Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (4 μέλη και 27 επισκέπτες)

Alekarassalonikios

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2023
Like
502
Πόντοι
81
Δε βγαίνει άκρη...Εμένα μια πριν 2-3 μήνες μου είχε πει ότι η διάρκεια είναι 40 λεπτά.... Ούτε μισή ώρα δεν κάθισε γιατί ισχυρίστηκε ότι μπήκε ακριβώς ενώ είχε μπει και δέκα... Δε βρίσκεις το δίκιο σου αν είναι η άλλη στραβή...
Κάτι μου θυμίζει αυτό, σε πιο μασάζ έγινε;

Alygistos

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2023
Κριτικές
2
Like
647
Πόντοι
81
Εγώ έχω μια απορία …Προφανώς δεκαετία 90-00 ήταν σαφώς καλύτερα τα πράγματα,λόγω ηλικίας δεν τα πρόλαβα…Τις προάλλες ήμουν Αθήνα και πήγα πρώτη φορά σε ένα γνωστό μασατζιδικο,με το παράβολο των 60€ είχε και καλό πρώτο μέρος και φουλ δεύτερο…Εδώ παν για ποιον λόγο είναι έτσι τα πράγματα ?Ανεκαθεν είχε μόνο φραπογαλο?

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.859
Πόντοι
1.336
Εγώ έχω μια απορία …Προφανώς δεκαετία 90-00 ήταν σαφώς καλύτερα τα πράγματα,λόγω ηλικίας δεν τα πρόλαβα…Τις προάλλες ήμουν Αθήνα και πήγα πρώτη φορά σε ένα γνωστό μασατζιδικο,με το παράβολο των 60€ είχε και καλό πρώτο μέρος και φουλ δεύτερο…Εδώ παν για ποιον λόγο είναι έτσι τα πράγματα ?Ανεκαθεν είχε μόνο φραπογαλο?
(Γιατί Αθήνα υπάρχει ανταγωνισμός μεγάλος και αυτό κάνει τους Αθηναίους σε όλους τους τομείς -φαγητό καφές έξοδος εστίαση και στα δικά μας γενικά- πιο απαιτητικούς και κακομαθημένους

Alekarassalonikios

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2023
Like
502
Πόντοι
81
(Γιατί Αθήνα υπάρχει ανταγωνισμός μεγάλος και αυτό κάνει τους Αθηναίους σε όλους τους τομείς -φαγητό καφές έξοδος εστίαση και στα δικά μας γενικά- πιο απαιτητικούς και κακομαθημένους
Επίσης είναι σχεδόν όλες αλλοδαπές η και άσχημες. Στην Αθήνα οι ωραίες πουτανες δουλεύουν σαν εσκορτ δεν πάνε σε στούντιο και μασατζιδικα όπως και ότι μια πουτανα γαμιεται για 10-20€ στα μασατζιδικα είναι επικίνδυνο πόσο μάλλον αποκρουστικό

Εγγρ.
24 Νοε 2024
Like
508
Πόντοι
20
IMG_3453.png
Την πιο γλυκιά μου καληνύχτα στα πιο γκαβλιάρικα αγόρια της πόλης
❤️❤️❤️

Μέγας Παπατζής

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Like
6.424
Πόντοι
1.056
Εγγρ.
24 Νοε 2024
Like
508
Πόντοι
20

Μέγας Παπατζής

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Like
6.424
Πόντοι
1.056

dbaba

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
52
Like
3.000
Πόντοι
3.497
Μαγεία το miliking table. Δοκίμασα στη πρωτεύουσα το περιβοητο τραπέζι μασαζ με τρύπα στη ακρη για το κεφάλι και στη μεση για το κάτω κεφάλι. Μετά τα μασαζ τις πίπες τα γαμήσια κλπ (μασατζίδικο Αθήνας) την είπα να πάει από κάτω και όπως έγινε. Η απόλυτη καύλα. Το προτείνω με 1000. Έχουμε πουθενά εδώ τέτοια φάση ? Τέτοιο άδειασμα χρόνια είχα να κάνω. Απίστευτο.….

Stainless84

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2024
Like
260
Πόντοι
21
Τελευταία τροποποίηση:

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
8.214
Πόντοι
7.095
Ακριβώς έτσι. Θα έπρεπε αν διαβάζουν εδώ οι μασατζουδες να πάρουν έμπειρες μασέρ να κάνουν μασάζ και μετά να έρχονται στο δωμάτιο οι άλλες να το παίζουν ναι εκεί να πω ότι άξιζε το 30ρι του μασάζ όχι να είναι ταρίφα και να το δίνουμε επειδή η άλλη είναι μουναρα και μας κάνει 'μασαζ' με το βρακί πληρώνουμε την ταρίφα για να παίρνουμε μάτι έτσι μας κοροϊδεύουν .
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Και έτσι θα έχουν και περισσότεροι πελατεία και εμείς θα είμαστε ευχαριστημένοι
Τι λες ρε φίλε....τι είναι σαν το wwe που βλέπαμε μικροί, να δίνει η μία το χέρι στην άλλη και να αλλάζουν?

Έλεος, αν θες μασάζ, πας σε κανονικό φυσιοθεραπευτή και όχι στην τσιμπουκλου.

Το μασάζ είναι πρόσχημα για να κρυφτεί η μαλαπερδα, η πίπα και ενίοτε η μπριζόλα.

dorcel

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Κριτικές
40
Like
6.893
Πόντοι
7.795
Επίσης αν λ πρόσεξετε πέρα από το +10€ κάνανε μείωση και στον χρόνο από μία ώρα που γράφανε στο messager τώρα το κάνανε 50 λεπτά
Είναι όπως στα super market! Ανεβάζουν τη τιμή στο προϊόν, μειώνουν τη ποσότητα...Από τα τρόφιμα και στη παροχή υπηρεσιών!

dorcel

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Κριτικές
40
Like
6.893
Πόντοι
7.795
Καλησπέρα και από εμένα έπειτα από καιρό απουσίας στο εξωτερικό είπα να γράψω τς λιγοστές μου εμπειρίες στο θέμα..!! επίσκεψη σε soa body free νέα κοπέλα γεματουλα χωρίς στήθος ( κακό αυτό) δεν θυμάμαι όνομα κακό μασάζ ίσα ίσα ακουμπούσε τα χέρια τς επάνω σου δεύτερο μέρος ακόμα πιο κακό καθώς με το ζόρι έπιασα λίγο στήθος και αυτό γιατί έλεγε την ενοχλεί και φραπέ καλύτερα να το έκανα με το αριστερό χέρι καλύτερα θα είχε πάει ούτε με το αμάξι από έξω δεν περνάω ξανα..!!
Και επίσκεψη στην Στεφανία όταν ήταν εδώ πολύ καλό πρώτο μέρος και πολύ καλό δεύτερο αν και ήμουν λίγο αγχωμενος επειδή ήταν η πρώτη φορά που έκανα κατι παρόμοιο με χαλάρωσε πάρα πολύ και εννοείτε πως θα πάω ξανά όταν βρεθεί εδώ..!!
Για ποια Στεφανία μιλάς; Για τη ξανθιά που ήταν στη υποδοχή στο body free επί εποχής Νικόλα; Θυμάμαι, δεν έκανε full (σεξ) αλλά το μασάζ της και η πίπα ήταν πολύ καλή. Ξαναγύρισε στο "άθλημα"; Αν ναι, ενδιαφέρον...

ARIS einai re

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
7.359
Πόντοι
1.056
Για ποια Στεφανία μιλάς; Για τη ξανθιά που ήταν στη υποδοχή στο body free επί εποχής Νικόλα; Θυμάμαι, δεν έκανε full (σεξ) αλλά το μασάζ της και η πίπα ήταν πολύ καλή. Ξαναγύρισε στο "άθλημα"; Αν ναι, ενδιαφέρον...
Προφανώς μιλάει για την Στεφανία εξ Αθηνών που της αρέσουν τα ριάλιτι γνωριμιώνε

niksalonica

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2015
Like
232
Πόντοι
21
Τελικά ξέρει κάνει που πήγε η Άννυ όπου δούλευε στο massagio???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom