Μέγας Παπατζής
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Like
- 6.452
- Πόντοι
- 1.056
εεγω ξερω ποια λεει...εχω και το instagram της...αλλο λεω και ρωταω ομως...Δεν την ξέρεις εσύ!!!!
εεγω ξερω ποια λεει...εχω και το instagram της...αλλο λεω και ρωταω ομως...Δεν την ξέρεις εσύ!!!!
πες πρωτα στο κοσμο για το μασατζιδικο που μας εταξες οτι θα ανοιξει....και ασε τα πολλα πολλα....Δωσε τα φώτα σου στο λαό
Γιατί ρε φιλε ήταν 4 τ ξημέρωμα και είχα πιει και δεν μπορούσα να ανοίξω κ συζήτηση μπαινοβγαινρ κόσμος. Αλλιώς δεν θα ρωτουσαγιατι ρε μεγαλε δε την ρωτησες αν δουλευει καπου τωρα; η γιατι δε ζητησες τηλεφωνο;
Γιατί να είναι αυτό; Λέει κάπου περιοχή; Μπορεί να ναι από τα πριβεΠοιο είναι; Παίζει το imperial;
Συνελήφθη 52 χρονη τσατσα, αρα αποκλείω το imperial. Πιο πολυ τυχη δινω να ειναι καμια ΕβίταΠοιο είναι; Παίζει το imperial;
Συνήθως αυτή πιάνουν Αλλά Όχι μόνο 52 η Εβίτα θα κοντεύει τα 60Συνελήφθη 52 χρονη τσατσα, αρα αποκλείω το imperial. Πιο πολυ τυχη δινω να ειναι καμια Εβίτα
Εμένα γιατί έχω μια υποψία ότι μ κάνει για το dames..
Έχει κανονικό μασατζιδικο που λεγεται κρυσταλ στη λαμπρακη τουμπα να ξερεις!! Μη μασάς και στο άλλο να δουλεύει δε σημαίνει οτι δεν ειναι σωστη κοπελα. Μιλάω απο προσωπικη εμπειρια και εχω να πω οτι ηταν πολυ σωστη κοπελαΓιατί ρε φιλε ήταν 4 τ ξημέρωμα και είχα πιει και δεν μπορούσα να ανοίξω κ συζήτηση μπαινοβγαινρ κόσμος. Αλλιώς δεν θα ρωτουσα
γιατι παει εκει το μυαλο σου; τι σε κανει να το πιστευεις;Εμένα γιατί έχω μια υποψία ότι μ κάνει για το dames..
Θα μπορούσε να είναι και υπονοούμενο ότι είναι πολλές μέρες αξύριστο.Το "μουσάκι της "
Είναι το μουνακι της.
Γιατί σε αυτό προσφέρει φουλ σεξ σε σχέση με τη περιγραφή και για τη περιγραφή της ιδιοκτητριας...Αν πάει κάποιος dames τώρα στα κοντά ας μας ενημέρωσει..Αλλά υποψιάζομαι αυτό..γιατι παει εκει το μυαλο σου; τι σε κανει να το πιστευεις;
Όσες φορές έχω πάει δέν είδα την ιδιοκτήτρια...Γιατί σε αυτό προσφέρει φουλ σεξ σε σχέση με τη περιγραφή και για τη περιγραφή της ιδιοκτητριας...Αν πάει κάποιος dames τώρα στα κοντά ας μας ενημέρωσει..Αλλά υποψιάζομαι αυτό..
πανε και ενημερωσε μαςΓια Κασσανδρα crystal αξίζει ;