like
1.781
Πόντοι
201
Πήγα κρυσταλ πριν μέρες. Για καλή μου τύχη όταν δεν επιλέγω τα σιγουρακια και λόγω κούρασης ή ότι άλλο επιλέγω ότι έχει διαθέσιμο την πατάω. Έφαγα τον παπά από τον φίλο πιο πάνω με την Ολίβια και λέω άντε ας είναι μήπως και άλλαξε κάτι.
Ε δεν άλλαξε. Κουρασμένος πήγα. Κουρασμένος με νεύρα έφυγα. Κουράστηκε λέει ας το κάνω μόνος μου να τελειώσω γιατί τελείωσε και ο χρόνος. Στα λεπτά. Λοιπόν η άλλη είναι ακατάλληλη. Λες και την πάνε με το ζόρι εκεί να κάνει αυτό που κάνει. Βυζια μεγάλα αλλά όσο περνάει ο καιρός και συναρτήσει κιλών εξελίσσεται σε Θεώνη 2. Αυτά. Υγείες.

SalonikiosMassage35

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2025
Like
8
Πόντοι
0
Πήγα κρυσταλ πριν μέρες. Για καλή μου τύχη όταν δεν επιλέγω τα σιγουρακια και λόγω κούρασης ή ότι άλλο επιλέγω ότι έχει διαθέσιμο την πατάω. Έφαγα τον παπά από τον φίλο πιο πάνω με την Ολίβια και λέω άντε ας είναι μήπως και άλλαξε κάτι.
Ε δεν άλλαξε. Κουρασμένος πήγα. Κουρασμένος με νεύρα έφυγα. Κουράστηκε λέει ας το κάνω μόνος μου να τελειώσω γιατί τελείωσε και ο χρόνος. Στα λεπτά. Λοιπόν η άλλη είναι ακατάλληλη. Λες και την πάνε με το ζόρι εκεί να κάνει αυτό που κάνει. Βυζια μεγάλα αλλά όσο περνάει ο καιρός και συναρτήσει κιλών εξελίσσεται σε Θεώνη 2. Αυτά. Υγείες.
Μεγάλη ξεπέρα η Ολίβια. Μακάρι να φάει X να στρώσει

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
41
Πόντοι
16
Καλημέρα σας κύριοι....
Τεράστιο το νήμα...
Ξεκινάω να διαβάσω και δεν βγάζω άκρη μιας και φαίνεται απ τις συνομιλίες ότι οι πληροφορίες είναι για τους ήδη γνωστές.
Θα ήθελα λοιπόν αν μπορει κάποιος έστω και με προσωπικό μήνυμα να μου προτείνει να πάω σε ένα μασατζιδικο (γράφοντας μου διεύθυνση κι όχι μόνο ονομα) για ένα υποτυπώδες μασαζ και με τελείωμα είτε παίξιμο είτε πιπα είτε και σεξ αν υπάρχει.
Αν και πάω από 15 στα μπουρδελα, στούντιο μετά κτλ( είμαι 44 πια) σε τέτοιο μαγαζί δεν πήγα πότε...
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Bo8ratzis21

Νέο Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2014
Like
6
Πόντοι
0
Καλησπέρα τύποι.
Θέλω κάποιος να μου πει ξεκάθαρα αν ξέρει, αν πάω στο relief με τη Νικόλ , θα πιάσω κάνα κωλο έστω?
Την είχα συμμαθήτριά στο δημοτικό και δεν βλεποταν αλλά τώρα βλέπω άλλαξαν τα πράγματα.

ARIS einai re

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
4.826
Πόντοι
456
Τι γίνεται στο spa body free ρε τύποι; Υπάρχει κανένας να μας πεί;

Συνημμένα

• Screenshot_2025-01-29-17-32-07-738_com.facebook.katana.jpg
    Screenshot_2025-01-29-17-32-07-738_com.facebook.katana.jpg
    775,7 KB · Εμφανίσεις: 12

Alexis58

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2023
Like
188
Πόντοι
0
Τι γίνεται στο spa body free ρε τύποι; Υπάρχει κανένας να μας πεί;
Στο body free αν δεν σε γνωρίζουν έχει πετσέτα τουλάχιστον 2-3 φορές μέχρι να σου το παίξουν, επίσης έχει μεγάλες δεν ξέρω αν έχουν ανανεώσει κοπέλες

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
901
Πόντοι
4.535
για ένα υποτυπώδες μασαζ και με τελείωμα είτε παίξιμο είτε πιπα είτε και σεξ αν υπάρχει.
Αν και πάω από 15 στα μπουρδελα, στούντιο μετά κτλ( είμαι 44 πια) σε τέτοιο μαγαζί δεν πήγα πότε...
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Crystal massage στη Μοναστηρίου.
Μόνο φραπέ έχει και όπως διαβάζεις παραπάνω, μην προτιμήσεις την Ολίβια.
Την είχα συμμαθήτριά στο δημοτικό και δεν βλεποταν αλλά τώρα βλέπω άλλαξαν τα πράγματα.
Δες αν σε θυμάται, αλλά μην της πεις ότι τότε δεν βλεπόταν.

a.nesti

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2014
Like
210
Πόντοι
21
Καλησπέρα τύποι.
Θέλω κάποιος να μου πει ξεκάθαρα αν ξέρει, αν πάω στο relief με τη Νικόλ , θα πιάσω κάνα κωλο έστω?
Λογικό είναι ρε φίλε.
Στο δημοτικό όλες δεν βλέπονται..στο γυμνάσιο κάτι λένε...και στο λύκειο ξεπετάγονται..

ARIS einai re

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
4.826
Πόντοι
456
Στο body free αν δεν σε γνωρίζουν έχει πετσέτα τουλάχιστον 2-3 φορές μέχρι να σου το παίξουν, επίσης έχει μεγάλες δεν ξέρω αν έχουν ανανεώσει κοπέλες
Εγώ τρείς φορές έχω πάει πετσέτα δεν έφαγα από την πρώτη φορά. Απλά ρωτάω τι παίζει γιατί βλέπω ωραία μουνάκια στα τελευταία stories στο fb

Addict40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2022
Like
1.588
Πόντοι
201
Τι διαβαζω και δεν το κλεινω βραδιατικα θεε μου..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom