italaki
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2008
- Like
- 781
- Πόντοι
- 81
Πάτησα το play καμια δεκαριά φορές...Γιατί screenshot ρε παίχτη; Βάλε το video
Πάτησα το play καμια δεκαριά φορές...Γιατί screenshot ρε παίχτη; Βάλε το video
Γιατι που πηγε;Από τον άλλο μήνα έρχεται η Ντάρια απ' ότι με ενημερωσαν
Σένα τι σε νοιάζ;Γιατι που πηγε;
Στη μαμά πατρίδαΓιατι που πηγε;
Με το συμπαθείο κιόλας ρε φιλέ δηλαδή είδες την φώτο π λέει 30' 30ευρώ κ σ άρεσε τόσο π θες να παςBei Facebook anmelden
Melde dich bei Facebook an, um dich mit deinen Freunden, deiner Familie und Personen, die du kennst, zu verbinden und Inhalte zu teilen.www.facebook.com
Εδω τι παίζει?
Η κοπέλα ποια είναι;
μιλαμε για δρακοςΜε το συμπαθείο κιόλας ρε φιλέ δηλαδή είδες την φώτο π λέει 30' 30ευρώ κ σ άρεσε τόσο π θες να πας
Παλιά στριπτιτζου ρωσοποντια!Πλεον κοντεύει γκιλφ!Και πολύ πονηρή!Bei Facebook anmelden
Melde dich bei Facebook an, um dich mit deinen Freunden, deiner Familie und Personen, die du kennst, zu verbinden und Inhalte zu teilen.www.facebook.com
Εδω τι παίζει?
Δεν αξίζει επίσκεψης?Παλιά στριπτιτζου ρωσοποντια!Πλεον κοντεύει γκιλφ!Και πολύ πονηρή!
Μεγάλη ξεπέρα η Ολίβια. Μακάρι να φάει X να στρώσειΠήγα κρυσταλ πριν μέρες. Για καλή μου τύχη όταν δεν επιλέγω τα σιγουρακια και λόγω κούρασης ή ότι άλλο επιλέγω ότι έχει διαθέσιμο την πατάω. Έφαγα τον παπά από τον φίλο πιο πάνω με την Ολίβια και λέω άντε ας είναι μήπως και άλλαξε κάτι.
Ε δεν άλλαξε. Κουρασμένος πήγα. Κουρασμένος με νεύρα έφυγα. Κουράστηκε λέει ας το κάνω μόνος μου να τελειώσω γιατί τελείωσε και ο χρόνος. Στα λεπτά. Λοιπόν η άλλη είναι ακατάλληλη. Λες και την πάνε με το ζόρι εκεί να κάνει αυτό που κάνει. Βυζια μεγάλα αλλά όσο περνάει ο καιρός και συναρτήσει κιλών εξελίσσεται σε Θεώνη 2. Αυτά. Υγείες.
Στο body free αν δεν σε γνωρίζουν έχει πετσέτα τουλάχιστον 2-3 φορές μέχρι να σου το παίξουν, επίσης έχει μεγάλες δεν ξέρω αν έχουν ανανεώσει κοπέλεςΤι γίνεται στο spa body free ρε τύποι; Υπάρχει κανένας να μας πεί;
Crystal massage στη Μοναστηρίου.για ένα υποτυπώδες μασαζ και με τελείωμα είτε παίξιμο είτε πιπα είτε και σεξ αν υπάρχει.
Αν και πάω από 15 στα μπουρδελα, στούντιο μετά κτλ( είμαι 44 πια) σε τέτοιο μαγαζί δεν πήγα πότε...
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Δες αν σε θυμάται, αλλά μην της πεις ότι τότε δεν βλεπόταν.Την είχα συμμαθήτριά στο δημοτικό και δεν βλεποταν αλλά τώρα βλέπω άλλαξαν τα πράγματα.
Λογικό είναι ρε φίλε.Καλησπέρα τύποι.
Θέλω κάποιος να μου πει ξεκάθαρα αν ξέρει, αν πάω στο relief με τη Νικόλ , θα πιάσω κάνα κωλο έστω?
Την είχα συμμαθήτριά στο δημοτικό και δεν βλεποταν αλλά τώρα βλέπω άλλαξαν τα πράγματα.
κωλομπαρούΠαλιά στριπτιτζου ρωσοποντια!Πλεον κοντεύει γκιλφ!Και πολύ πονηρή!
Εγώ τρείς φορές έχω πάει πετσέτα δεν έφαγα από την πρώτη φορά. Απλά ρωτάω τι παίζει γιατί βλέπω ωραία μουνάκια στα τελευταία stories στο fbΣτο body free αν δεν σε γνωρίζουν έχει πετσέτα τουλάχιστον 2-3 φορές μέχρι να σου το παίξουν, επίσης έχει μεγάλες δεν ξέρω αν έχουν ανανεώσει κοπέλες
Τι διαβαζω και δεν το κλεινω βραδιατικα θεε μου..Στο body free αν δεν σε γνωρίζουν έχει πετσέτα τουλάχιστον 2-3 φορές μέχρι να σου το παίξουν, επίσης έχει μεγάλες δεν ξέρω αν έχουν ανανεώσει κοπέλες
Εμένα πετσέτα με είχαν κάνει της δυο πρώτες φορέςΤι διαβαζω και δεν το κλεινω βραδιατικα θεε μου..