Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (3 μέλη και 27 επισκέπτες)

Stainless84

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2024
Like
134
Πόντοι
0
Τελευταία τροποποίηση:

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.717
Πόντοι
2.356
IMG_3453.png
Την πιο γλυκιά μου καληνύχτα στα πιο γκαβλιάρικα αγόρια της πόλης
❤️❤️❤️
Θα με κάνεις κονέ με την κοπέλα γκαβλα

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
7.364
Πόντοι
7.095
Ακριβώς έτσι. Θα έπρεπε αν διαβάζουν εδώ οι μασατζουδες να πάρουν έμπειρες μασέρ να κάνουν μασάζ και μετά να έρχονται στο δωμάτιο οι άλλες να το παίζουν ναι εκεί να πω ότι άξιζε το 30ρι του μασάζ όχι να είναι ταρίφα και να το δίνουμε επειδή η άλλη είναι μουναρα και μας κάνει 'μασαζ' με το βρακί πληρώνουμε την ταρίφα για να παίρνουμε μάτι έτσι μας κοροϊδεύουν .
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Και έτσι θα έχουν και περισσότεροι πελατεία και εμείς θα είμαστε ευχαριστημένοι
Τι λες ρε φίλε....τι είναι σαν το wwe που βλέπαμε μικροί, να δίνει η μία το χέρι στην άλλη και να αλλάζουν?

Έλεος, αν θες μασάζ, πας σε κανονικό φυσιοθεραπευτή και όχι στην τσιμπουκλου.

Το μασάζ είναι πρόσχημα για να κρυφτεί η μαλαπερδα, η πίπα και ενίοτε η μπριζόλα.

dorcel

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Κριτικές
38
Like
6.620
Πόντοι
7.195
Επίσης αν λ πρόσεξετε πέρα από το +10€ κάνανε μείωση και στον χρόνο από μία ώρα που γράφανε στο messager τώρα το κάνανε 50 λεπτά
Είναι όπως στα super market! Ανεβάζουν τη τιμή στο προϊόν, μειώνουν τη ποσότητα...Από τα τρόφιμα και στη παροχή υπηρεσιών!

dorcel

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Κριτικές
38
Like
6.620
Πόντοι
7.195
Καλησπέρα και από εμένα έπειτα από καιρό απουσίας στο εξωτερικό είπα να γράψω τς λιγοστές μου εμπειρίες στο θέμα..!! επίσκεψη σε soa body free νέα κοπέλα γεματουλα χωρίς στήθος ( κακό αυτό) δεν θυμάμαι όνομα κακό μασάζ ίσα ίσα ακουμπούσε τα χέρια τς επάνω σου δεύτερο μέρος ακόμα πιο κακό καθώς με το ζόρι έπιασα λίγο στήθος και αυτό γιατί έλεγε την ενοχλεί και φραπέ καλύτερα να το έκανα με το αριστερό χέρι καλύτερα θα είχε πάει ούτε με το αμάξι από έξω δεν περνάω ξανα..!!
Και επίσκεψη στην Στεφανία όταν ήταν εδώ πολύ καλό πρώτο μέρος και πολύ καλό δεύτερο αν και ήμουν λίγο αγχωμενος επειδή ήταν η πρώτη φορά που έκανα κατι παρόμοιο με χαλάρωσε πάρα πολύ και εννοείτε πως θα πάω ξανά όταν βρεθεί εδώ..!!
Για ποια Στεφανία μιλάς; Για τη ξανθιά που ήταν στη υποδοχή στο body free επί εποχής Νικόλα; Θυμάμαι, δεν έκανε full (σεξ) αλλά το μασάζ της και η πίπα ήταν πολύ καλή. Ξαναγύρισε στο "άθλημα"; Αν ναι, ενδιαφέρον...

ARIS einai re

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
4.830
Πόντοι
456
Για ποια Στεφανία μιλάς; Για τη ξανθιά που ήταν στη υποδοχή στο body free επί εποχής Νικόλα; Θυμάμαι, δεν έκανε full (σεξ) αλλά το μασάζ της και η πίπα ήταν πολύ καλή. Ξαναγύρισε στο "άθλημα"; Αν ναι, ενδιαφέρον...
Προφανώς μιλάει για την Στεφανία εξ Αθηνών που της αρέσουν τα ριάλιτι γνωριμιώνε

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
29.783
Πόντοι
34.538
Που να την βρεις εκεινη τη μουναρα ρε φιλε?
Παντρευτηκε εμαθα...
Εγω παντως προλαβα και τη πηρα φουλ στις αρχες.
Και γαμω το σερβις ..

dorcel

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Κριτικές
38
Like
6.620
Πόντοι
7.195
Που να την βρεις εκεινη τη μουναρα ρε φιλε?
Παντρευτηκε εμαθα...
Εγω παντως προλαβα και τη πηρα φουλ στις αρχες.
Και γαμω το σερβις ..
Και εγώ, φίλε μου! Πρόλαβα και την απόλαυσα ουκ ολίγες φορές!Το ότι παντρεύτηκε, το ξέρω...Δεν θα ξεχάσω όταν άνοιγε η πόρτα του "ελαιοτριβείου" (όταν ήταν η Στεφανία εκεί, εκείνη άνοιγε τη πόρτα) και μετά απ' ένα σύντομο διάλογο, συστήνοντας να προτιμήσεις τη Στεφανία και όχι κάποια άλλη, σε οδηγούσε στο δωμάτιο, λέγοντάς σου τι κάνει και τι δεν κάνει. Με στενοχωρούσε πολύ που δεν έκανε σεξ και δεν μπορούσα να "γευτώ" και να απολαύσω αυτή τη μουνάρα γυναίκα. Τη πήρες full; Πως τη κατάφερες, ρε θηρίο; Προσπάθησα κάποιες φορε΄ς να τη πείσω να κάνει full, αλλά δεν "έπεφτε το κάστρο"! Είμαι και εμφανίσιμος, δεν είμαι κανας άσχημος άνδρας...Εμ πα΄σει περιπτώσει, η πίπα της, θυμάμαι, ήταν εξαιρετική, παρόλα αυτά...Και μασάζ, πολύ καλό...Τι μου θύμησες τώρα...

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
29.783
Πόντοι
34.538
Και εγώ, φίλε μου! Πρόλαβα και την απόλαυσα ουκ ολίγες φορές!Το ότι παντρεύτηκε, το ξέρω...Δεν θα ξεχάσω όταν άνοιγε η πόρτα του "ελαιοτριβείου" (όταν ήταν η Στεφανία εκεί, εκείνη άνοιγε τη πόρτα) και μετά απ' ένα σύντομο διάλογο, συστήνοντας να προτιμήσεις τη Στεφανία και όχι κάποια άλλη, σε οδηγούσε στο δωμάτιο, λέγοντάς σου τι κάνει και τι δεν κάνει. Με στενοχωρούσε πολύ που δεν έκανε σεξ και δεν μπορούσα να "γευτώ" και να απολαύσω αυτή τη μουνάρα γυναίκα. Τη πήρες full; Πως τη κατάφερες, ρε θηρίο; Προσπάθησα κάποιες φορε΄ς να τη πείσω να κάνει full, αλλά δεν "έπεφτε το κάστρο"! Είμαι και εμφανίσιμος, δεν είμαι κανας άσχημος άνδρας...Εμ πα΄σει περιπτώσει, η πίπα της, θυμάμαι, ήταν εξαιρετική, παρόλα αυτά...Και μασάζ, πολύ καλό...Τι μου θύμησες τώρα...
Εκανε φουλ στην αρχη,μετα σταματησε η μαλλον την...σταματησαν!!
Ο νοων νοειτω.

Papatzhs69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Like
4.017
Πόντοι
456
Πηγε κανεις στο Elegance τελευταια να μας δωσει καμια ενημερωση;

Giann333

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
79
Πόντοι
0
Μετά το κλείσιμο luxury,Massagio και το ανέβασμα τιμών στην βανα ,τις παντοτινές φόλες σε elegance και aqua που μπορούμε να κάψουμε κάνα 50ρικο ρε χυστες;;;; Πείτε καμία πρόσφατη καλή εμπειρία

atapos21

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Νοε 2021
Like
6.222
Πόντοι
1.046

Συνημμένα

• Screenshot_20250128_171751_Chrome.jpg
    Screenshot_20250128_171751_Chrome.jpg
    495,9 KB · Εμφανίσεις: 10