Το παλιο body free..2 ξενες 2 ελληνιδες...60-70-80Full Sex
Νεαρη στην πολη προσφερει full προγραμμα Sex 70ευρω σε δικο της χωρο..εχω και φιλη Καλεσε με για στιγμες χαλαρωσης στο 6931604323kanesex.com
Έχει πάει κανείς εδω;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 67K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (3 μέλη και 28 επισκέπτες)
Pleasurechaser
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2024
- Κριτικές
- 2
- Like
- 261
- Πόντοι
- 20
Επιβεβαιώνω κι γω 40 και 60 είναι πλέον στη Βάνα. Προβλέπω γρήγορη επιστροφή στα 30 και 50.
Δεν νομίζω η Βάνα να ξύπνησε προχθές και είπε, ανεβάζω ένα 10ρικο τη τιμή....μάλλον είναι κοινή απόφαση όλων των μαγαζιών. Εγώ πηγαίνω 1-2 φορές το 6μηνο και πολύ λέω, δεν θα μου λείψει και πολύ αν δεν ξαναπάω.
Papatzhs69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Like
- 3.915
- Πόντοι
- 456
Εγω βαζω στοιχημα οτι πολλοι πηγαν στο Βανα ειδαν τι σαπακια εχει και εκανα μεταβολη και δρομο...Οποτε ας βαλοθν μυαλο και ας ανανεωσουν το ροστερ...Χοντρες ...ασχημες ...ρωποντιες ...τιποτα παραπανω το ροστερ
Tsouvi
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2022
- Like
- 440
- Πόντοι
- 21
Και αυτό δικαιολογεί αύξηση της τιμής ;Εγω βαζω στοιχημα οτι πολλοι πηγαν στο Βανα ειδαν τι σαπακια εχει και εκανα μεταβολη και δρομο...Οποτε ας βαλοθν μυαλο και ας ανανεωσουν το ροστερ...Χοντρες ...ασχημες ...ρωποντιες ...τιποτα παραπανω το ροστερ
Papatzhs69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Like
- 3.915
- Πόντοι
- 456
Δικαιολογει οτι ειναι απελπισμενες για χρημα...και οτι βαρανε μυγεςΚαι αυτό δικαιολογεί αύξηση της τιμής ;
Tsouvi
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2022
- Like
- 440
- Πόντοι
- 21
Από μάρκετινγκ μηδέν τα λαδομαγαζαΔικαιολογει οτι ειναι απελπισμενες για χρημα...και οτι βαρανε μυγες
Xristos1982
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιαν 2025
- Like
- 46
- Πόντοι
- 0
Το δεκάρικο είναι γενική αύξηση.Δικαιολογει οτι ειναι απελπισμενες για χρημα...και οτι βαρανε μυγες
Papatzhs69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Like
- 3.915
- Πόντοι
- 456
Γιατι και το Κρυσταλ ανεβασε τιμες;Το δεκάρικο είναι γενική αύξηση.
Xristos1982
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιαν 2025
- Like
- 46
- Πόντοι
- 0
Για το Βάνα αναφέρομαι όχι το κρυσταλ. Όταν ρώτησα θα ανέβουν και οι υπηρεσίες μου είπαν σιγά 10 ευρώ ειναιΓιατι και το Κρυσταλ ανεβασε τιμες;
Tsouvi
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2022
- Like
- 440
- Πόντοι
- 21
Πριν 2 εβδομάδες περίπου ήταν ο γνωστός τιμοκατάλογοςΓιατι και το Κρυσταλ ανεβασε τιμες;
Papatzhs69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Like
- 3.915
- Πόντοι
- 456
Γιατι πηγα την Πεμπτη και λεω ποτε προλαβε και ανεβηκε...Πριν 2 εβδομάδες περίπου ήταν ο γνωστός τιμοκατάλογος
Μπα φιλε δε νομιζω..βλεπω να ακολουθουν και τα αλλα..Επιβεβαιώνω κι γω 40 και 60 είναι πλέον στη Βάνα. Προβλέπω γρήγορη επιστροφή στα 30 και 50.
Εχει ακριβυνει η ζωη
Το αντιθετοΔικαιολογει οτι ειναι απελπισμενες για χρημα...και οτι βαρανε μυγες
Papatzhs69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Like
- 3.915
- Πόντοι
- 456
Στειλε μου προσωπικο εχω να σε ρωτησω εσενα πολλαΜπα φιλε δε νομιζω..βλεπω να ακολουθουν και τα αλλα..
Εχει ακριβυνει η ζωη
Το αντιθετο
Pleasurechaser
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2024
- Κριτικές
- 2
- Like
- 261
- Πόντοι
- 20
Θα δείξει. Εγώ θεωρώ ότι στο κοινό που απευθύνονται αυτά τα ιδρύματα (μεροκαματιάρηδες κατά κύριο λόγο) δεν τη σηκώνουν την αύξηση.Μπα φιλε δε νομιζω..βλεπω να ακολουθουν και τα αλλα..
Εχει ακριβυνει η ζωη
Το αντιθετο
Νομίζω τα μασατζιδικα εδώ στη φτωχομανα βρίσκουν και τα κάνουν...όταν το 50ρικο έχει γίνει πλέον 70ρικο έλεος....έκανε κακό το κλείσιμο του Λουξουρι...πήρε ζωή το Golden....μέτριες υπηρεσίες και αρπακτικά σχεδόν σε όλα τα μασατζιδικα...
Μη λεμε τωρα χαζομαρες..με 50αρηκο ουτε πετσετα δεν παιρνεις σε μασατζιδικα..απο ανεκαθεν.Νομίζω τα μασατζιδικα εδώ στη φτωχομανα βρίσκουν και τα κάνουν...όταν το 50ρικο έχει γίνει πλέον 70ρικο έλεος....έκανε κακό το κλείσιμο του Λουξουρι...πήρε ζωή το Golden....μέτριες υπηρεσίες και αρπακτικά σχεδόν σε όλα τα μασατζιδικα...
Τι εννοείς?Μη λεμε τωρα χαζομαρες..με 50αρηκο ουτε πετσετα δεν παιρνεις σε μασατζιδικα..απο ανεκαθεν.
Ούτε πετσέτα!