Stainless84
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιουλ 2024
- Like
- 134
- Πόντοι
- 0
Με υποχρεωσεs ρε παπατζη ..........αν δεν γνωριζειs .....αν δεν θελειs να βοηθησειs δεν χρειαζεται να πεταγεσαι ......παρε τηλεφωνο και ρωτα...
Τελευταία τροποποίηση:
Με υποχρεωσεs ρε παπατζη ..........αν δεν γνωριζειs .....αν δεν θελειs να βοηθησειs δεν χρειαζεται να πεταγεσαι ......παρε τηλεφωνο και ρωτα...
Θα με κάνεις κονέ με την κοπέλα γκαβλαΤην πιο γλυκιά μου καληνύχτα στα πιο γκαβλιάρικα αγόρια της πόλης
Τι λες ρε φίλε....τι είναι σαν το wwe που βλέπαμε μικροί, να δίνει η μία το χέρι στην άλλη και να αλλάζουν?Ακριβώς έτσι. Θα έπρεπε αν διαβάζουν εδώ οι μασατζουδες να πάρουν έμπειρες μασέρ να κάνουν μασάζ και μετά να έρχονται στο δωμάτιο οι άλλες να το παίζουν ναι εκεί να πω ότι άξιζε το 30ρι του μασάζ όχι να είναι ταρίφα και να το δίνουμε επειδή η άλλη είναι μουναρα και μας κάνει 'μασαζ' με το βρακί πληρώνουμε την ταρίφα για να παίρνουμε μάτι έτσι μας κοροϊδεύουν .
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Και έτσι θα έχουν και περισσότεροι πελατεία και εμείς θα είμαστε ευχαριστημένοι
Είναι όπως στα super market! Ανεβάζουν τη τιμή στο προϊόν, μειώνουν τη ποσότητα...Από τα τρόφιμα και στη παροχή υπηρεσιών!Επίσης αν λ πρόσεξετε πέρα από το +10€ κάνανε μείωση και στον χρόνο από μία ώρα που γράφανε στο messager τώρα το κάνανε 50 λεπτά
Για ποια Στεφανία μιλάς; Για τη ξανθιά που ήταν στη υποδοχή στο body free επί εποχής Νικόλα; Θυμάμαι, δεν έκανε full (σεξ) αλλά το μασάζ της και η πίπα ήταν πολύ καλή. Ξαναγύρισε στο "άθλημα"; Αν ναι, ενδιαφέρον...Καλησπέρα και από εμένα έπειτα από καιρό απουσίας στο εξωτερικό είπα να γράψω τς λιγοστές μου εμπειρίες στο θέμα..!! επίσκεψη σε soa body free νέα κοπέλα γεματουλα χωρίς στήθος ( κακό αυτό) δεν θυμάμαι όνομα κακό μασάζ ίσα ίσα ακουμπούσε τα χέρια τς επάνω σου δεύτερο μέρος ακόμα πιο κακό καθώς με το ζόρι έπιασα λίγο στήθος και αυτό γιατί έλεγε την ενοχλεί και φραπέ καλύτερα να το έκανα με το αριστερό χέρι καλύτερα θα είχε πάει ούτε με το αμάξι από έξω δεν περνάω ξανα..!!
Και επίσκεψη στην Στεφανία όταν ήταν εδώ πολύ καλό πρώτο μέρος και πολύ καλό δεύτερο αν και ήμουν λίγο αγχωμενος επειδή ήταν η πρώτη φορά που έκανα κατι παρόμοιο με χαλάρωσε πάρα πολύ και εννοείτε πως θα πάω ξανά όταν βρεθεί εδώ..!!
Προφανώς μιλάει για την Στεφανία εξ Αθηνών που της αρέσουν τα ριάλιτι γνωριμιώνεΓια ποια Στεφανία μιλάς; Για τη ξανθιά που ήταν στη υποδοχή στο body free επί εποχής Νικόλα; Θυμάμαι, δεν έκανε full (σεξ) αλλά το μασάζ της και η πίπα ήταν πολύ καλή. Ξαναγύρισε στο "άθλημα"; Αν ναι, ενδιαφέρον...
Που να την βρεις εκεινη τη μουναρα ρε φιλε?Για ποια Στεφανία μιλάς; Για τη ξανθιά που ήταν στη υποδοχή στο body free επί εποχής Νικόλα; Θυμάμαι, δεν έκανε full (σεξ) αλλά το μασάζ της και η πίπα ήταν πολύ καλή. Ξαναγύρισε στο "άθλημα"; Αν ναι, ενδιαφέρον...
Και εγώ, φίλε μου! Πρόλαβα και την απόλαυσα ουκ ολίγες φορές!Το ότι παντρεύτηκε, το ξέρω...Δεν θα ξεχάσω όταν άνοιγε η πόρτα του "ελαιοτριβείου" (όταν ήταν η Στεφανία εκεί, εκείνη άνοιγε τη πόρτα) και μετά απ' ένα σύντομο διάλογο, συστήνοντας να προτιμήσεις τη Στεφανία και όχι κάποια άλλη, σε οδηγούσε στο δωμάτιο, λέγοντάς σου τι κάνει και τι δεν κάνει. Με στενοχωρούσε πολύ που δεν έκανε σεξ και δεν μπορούσα να "γευτώ" και να απολαύσω αυτή τη μουνάρα γυναίκα. Τη πήρες full; Πως τη κατάφερες, ρε θηρίο; Προσπάθησα κάποιες φορε΄ς να τη πείσω να κάνει full, αλλά δεν "έπεφτε το κάστρο"! Είμαι και εμφανίσιμος, δεν είμαι κανας άσχημος άνδρας...Εμ πα΄σει περιπτώσει, η πίπα της, θυμάμαι, ήταν εξαιρετική, παρόλα αυτά...Και μασάζ, πολύ καλό...Τι μου θύμησες τώρα...Που να την βρεις εκεινη τη μουναρα ρε φιλε?
Παντρευτηκε εμαθα...
Εγω παντως προλαβα και τη πηρα φουλ στις αρχες.
Και γαμω το σερβις ..
Εκανε φουλ στην αρχη,μετα σταματησε η μαλλον την...σταματησαν!!Και εγώ, φίλε μου! Πρόλαβα και την απόλαυσα ουκ ολίγες φορές!Το ότι παντρεύτηκε, το ξέρω...Δεν θα ξεχάσω όταν άνοιγε η πόρτα του "ελαιοτριβείου" (όταν ήταν η Στεφανία εκεί, εκείνη άνοιγε τη πόρτα) και μετά απ' ένα σύντομο διάλογο, συστήνοντας να προτιμήσεις τη Στεφανία και όχι κάποια άλλη, σε οδηγούσε στο δωμάτιο, λέγοντάς σου τι κάνει και τι δεν κάνει. Με στενοχωρούσε πολύ που δεν έκανε σεξ και δεν μπορούσα να "γευτώ" και να απολαύσω αυτή τη μουνάρα γυναίκα. Τη πήρες full; Πως τη κατάφερες, ρε θηρίο; Προσπάθησα κάποιες φορε΄ς να τη πείσω να κάνει full, αλλά δεν "έπεφτε το κάστρο"! Είμαι και εμφανίσιμος, δεν είμαι κανας άσχημος άνδρας...Εμ πα΄σει περιπτώσει, η πίπα της, θυμάμαι, ήταν εξαιρετική, παρόλα αυτά...Και μασάζ, πολύ καλό...Τι μου θύμησες τώρα...
Γαμώ τα καρτέλ των μασατζήδικωνεΕκανε φουλ στην αρχη,μετα σταματησε η μαλλον την...σταματησαν!!
Ο νοων νοειτω.
Ξαδερφη του γουρλωματη αποκλειετε παντωςΗ κοπέλα ποια είναι;
Τα γνωστά (Φένια)Πηγε κανεις στο Elegance τελευταια να μας δωσει καμια ενημερωση;
Από τον άλλο μήνα έρχεται η Ντάρια απ' ότι με ενημερωσανΠηγε κανεις στο Elegance τελευταια να μας δωσει καμια ενημερωση;
Έχεις τουιτερ να γίνουμε φίλοι?Την πιο γλυκιά μου καληνύχτα στα πιο γκαβλιάρικα αγόρια της πόλης
Μετα φταιω που την κραζω....Σαυρα....Έχεις τουιτερ να γίνουμε φίλοι?
Ειστε φιλεναδες με την Alexa Payne? Θα έρθει στο κωριο μας?
Γιατί screenshot ρε παίχτη; Βάλε το videoΈχεις τουιτερ να γίνουμε φίλοι?
Ειστε φιλεναδες με την Alexa Payne? Θα έρθει στο κωριο μας?