Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (1 μέλη και 18 επισκέπτες)

brdlust

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Κριτικές
36
Like
12
Πόντοι
5.760
Χτεσινή επίσκεψη στο Φερών 19... Αφού κανείς δεν είχε να συνεισφέρει καμία πληροφορία είπα να το τσεκάρω μόνος μου.. Μοναδική κοπέλα μια μελαχρινή γύρω στο 1.70 με ωραίο γυμνασμένο σώμα γύρω στα 26 - 29 στην ηλικία (δεν συγκράτησα όνομα). Παρόλο που η γκόμενα φαινόταν τσαπερδονοκωλοσφυρίχτρα μάλλον δεν της γέμισα εγώ το μάτι (ή της φάνηκα μπάτσος) και άρχισε να μου αραδιάζει τον κατάλογο... τόσα για μυοχαλαρωτικό (νομίζω 80 € μου είπε), τόσα για αρωματοθεραπεία, τόσα για σοκολατοθεραπεία... είπε και άλλα που δεν τα θυμάμαι...

Τελικά δεν πέρασα γιατί ήθελα ένα σίγουρο ξεφόρτωμα και έτσι που την έκοψα ότι με έκοψε το πιο πιθανό ήταν να έμενα με την όρεξη... Πάντως η γκόμενα εμφανισιακά είναι αρκετά αξιόλογη...

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.127
Πόντοι
42.697
Χτεσινή επίσκεψη στο Φερών 19... Αφού κανείς δεν είχε να συνεισφέρει καμία πληροφορία είπα να το τσεκάρω μόνος μου.. Μοναδική κοπέλα μια μελαχρινή γύρω στο 1.70 με ωραίο γυμνασμένο σώμα γύρω στα 26 - 29 στην ηλικία (δεν συγκράτησα όνομα). Παρόλο που η γκόμενα φαινόταν τσαπερδονοκωλοσφυρίχτρα μάλλον δεν της γέμισα εγώ το μάτι (ή της φάνηκα μπάτσος) και άρχισε να μου αραδιάζει τον κατάλογο... τόσα για μυοχαλαρωτικό (νομίζω 80 € μου είπε), τόσα για αρωματοθεραπεία, τόσα για σοκολατοθεραπεία... είπε και άλλα που δεν τα θυμάμαι...

Τελικά δεν πέρασα γιατί ήθελα ένα σίγουρο ξεφόρτωμα και έτσι που την έκοψα ότι με έκοψε το πιο πιθανό ήταν να έμενα με την όρεξη... Πάντως η γκόμενα εμφανισιακά είναι αρκετά αξιόλογη...

στο "κόλπο" θα είναι και αυτή...
απλά λογικά θα πρέπει να πάς 2-3 φορές να σε μάθουν και μετά θα άρχίσουν τα όργανα...

brdlust

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Κριτικές
36
Like
12
Πόντοι
5.760
στο "κόλπο" θα είναι και αυτή...
απλά λογικά θα πρέπει να πάς 2-3 φορές να σε μάθουν και μετά θα άρχίσουν τα όργανα...

Αυτό κατάλαβα και γω αλλά σε περίοδο κρίσης όπως η σημερινή τα 80άρια δεν φυτρώνουν στα δέντρα... γιαυτό έλεγα ανα κάποιος συνάδελφος έχει εμπειρία τσεκαρισμένη και βεβαιωμένη από το συγκεκριμένο θεραπευτήριο...

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.127
Πόντοι
42.697
Αυτό κατάλαβα και γω αλλά σε περίοδο κρίσης όπως η σημερινή τα 80άρια δεν φυτρώνουν στα δέντρα... γιαυτό έλεγα ανα κάποιος συνάδελφος έχει εμπειρία τσεκαρισμένη και βεβαιωμένη από το συγκεκριμένο θεραπευτήριο...

συμφωνώ.
πλεον και εγώ το 80άρι το σκέφτομαι πολύ...
πάνε οι εποχές των παχιων αγελάδων...
για 100άρια και 120 άρια που ζητάνε κάποια σπίτια δεν το συζητάω κάν...
απορώ πως πάνε και τα΄δίνουν κάποιοι.

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
συμφωνώ.
πλεον και εγώ το 80άρι το σκέφτομαι πολύ...
πάνε οι εποχές των παχιων αγελάδων...
για 100άρια και 120 άρια που ζητάνε κάποια σπίτια δεν το συζητάω κάν...
απορώ πως πάνε και τα΄δίνουν κάποιοι.

υπαρχει μαζατζιδικο που ζηταει 120 € και αν ναι ποιος παει?

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.127
Πόντοι
42.697
υπαρχει μαζατζιδικο που ζηταει 120 € και αν ναι ποιος παει?

Δημοκρίτου (Κολωνάκι), Συγγρού 12 απο όσο θυμάμαι, Θησέως στο Μαρούσι,
Μαντζαριωτάκη (Καλλιθέα -ορισμένες θεραπευτριες) και άλλα...

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
Δημοκρίτου (Κολωνάκι), Συγγρού 12 απο όσο θυμάμαι, Θησέως στο Μαρούσι,
Μαντζαριωτάκη (Καλλιθέα -ορισμένες θεραπευτριες) και άλλα...

καλα να παθουν ακου στην καλλιθεα 120€ που παμε ορε που παμε!!!!

gayros_7

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
ΒΥ the way

************  35  δευτερος οροφος  ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ρωσιδα 30 χρονων πολυ ωραιο μωρο φραπες οραιος
80 ευρω

brdlust

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Κριτικές
36
Like
12
Πόντοι
5.760
Να συμπληρώσω ότι μετά το χτεσινό scout στην Φερών είπα να πάω να δοκιμάσω την χιλιοδιαφημισμένη Μόνικα από Μάρνης 28...
Όντως η γκόμενα έχει κώλο για όσκαρ.. Τι βραζιλιάνες και νέγρες λένε κάποιοι... Μ Ο Ν Ι Κ Α !!
Η κωλάρα...!!
Κατα τ' άλλα κλασσική Μάρνης... Μασάζ του 5 λεπτου (ίσως να λέω και πολύ ) και μετά βουρ στο κοψίδι..!! Εγώ θα λεγα να το γυρίσουν σε μπουρδελάκι....

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Να συμπληρώσω ότι μετά το χτεσινό scout στην Φερών είπα να πάω να δοκιμάσω την χιλιοδιαφημισμένη Μόνικα από Μάρνης 28...
Όντως η γκόμενα έχει κώλο για όσκαρ.. Τι βραζιλιάνες και νέγρες λένε κάποιοι... Μ Ο Ν Ι Κ Α !!
Η κωλάρα...!!
Κατα τ' άλλα κλασσική Μάρνης... Μασάζ του 5 λεπτου (ίσως να λέω και πολύ ) και μετά βουρ στο κοψίδι..!! Εγώ θα λεγα να το γυρίσουν σε μπουρδελάκι....

Toν  χουφτωσεs μονο η τον δοκιμασεs κιολαs???  για να ξερουμε να παμε τσιφ εκει

Επισκέπτης
Η κωλάρα...!!

Μόνικα είναι μια ψηλή μελαχρινή?

brdlust

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Κριτικές
36
Like
12
Πόντοι
5.760
Toν  χουφτωσεs μονο η τον δοκιμασεs κιολαs???  για να ξερουμε να παμε τσιφ εκει

Κοίταξε να δεις συναγωνιστή... τον κώλο καθεαυτόν δεν τον δίνει (ή για να ακριβολογώ εμένα δεν μου τον έδωσε..). Στο πισωκολλητό πάντως η θέα είναι super!!

Επισκέπτης
Παιδιά αν κατάλαβα καλά, στα μαγαζιά που αναφέρεστε παίζει κάτι τέτοιο?

Αν ναι, σε ποιο παίζει εγγυημένα, ποιά είναι καλή, πόσο πάει κλπ?

Thanks

κάτι σαν το βιντεάκι παίζει...αλλά οι ρυθμοί είναι λίγο πιο γρήγοροι!!!

Επισκέπτης
Πατησίων 131 γνωρίζει κανείς αν επέστρεψε η Λεττονή Χριστίνα με την Θεεική ΚΩΛΑΡΑ?

JRT34

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Φίλε συγνώμη για την καθυστέρηση στην ανταπόκριση. Ημουνα εκτός Ελλαδας για δουλειές. Λοιπόν Σκρα 94, 1ος όροφος (κουδούνι Σκρά 94), καλύτερος χόρος απο Λαμπράκη, ίδιες υπηρεσίες.
Περιμένω ανταπόκριση με εντυπώσεις.
Φίλε Nick πέρασα τις προάλλες από εκεί χτύπησα το κουδούνι που λέει Σκρά 94 και ένα όνομα από επάνω και αντί να ανοίξουν ρωτούσαν ποιος είναι. Και αν άκουσα καλά ήταν γυναικεία φωνή. Τι παίζει ακριβώς. Γιατί σκέφτομαι να περάσω κάποια στιγμή. Η κοπέλα εκεί λέει τίποτα ή τσάμπα κόπος.

brdlust

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Κριτικές
36
Like
12
Πόντοι
5.760
ευχαριστώ..την είχα δοκιμάσει μια φορά...καλή δεν λέω...αλλά δεν με ενθουσίασε!

Μα ούτε και γω λέω ότι είναι κάτι ιδιαίτερο από υπηρεσίες.. Μάλλον προς την ξεπέτα κλίνει... όπως οι περισσότερες στο Μάρνης 28..

Αυτό που είπα και θα συνεχίσω να λέω είναι ότι έχει θεική   Κ Ω Λ Α Ρ Α   !!!

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Κοίταξε να δεις συναγωνιστή... τον κώλο καθεαυτόν δεν τον δίνει (ή για να ακριβολογώ εμένα δεν μου τον έδωσε..). Στο πισωκολλητό πάντως η θέα είναι super!!

Αρα λοιπον ειναι επισκεψησιμη ...και πιτσιλησιμη
θα την επισκεφτω να δω την μαγευτικη θεα των λογγων και τηs χαραδραs
Νασαι καλα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom