Ακριβώς έτσι. Θα έπρεπε αν διαβάζουν εδώ οι μασατζουδες να πάρουν έμπειρες μασέρ να κάνουν μασάζ και μετά να έρχονται στο δωμάτιο οι άλλες να το παίζουν ναι εκεί να πω ότι άξιζε το 30ρι του μασάζ όχι να είναι ταρίφα και να το δίνουμε επειδή η άλλη είναι μουναρα και μας κάνει 'μασαζ' με το βρακί πληρώνουμε την ταρίφα για να παίρνουμε μάτι έτσι μας κοροϊδεύουν .Ναι ρε φίλε...έτσι είναι όπως τα λες..... Δεν ξέρουν οι ηλίθιες ότι όσο καλές γίνουν τόσο θα τις προτιμάμε και όσο πιο σωστές υπηρεσίες προσφέρουν τόσες πιο πολλές επαναλήψεις θα έχουν.... Εγώ υπήρξα πελάτης σε κοπέλες ακόμα και για μια πενταετία.... Τώρα ποια πενταετία...? Άσε που δεν κάθονται πάνω από 6μηνο αλλά για να μπορέσει να χτιστεί μια τέτοια σχέση, γιατί περί επαγγελματικής σχέσης πρόκειται, πρέπει να είναι κα οι δυο πλευρές σωστές... όχι μόνο εγώ που πληρώνω αλλά και η κοπέλα που παρέχει την υπηρεσία... Το να με κοροϊδεύει, να μην κάνει μασάζ, να δείχνει ότι με αντιπαθεί κλπ, μόνο σχέση δεν χτίζει αλλά γκρεμίζει... Θα ήθελαν να πάει κάποιος και να πει στο τέλος...αααα δεν έχω να πληρώσω, πρέπει να πάω σούπερ μάρκετ...ε γράφτα!!??
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Και έτσι θα έχουν και περισσότεροι πελατεία και εμείς θα είμαστε ευχαριστημένοιΑκριβώς έτσι. Θα έπρεπε αν διαβάζουν εδώ οι μασατζουδες να πάρουν έμπειρες μασέρ να κάνουν μασάζ και μετά να έρχονται στο δωμάτιο οι άλλες να το παίζουν ναι εκεί να πω ότι άξιζε το 30ρι του μασάζ όχι να είναι ταρίφα και να το δίνουμε επειδή η άλλη είναι μουναρα και μας κάνει 'μασαζ' με το βρακί πληρώνουμε την ταρίφα για να παίρνουμε μάτι έτσι μας κοροϊδεύουν .