Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 52 άτομα (12 μέλη και 40 επισκέπτες)

Alexis58

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2023
Like
186
Πόντοι
0
Ναι ρε φίλε...έτσι είναι όπως τα λες..... Δεν ξέρουν οι ηλίθιες ότι όσο καλές γίνουν τόσο θα τις προτιμάμε και όσο πιο σωστές υπηρεσίες προσφέρουν τόσες πιο πολλές επαναλήψεις θα έχουν.... Εγώ υπήρξα πελάτης σε κοπέλες ακόμα και για μια πενταετία.... Τώρα ποια πενταετία...? Άσε που δεν κάθονται πάνω από 6μηνο αλλά για να μπορέσει να χτιστεί μια τέτοια σχέση, γιατί περί επαγγελματικής σχέσης πρόκειται, πρέπει να είναι κα οι δυο πλευρές σωστές... όχι μόνο εγώ που πληρώνω αλλά και η κοπέλα που παρέχει την υπηρεσία... Το να με κοροϊδεύει, να μην κάνει μασάζ, να δείχνει ότι με αντιπαθεί κλπ, μόνο σχέση δεν χτίζει αλλά γκρεμίζει... Θα ήθελαν να πάει κάποιος και να πει στο τέλος...αααα δεν έχω να πληρώσω, πρέπει να πάω σούπερ μάρκετ...ε γράφτα!!??
Ακριβώς έτσι. Θα έπρεπε αν διαβάζουν εδώ οι μασατζουδες να πάρουν έμπειρες μασέρ να κάνουν μασάζ και μετά να έρχονται στο δωμάτιο οι άλλες να το παίζουν ναι εκεί να πω ότι άξιζε το 30ρι του μασάζ όχι να είναι ταρίφα και να το δίνουμε επειδή η άλλη είναι μουναρα και μας κάνει 'μασαζ' με το βρακί πληρώνουμε την ταρίφα για να παίρνουμε μάτι έτσι μας κοροϊδεύουν .
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ακριβώς έτσι. Θα έπρεπε αν διαβάζουν εδώ οι μασατζουδες να πάρουν έμπειρες μασέρ να κάνουν μασάζ και μετά να έρχονται στο δωμάτιο οι άλλες να το παίζουν ναι εκεί να πω ότι άξιζε το 30ρι του μασάζ όχι να είναι ταρίφα και να το δίνουμε επειδή η άλλη είναι μουναρα και μας κάνει 'μασαζ' με το βρακί πληρώνουμε την ταρίφα για να παίρνουμε μάτι έτσι μας κοροϊδεύουν .
Και έτσι θα έχουν και περισσότεροι πελατεία και εμείς θα είμαστε ευχαριστημένοι

ALEX5555

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2018
Like
1.381
Πόντοι
206
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Και έτσι θα έχουν και περισσότεροι πελατεία και εμείς θα είμαστε ευχαριστημένοι
Δε νοιάζονται αν θα είναι ευχαριστημένος ο πελάτης γιατί έχουν πάρα πολλή πελατεία.... Παλιά τις ένοιαζε γιατί τη μέρα είχαν το ένα τρίτο των πελατών που έχουν σήμερα.... Μα πάρτε παράδειγμα από τις κοπέλες που δουλεύουν... Πριν 7-8 χρόνια 4 ονόματα στο ρόστερ, τώρα 8-10 ονόματα....

Alexis58

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2023
Like
186
Πόντοι
0
Δε νοιάζονται αν θα είναι ευχαριστημένος ο πελάτης γιατί έχουν πάρα πολλή πελατεία.... Παλιά τις ένοιαζε γιατί τη μέρα είχαν το ένα τρίτο των πελατών που έχουν σήμερα.... Μα πάρτε παράδειγμα από τις κοπέλες που δουλεύουν... Πριν 7-8 χρόνια 4 ονόματα στο ρόστερ, τώρα 8-10 ονόματα....
Ωραία και εμείς πρέπει να μην της αφήνουμε να βγαίνουν από το δωμάτιο τοτε αν δεν περάσουν 45 με 50 λεπτά

Parlas225

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2024
Like
22
Πόντοι
0
Καλησπέρα και από εμένα έπειτα από καιρό απουσίας στο εξωτερικό είπα να γράψω τς λιγοστές μου εμπειρίες στο θέμα..!! επίσκεψη σε soa body free νέα κοπέλα γεματουλα χωρίς στήθος ( κακό αυτό) δεν θυμάμαι όνομα κακό μασάζ ίσα ίσα ακουμπούσε τα χέρια τς επάνω σου δεύτερο μέρος ακόμα πιο κακό καθώς με το ζόρι έπιασα λίγο στήθος και αυτό γιατί έλεγε την ενοχλεί και φραπέ καλύτερα να το έκανα με το αριστερό χέρι καλύτερα θα είχε πάει ούτε με το αμάξι από έξω δεν περνάω ξανα..!!
Και επίσκεψη στην Στεφανία όταν ήταν εδώ πολύ καλό πρώτο μέρος και πολύ καλό δεύτερο αν και ήμουν λίγο αγχωμενος επειδή ήταν η πρώτη φορά που έκανα κατι παρόμοιο με χαλάρωσε πάρα πολύ και εννοείτε πως θα πάω ξανά όταν βρεθεί εδώ..!!

greggreg24

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2017
Κριτικές
8
Like
1.195
Πόντοι
481
Ρε παιδια πέραν της Ιριδας υπάρχει καμιά αλλη που να κανει μασαζ με εξτραδακια κατ οικον ?

iosiff

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2023
Like
462
Πόντοι
21
Καλησπέρα και από εμένα έπειτα από καιρό απουσίας στο εξωτερικό είπα να γράψω τς λιγοστές μου εμπειρίες στο θέμα..!! επίσκεψη σε soa body free νέα κοπέλα γεματουλα χωρίς στήθος ( κακό αυτό) δεν θυμάμαι όνομα κακό μασάζ ίσα ίσα ακουμπούσε τα χέρια τς επάνω σου δεύτερο μέρος ακόμα πιο κακό καθώς με το ζόρι έπιασα λίγο στήθος και αυτό γιατί έλεγε την ενοχλεί και φραπέ καλύτερα να το έκανα με το αριστερό χέρι καλύτερα θα είχε πάει ούτε με το αμάξι από έξω δεν περνάω ξανα..!!
Και επίσκεψη στην Στεφανία όταν ήταν εδώ πολύ καλό πρώτο μέρος και πολύ καλό δεύτερο αν και ήμουν λίγο αγχωμενος επειδή ήταν η πρώτη φορά που έκανα κατι παρόμοιο με χαλάρωσε πάρα πολύ και εννοείτε πως θα πάω ξανά όταν βρεθεί εδώ..!!
Το body free ειναι καραμανλη 75?

ALEX5555

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2018
Like
1.381
Πόντοι
206
Ωραία και εμείς πρέπει να μην της αφήνουμε να βγαίνουν από το δωμάτιο τοτε αν δεν περάσουν 45 με 50 λεπτά
Δε βγαίνει άκρη...Εμένα μια πριν 2-3 μήνες μου είχε πει ότι η διάρκεια είναι 40 λεπτά.... Ούτε μισή ώρα δεν κάθισε γιατί ισχυρίστηκε ότι μπήκε ακριβώς ενώ είχε μπει και δέκα... Δε βρίσκεις το δίκιο σου αν είναι η άλλη στραβή...

Alexis58

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2023
Like
186
Πόντοι
0
Δε βγαίνει άκρη...Εμένα μια πριν 2-3 μήνες μου είχε πει ότι η διάρκεια είναι 40 λεπτά.... Ούτε μισή ώρα δεν κάθισε γιατί ισχυρίστηκε ότι μπήκε ακριβώς ενώ είχε μπει και δέκα... Δε βρίσκεις το δίκιο σου αν είναι η άλλη στραβή...
Κάτι μου θυμίζει αυτό, σε πιο μασάζ έγινε;

Alygistos

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2023
Κριτικές
2
Like
605
Πόντοι
81
Εγώ έχω μια απορία …Προφανώς δεκαετία 90-00 ήταν σαφώς καλύτερα τα πράγματα,λόγω ηλικίας δεν τα πρόλαβα…Τις προάλλες ήμουν Αθήνα και πήγα πρώτη φορά σε ένα γνωστό μασατζιδικο,με το παράβολο των 60€ είχε και καλό πρώτο μέρος και φουλ δεύτερο…Εδώ παν για ποιον λόγο είναι έτσι τα πράγματα ?Ανεκαθεν είχε μόνο φραπογαλο?

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.802
Πόντοι
1.336
Εγώ έχω μια απορία …Προφανώς δεκαετία 90-00 ήταν σαφώς καλύτερα τα πράγματα,λόγω ηλικίας δεν τα πρόλαβα…Τις προάλλες ήμουν Αθήνα και πήγα πρώτη φορά σε ένα γνωστό μασατζιδικο,με το παράβολο των 60€ είχε και καλό πρώτο μέρος και φουλ δεύτερο…Εδώ παν για ποιον λόγο είναι έτσι τα πράγματα ?Ανεκαθεν είχε μόνο φραπογαλο?
(Γιατί Αθήνα υπάρχει ανταγωνισμός μεγάλος και αυτό κάνει τους Αθηναίους σε όλους τους τομείς -φαγητό καφές έξοδος εστίαση και στα δικά μας γενικά- πιο απαιτητικούς και κακομαθημένους

Alexis58

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2023
Like
186
Πόντοι
0
(Γιατί Αθήνα υπάρχει ανταγωνισμός μεγάλος και αυτό κάνει τους Αθηναίους σε όλους τους τομείς -φαγητό καφές έξοδος εστίαση και στα δικά μας γενικά- πιο απαιτητικούς και κακομαθημένους
Επίσης είναι σχεδόν όλες αλλοδαπές η και άσχημες. Στην Αθήνα οι ωραίες πουτανες δουλεύουν σαν εσκορτ δεν πάνε σε στούντιο και μασατζιδικα όπως και ότι μια πουτανα γαμιεται για 10-20€ στα μασατζιδικα είναι επικίνδυνο πόσο μάλλον αποκρουστικό

nikoleta eleni

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2024
Like
480
Πόντοι
20
IMG_3453.png
Την πιο γλυκιά μου καληνύχτα στα πιο γκαβλιάρικα αγόρια της πόλης
❤️❤️❤️

Papatzhs69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Like
3.955
Πόντοι
456

nikoleta eleni

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2024
Like
480
Πόντοι
20

Papatzhs69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Like
3.955
Πόντοι
456

dbaba

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
52
Like
2.789
Πόντοι
3.487
Μαγεία το miliking table. Δοκίμασα στη πρωτεύουσα το περιβοητο τραπέζι μασαζ με τρύπα στη ακρη για το κεφάλι και στη μεση για το κάτω κεφάλι. Μετά τα μασαζ τις πίπες τα γαμήσια κλπ (μασατζίδικο Αθήνας) την είπα να πάει από κάτω και όπως έγινε. Η απόλυτη καύλα. Το προτείνω με 1000. Έχουμε πουθενά εδώ τέτοια φάση ? Τέτοιο άδειασμα χρόνια είχα να κάνω. Απίστευτο.….

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom